TViXiE תומך מהיום באתר "סרטים" הישראלי !
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
לא הבנתי,
אני צריך לשנות הגדרה במסך כדי שהתצוגה לא תגלוש?
ואם אנחנו כבר מדברים על זה, יש templates שמוגדרים 1080 וכאלה שמוגדרים 720. מה ההבדל בינהם?
ואם אנחנו כבר מדברים על זה, יש templates שמוגדרים 1080 וכאלה שמוגדרים 720. מה ההבדל בינהם?
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 758
לבחור לנגן זו לא בעיה.arotman כתב:אני לא מכיר שום דרך אלא אם כן מישהו כותב גירסא שרצה על IPAD ?gilos כתב:האם מישהו יודע (או אפילו ניסה) לעבוד עם התכנה הזו (tvixie) באייפד? האם זה בכלל אפשרי?...
מה שכן אתה יכול להשתמש בממשק ה WEB של ה TVIX באמצעות ה SAFARI כדי לבחור בניגון הסרטים לאחר
שיש לך גרפיקה מתאימה ב TVIX....
השאלה אם ניתן לערוך דרך האייפד כמו שעורכים דרך המחשב.
בנוסף, אתמול נכנסתי לאתר של tvixie, ושם מצויין שהתכנה מתאימה רק למערכת הפעלה של מייקרוסופט, כלומר ווינדוס. ומי שיש לו Mac, לא יכול להשתמש בתכנה הזו לעריכת הסרטים?!
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
DannyZ כתב:לא הבנתי,
ואם אנחנו כבר מדברים על זה, יש templates שמוגדרים 1080 וכאלה שמוגדרים 720. מה ההבדל בינהם?...
1.כן
2.ממש אין לי מושג
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
בדיוק ככב , הTVIXIE מיועדת להפעלה במערכת WINDOWS בלבד!gilos כתב:לבחור לנגן זו לא בעיה.arotman כתב:אני לא מכיר שום דרך אלא אם כן מישהו כותב גירסא שרצה על IPAD ?gilos כתב:האם מישהו יודע (או אפילו ניסה) לעבוד עם התכנה הזו (tvixie) באייפד? האם זה בכלל אפשרי?...
מה שכן אתה יכול להשתמש בממשק ה WEB של ה TVIX באמצעות ה SAFARI כדי לבחור בניגון הסרטים לאחר
בנוסף, אתמול נכנסתי לאתר של tvixie, ושם מצויין שהתכנה מתאימה רק למערכת הפעלה של מייקרוסופט, כלומר ווינדוס. ומי שיש לו Mac, לא יכול להשתמש בתכנה הזו לעריכת הסרטים?!...
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

באסה! ומפליא שאין גרסה כזו ל-Mac.arotman כתב:בדיוק ככב , הTVIXIE מיועדת להפעלה במערכת WINDOWS בלבד!gilos כתב:לבחור לנגן זו לא בעיה.arotman כתב:אני לא מכיר שום דרך אלא אם כן מישהו כותב גירסא שרצה על IPAD ?gilos כתב:האם מישהו יודע (או אפילו ניסה) לעבוד עם התכנה הזו (tvixie) באייפד? האם זה בכלל אפשרי?...
בנוסף, אתמול נכנסתי לאתר של tvixie, ושם מצויין שהתכנה מתאימה רק למערכת הפעלה של מייקרוסופט, כלומר ווינדוס. ומי שיש לו Mac, לא יכול להשתמש בתכנה הזו לעריכת הסרטים?!......
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
תגיד לי, אין לך מה לעשות שאתה משחק עם אי-פד? לך תעשה כבר שעורי בית!gilos כתב:באסה! ומפליא שאין גרסה כזו ל-Mac....
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

למישהו פועל הprovider של סרטים? לפני כמה ימים הוא הפסיק לתת תקציר, עכשיו הוא לא נותן כלום 
- חיים
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
שי-כ כתב:למישהו פועל הprovider של סרטים? לפני כמה ימים הוא הפסיק לתת תקציר, עכשיו הוא לא נותן כלום...
לא פועל
יש לו שפעת,יעבור לו.
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

חח.. כן, שפעת.
שמת לב שכל חורף הוא מצונן לכמה חודשים?
שמת לב שכל חורף הוא מצונן לכמה חודשים?
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

איך נעשה ש״ב אם אין אופיס בעברית במק?!שי-כ כתב:תגיד לי, אין לך מה לעשות שאתה משחק עם אי-פד? לך תעשה כבר שעורי בית!gilos כתב:באסה! ומפליא שאין גרסה כזו ל-Mac.......
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

אויי כמה שחרשתי על הדבר הזה. זה הציק לי במשך שבועות.DannyZ כתב:לא הבנתי,
ואם אנחנו כבר מדברים על זה, יש templates שמוגדרים 1080 וכאלה שמוגדרים 720. מה ההבדל בינהם?...
אתה יכול לנסות לבטל את הזום בהגדרות המסך שלך. לי אישית גם זה לא עזר - אז פשוט קניתי מסך חדש
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

סטודנטים לא צריכים ללמוד שפה שנייה כבר?gilos כתב:איך נעשה ש״ב אם אין אופיס בעברית במק?!שי-כ כתב:תגיד לי, אין לך מה לעשות שאתה משחק עם אי-פד? לך תעשה כבר שעורי בית!gilos כתב:באסה! ומפליא שאין גרסה כזו ל-Mac..........
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

בטח שצריכים. אבל עדיין הכי נוח בשפת האם.שי-כ כתב:סטודנטים לא צריכים ללמוד שפה שנייה כבר?gilos כתב:איך נעשה ש״ב אם אין אופיס בעברית במק?!שי-כ כתב:תגיד לי, אין לך מה לעשות שאתה משחק עם אי-פד? לך תעשה כבר שעורי בית!gilos כתב:באסה! ומפליא שאין גרסה כזו ל-Mac.............
אפרורפו שפות, שלשום הודיעו לי שקיבלתי 'פטור' באנגלית
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

יש לך פטור באנגלית ואתה לא יכול בלי אופיס בעברית?
מעניין...
מעניין...
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

לא אמרתי שאני לא יכול, אמרתי שזה פחות נוח. והעבודות מוגשות בשפה העברית! חכה לתואר שני, שם ממילא הכל כבר באנגלית!שי-כ כתב:יש לך פטור באנגלית ואתה לא יכול בלי אופיס בעברית?
מעניין......
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

gilos כתב:לא אמרתי שאני לא יכול, אמרתי שזה פחות נוח. והעבודות מוגשות בשפה העברית! חכה לתואר שני, שם ממילא הכל כבר באנגלית!שי-כ כתב:יש לך פטור באנגלית ואתה לא יכול בלי אופיס בעברית?
מעניין.........
- DannyZ
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1624
תודה gilosgilos כתב:אויי כמה שחרשתי על הדבר הזה. זה הציק לי במשך שבועות.DannyZ כתב:לא הבנתי,
אתה יכול לנסות לבטל את הזום בהגדרות המסך שלך. לי אישית גם זה לא עזר - אז פשוט קניתי מסך חדש...
עד כמה שאני יודע בכניסת HDMI אני לא יכול לשלוט כבר על כלום.
אולי בעתיד נקנה מסך חדש - כרגע לא עומד על הפרק.
אני עובד לאחרונה על שינוי של template שמוצא חן בעיניי ודי הצלחתי - כל הטקסט כבר מוצג וגם כל הפיצ'פקס כמו סוג האודיו והוידאו וכו' וגם שיניתי את ה-grid האחורי שיתאים.
הבעיה היחידה שנשארתי איתה היא שאחרי כל השינויים וההזזות - ה-fanart לא מוצג (בעצם רק חלקו מוצג אבל החלק שנשאר מחוץ למסך....)
- gilos
-
- חבר פעיל במיוחד

אני גם חשבתי, בזמנו, ליצור טמפלט שיתאים למסך שלי.DannyZ כתב:תודה gilosgilos כתב:אויי כמה שחרשתי על הדבר הזה. זה הציק לי במשך שבועות.DannyZ כתב:לא הבנתי,
אתה יכול לנסות לבטל את הזום בהגדרות המסך שלך. לי אישית גם זה לא עזר - אז פשוט קניתי מסך חדש...
עד כמה שאני יודע בכניסת HDMI אני לא יכול לשלוט כבר על כלום.
אולי בעתיד נקנה מסך חדש - כרגע לא עומד על הפרק.
אני עובד לאחרונה על שינוי של template שמוצא חן בעיניי ודי הצלחתי - כל הטקסט כבר מוצג וגם כל הפיצ'פקס כמו סוג האודיו והוידאו וכו' וגם שיניתי את ה-grid האחורי שיתאים.
הבעיה היחידה שנשארתי איתה היא שאחרי כל השינויים וההזזות - ה-fanart לא מוצג (בעצם רק חלקו מוצג אבל החלק שנשאר מחוץ למסך....)...
לפני שפצחתי בעבודה הקשה, צפיתי שתי בעיות עתידיות:
1. טמפלט שיתאים רק למסך אחד, והרי בלאו-הכי מתישהו צריך להחליף מסך ולכן טמפלט שיתאים למסך אחד, לא יתאים למסך אחר.
2. ערכתי טמלפט למאות סרטים כבר. ובגלל שלעיתים התקציר (שמוגדר על גופן 18 ) היה מופיע עם 3 נקודות בסוף בגלל שהגופן גדול מדיי והתקציר ארוך מדיי למקום שמוגדר לו - הייתי חייב להקטין אותו ל-16 או יותר קטן אפילו. עכשיו, כשאתה עושה טמפלט חדש ומן הסתם ממיר את כל הסרטים שכבר ערכת לאותו טמפלט (שייראה טוב על המסך, לא?!
העדפתי להישאר עם הטמפלט הקיים ולא לנסות להיות 'גיבור' ולחפש פתרונות, שלזמן מסויים, נראים טוב, ואח"כ מתברר שהכל העבודה הקשה הייתה לחינם.
ממליץ לך לנהוג כמוני.
- שי-כ
-
- חבר מביא חבר

DannyZ,
אולי נוכל לעזור אם תביא תמונה.
האם ה FANART נראה במסך המחשב ולא במסך הטלוויזיה?
אולי נוכל לעזור אם תביא תמונה.
האם ה FANART נראה במסך המחשב ולא במסך הטלוויזיה?
- יוניHD
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
עכשיו התוכנה גם לא מורידה את עטיפות מאתר "סרטים" חוץ מהתקציר..
לפני חודש התוכנה הפסקה להוריד תקציר בעברית מאתר "סרטים"
עכשיו היא גם לא מורידה את העטיפות מהאתר.
עוד מישהו נתקל בזה?
איך אפשר לסדר את זה?
עכשיו היא גם לא מורידה את העטיפות מהאתר.
עוד מישהו נתקל בזה?
איך אפשר לסדר את זה?