שרשור מחירי אינטרנט - כמה באמת אתם משלמים?
- MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
אני משלם דיי הרבה על תשתית האינטרנט לבזק - 95 ש"ח ל-4MB (במקור זה היה ל-1.5MB לפני כ-6 שנים ומאז שידרגו אותי "בחינם" ע"י התחייבות לעוד 18 חודשים).
ההתחייבות נגמר ושוב ניסו לשדרג אותי "בחינם" ל-8MB בעלות של רק עוד 5 ש"ח לחודש. אמרתי שאני לא צריך, אז פתאום הציעו לשדרג בלי כסף, רק להתחייב שוב.
עניתי שאני רוצה לעשות שיעורי בית.
מה אתם ממליצים כיום?
אפשר מבחינתי לשקול גם מעבר של הטלפון, אם יש חבילות אטרקטיביות מספקים אחרים.
ההתחייבות נגמר ושוב ניסו לשדרג אותי "בחינם" ל-8MB בעלות של רק עוד 5 ש"ח לחודש. אמרתי שאני לא צריך, אז פתאום הציעו לשדרג בלי כסף, רק להתחייב שוב.
מה אתם ממליצים כיום?
אפשר מבחינתי לשקול גם מעבר של הטלפון, אם יש חבילות אטרקטיביות מספקים אחרים.
- sheva23
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
מרטין, היום אפשר לנסות במחירים האלה לקחת כבר את הPRIVATE NGN ולקבל 10 מגה.tamir_k כתב:מהירות: 10
תשתית (בזק/הוט): בזק
מחיר תשתית (סופי) לחודש: 91 שקל לחודש , התחיבות ל 12 חודשים.
ספק: 014
מחיר ספק (סופי) לחודש: 49 לחודש , התחיבות ל 24 חודשים.
סה"כ: 140
הערות : מודם ראוטר תקן N מבזק בקיזוז חודשי
תשלום לספק זה עוד 50 שח.
השאלה אם עד היום היה לך תיעדוף או שהיית זקוק לתיעדוף, במידה ולא אז זו יכולה להיות חבילה לא רעה.
מצד שני אם אתה לא זקוק למהירות גבוהה, אפשר לבדוק איתם מחיר טוב על באנדל של 2.5 מגה יחד עם בזב"ל.
בלי תיעדוף אפשר להגיע למחיר של 80 -75 שח לחודש כולל ספק ותשתיתת על 2.5 מגה (אין טעם לשלם על תשתית יותר מ60 שח על 2.5).
עם תיעדוף GAMER זה עוד 20 שקלים לספק (אלא אם יש כושר מיקוח טוב ותקבל את הגיימר כחלק מהחבילה).
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3493
מרטין, אני אישית משלם ממוצע של 110ש"ח לחודש למשך שנה בשביל 15MB(גם לספק וגם לתשתית)MartinHSabag כתב:אני משלם דיי הרבה על תשתית האינטרנט לבזק - 95 ש"ח ל-4MB (במקור זה היה ל-1.5MB לפני כ-6 שנים ומאז שידרגו אותי "בחינם" ע"י התחייבות לעוד 18 חודשים).
מה אתם ממליצים כיום?
אפשר מבחינתי לשקול גם מעבר של הטלפון, אם יש חבילות אטרקטיביות מספקים אחרים....
בקשר לספק- פה אין לך הרבה בעיות, אתה מתקשר לספק הנוכחי שלך, אומר להם שאתה רוצה להתנתק כי המחירים והשירות לא משהו, הם מעבירים לשימור לקוחות, אתה מקבל מחיר סביר, ואז אתה הולך לספק אחר, אומר מה הציעו לך ומה הם מציעים לך, וככה ממשיך עד שאתה מקבל מחירים מצויינים.
בקשר לתשתית אין כ"כ מה לעשות, אם אתה בבזק ויש לך שני קווים בבית אתה יכול לקפוץ בין הקווים וככה לקבל מחיר של לקוח חדש.
במידה ואין לך שני קווים, הייתי בודק את האופציה של לעבור להוט עם הטריפל ללא התחייבות, במידה ואתה לא מרוצה, תתנתק מהם ותחזור לבזק.
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
אני הבנתי שקצת סבלנות יכולה לחסוך כמה מאות שקלים בשנה בטח אם אתה מדבר על כיוון של 4MB.
אני כבר כמעט סגרתי על חבית BUNDLE של 2.5 ב 90 ש"ח ואז הנציג המבריק של 012 (שוקי) שאל אותי למה אני הולך על BUNDLE והציע לי לפנות שוב לבזק להוריד את מחיר התשתית תוך התחייבות שלו של 012 אניהולך לשלם 20 ש"ח גם על 1.5 וגם על 2.5...
מכאן הדרך הייתה פשוטה בתחילה בזק הציעו לי תשתית חצי שנה ב 80 וחצי שנה ב 20 (60 ש"ח) כל מה שהיה צריך מכאן זה להזכיר להם שאבא שלי בדיוק לפני שבוע קיבל חצי שנה חינם וחצי שנה ב 82 ש"ח.
בתור סטודנט השתלם לי הברבור ושיחות טלפון, אני יודע שלא לכל אחד מתאים לברבר בטלפון אבל לי היה חשוב.
מה שיותר חשוב בוא שלא תתפתה להתחבר ל HOT (אחרי שנתיים עם הוט ולמעלה מחודשיים שלא פתרו תקלה בשכונה שלמה באינטרנט) אין פשוט מה להשוות ביציבות הקו ומהירויות הגלישה...
אני כבר כמעט סגרתי על חבית BUNDLE של 2.5 ב 90 ש"ח ואז הנציג המבריק של 012 (שוקי) שאל אותי למה אני הולך על BUNDLE והציע לי לפנות שוב לבזק להוריד את מחיר התשתית תוך התחייבות שלו של 012 אניהולך לשלם 20 ש"ח גם על 1.5 וגם על 2.5...
מכאן הדרך הייתה פשוטה בתחילה בזק הציעו לי תשתית חצי שנה ב 80 וחצי שנה ב 20 (60 ש"ח) כל מה שהיה צריך מכאן זה להזכיר להם שאבא שלי בדיוק לפני שבוע קיבל חצי שנה חינם וחצי שנה ב 82 ש"ח.
בתור סטודנט השתלם לי הברבור ושיחות טלפון, אני יודע שלא לכל אחד מתאים לברבר בטלפון אבל לי היה חשוב.
מה שיותר חשוב בוא שלא תתפתה להתחבר ל HOT (אחרי שנתיים עם הוט ולמעלה מחודשיים שלא פתרו תקלה בשכונה שלמה באינטרנט) אין פשוט מה להשוות ביציבות הקו ומהירויות הגלישה...
נערך לאחרונה על ידי mikee8 ב 27/10/2010 14:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

אתה מודע לכך, שmikee8 כתב: מכאן הדרך הייתה פשוטה בתחילה בזק הציעו לי תשתית חצי שנה ב 40 וחצי שנה ב 20 (60 ש"ח) כל מה שהיה צריך מכאן זה להזכיר להם שאבא שלי בדיוק לפני שבוע קיבל חצי שנה חינם וחצי שנה ב 82 ש"ח....
20ש"ח לחודש למשך חצי שנה, ועוד 40ש"ח לחודש לחצי השנה השניה יוצא ממוצע של 30ש"ח לחודש.
ו82ש"ח למשך חצי שנה+חצי שנה חינם יוצא 41ש"ח לחודש.
ככה שהאופציה הראשונה שהציעו לך יותר זולה
- richrach
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2250
הצעה שקיבלתי הבוקר מנטויז'ן:
מהירות 10 מגה NGN-התחייבות ל-6 חודשים, תשלום חודשי של 45 ש"ח, חודש שביעי חינם.
המחיר הממוצע יוצא 38.5 ש"ח.
מהירות 10 מגה NGN-התחייבות ל-6 חודשים, תשלום חודשי של 45 ש"ח, חודש שביעי חינם.
המחיר הממוצע יוצא 38.5 ש"ח.
נערך לאחרונה על ידי richrach ב 27/10/2010 15:09, נערך פעם 1 בסך הכל.
- mikee8
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 877
טעות דפוס =- נערךariel-ro כתב:אתה מודע לכך, שmikee8 כתב: מכאן הדרך הייתה פשוטה בתחילה בזק הציעו לי תשתית חצי שנה ב 40 וחצי שנה ב 20 (60 ש"ח) כל מה שהיה צריך מכאן זה להזכיר להם שאבא שלי בדיוק לפני שבוע קיבל חצי שנה חינם וחצי שנה ב 82 ש"ח....
20ש"ח לחודש למשך חצי שנה, ועוד 40ש"ח לחודש לחצי השנה השניה יוצא ממוצע של 30ש"ח לחודש.
ו82ש"ח למשך חצי שנה+חצי שנה חינם יוצא 41ש"ח לחודש.
ככה שהאופציה הראשונה שהציעו לך יותר זולה...
- bdc55
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 46
לא מזמן שידרגתי את החבילה מ-5MB ל-12MB יחד עם הטריפל של הוט.
67 ש"ח על תשתית ו-50 ש"ח לבזק אחרי מאבק טלפוני ממושך שאיתה ירדו גם כל האקסטרות המיותרות של אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו מעלים את המחרי כמעט ב-20 ש"ח.
67 ש"ח על תשתית ו-50 ש"ח לבזק אחרי מאבק טלפוני ממושך שאיתה ירדו גם כל האקסטרות המיותרות של אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו מעלים את המחרי כמעט ב-20 ש"ח.
- off
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
אני מקבל ללא תעדוף מהירות הורדה מלאה מחו"ל (ניוז ) בהורדות בכל אחת משעות היממה בב"ב. להפתעתי מאז שעשיתי את המנוי ל-12 מגה ב49ש"ח בב"ב , אני מוריד באמצעות מס' קונקשנים בספק הניוז שלי , סרטים סדרות והכל במהירות מלאה של 1480-1520 KBPS.
למשל בשעות הבוקר מספיק 10-15 קונקשנים לקבל מהירות מלאה. בערב או בשבת אני יכול בלחיצת כפתור להגדיל אתה הקונקשנים לספק הניוז עד ל40-50 ואז מקבל מהירות מלאה.
למשל בשעות הבוקר מספיק 10-15 קונקשנים לקבל מהירות מלאה. בערב או בשבת אני יכול בלחיצת כפתור להגדיל אתה הקונקשנים לספק הניוז עד ל40-50 ואז מקבל מהירות מלאה.
- AviBiton
-
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- zikzik
-
- חבר פעיל

- תגובות: 71
אני בטריפל של הוט 315 ש"ח (ללא התחייבות) שני ממירים HD אחד מקליט, מהירות של 12 מגה.
בב"ל מהירות של 12 מגה 29.9 לחודש בהתחייבות לשנה, שלושה חודשים ראשונים חינם ( ממוצע של 22 ש"ח לחודש .
בב"ל מהירות של 12 מגה 29.9 לחודש בהתחייבות לשנה, שלושה חודשים ראשונים חינם ( ממוצע של 22 ש"ח לחודש .
- BigDragoon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2166
לפני כמה ימים הציעו להורים שלי מבצע של 88 ש"ח ממוצע לחודש (התחייבות לשנה).theAman כתב:תגידו, יש מישהו שמשלם פחות מ-91 ש"ח על תשתית 10 מגה ב-NGN?...
עכשיו הם משלמים 76 ש"ח ממוצע לחודש על 5M אז הם לא שידרגו.
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

לקוח חדש או ותיק?theAman כתב:תגידו, יש מישהו שמשלם פחות מ-91 ש"ח על תשתית 10 מגה ב-NGN?...
- Elad8
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6218
אני משלם 85 ש"ח. התחייבות לשנה.theAman כתב:תגידו, יש מישהו שמשלם פחות מ-91 ש"ח על תשתית 10 מגה ב-NGN?...
- שקשוקה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
הוצע לי להישאר בנטויז'ן, 12 מגה, 45 ש"ח לחודש, חצי שנה חינם
ממוצע 22.5 ש"ח
עכשיו אני מחובר דרך טריפל C
56 ש"ח לחודש
בלי התחייבות
חודש 1 ו 12 חינם
ממוצע 43 לחודש
תשתית של הוט
האם מישהו מחובר לנטויז'ן במהירות 12 מגה ויכול לאשר שהם לא "חוסמים" את המהירות של ההורדות?
(דרך טריפל C האינטרנט טס, עומד בכל המבדקים של בדיקת המהירות שעשיתי לו עד עכשיו...)
ממוצע 22.5 ש"ח
56 ש"ח לחודש
בלי התחייבות
חודש 1 ו 12 חינם
ממוצע 43 לחודש
תשתית של הוט
האם מישהו מחובר לנטויז'ן במהירות 12 מגה ויכול לאשר שהם לא "חוסמים" את המהירות של ההורדות?
(דרך טריפל C האינטרנט טס, עומד בכל המבדקים של בדיקת המהירות שעשיתי לו עד עכשיו...)
- ariel-ro
-
- חבר מביא חבר

אני ב15 והם חוסמים בצורה בוטה(ככה כותביםשקשוקה כתב:הוצע לי להישאר בנטויז'ן, 12 מגה, 45 ש"ח לחודש, חצי שנה חינם
ממוצע 22.5 ש"ח
56 ש"ח לחודש
בלי התחייבות
חודש 1 ו 12 חינם
ממוצע 43 לחודש
תשתית של הוט
(דרך טריפל C האינטרנט טס, עומד בכל המבדקים של בדיקת המהירות שעשיתי לו עד עכשיו...)...
אני מגיע לשעות הערב, הטורנט במהירות מלאה, ופתאום הוא יורד למהירות אפסית, ככה מ 8 עד 11 בערך, ושאר היום הוא ממשיך במהירות מלאה.
- שקשוקה
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
[/quote]
אני ב15 והם חוסמים בצורה בוטה(ככה כותבים
) בטורנטים.
אני מגיע לשעות הערב, הטורנט במהירות מלאה, ופתאום הוא יורד למהירות אפסית, ככה מ 8 עד 11 בערך, ושאר היום הוא ממשיך במהירות מלאה.[/quote]
מה הכוונה אפסית?
כי תכלס, בין 8 ל 11 זה השעות שאני משתמש באינטרנט כדי לראות כדורגל בסטרימינג, ואם זה לא יזוז לי אז אין טעם להחליף, חרף ההנחה המשמעותית..
אני ב15 והם חוסמים בצורה בוטה(ככה כותבים
אני מגיע לשעות הערב, הטורנט במהירות מלאה, ופתאום הוא יורד למהירות אפסית, ככה מ 8 עד 11 בערך, ושאר היום הוא ממשיך במהירות מלאה.[/quote]
מה הכוונה אפסית?
כי תכלס, בין 8 ל 11 זה השעות שאני משתמש באינטרנט כדי לראות כדורגל בסטרימינג, ואם זה לא יזוז לי אז אין טעם להחליף, חרף ההנחה המשמעותית..
- kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
מה הייתם ממליצים ללקוח חדש שלא מחובר כעת לא לתשתית ולא לספק.
מחפש בנדל של 5M לסטודנט. התחייבות עד שנה.
מחפש בנדל של 5M לסטודנט. התחייבות עד שנה.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1896
אין לבב"ל עכשיו מבצע לסטודנטים? קראתי איפשהו באיזה פורום (לא זוכר איזה,סורי)
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty
- eyalsha
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 634
- שם מלא: eyalsha
היום הוצע לי ב79 לתשתית.theAman כתב:תגידו, יש מישהו שמשלם פחות מ-91 ש"ח על תשתית 10 מגה ב-NGN?...
התחייבות לשנה.
בסוף לקחתי 5 מגה ב49... שזה סיפור בפני עצמו
למי יש המלצה למחיר טוב ל5 מגה בבזק בינ"ל ?
לא מעוניין ב012 ו013 כתוצאה מנסיונות עבר גרועים.