שירשור הטריוויה הגדול של פורום סרטים!
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
גם לי לדעתי יש 9, עוד לפני כן... (שים לב לפוסט המעודכן), כתבתי שיש לי בוודאות את 3 עד 10 + יש לי את 2 אבל אני רק כמעט בטוח שהוא נכון.
בכל אופן, אפי הוא חבר יקר ואני מוותר לו בכיף.
בכל אופן, אפי הוא חבר יקר ואני מוותר לו בכיף.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
על פי תקנון החידה... ואחרי התייעצות עם ההתאחדות הבינלאומית ההחלטה היא זו: מי שהכריז את המספר הגבוה ביתר עונה. מני הכריז 8 ועוד אחד בסימן שאלה.
מני אם אתה בטוח ומאחר והיית ראשון שהכריז 9 אני נותן לך את הזכות לתת פתרון.
מני אם אתה בטוח ומאחר והיית ראשון שהכריז 9 אני נותן לך את הזכות לתת פתרון.
Enjoy the Silence
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
1. הקיסר האחרוןOferL כתב:כמה ציטוטים שנתקעו לי בזיכרון. עצרתי בעשרה למרות שרצים לי עוד הרבה בזיכרון. מי שמזהה שלא ירשום את התשובות אלא את מספר הציטוטים שזיהה. נחכה 48 שעות שכל מי שיכול יענה וזה שינקוב במספר הגבוה ביותר יתן את התשובה.
1. החברים שלך לתא ביקשו שכשאתה קם להשתין בלילה תכוון לדפנות של הדלי ולא למרכז כדי לא העיר אותם. (אין לי את הציטוט המדוייק באנגלית)
2. F**K Chuck Noris! (משפט סיום בסרט)
3. She's 17. I'm 42 and she's 17. I'm older than her father, can you believe that? I'm dating a girl, wherein, I can beat up her father
4. Come on you apes, you wanna live forever?
5. I go in to order a burger in this fast food joint, and the guy drops it on the floor. Jim, he picks it up, he wipes it off, he hands it to me like it's all OK. "What about the germs?" I say. He says, "I don't believe in germs. Germs is just a plot they made up so they can sell you disinfectants and soaps."
6. It's getting exciting now, 2 and 1/2. Think of everything we've accomplished, man. Out these windows, we will view the collapse of financial history. One step closer to economic equilibrium
7.
A: HE DIDN'T FALL? INCONCEIVABLE.
B: You keep using that word. I do not think it means what you think it means.
8.I am Jaguar Paw! This is my forest! My sons and their sons will hunt here after I am gone!
9.
A: The thing about real estate accounting is that you can, you can, add down the page or across the page and everything works out. Everyday, everything adds up. The, the total is always the sum of its parts. It's, uh, clean. It's clear. Neat, absolute. But my life, it, uh, it doesn't add up. It, uh... Nothing connects to anything else. It's, uh... I'm not, I'm not the sum of my parts. All my parts don't add up to one... to one me, I guess.
B: Get a shrink or a wife.
A: Uh, I got a wife.
B: Get a shrink.
10.
A: It'll ruin my career... it'll ruin my life!
B: Well, didn't Roman Polanski just win an Oscar?
הציטוטים האלו מסמלים בעיני סוג של תמצית של כל אחד מהסרטים הללו. אבל זה רק הראש שלי... את הציטוט המדוייק חיפשתי ב IMDB כדי לא להסתמך על הזיכרון שלי. לכם הספרים סגורים כמובן....
2.
3. וודי אלן במנהטן
4. Starship Troopers (או בשם המופלא גברים בחלל)
5. 12 הקופים
6. מועדון קרב המצוין שהוזכר קודם.
7. הנסיכה הקסומה (הבאמת מופלא ...)
(כאן היה כדאי להשתמש במשפט האלמותי - "הלוו מיי ניים איז יניגיו מונטוייה, יו קייל מיי פאדר, פריפייר טו דיי (דאם דאם דאם)")
8. אפוקליפטו של האנטישמי מל גיבסון
9. לפני שהשטן ידע
10. Hard Candy
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים
- OferL
- חבר מביא חבר

נכון שזה הציטוט הזכור ביותר מהסרט אבל הוא לא דיבר אלי כמו כל האחרים. את הציטוט שרשמתי אני זוכר והוא מלווה אותי המון שנים. קחו סיטואציה שמישהו משתמש במילה מפוצצת בשיחה וחוזר עליה בהקשרים לא נכונים. בטוח שקרה לכם. ואז עובר לי בראש...efib כתב:7. הנסיכה הקסומה (הבאמת מופלא ...)
(כאן היה כדאי להשתמש במשפט האלמותי - "הלוו מיי ניים איז יניגיו מונטוייה, יו קייל מיי פאדר, פריפייר טו דיי (דאם דאם דאם)")...
I do not think it means what you think it means
יש הסבר דומה... או שונה... מאחורי כל אחד מהציטוטים שרשמתי.
יאלה
תביאו איזה תמונה...
Enjoy the Silence
- OferL
- חבר מביא חבר

דבילי לחלוטיןefib כתב:כן ... היו כמה קטעים, אך בסה"כ סרט די דבילי ...theAman כתב:היה רק קטע אחד שהרג אותי בסרט הזה, כשהמאמן הנכה זרק עליהם מפתחות ופוגע לאחד מהם בפרצוף.......
אבל גם סרטים כאלו טוב שיש. לתת למוח לרדת למצב הבסיסי ביותר
ישבנים בביקיני
מפתחות שבדיים לפנים
משחקי מילים של כיתה ג
אנשים שמתלבשים מגוחך
אושר צרוף
Enjoy the Silence