TheWiz Media - לשעבר Kodi בעברית בלחיצת כפתור
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
ניסיתי להתקין את גרסת הקוסם על ה OpenElec שרץ על ה CuBox דרך SSH ללא הצלחה....
יש דרך ידנית או אחרת להוסף את הערותים על ה CuBox ?
אולי זה נמצא איפשהוא בשרשור ..... ופספתי.....
יש דרך ידנית או אחרת להוסף את הערותים על ה CuBox ?
אולי זה נמצא איפשהוא בשרשור ..... ופספתי.....
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

new2014: כולם התקדמו לקודי ואתה נשארת לבד מאחורה
אפשר להתקין על לינוקס אבל כרגע זה לא עובד. אני אחפש פתרון.
boazj ,contact64: בכל התקנה המיקום של הקבצי משתמש שונים ולכן אני לא יכול לנחש איפה הקבצים נמצאים. אני אבדוק איך אשנה את הסקריפט ככה שתוכל להגדיר ידני
stealth: אני מקווה שהלינקים לא ישתנו יותר
rubaja: תן לי 12 שעות
boazj ,contact64: בכל התקנה המיקום של הקבצי משתמש שונים ולכן אני לא יכול לנחש איפה הקבצים נמצאים. אני אבדוק איך אשנה את הסקריפט ככה שתוכל להגדיר ידני
stealth: אני מקווה שהלינקים לא ישתנו יותר
rubaja: תן לי 12 שעות
- omegascript
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
TheWiz אני לא מבין משהו
אתה מפרסם כל פעם עדכון גרסה חדשה וכו' אבל בתכלס כשאני מוריד את הקובץ מהפוסט הראשון יורד לי אותו קובץ כל הזמן
השאלה איפה העדכון הזה? הוא מתעדכן אוטומט בממשק? גם שם לא רואה שום עדכון
אולי אני מפספס משהו ואם כן, אשמח להסבר..
אתה מפרסם כל פעם עדכון גרסה חדשה וכו' אבל בתכלס כשאני מוריד את הקובץ מהפוסט הראשון יורד לי אותו קובץ כל הזמן
השאלה איפה העדכון הזה? הוא מתעדכן אוטומט בממשק? גם שם לא רואה שום עדכון
אולי אני מפספס משהו ואם כן, אשמח להסבר..
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

omegascript: בגירסת ווידוס ואנדרואיד זה שדרוג של התוכנה הקיימת או התקנה חדשה. ב-OpenElec זה רק עדכון של ההגדרות לשפה העברית
The wiz
למה נשאר מאחור...אני עם גרסה 13.2 וחי איתה נפלא ...הגם שאתה אומר שגרסה קודי שלך עדיין לא יציבה!
ולשאלתי לגבי לינוקס ....כרגע אי אפשר להתקין כי לא עובד...(אגב הגירסה שלך או xbmc בכלל?)
והאם כשאני אתקין את קודי אני מבין שזה לא במקום מה שקיים אצלי אז מה אני צריך לעשות למחוק את הנוכחית דרך הוסף והסר תוכנות?
אם העשה גיבוי ב 13.2 קודי יכיר בגיבוי או שאצתרך לחזור על כל ההרחבות?
למה נשאר מאחור...אני עם גרסה 13.2 וחי איתה נפלא ...הגם שאתה אומר שגרסה קודי שלך עדיין לא יציבה!
ולשאלתי לגבי לינוקס ....כרגע אי אפשר להתקין כי לא עובד...(אגב הגירסה שלך או xbmc בכלל?)
והאם כשאני אתקין את קודי אני מבין שזה לא במקום מה שקיים אצלי אז מה אני צריך לעשות למחוק את הנוכחית דרך הוסף והסר תוכנות?
אם העשה גיבוי ב 13.2 קודי יכיר בגיבוי או שאצתרך לחזור על כל ההרחבות?
היי wiz בזמן האחרון נעלם לי לגמרי ה"טלויזיה חיה"
@TheWiz
·
יש לך מושג למה זה קורה ?
חוץ מזה רוב התוספים לא פועלים, כל מיני הודעות על "סקריפט נכשל" , "unable to connect to host" ,ועוד כל מיני הודעות שמשמעותן היא שאין חיבור ואין תקשורת, מה יהיה הסוף עם התכנה הזאת ?
·
יש לך מושג למה זה קורה ?
חוץ מזה רוב התוספים לא פועלים, כל מיני הודעות על "סקריפט נכשל" , "unable to connect to host" ,ועוד כל מיני הודעות שמשמעותן היא שאין חיבור ואין תקשורת, מה יהיה הסוף עם התכנה הזאת ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

גירסה 2.47 (26/11/14)
+ עדכון לגירסה קןדי ביטא 5
+ עדכון חבילות ל-XBMC 13.2
new2014, kashat8 : לגבי הטלויזיה חיה הבעיה בשרת שעליו מאוחסנת הרשימה של BBTS. לא מגיב מספיק מהר והXBMC מתייאש. תנסו לטעון רשימות אחרות כפי שמופיע במדריך או להוריד ידנית את BBTS ולהפנות למיקום הקובץ המקומי במחשב.
kashat8: כנראה אתה נמצא בגירסה 13 כאשר הרבה מתכנתים התקדמו לקודי והפסיקו לתמוך בגירסאות קודמות.
+ עדכון לגירסה קןדי ביטא 5
+ עדכון חבילות ל-XBMC 13.2
new2014, kashat8 : לגבי הטלויזיה חיה הבעיה בשרת שעליו מאוחסנת הרשימה של BBTS. לא מגיב מספיק מהר והXBMC מתייאש. תנסו לטעון רשימות אחרות כפי שמופיע במדריך או להוריד ידנית את BBTS ולהפנות למיקום הקובץ המקומי במחשב.
kashat8: כנראה אתה נמצא בגירסה 13 כאשר הרבה מתכנתים התקדמו לקודי והפסיקו לתמוך בגירסאות קודמות.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

kashat8: וואלה! אני מתקין להרבה אנשים אני כבר לא זוכר. יכול להיות שהתעסקת עם ההגדרות? כמדומני היה לך סלט שם בתוכנות 
- Alexza
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- שם מלא: Alexander Zakharov
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
לינק לאנדרואיד לא עובדת
The requested URL /xbmc/xbmc-13.2-Gotham-armeabi-v7a-TheWiz.apk was not found on this server.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

doky:
1. הורדת את הקובץ מהכתובת הזאת.
2. כנס ל"הגדרות" >> "הרחבות" >> "הרחבות פעילות" >> "IPTV Simple"
3. כפתור ימיני "הגדרות"
4. ב"כללי", "מיקום" בחר "נתיב מקומי"
5. בחר "נתיב רשימת ניגון M3U" וסמן את הקובץ שהורדת. זהו
Shimi730: גירסת OpenELEC לא עודכנה מכיוון שאני צריך לעשות שינוי רציני בסקריפט עדכון ולא התפנתי לכך.
Alexza: צודק. במעבר שרת שכחתי את הקובץ הזה. שין לב שהקובץ לא מעודכן ולכן יש להזין באופן ידני את כתובת הטלויזיה החיה באופן ידני כפי שמופיע במדריך בסעיף 3.2
1. הורדת את הקובץ מהכתובת הזאת.
2. כנס ל"הגדרות" >> "הרחבות" >> "הרחבות פעילות" >> "IPTV Simple"
3. כפתור ימיני "הגדרות"
4. ב"כללי", "מיקום" בחר "נתיב מקומי"
5. בחר "נתיב רשימת ניגון M3U" וסמן את הקובץ שהורדת. זהו
Shimi730: גירסת OpenELEC לא עודכנה מכיוון שאני צריך לעשות שינוי רציני בסקריפט עדכון ולא התפנתי לכך.
Alexza: צודק. במעבר שרת שכחתי את הקובץ הזה. שין לב שהקובץ לא מעודכן ולכן יש להזין באופן ידני את כתובת הטלויזיה החיה באופן ידני כפי שמופיע במדריך בסעיף 3.2