תגובות למדריך להקלטה דיגיטלית של שידורי Yes ב-SageTV

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 389
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #801 

כן. הבנתי נכון.

קצת קראתי בקוד וגם באינטרנט. מדובר ב transform filter שמטפל ב- TS stream ומפענח אותו. שאר העבודה מתבצעת בהמשך.

אולם, אני אכן רואה בקוד שהוא מקבל הודעות על החלפת ערוצים (בכדי לאפס את המפתחות וכו'). כנראה שהמימוש שם ביחד עם NDSCAM גורמים להשהיות מיותרות.

אחרי שאני אסיים את העבודה עם mpogr ויהיה לנו Sage עובד, אני אעבור לטפל בזה. אני מאמין שבעיית החלפת הערוצים פתירה, אין סיבה שלא. ובעיית הטיפול בכמה כרטיסים, בכלל לא תהיה בעיה במימוש שלי.

בקיצור, אני צופה עתיד טוב יותר בקרוב

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #802 

די בניתי על SAGE להמשך.
אם הם היו מוסיפים תמיכה לתרגומים, תכננתי לקנות לפחות איזה 3 מכשירי אקסטנדר.
בעיקר עכשיו כשהם הורידו את המחירים ב 20$
http://www.sagetv.com/hd_theater.html

קליינט של מחשב זה עסק יקר.
עם האקסטנדר של SAGE אפשר בקלות להקים מערכת מדהימה כמו של רמי

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #803 

zovirax כתב:די בניתי על SAGE להמשך.
אם הם היו מוסיפים תמיכה לתרגומים, תכננתי לקנות לפחות איזה 3 מכשירי אקסטנדר.
בעיקר עכשיו כשהם הורידו את המחירים ב 20$
http://www.sagetv.com/hd_theater.html

קליינט של מחשב זה עסק יקר.
עם האקסטנדר של SAGE אפשר בקלות להקים מערכת מדהימה כמו של רמי
...
כשעובדים עם אקסטנדרים, מי עושה את הפיענוח של ה- H264 ? ה- אקסטנדר, או השרת, ואז מבצע streaming של הוידאו המפוענח ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #804 

האקסטנדר ....
זה לא שונה כל כך מסטרימר.

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #805 

נשמע אחלה.

HTPC בסלון, ואקסטנדרים בחדרים :D

השאלה כמה האקסטנדרים האלו יתמכו בפורמטים חדשים וכו'.

לדוגמא, המערכת הראשונה שהיתה לי בסלון (לפני שבניתי את ה- HTPC הראשון שלי) היתה streamer של DLINK. וזה היה כזה מעפן. שמתי אותו בבוידם תוך חודשיים (הוא עדיין שם אם מישהו רוצה במתנה :lol: ). לא ניגן חצי מהפורמטים שהיו לי על המחשב. מאז יש לי טראומה ויש לי רק HTPC-ים (בסלון ובחדר שינה). אבל הילד שלי גודל (בקצב מהיר מידי... ), בקרוב נשים לו טלוויזה בחדר... אולי שווה לבחון מחדש את יחסי עם אקסטנדרים :)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #806 

שמע...
תומך ב MKV וכל אלה.
תומך תרגומים

אפילו הוא יכול להיות אלחוטי, וכבר תומך במקלדת USB

הבעיה כרגע היא שהוא לא תומך בפורמטי הסאונד החדשים.
בטח יצא להם עוד גירסה בקרוב שתכלול עוד שיפורים.

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #807 

zovirax

שמע.. שכנעתי אותי :)

אבל רק אחרי שפותרים את בעיית התרגום. אחרת אין מצב שאני מקבל אישור מאישתי... בגלל זה אני רוצה לבחון את אופציית ה media portal, מאחר והיא גם לא תסכים לוותר על live.

לסיכום. אני צריך Live, אני צריך תרגום אחרת אין אישור מהאישה.

מצד שני, אני רוצה HD ו- TV Server (נמאס לי שכל מחשב מקליט תוכניות stand alone ושאין קשר ביניהם).

אז השאלה על איזה קונפיגורציה הולכים ? אם אני פותר את בעיית ה- MDAPIFilter שסיפרת עליהם קודם (ואני יודע לפתור אותם) אז אוכל לראות HD Live עם תרגום בעזרת ה- MediaPortal ? לפחות עד ש- sage תצא עם גירסה תומכת תרגום ?

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #808 

שמע, האישה צודקת.
האקסטנדר של SAGE ללא תרגום לא רלוונטי ...
חייבים תרגום בלייב .

אני לא יודע לגבי HD במדיה פורטל.
לי אישית אין HD עדיין.
אבל אולי לפני שתנסה בכלל לפתור את הבעיה תנסה לבדוק אם אתה מצליח להקליט ולצפות ב HD במדיה פורטל.

בכלל דיברתי עם mpogr על מחשבה לכיוון של MythTV.
אבל מנסיון של SHED גם שם יש בעיה עם התרגומים (בקבצים שהוקלטו מ dvbe4sage)
זה סתם היה זריקת רעיונות באוויר.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #809 

IProgrammer כתב:
מצד שני, אני רוצה HD ו- TV Server (נמאס לי שכל מחשב מקליט תוכניות stand alone ושאין קשר ביניהם).
...
מה אתה מתכוון?
המדיה פורטל יכול לשמש כ TV SERVER

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #810 

כן. ברור שאני אנסה קודם להפעיל את המערכת הקיימת (עם NDSCAM בתור התחלה)

אני מתכנן שבוע הבא חופשה, בכדי להתעסק עם כל ההתקנות וכו'. פשוט אני מנסה להחליט האם ללכת על התקנת Sage או התקנת MediaPortal מלכתחילה... גם ככה זמני מועט מאוד...

נראה כבר...

נעדכן

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #811 

zovirax כתב:
IProgrammer כתב:
...
מה אתה מתכוון?
המדיה פורטל יכול לשמש כ TV SERVER
...
אני יודע שהוא יכול. כאמור, אני אמרתי שאני מתלבט בין Sage ולבין MediaPortal בתור שני אפשרויות ל- TVServer.

rami69
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 301
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #812 

IProgrammer, for MediaPortal you have no Extenders...
i run Sage Server, with 5 HD extenders and 3 clients.
Extenders from point of TCO it's amazing, never need to reimage - like Windows OS.
8)
I also moved SageTV server to headless Windows Embedded, it's so fast, no paging, cool (no HD) and silent no need to cool(no FAN).
:idea:

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #813 

rami69 כתב:IProgrammer, for MediaPortal you have no Extenders...
Extenders from point of TCO it's amazing, never need to reimage - like Windows OS.
8)
I also moved SageTV server to headless Windows Embedded, it's so fast, no paging, cool (no HD) and silent no need to cool(no FAN).
...
This is way off topic here :o But I don't know if you tryed this. You can use EWF Reg filter in the XPe, and make your entire windows partition readonly, so you know that nothing will change in your configuraiton over time and it will survive powerfailures. Then, once you do this, you can hibernate your system into the readonly boot partition. This will cause your windows system always to startup from hibernation into the same spot, that is, with your server working, etc, and it is like a ROM. What I meen is, that your server boots up within 3 seconds into a working Sage server state.

As I said off topic :o

Back to topic. I didn't understand from what you wrote, if your configuration supports HD or not ? And what about my wife ? No subtitles in live-tv will never pass... I will end up with YES-MAX !!! :lol:

rami69
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 301
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #814 

IProgrammer כתב:
rami69 כתב:IProgrammer, for MediaPortal you have no Extenders...
8)
...
This is way off topic here :o But I don't know if you tryed this. You can use EWF Reg filter in the XPe, and make your entire windows partition readonly, so you know that nothing will change in your configuraiton over time and it will survive powerfailures. Then, once you do this, you can hibernate your system into the readonly boot partition. This will cause your windows system always to startup from hibernation into the same spot, that is, with your server working, etc, and it is like a ROM. What I meen is, that your server boots up within 3 seconds into a working Sage server state.

As I said off topic :o

Back to topic. I didn't understand from what you wrote, if your configuration supports HD or not ? And what about my wife ? No subtitles in live-tv will never pass... I will end up with YES-MAX !!! :lol:
...
my windows embedded run with EWF .
and i decide to commit changes or not.

let's push sage tv to implement dvb-subtitles.

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #815 

rami69

Thats what I was trying to tell you. I don't know if you know, but instead of just commiting your changes, you can also use hibernate. The hibernate is performed on a lower level than the EWF Filter, so it is written to the disk even if you don't commit. That means, that you can have a read-only volume for your windows, that always wakes up from hibernation after powerup. So your windows takes 3 seconds to load and start working with every thing loaded into RAM, instead of the usual loading process of windows.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32985
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #816 

סתם הערה קטנה, IProgrammer. אתה יכול לכתוב לרמי69 בעברית. ;)
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

IProgrammer
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #817 

pixies כתב:סתם הערה קטנה, IProgrammer. אתה יכול לכתוב לרמי69 בעברית. ;)
...
הוא כתב באנגלית... אז חשבתי שיש סיבה מסויימת :lol: שזה יותר נוח לו

אני אתרגם לעברית את עיקר הדברים :)

לכל משתמשי ה- mediacenter, בעיקרון (אני כבר לא זוכר את הפרטים, אבל אני אוכל לשאוב אותם מהאוב מתישהו), אפשר בעיקרון (רק ב- windowsXP כרגע). להתקין את מה שנקרא EWFFilter. על זה דיברתי עם Rami.
זה בעיקרון feature של XPEmbedded, אולם אני יודע שאפשר לאפשר אותו גם ב- XP רגיל.

הדבר הזה הופך את כונן ה- C שלכם ל- readonly. ככה שברגע שאתם מייצבים HTPC במצב סופי, מקפיאים אותו ב- readonly והוא לעולם לא ידפק. אין בעיה של נפילות מתח. כלום. יותר מזה, אפשר לבצע hibernate במצב ה- readonly. מה שהופך את הדיסק שלכם מעין ROM כזה, שעולה מיד אחרי ריסט חומרה תוך 5 שניות בדיוק למצב שבו עשיתם hiberanation. נניח במצב ש SAGE פתוח ב- main screen שלו.

בקיצור, מקבלים מעין הרגשה של extender חומרתי כזה, ופחות מערכת הפעלה שלוקחת שעתיים לעלות. וכמובן יציב ולא מתקלקל לאורך זמן (כי הכל readonly).

זה דורש לא מעט מאמץ, כי כל כתיבה לכונן C בעצם נכתב ל- RAM במקום. אז צריך להזיז את כל הספריות שכותבים עליהם כל הזמן (וגם ההקלטות) ל- partition אחר, שהוא לא readonly

gold
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #818 

מישהו הצליח להפעיל את dbve4sage על כרטיס Techno Trend S2-1600? אני מקבל את השגיאה הבאה:

[left]Cannot submit the tune request
Could not Build the DVB-S BDA filter graph.
[/left]

התקנתי את הדריברים האחרונים מהאתר של TT (גירסא ttBudget2_5.0.1.8 ), חיברתי MousePro ו-NDSCam
Windows 7 RC.

יש למישהו רעיון?

ytulpan
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 166
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #819 

בשבועות האחרונים אני נתקל בכמות גדולה של תעופות. פעם ביומיים בערך הקלטה נכשלת ובכלל SAGE מציג NO SIGNAL

אני לא יודע מה גרם לבעיה להופיע כי ביצעתי מספר שינויים במהלך הזמן הזה. מה שאני הכי חושד הו עדכון גרסת ה-SAGE ל-6.2.2 שזה הגרסה הרשמית שלהם.

מה שבעצם נדפק היא תכנת ה dvb4sage . את זה אני מניח כי כשמגיע מצב התקיעה היא מסרבת להקליט גם באופן עצמאי, אבל כמובן ייתכן ש-SAGE גורם לתקיעת ה-dvbe4sage

בקיצור, מישהוא אחר ניתקל בזה ? mpogr איך הכי טוב לדבג את זה, איזה traces אתה צריך ?

תודה, יוסי

banjo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 356
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

תקיעות של HD200

שליחה #820 

לא יודע אם זה שייך אבל לאחר שידרוג לגירסא האחרונה של SAGE וכמובן ל BETA האחרונה ב SD-200 כל שעתיים לערך קופא ה EXTENDER ואני חייב לאתחל אותו מהתחלה...

האם קרה למשהו נוסף??

תודה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”