שרשור הספורט ואירועי הספורט הגדולים בארץ ובעולם!

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5111
שם מלא: גילי

שליחה

osherov כתב: זה כמו לבקש מגילי לבוא לצפות ביחד בצמד במשחקים ביום שבת של חיפה ושל הפועל ת"א כאשר כל הצופים במפגש יהיו ירוקים!
...
בוא אני אפתיע אותך..
שוחררו עוד 2000 כרטיסים לאוהדי הפועל, אני עטתי על המציאה, הזמנתי, וביום שבת אני בטדי.. 8O
עכשיו תגיד לי אתה מה זה 5 אנשים מפורום טכנולוגי, לעומת אלפי "בבונים" יוצאי שוק מחנה יהודה, שיחגגו לי על הראש..
לא, זה לא שאני באמת מאמין, פשוט הולכים להיפרד ולהגיד תודה לקבוצה הגדולה בתולדות המועדון.
נערך לאחרונה על ידי Gili_Regev ב 13/05/2010 18:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

Itay_Pollak כתב:אני בעד, הייתי "מציע" את הבית של גיא :)
...
תאריך ושעה...?

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

guyezra כתב:
Itay_Pollak כתב:אני בעד, הייתי "מציע" את הבית של גיא :)
...
תאריך ושעה...?
...
16 במאי,
מתחילים חימום בשעה 21:00 .
...

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:שחר פאר כבר ברבע הגמר בטורניר מדריד אחרי שניצחה היום 5:7 ו-2:6 את ארנצ'ה פארה (מקום 65 בעולם),
ברבע הגמר שחר תפגוש נה לי הסינית, שמדורגת 13 (Y)
...
אריה,
היא מעולם לא הגיעה לכלום, בוודאי גם לא תגיע,
אז חבל על כל ה- Bitים והזמן שאתה מבזבז לנו פה על הלוזרית שלך..
חוץ מלהגדיל פה את מספר העמודים של השרשור, ה- Postים עליה לא תורמים בכלום..
...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35103

שליחה

Giliboy,
היא בהחלט יכולה להיות TOP 10.
ואולי אפילו TOP 5

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

guyezra כתב:Giliboy,
היא בהחלט יכולה להיות TOP 10.
ואולי אפילו TOP 5
...
עזוב אותך, היא לא רלוונטית..
...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

Giliboy כתב:
osherov כתב:שחר פאר כבר ברבע הגמר בטורניר מדריד אחרי שניצחה היום 5:7 ו-2:6 את ארנצ'ה פארה (מקום 65 בעולם),
...
אריה,
...
גילי,
אני כבר שבוע נוהג בך בכפפות של משי (ואני מה זה מתאפק, אתה לא יודע כמה זה קשה לי :wink: ) והכל בגלל העצבות שלך עקב איבוד האליפות (שלא הגיעה גם ככה לכם) שלכם למכבי חיפה וזה התרחש לכם עוד במשחק הדרבי נגד היריבה השנואה (אתה יודע כמה תחמושת זה הביא לי?!).....ועכשיו אחרי כל זה אתה חוזר לשחר פאר :evil: אתה לא תשרוד התקפה נוספת שלי במצב הרעוע שאתה נמצא בו והמצב הרועוע עוד יותר שתהיה בו אחרי המשחק שלכם בשבת בטדי :רובה:

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

יום ראשון שעה 20:00 לפי ONE...
המשחק עצמו.

בנוסף - יש לנו פתרון לראות שני ערוצים? כלומר, אפשר לפצל איכשהו את האות? ולשים עוד ממיר?

zipo78
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

לגמרי

שליחה

אם אלמריה מנצחת הוא יכול לזכות בווינר מאצ' בסכומים נאים כי ברצלונה לא תפסיד את האליפות ככל הנראה וגם כל הסיכויים בעדה .סחתיין

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

osherov כתב:
Giliboy כתב:
...
אריה,
...
גילי,
אני כבר שבוע נוהג בך בכפפות של משי (ואני מה זה מתאפק, אתה לא יודע כמה זה קשה לי :wink: ) והכל בגלל העצבות שלך עקב איבוד האליפות (שלא הגיעה גם ככה לכם) שלכם למכבי חיפה וזה התרחש לכם עוד במשחק הדרבי נגד היריבה השנואה (אתה יודע כמה תחמושת זה הביא לי?!).....ועכשיו אחרי כל זה אתה חוזר לשחר פאר :evil: אתה לא תשרוד התקפה נוספת שלי במצב הרעוע שאתה נמצא בו והמצב הרועוע עוד יותר שתהיה בו אחרי המשחק שלכם בשבת בטדי :רובה:
...
רעוע ככל שמצבי הספורטיבי יהיה, הוא לא ידגדג את הקריירה של שחר פאר..
2 מליון סך פרסים, 8 מליון סך פרסים, היא פשוט לא עושה את זה לרובנו.
חבל שאתה מוציא אוויר עליה..
כבר הסברתי שאני בטדי יום שבת, אין לנו כל כך מה להפסיד, כך שאני נוסע להיפרד ומצבי לא יורע מעבר למה שהוא כעת..
לגבי ארועי השבועיים האחורנים, נתנחם בגביע, ובכך שמועדון מכבי ת"א ירד מנכסיו, והשיג בזכות את המקום ליד מועדונים כמו בית שאן.
...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

zipo78,
ברוך הבא לפורום הספורט שלנו, נראה לי שההודעה שלך באה קצת באיחור ביחס להודעה לה אתה מגיב :)

Gili_Regev
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אריה

אם יהיה מפגש יום ראשון, אני בעד לאחד כוחות וללכת,
אולי גם נצליח לגייס את שמוליק אלינו (אם בכלל נצליח להוציא אותו מהבית..)
מה אתה אומר..?
...

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Giliboy כתב:
osherov כתב:
Giliboy כתב:
...
אריה,
...
גילי,
...
רעוע ככל שמצבי הספורטיבי יהיה, הוא לא ידגדג את הקריירה של שחר פאר..
2 מליון סך פרסים, 8 מליון סך פרסים, היא פשוט לא עושה את זה לרובנו.
חבל שאתה מוציא אוויר עליה..
כבר הסברתי שאני בטדי יום שבת, אין לנו כל כך מה להפסיד, כך שאני נוסע להיפרד ומצבי לא יורע מעבר למה שהוא כעת..
לגבי ארועי השבועיים האחורנים, נתנחם בגביע, ובכך שמועדון מכבי ת"א ירד מנכסיו, והשיג בזכות את המקום ליד מועדונים כמו בית שאן.
...
זהו? לקח לך 4 ימים להרים שוב את הראש מעל המיים.......סה"כ לקחתם איזה גביע מצחיק מקבוצה מצ'וקמקת ששיחקה נגדכם ב 10 שחקנים ואתה מתגאה בהישג הזה, כמו טווס, כאילו זה הדבר הבאמת חשוב :roll:
בוא נשים את הקלפים על השולחן ונספר שב- money time כשלתם כמו.....כמו........כישלון קלאסי שלכם, הלוזרים האדומים! ועוד נגד מי כשלתם?! נגד הנמושות של נימני שבקושי מסוגלים להעביר 2 מסירות בלי לאבד את הכדור......ואתה בכלל מדבר על שחר פאר, מדבר על ספורטאית שנמצאת היום בטופ 20 העולמי של ענף ספורט שנחשב לאחד פופולרים בעולם (ולא באיזה ספורט שייט אבובים ששם אנחנו תמיד בטופ) ועוד מזלזל בכך שהיא לא תיקח אף פעם טורניר על?! כשהקבוצה שלכם תגיע לרבע גמר ליגת האלופות...תדבר איתי כדי שנוכל להשוות הישגים! בינתיים, אני במקומך לא הייתי מדבר יותר מידי, כאשר ההישגים שלכם באירופה הם בדר"כ נגד קבוצות שכדי להעלות את השם שלהם לפה אני חייב לעשות Copy&Paste כי אף אחד לא שמע עליהם וכי אף אחד לא יודע איך מאייתים ת'שם שלהם (זה שפעם אחת לפני כמעט 10 שנים עשיתם משהו נחמד במפעל "קצת" חשוב לא מספיק לכלום!!)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902

שליחה

אריה, אם זה עושה לגילי טוב, שיבושם לו, גביע זה תואר, עוד שמונה כאלה נגיע למכבי..... (אגב בגלצ בוקר אחרי אמרו שזה גביע 13, הכתבים שם מדרדרים משנה לשנה)
אני מזמן הפסקתי להתייחס לספורט הישראלי הקבוצתי בתור משהו להתפאר בו ומשתדל כמה שפחות לצפות. סתם בזבוז זמן.
לגבי שחר פאר זה נחד והכל אבל היא לא אטרקטיבית לצפייה, לא בלוק ולא במשחק שלה. בכל מקרה אפרגן לנציגה שלנו בסבב.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

גילי,
תיקון קטן
את הפרידות תעשה לפני שאתה מגיע לטדי.

שלום חבר
העם דורש..... כל מיני דברים

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

Giliboy כתב:אריה

אם יהיה מפגש יום ראשון, אני בעד לאחד כוחות וללכת,
אולי גם נצליח לגייס את שמוליק אלינו (אם בכלל נצליח להוציא אותו מהבית..)
מה אתה אומר..?
...
תגיד לי מה אתה נורמלי?!....אתה יודע מה הולך להיות שם?!........איתי מביא פמלייה שלמה עם חלוצות ואמצעי עידוד ומשה פתאום נזכר שהוא מאז ומתמיד היה קטלוני ושהוא בדיוק גילה שסבתא של סבתא שלו בכלל נולדה בברצלונה! ושמוליק מגלה לנו שהוא בעצם אח תאום של שחר (לא זהים) ושבמקרה הם גם קרובים רחוקים של משה (כי סבא של סבא שלהם היה במקרה אח של סבתא של סבתא של משה בברצלונה) וכל מה שיש לנו זה אוהד מאנחוס אדום, שרק לפני שבוע גרם לקבוצה שלו לאבד אליפות, ורק לפני כמה ימים גרם לנהג האהוב עליו ב F1 לפוצץ גלגל סיבוב אחד לסוף המירוץ...אה..ויש לנו ת'אלמריה האלה שצריכים להוציא תיקו :(
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 13/05/2010 19:41, נערך פעם 1 בסך הכל.

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

:lol: :lol: :lol:

איך איך איך
איך מצאתם משהו משותף להתרפק עליו.

זה נותן תקוה לכל המזרח התיכון
העם דורש..... כל מיני דברים

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה

Giliboy כתב: אולי גם נצליח לגייס את שמוליק אלינו (אם בכלל נצליח להוציא אותו מהבית..)
...
רשמתי

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

אני בעד שגילי יפרסם תמונה עדכנית שלו פה, כי אחרי שבת בטדי, נראה לי שהפרצוף שלו יקבל "טוויסט" קטן מאוהדי בית"ר.
בכל מקרה, אוהד בארסה אחד יראה את המשחק בבית ולא איתכם :cry: (במידה והמפגש יצא לפועל).

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

theAman כתב:אני בעד שגילי יפרסם תמונה עדכנית שלו פה, כי אחרי שבת בטדי, נראה לי שהפרצוף שלו יקבל "טוויסט" קטן מאוהדי בית"ר.
בכל מקרה, אוהד בארסה אחד יראה את המשחק בבית ולא איתכם :cry: (במידה והמפגש יצא לפועל).
...
אה זה אני יכול להעלות, כי הם במקרה פירסמו את התמונה שלו אחרי העונה הקשה שעברה עליו ובעיקר אחרי הדרבי האחרון של שבת :D
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

חזור אל “ספורט”