kingikra כתב:חברה, אתם יכולים להגיד על האישיות של נופר מה שאתם רוצים ואני נוטה להסכים עם רוב הטענות אבל לגבי המראה החיצוני שלה אני לא מסכים.
אני בד"כ אחד שנמשך הרבה יותר לגזע הארי אבל נופר בחורה יפה. יש לה יופי מאוד מיוחד.
...
מה הכוונה שאתה נמשך לגזע הארי?
אתה יודע מה זה גזע הארי ,זה נאצים שהכחידו 6 מיליון מאיתנו
טלHD
גורו
תגובות: 14370
שליחה
nati-va כתב:אכן מערכון חזק ביותר היום, במיוחד ״סיון״ וכמובן פרידמן המלך ״איפה תותי!!!״
חייבים לראות!
kingikra כתב:חברה, אתם יכולים להגיד על האישיות של נופר מה שאתם רוצים ואני נוטה להסכים עם רוב הטענות אבל לגבי המראה החיצוני שלה אני לא מסכים.
אני בד"כ אחד שנמשך הרבה יותר לגזע הארי אבל נופר בחורה יפה. יש לה יופי מאוד מיוחד.
...
במילה בהמה התכוונתי לאישיות שלה, ולא איך שהיא נראת- דווקא היא נראת לא רע.
אני מאמין שבעתיד הקרוב שתראה את הפרקים היא תתמתן או בעתיד היותר רחוק שהיא תתמודד מול החיים האמיתיים.
שאלו אותה אתמול:
תחזרי להיות סלקטורית?
היא ענתה בזלזול ״נראה לך״
זה רק מראה על הזלזול במה שהיה עד לפני כמה זמן העבודה שלה.
kingikra
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
רוביןהוד כתב:
...
...
הגזע הארי זה הנאצים? באיזה בית ספר למדת? הנאצים טענו שכל מי שלא גזע הארי, הוא נחות.
אם הגזע הארי זה נאצים אז כל אירופה המערבית זה נאצים מבחינתך. חבל מאוד.
רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
שליחה
kingikra כתב:
רוביןהוד כתב:
...
...
הגזע הארי זה הנאצים? באיזה בית ספר למדת? הנאצים טענו שכל מי שלא גזע הארי, הוא נחות.
אם הגזע הארי זה נאצים אז כל אירופה המערבית זה נאצים מבחינתך. חבל מאוד.
...
ציטוט מיויקפדיה:"רעיון זה אומץ על ידי מספר אידאולוגים אירופים שהשתמשו בו להצדקת קולוניאליזם וגזענות. הבולטים ביותר בשימוש בתאוריה זו היו הנאצים שבאידאולוגיה שלהם טענו כי הגזע הארי הוא הגזע העליון והעם הגרמני הוא המובחר מבין העמים שנוצרו מגזע זה."
זורו44 כתב:מי שלא הפנים,אמנם זה משחק.אך יש אנשים פרטיים בעלי הון שמשקיעים בהצבעה למטרתם.
ראו בובליל שהיה פיבוריט לעומת שפרה שבעזרת אשת עסקים שהשקיעה 100000 שח לקחה מהאשקלוני את המיליון.
אז החוקרת מוח בדרך למיליון.
אולי אפילו יש הימורים פרטיים על התוכנית הזאת,ובגלל זה התוכנית עם הדחות לא צפויות כמו של צפניה .
...
למישהו יש ספק לגבי המיליון שהיא תעשה מדוגמנות אחרי התוכנית? יש לה גוף לא אנושי. הינדוס מדויק של האישה המושלמת.
...
סיון??
רזה עד אנורקסיה, סיליקון במרפסת- איזה מליונים היא תעשה בדיוק?? יש עוד אלפים כמותה.
תאכלס אני מעדיף את היופי של ליהיא על פני האנורקסית הזאת.
אויש ראיתי את אתמול- איזה מביך זה נראה, היא ממש עור ועצמות.
אני מקווה שמובן שהסיבה היחידה שלקחו אותה היא שיש עדיין באז ועניין גדול בחמישיית הגמר, ובטח שלא בגלל יכולות דוגמנות המסלול ״המרשימות״ שלה.
אתה רואה מצד אחד את נטלי דדון שהיא לא שיא היופי אבל יש לה גוף בשביל הלבשה תחתונה ומצד שני אתה רואה שלד שלא יודע ללכת על מסלול.
הזמן שלהם קצוב (במיוחד שלה).
avioren
חבר ותיק
תגובות: 2556
שליחה
nati-va כתב:אויש ראיתי את אתמול- איזה מביך זה נראה, היא ממש עור ועצמות.
אני מקווה שמובן שהסיבה היחידה שלקחו אותה היא שיש עדיין באז ועניין גדול בחמישיית הגמר, ובטח שלא בגלל יכולות דוגמנות המסלול ״המרשימות״ שלה.
אתה רואה מצד אחד את נטלי דדון שהיא לא שיא היופי אבל יש לה גוף בשביל הלבשה תחתונה ומצד שני אתה רואה שלד שלא יודע ללכת על מסלול.
הזמן שלהם קצוב (במיוחד שלה).
...
מסכים לגמרי, סיוון רזה מדי לדעתי להלבשה תחתונה.
סיוון נלקחה בעיקר כיוון שהיא פליטת האח הגדול, ועובדה שהחברה קיבלה אייטם טלויזיוני ועיתונאי בכל מדיה אפשרית (שווי של מאות אלפי שקלים על חשבון זמן פרסום) ואת כל זה בחינם.
המרחק מתצוגת אופנה חד פעמית,ואולי עוד כמה בהמשך ועד המליון הראשון, מאוד רחוק.