שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הנקסוס S ולא העזתם לשאול
נמצא פיתרון ל2.3.2!
כמובן שהבעיה היתה בתיקון העברית והחלפת קבצי המערכת (בגלל זה לא מצאתי פיתרון ברשת, ישראלים לא כ"כ אוהבים לשתף...). חזרתי לגיבוי שעשיתי לפני תיקון העברית, עידכנתי דרך הריקברי ל2.3.2, עשיתי את התיקון עברית מחדש, עובד!
הבאסה היא שכל עוד אשאר עם הסטוק, כל פעם שייצא עדכון, אאלץ לחזור על התהליך הלא הכי נעים הזה.
כמובן שהבעיה היתה בתיקון העברית והחלפת קבצי המערכת (בגלל זה לא מצאתי פיתרון ברשת, ישראלים לא כ"כ אוהבים לשתף...). חזרתי לגיבוי שעשיתי לפני תיקון העברית, עידכנתי דרך הריקברי ל2.3.2, עשיתי את התיקון עברית מחדש, עובד!
הבאסה היא שכל עוד אשאר עם הסטוק, כל פעם שייצא עדכון, אאלץ לחזור על התהליך הלא הכי נעים הזה.
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
לא עבדתי בכלל עם הסטוק,quique כתב:למה אתה מעדיף אותו על הסטוק?Rino כתב:אני מאוד מרוצה ממודאקו R10
עניין איבוד סיגנל ה 3G קצת מציק אבל זה קורה לעיתים רחוקות מאוד,
נמתין לשיפורים של PAUL......
איך שהגיע אליי המכשיר ביצעתי root וכל מה שמסביב והתקנתי מודאקו,
וואלה הייתי צריך לחשוב על זהquique כתב:נמצא פיתרון ל2.3.2!
הבאסה היא שכל עוד אשאר עם הסטוק, כל פעם שייצא עדכון, אאלץ לחזור על התהליך הלא הכי נעים הזה....
זה הרי עידכון לגירסה ולא גירסה מלאה ולכן הוא לא מוחק את כל קבצי המערכת.
quique,
אתה יכול לשלוח לי קישור לגירסת 2.3.2 שהתקנת..מעניין אותי לראות את הקובץ הזה
כל מי שהזמין את הנקסוס S בחו"ל אולי תצליחו לענות ל jonspieg בשאלתו בנושא "הזמנת NEXUS S עם כרטיס אשראי ישראלי"
http://www.hometheater.co.il/vt133746.% ... 7%90%D7%99
http://www.hometheater.co.il/vt133746.% ... 7%90%D7%99
מצחיק, אני שואל כבר יומיים-שלושה מה היתרונות של כל רום אחר על הסטוק, ואף אחד לא יכול להגיד לי כי אף אחד לא ניסה אותוRino כתב:לא עבדתי בכלל עם הסטוק,quique כתב:למה אתה מעדיף אותו על הסטוק?Rino כתב:אני מאוד מרוצה ממודאקו R10
איך שהגיע אליי המכשיר ביצעתי root וכל מה שמסביב והתקנתי מודאקו,...
האנדרואיד הזה פשוט מפתה מדי להתעסקויות, רק יוצא משהו רשמי, וישר מישהו מכניס שם איזה פוק קטן ומשנה לו את השם. לא משנה שהמכשיר כבה כל 5 דק', או שהמצלמה לא עובדת או הBT או שבכלל אין קליטה או חיבור לרשת סלולרית. על כל החסרונות האלה יכפר רק רום שיעשה לי מסג' או משהו כזה...
האם יהיה צדיק אחד כאן שניסה את הסטוק מספיק זמן, ולאחר מכן התנסה ברום מקוסטם מספיק זמן כדי לענות לי?
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4320
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אריה,
1.ב dolphin HD, איך ניתן לעבור במהירות מתצוגה שמותאמת לסלולר לתצוגה אמיתית של הדף?
2. איזו תוכנה מומלצת לקריאה\עריכה מסמכי office?
1.ב dolphin HD, איך ניתן לעבור במהירות מתצוגה שמותאמת לסלולר לתצוגה אמיתית של הדף?
2. איזו תוכנה מומלצת לקריאה\עריכה מסמכי office?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
1. יש פלאגין שנקרא Desktop Toggles שמאפשר לך לעבור ממצב Desktop Mode ל Mobile Mode
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
הרשימה של השינויים שפרסמתי פה, לא היתה בסדר?quique כתב:מצחיק, אני שואל כבר יומיים-שלושה מה היתרונות של כל רום אחר על הסטוק, ואף אחד לא יכול להגיד לי כי אף אחד לא ניסה אותוRino כתב:לא עבדתי בכלל עם הסטוק,quique כתב:למה אתה מעדיף אותו על הסטוק?Rino כתב:אני מאוד מרוצה ממודאקו R10
איך שהגיע אליי המכשיר ביצעתי root וכל מה שמסביב והתקנתי מודאקו,...![]()
האנדרואיד הזה פשוט מפתה מדי להתעסקויות, רק יוצא משהו רשמי, וישר מישהו מכניס שם איזה פוק קטן ומשנה לו את השם. לא משנה שהמכשיר כבה כל 5 דק', או שהמצלמה לא עובדת או הBT או שבכלל אין קליטה או חיבור לרשת סלולרית. על כל החסרונות האלה יכפר רק רום שיעשה לי מסג' או משהו כזה...
האם יהיה צדיק אחד כאן שניסה את הסטוק מספיק זמן, ולאחר מכן התנסה ברום מקוסטם מספיק זמן כדי לענות לי?...
אני זוכר שפירסמת, ותודה על כך. הבעיה היא שמלקרוא את רשימת השינויים, אני לא מבין כלום...
כשניסיתי אותו, לא הרגשתי שום שיפור, אך חוויתי המון תקלות. בגלל זה אני שואל מדוע אנשים מעדיפים אותו על הסטוק אם הוא לא עושה כזה הבדל גדול.
כשניסיתי אותו, לא הרגשתי שום שיפור, אך חוויתי המון תקלות. בגלל זה אני שואל מדוע אנשים מעדיפים אותו על הסטוק אם הוא לא עושה כזה הבדל גדול.
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
אני מניח שהסקריפטים שהתווספו שם נותנים למערכת לרוץ יותר מהר (אתה יכול להריץ בדיקה ב-Quadrant ולבדוק).
חוץ מזה יש עוד כמה שינויים, שאני מסכים שהם יחסית מינוריים.
מה שכן יש את כל עניין הטמעת העברית כבר בנוי בתוך הרום (בגירסה מ-iAndroid) ו-SIP ב-3G (לא שאני משתמש בזה, אבל בטח יש מי שזה חשוב לו).
הרום של סינוג'ן כבר מציע הרבה יותר, אבל הוא עדיין מאד מקרטע, הביצועים ירודים כרגע (לפחות בבילד 22 שאני בדקתי).
2 הבעיות שמציקות לי במודקו זה עניין המרקט, ועניין הריבוט בזמן הפעלה ראשונה של אפליקציה שכרגע ירדה.
לא כזה קריטי לי.
חוץ מזה יש עוד כמה שינויים, שאני מסכים שהם יחסית מינוריים.
מה שכן יש את כל עניין הטמעת העברית כבר בנוי בתוך הרום (בגירסה מ-iAndroid) ו-SIP ב-3G (לא שאני משתמש בזה, אבל בטח יש מי שזה חשוב לו).
הרום של סינוג'ן כבר מציע הרבה יותר, אבל הוא עדיין מאד מקרטע, הביצועים ירודים כרגע (לפחות בבילד 22 שאני בדקתי).
2 הבעיות שמציקות לי במודקו זה עניין המרקט, ועניין הריבוט בזמן הפעלה ראשונה של אפליקציה שכרגע ירדה.
לא כזה קריטי לי.
quique כתב:מצחיק, אני שואל כבר יומיים-שלושה מה היתרונות של כל רום אחר על הסטוק, ואף אחד לא יכול להגיד לי כי אף אחד לא ניסה אותוRino כתב:לא עבדתי בכלל עם הסטוק,quique כתב:למה אתה מעדיף אותו על הסטוק?Rino כתב:אני מאוד מרוצה ממודאקו R10
איך שהגיע אליי המכשיר ביצעתי root וכל מה שמסביב והתקנתי מודאקו,...![]()
האם יהיה צדיק אחד כאן שניסה את הסטוק מספיק זמן, ולאחר מכן התנסה ברום מקוסטם מספיק זמן כדי לענות לי?...
נקודה מעניינת....גם אני התקנתי ישר את הרום של MODCO ולעולם לא ניסיתי להשתמש בSTOCK
תומר
אחרי כל החפירות.. יש תוצאות :)
ובכן, היום חזרתי מניו יורק, הנקסוס אצלי כבר 3 ימים, אבל רק היום חיברתי לו את הסים הישראלי (פחדתי לעשות את זה שם, שלא יגלוש לי על הסלולרי או משהו) שם הייתי רק עם WIFI (מה שממש לא בעייתי שם)
הוא ממש ממש מגניב, בינתיים אני מאד מרוצה, לא מתעסקת בינתיים עם רום ורוט, רק בודקת, עוד לא סגורה על כל האפשרויות (באמת אי אפשר לדבר בסקייפ עם המצלמנה הקדמית???) אז זהו, אני אתחיל עכשיו לקרוא מהתחלה את כל השרשור לדעת יותר טוב על מה מדובר
הוא ממש ממש מגניב, בינתיים אני מאד מרוצה, לא מתעסקת בינתיים עם רום ורוט, רק בודקת, עוד לא סגורה על כל האפשרויות (באמת אי אפשר לדבר בסקייפ עם המצלמנה הקדמית???) אז זהו, אני אתחיל עכשיו לקרוא מהתחלה את כל השרשור לדעת יותר טוב על מה מדובר