LogicSound כתב:דפדפתי פה כבר וראיתי הצעות אבל אני לא יודע מה הכיוון שאמור להיות לי..
כי כנראה לכל אחד פה יש חבילת ערוצים אחרת או טלפון ביתי ללא הגבלה או דברים בסגנון..
ראיתי פה ממש בודדים שהגיעו לפחות מ-200 ש"ח.. אתה בטוח?
גם אם אני רוצה 200 מגה?
ובעתיד אם אני מוסיף ערוץ מסוים הם שוב יקחו מחיר גבוה?
...
חבל על הכסף שאתה משלם (390 ש"ח) כשבאמת אפשר לשלם 200 ש"ח, ולקבל כנראה את כל הערוצים שאתה צריך.
יש הצעה בשם טריפל POWER 1813 שעלותה כ- 184 ש"ח. היא כוללת את ערוצי הבסיס ובנוסף מספר ערוצי פרימיום. בנוסף לכך, אתה יכול לבחור 2 חבילות תוכן (מומלץ: פנאי והעשרה, ובידור ומוסיקה) ובזאת בעצם לסיים את כל מכסת הערוצים שאתה צריך פתוחים. לגבי ערוצי ילדים, אתה יכול לקבל עד 4 ערוצים נוספים חינם (לולי, הופ ילדות ישראלית, דיסני, עוד ערוץ לבחירתך) ככה שאתה מכוסה גם מבחינת ערוצי הילדים. בנוסף, במידה ואתה צופה בספורט, אתה יכול לבקש ולקבל גם את חבילת ערוצי ספורט 5 פרימיום בחינם (5 GOLD + LIVE) וככה גם יש לך את ערוצי הספורט (כמובן בלי צ'רלטון 1-4).
לגבי פייבר: במידה ולקחת פייבר, עלותו צריכה להיות כ-5 ש"ח, במידה ומדובר ב FIBER 4K, המחיר הוא 15 ש"ח. ניתן לקבל 2 מיני ללא עלות (אם אמרו לך שהם מקליטים, שתדע שהם לוקחים את נפח ההקלטה מממיר ה FIBER /4K). כמובן שמוקה לא עולה כסף.
הטריפל כולל בנוסף לטלוויזיה אינטרנט במהירות 100 מגה, וטלפון הכולל 300 דקות שיחה. ניתן לשדרג את מהירות האינטרנט מ100 ל200 בתוספת של 14.9 ש"ח, וניתן לשדרג גם את קו הטלפון בעלות של 10 ש"ח ל500 דקות במקום 300, או בעלות של 20 ש"ח ל1000 דקות.
קישור לתקנון ההצעה:
http://www.hot.net.il/handlers/GetFile. ... 221c953324
בהצלחה איתם.. כל עזרה שאתה צריך, אני כאן!