שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
gover
הייתי עוזר לך בשימחה רק שאני גר בחיפה..
ראיתי שקנית את ה SGS 2 בVmobile ,גם אני קניתי שם : ) אם אתה תושב רחובות תקפוץ לחנות וב 5 דקות הם יסדרו לך ישור לימין וללא תשלום.
שוב,את הרום הראשון תצרוב רק בעזרת מישהו שמבין עניין ( לא צריך מומחה ,זה באמת תהליך פשוט ) , או רק בהדרכה אישית צמודה,לדוגמה עם מישהו בשיחת וידאו בסקייפ או במסנג'ר .
אחרי הרום הראשון אתה כבר תעשה זה לבד ובקלילות מפחידה (מניסיון אומר לך). הקטע שאם תנסה לצרוב רום לבד ללא שום ידע אתה מסוגל לגרום למכשיר להפוך ללבנה במשקל 116 גרם, והופ הלכו 3000 שקל .
בגדול,אתה צריך להוריד תוכנה בשם אודין שבעזרתה צורבים את הרום,אתה צריך להוריד את הרום עצמו כקובץ מהאינטרנט,להכניס את המכשיר למצב DOWNLOAD ,לחבר את הפון למחשב ובעזרת האודין להוסיף את הקובץ של הרום (כמו שמוסיפים קובץ במייל) ללחוץ אישור ולחכות עד שתהליך הצריבה מסתיים ( 5 דקות) .
התהליך פשוט ביותר,רק שאם אין ידע או ניסיון ,הפעם הראשונה מפחידה וכאמור טעות קטנה ובמקום פון אתה נשאר עם לבנה...
הייתי עוזר לך בשימחה רק שאני גר בחיפה..
ראיתי שקנית את ה SGS 2 בVmobile ,גם אני קניתי שם : ) אם אתה תושב רחובות תקפוץ לחנות וב 5 דקות הם יסדרו לך ישור לימין וללא תשלום.
שוב,את הרום הראשון תצרוב רק בעזרת מישהו שמבין עניין ( לא צריך מומחה ,זה באמת תהליך פשוט ) , או רק בהדרכה אישית צמודה,לדוגמה עם מישהו בשיחת וידאו בסקייפ או במסנג'ר .
אחרי הרום הראשון אתה כבר תעשה זה לבד ובקלילות מפחידה (מניסיון אומר לך). הקטע שאם תנסה לצרוב רום לבד ללא שום ידע אתה מסוגל לגרום למכשיר להפוך ללבנה במשקל 116 גרם, והופ הלכו 3000 שקל .
בגדול,אתה צריך להוריד תוכנה בשם אודין שבעזרתה צורבים את הרום,אתה צריך להוריד את הרום עצמו כקובץ מהאינטרנט,להכניס את המכשיר למצב DOWNLOAD ,לחבר את הפון למחשב ובעזרת האודין להוסיף את הקובץ של הרום (כמו שמוסיפים קובץ במייל) ללחוץ אישור ולחכות עד שתהליך הצריבה מסתיים ( 5 דקות) .
התהליך פשוט ביותר,רק שאם אין ידע או ניסיון ,הפעם הראשונה מפחידה וכאמור טעות קטנה ובמקום פון אתה נשאר עם לבנה...
- kalinium
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1315
וגם,
מעבר למדריכים המצוינים כאן בראש הפורום,
יש בשרשור של Lite'ning הוראות מדויקות כולל צילומי מסך.
מעבר למדריכים המצוינים כאן בראש הפורום,
יש בשרשור של Lite'ning הוראות מדויקות כולל צילומי מסך.
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 837
ירקרק,
ה 5 דק האלו הם חצי יום עבודה, הלוך חזור וכו'. משום מה כל מדריך שאני קורא זה לא נשמע תהליך של שלושה מהלכים, תמיד יש עוד דברים קטנים (גיבוי כזה או אחר KE KF וכו') אני מאמין שבאמת אחרי הפעם הראשונה שמישהו שעשה את זה מחזיק לך את היד זה קל. לכן אשמח לאיזה רחובותי איש אנדרויד שיעזור (אפשר גם בפרטי). במקרה הכי גרוע נחכה לחבר שלי שמבין בסופ"ש הבא...
ה 5 דק האלו הם חצי יום עבודה, הלוך חזור וכו'. משום מה כל מדריך שאני קורא זה לא נשמע תהליך של שלושה מהלכים, תמיד יש עוד דברים קטנים (גיבוי כזה או אחר KE KF וכו') אני מאמין שבאמת אחרי הפעם הראשונה שמישהו שעשה את זה מחזיק לך את היד זה קל. לכן אשמח לאיזה רחובותי איש אנדרויד שיעזור (אפשר גם בפרטי). במקרה הכי גרוע נחכה לחבר שלי שמבין בסופ"ש הבא...
כל יום לומדים משהו חדש
- harari
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
את ההתקנה הראשונה שלי עשיתי לבד.
כן, דפק לי הלב קצת אבל עקבתי בזהירות אחרי ההוראות והכל הלך חלק, הייתי בהלם כמה זה פשוט.
אם אתה באיזור רמת גן בזמן הקרוב אני אשמח להחזיק לך את היד.
כן, דפק לי הלב קצת אבל עקבתי בזהירות אחרי ההוראות והכל הלך חלק, הייתי בהלם כמה זה פשוט.
אם אתה באיזור רמת גן בזמן הקרוב אני אשמח להחזיק לך את היד.
- ירקרק
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1251
gover
הנה הררי שהוא הסגן של הגורו זרק לך חבל...
גיבויים זה ממש שטויות...זה ללחוץ על כפתור באפליקציה שבפון.
אתה צריך רק הדרכה איך לצרוב בפעם הראשונה,ואח''כ זה כמו לנסוע על אופניים : )
הנה הררי שהוא הסגן של הגורו זרק לך חבל...
גיבויים זה ממש שטויות...זה ללחוץ על כפתור באפליקציה שבפון.
אתה צריך רק הדרכה איך לצרוב בפעם הראשונה,ואח''כ זה כמו לנסוע על אופניים : )
-
osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
gover,
אתה לא צריך עזרה. הסיפור הוא באמת לא מסובך. בכל מקרה, הנקודה היחידה שאתה מסכן משהו, זה הרגע בו אתה לוחץ על כפתור הצריבה בתוכנת Odin. עד אותה נקודה זה סתאם פעולות הכנה לצורך צריבת הרום.
השלבים בקצרה הם:
1. אתה מתקין דרייבר במחשב שלך שיזהה את ה SGSII (פשוט מתקינים את Kies של סמסונג והיא מכילה כבר את הדרייברים של המכשיר)
2. מתקינים Odin על המחשב
3. מורידים רום מהרשת למחשב שלך. כהתחלה אני ממליץ לך להוריד את הרום של Lite'ning מכיוון שהוא מכיל כבר את תיקוני העברית ורובנו משתמשים בו. את הרום ומידע נוסף אתה מוצא כאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
4. במכשיר שלך אתה מוודא שהשדה Settings -> Applications -> Development -> USB debugging מסומן
5. אחרי שהורדת את קובץ הרום למחשב (Litening_Rom_v4-2.rar) אתה מכניס את המכשיר למוד שנקרא Download (ראה הודעה ראשונה בשרשור שם מוצגת הדרך לעשות זאת)
6. אתה מוציא לתוך תיקייה כלשהיא מקובץ ה Rar שהורדת, את הרום עצמו (הקובץ נקרא Litening_Rom_v4-2.tar.md5)
7. מפעיל את אפליקציית Odin במחשב שלך ומוסיף לשם את קובץ הרום שהורדת לשדה שנקרא PDA (בדיוק כמו בתמונה למטה)
8. מחבר את המכשיר שלך (כאשר הוא עדיין ב Download Mode) למחשב ורואה ש Odin זיהתה את המכשיר כשורה (ב Odin אתה תראה את הסימון הצהוב בחלון הקטן שנקרא ID:COM, ראה תמונה)...אם זאת הפעם הראשונה שאתה מחבר את המכשיר למחשב, אז הוא יתקין את כל הדרייברים הנחוצים (הפעולה יכולה לקחת מספר דקות)
9. לוחץ על כפתור Start באפליקציית Odin ו.....
10. ממתין עד שהצריבה תסתיים
זהו....יש לך רום במכשיר שמכיל רוט, שמכיל תיקוני עברית, שמכיל ריקוברי, שמאפשר גיבויי רום מלאים ועוד ועוד ועוד
ת'כלס עד שלב 9, אין שום סיכון ושום שינוי למכשיר שלך
[img2=550x391]http://img820.imageshack.us/img820/8158/screen1kn.jpg[/img2]
אתה לא צריך עזרה. הסיפור הוא באמת לא מסובך. בכל מקרה, הנקודה היחידה שאתה מסכן משהו, זה הרגע בו אתה לוחץ על כפתור הצריבה בתוכנת Odin. עד אותה נקודה זה סתאם פעולות הכנה לצורך צריבת הרום.
השלבים בקצרה הם:
1. אתה מתקין דרייבר במחשב שלך שיזהה את ה SGSII (פשוט מתקינים את Kies של סמסונג והיא מכילה כבר את הדרייברים של המכשיר)
2. מתקינים Odin על המחשב
3. מורידים רום מהרשת למחשב שלך. כהתחלה אני ממליץ לך להוריד את הרום של Lite'ning מכיוון שהוא מכיל כבר את תיקוני העברית ורובנו משתמשים בו. את הרום ומידע נוסף אתה מוצא כאן: http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1095274
4. במכשיר שלך אתה מוודא שהשדה Settings -> Applications -> Development -> USB debugging מסומן
5. אחרי שהורדת את קובץ הרום למחשב (Litening_Rom_v4-2.rar) אתה מכניס את המכשיר למוד שנקרא Download (ראה הודעה ראשונה בשרשור שם מוצגת הדרך לעשות זאת)
6. אתה מוציא לתוך תיקייה כלשהיא מקובץ ה Rar שהורדת, את הרום עצמו (הקובץ נקרא Litening_Rom_v4-2.tar.md5)
7. מפעיל את אפליקציית Odin במחשב שלך ומוסיף לשם את קובץ הרום שהורדת לשדה שנקרא PDA (בדיוק כמו בתמונה למטה)
8. מחבר את המכשיר שלך (כאשר הוא עדיין ב Download Mode) למחשב ורואה ש Odin זיהתה את המכשיר כשורה (ב Odin אתה תראה את הסימון הצהוב בחלון הקטן שנקרא ID:COM, ראה תמונה)...אם זאת הפעם הראשונה שאתה מחבר את המכשיר למחשב, אז הוא יתקין את כל הדרייברים הנחוצים (הפעולה יכולה לקחת מספר דקות)
9. לוחץ על כפתור Start באפליקציית Odin ו.....
10. ממתין עד שהצריבה תסתיים
זהו....יש לך רום במכשיר שמכיל רוט, שמכיל תיקוני עברית, שמכיל ריקוברי, שמאפשר גיבויי רום מלאים ועוד ועוד ועוד
ת'כלס עד שלב 9, אין שום סיכון ושום שינוי למכשיר שלך
[img2=550x391]http://img820.imageshack.us/img820/8158/screen1kn.jpg[/img2]
- tsuri
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 110
ני אכניס את זה כבר כאן -
קניתי מכשיר Sgs2 בחנות ועשיתי ניתוק זיקה מאורנג' (תכנית אלביט).
על מנת לקבל ביטוח הם צורבים לי את הגרסה שלהם כרגע.
שבוע הבא אני אלך לעדכן לגרסה 2.3.4 בחנות ממנה קניתי.
רציתי לדעת מהם הromים הפופולריים, אילו נחשבים אמינים יותר \ פחות וכו'.
אני לא ממש מבין בתחום ורציתי לדעת לבקש מהם להתקין משהו ספציפי.
אני מחפש Rom יציב, שחוסך בחיי סוללה מאוד וגם נותן ממשק נוח לתפעול - קצת מגניבות לא יזיק...
כמו כן, לאשתי יש מוטורולה DEFY של אורנג' שזולל לה את הסוללה מהר, האם יש ROM לDEFY שיענה על ההגדרות הנ"ל גם כן?
קראתי בשרשור על ה Lite'ning וזה נשמע ונראה כמו ROM שמתאים גם לנו.
האם יש עליו דברים שכדאי שאדע לדעתכם?
ממתין לתובנות.
תודה לכם.
קניתי מכשיר Sgs2 בחנות ועשיתי ניתוק זיקה מאורנג' (תכנית אלביט).
על מנת לקבל ביטוח הם צורבים לי את הגרסה שלהם כרגע.
שבוע הבא אני אלך לעדכן לגרסה 2.3.4 בחנות ממנה קניתי.
רציתי לדעת מהם הromים הפופולריים, אילו נחשבים אמינים יותר \ פחות וכו'.
אני לא ממש מבין בתחום ורציתי לדעת לבקש מהם להתקין משהו ספציפי.
אני מחפש Rom יציב, שחוסך בחיי סוללה מאוד וגם נותן ממשק נוח לתפעול - קצת מגניבות לא יזיק...
כמו כן, לאשתי יש מוטורולה DEFY של אורנג' שזולל לה את הסוללה מהר, האם יש ROM לDEFY שיענה על ההגדרות הנ"ל גם כן?
קראתי בשרשור על ה Lite'ning וזה נשמע ונראה כמו ROM שמתאים גם לנו.
האם יש עליו דברים שכדאי שאדע לדעתכם?
ממתין לתובנות.
תודה לכם.
- shys70
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
5harari כתב:את ההתקנה הראשונה שלי עשיתי לבד.
אם אתה באיזור רמת גן בזמן הקרוב אני אשמח להחזיק לך את
היד....
הררי,
אני רמת גני ואשמח אם תוכל להחזיק לי את היד בפעם הראשונה..
אם מתאים, אשמח לכתוב בפרטי
שי
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
אחי הזמין לי מרומניה SGS2 בעלות 540יורו (לא יודע ממי,נדמה לי שממישהו פרטי עם חנות,חבר טוב שלהם),צפי הגעה עוד שבועיים בערך ב"ה
(הם טסים פעם בחודש בממוצע - עבודה (נדל"ן)).
אריה\הררי\אייל-W - צפו מבול שאלות בקרוב
אריה\הררי\אייל-W - צפו מבול שאלות בקרוב
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

טוב אז בעזרתו האדיבה של הררי יש רום חדש עם תיקונים בעברית כרגע lighting 4.2. למרות שנראה שהוא קצת פחות שומר על הסוללה ממה שהיה קודם זה עדיין יפה מהיר ומיושר לימין, על הדרך קיבלתי עוד כמה טיפים וטריקים לתפעול המכשיר. לסיכום זה באמת לא סיפור גדול ואני בהחלט מרוצה שלא עשיתי את זה לבד ואילו בשל הסיכוי הקלוש שהייתי מחסל את המכשיר (ואת האחריות). כרגע אני נשאר עם הברק אם וכאשר יצא משהו משמעותית יותר טוב אז אחליף. שוב תודה להררי שרק בזכותו אני מתחיל להנות מהפתיחות האמיתית של מכשיר אנדרויד פתוח.
כל יום לומדים משהו חדש
- shys70
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 37
חבר, אני מקנא..מחכה שמישהו יגאל גם אותי מבתוליgover כתב:טוב אז בעזרתו האדיבה של הררי יש רום חדש עם תיקונים בעברית כרגע lighting 4.2. למרות שנראה שהוא קצת פחות שומר על הסוללה ממה שהיה קודם זה עדיין יפה מהיר ומיושר לימין, על הדרך קיבלתי עוד כמה טיפים וטריקים לתפעול המכשיר. לסיכום זה באמת לא סיפור גדול ואני בהחלט מרוצה שלא עשיתי את זה לבד ואילו בשל הסיכוי הקלוש שהייתי מחסל את המכשיר (ואת האחריות). כרגע אני נשאר עם הברק אם וכאשר יצא משהו משמעותית יותר טוב אז אחליף. שוב תודה להררי שרק בזכותו אני מתחיל להנות מהפתיחות האמיתית של מכשיר אנדרויד פתוח....
- gover
-
- חבר פעיל במיוחד

שאלה קטנה על אנשי קשר. את אנשי הקשר שלי מהנוקיה העברתי כקובץ CSV (אני חושב) ל GMAIL ומשם הכל הסתנכרן לי למכשיר. העניין שיש המון כפילויות. זה לא מאוד מפריע כי תמיד אפשר למצוא בקלות את מה שצריך. האם יש דרך לאחד (אפילו ידנית למרות שזה מלא עבודה) את אנשי הקשר הזהים? לאחד יש רק טלפון לשני רק מייל וכו למרות שזה אותו אדם.
כל יום לומדים משהו חדש
- Paranoid-Android
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 27
שלום,
אני אמור להתחדש ב SGS2 (אנדרואיד ראשון שלי - אחרי שנתיים עם iOS) במהלך השבוע הקרוב. אחרי שעברתי על רוב העמודים בת'רד הזה (תהליך מייגע וארוך
), עלו בראשי כמה רעיונות:
1) אולי עדיף לבנות סקר בין משתמשי הפורום לגבי הרום המועדף עליהם, זה יהיה נחמד לדעת מהו הרום הפופולרי ביותר בקרב קהילת האנדרואיד.
2) חשבתי לעצמי שאולי זה היה יכול קל יותר עבור המשתמשים החדשים אם הייתם מקימים ת'רדים נפרדים עבור כל רום ורום מהרומים הנפוצים ביותר (Lite'ing, CM7, DARKY ושות'), ואת הת'רד הנוכחי להשאיר כת'רד לעזרה כללית בנושא התקנת רומים, ועבור רומים פחות נפוצים.
3) שמתי לב שחלק לא קטן מהשאלות שנשאלות בת'רד הזה בעצם חוזרות על עצמן. אולי עדיף לרכז את השאלות הנפוצות בעמוד הראשון (בנוסף למדריכים שהוכנו) בצורה של FAQ?
פרט לאמור לעיל, אני חושב שהחבר'ה כאן (osherov בעיקר) עושים עבודת קודש, ובהחלט מגיע להם שאפו גדול על המאמץ.
אני אמור להתחדש ב SGS2 (אנדרואיד ראשון שלי - אחרי שנתיים עם iOS) במהלך השבוע הקרוב. אחרי שעברתי על רוב העמודים בת'רד הזה (תהליך מייגע וארוך
1) אולי עדיף לבנות סקר בין משתמשי הפורום לגבי הרום המועדף עליהם, זה יהיה נחמד לדעת מהו הרום הפופולרי ביותר בקרב קהילת האנדרואיד.
2) חשבתי לעצמי שאולי זה היה יכול קל יותר עבור המשתמשים החדשים אם הייתם מקימים ת'רדים נפרדים עבור כל רום ורום מהרומים הנפוצים ביותר (Lite'ing, CM7, DARKY ושות'), ואת הת'רד הנוכחי להשאיר כת'רד לעזרה כללית בנושא התקנת רומים, ועבור רומים פחות נפוצים.
3) שמתי לב שחלק לא קטן מהשאלות שנשאלות בת'רד הזה בעצם חוזרות על עצמן. אולי עדיף לרכז את השאלות הנפוצות בעמוד הראשון (בנוסף למדריכים שהוכנו) בצורה של FAQ?
פרט לאמור לעיל, אני חושב שהחבר'ה כאן (osherov בעיקר) עושים עבודת קודש, ובהחלט מגיע להם שאפו גדול על המאמץ.
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4593
יש איפשהו את הרום של סלקום להורדה? מצאתי רק פרטנר.
קיבלתי מכשיר של סלקום, אבל אני רוצה להחליף לרום אחר, אבל צריך את המקור למקרה שצריך למסור אותו לתיקון.
קיבלתי מכשיר של סלקום, אבל אני רוצה להחליף לרום אחר, אבל צריך את המקור למקרה שצריך למסור אותו לתיקון.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
חטט בIANDROID
בכל מקרה, תשתמש ברקבורי בשביל לעשות גיבוי NAND לרום של סלקום וזהו
בכל מקרה, תשתמש ברקבורי בשביל לעשות גיבוי NAND לרום של סלקום וזהו
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

אם אני אשתמש ב-CWM לגיבוי, הוא יגבה גם את הקרנל השונה שאני אזריק כדי לקבל את ה-CWM.
או שאני מפספס משהו?
או שאני מפספס משהו?
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

הCWM לא צריך שום קרנל שונה... רק הרשאות ROOT
- Nemesis
-
- חבר מביא חבר

בגלקסי טאב שלי תמיד הייתי מכניס קרנל עם CWM ספציפי למכשיר.
אתה מתכוון ל-ROM Manager מהמרקט? הוא תומך בגלקסי S2?
לפחות המפתחים עבור הטאב ממליצים לא להשתמש בו, אלא ב-CWM ספציפי למכשיר, כי הכללי מלא בבאגים.
אתה מתכוון ל-ROM Manager מהמרקט? הוא תומך בגלקסי S2?
לפחות המפתחים עבור הטאב ממליצים לא להשתמש בו, אלא ב-CWM ספציפי למכשיר, כי הכללי מלא בבאגים.
- iakovl
-
- חבר מכור קשה

CWM הוא ריקבורי תחת השם המלא ClockworkMod Recovery
התוכנה שאיתה אפשר לנהל בצורה נוחה יותר את הריקבורי היא ה ROM MANAGER
הריקבורי הוא חלק עצמאי במכשיר, לא קשור לקרנל
התוכנה שאיתה אפשר לנהל בצורה נוחה יותר את הריקבורי היא ה ROM MANAGER
הריקבורי הוא חלק עצמאי במכשיר, לא קשור לקרנל
- psyshush
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
אבל בשביל לקבל הרשאת root צריך להחליף קרנל...iakovl כתב:הCWM לא צריך שום קרנל שונה... רק הרשאות ROOT...