חשבתם ששכחנו? אז לא, יש מסיבה !
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
ThegM, צר לי שנפגעת ואתה צודק - זה היה אירוע שכל כוונתו הייתה לצ'פר חברים ותיקים, מנהלים, אחראי קטגוריות וחברי סגל וכל מי שהיה משהו או מישהו במהלך חמשת השנים שחלפו מאז הקמת האתר.
לפי הגדרתך זה בדיוק מתאר "מקורבים לצלחת" ומה לעשות, אתה לא כזה ולכן גם הפלו אותך לרעה.
הנקודה החיובית היא שאצלנו אפשר להתקרב לצלחת בקלות. תישאר חבר באתר, תתרום מהידע שלך בפורומים, שלח לזיו מאמר, תן עזרה בארגון אירועים והופה! גם אתה הפכת למקורב לצלחת שיוזמן לכל צ'ופר.
לפי הגדרתך זה בדיוק מתאר "מקורבים לצלחת" ומה לעשות, אתה לא כזה ולכן גם הפלו אותך לרעה.
הנקודה החיובית היא שאצלנו אפשר להתקרב לצלחת בקלות. תישאר חבר באתר, תתרום מהידע שלך בפורומים, שלח לזיו מאמר, תן עזרה בארגון אירועים והופה! גם אתה הפכת למקורב לצלחת שיוזמן לכל צ'ופר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

כל הדרך חזרה החברה חרשה נגדך מזימות אפלות. היא בטח תתחיל לנדנד לי לקנות PS3 כדי שהיא תוכל להתאמן בבית בתקווה לקבל הזדמנות להשוות.ziv_r כתב:אני לא מחונך, זה בסדר....
נ.ב.
התרוצים של Shed היו באמת עלובים - הסוללות נגמרו בשלט, צפוף לי, אכלו לי, שתו לי...
בפעם הבאה אני מציע לארגן משחק Co-op של Left 4 Dead 2 ולכסח שם לזומבים את הצורה.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
ziv_r כתב: אוכל:
כן, אני אוהב להתייחס לאוכל, במיוחד לבשר. פרוסות דקות של בשר מיושן וצלוי עם שילוב גזרים מאודים, נגיעה קלה של טחינה, תפוחי אדמה קטנים ורוטב מתקתק על הכל מלמעלה - טוב מאוד שהחסרתי את ארוחת הצהרים מאותו יום.
...
תודה רבה לכל המעורבים - היה אירוע מדהים!
זיו,
התייחסות קטנה - נראה לי שהבשר עיוור לך את חוש הטעם...
זה היה סלט חצילים (ולא טחינה), וארטישוק ירושלמי (ולא תפוחי אדמה)
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
לא הבשר, החריף.uriler כתב:ziv_r כתב: אוכל:
כן, אני אוהב להתייחס לאוכל, במיוחד לבשר. פרוסות דקות של בשר מיושן וצלוי עם שילוב גזרים מאודים, נגיעה קלה של טחינה, תפוחי אדמה קטנים ורוטב מתקתק על הכל מלמעלה - טוב מאוד שהחסרתי את ארוחת הצהרים מאותו יום.
...
תודה רבה לכל המעורבים - היה אירוע מדהים!
זיו,
התייחסות קטנה - נראה לי שהבשר עיוור לך את חוש הטעם...
זה היה סלט חצילים (ולא טחינה), וארטישוק ירושלמי (ולא תפוחי אדמה)...
מה שזיו שכח לציין בשרשור החריף, זה שהחומר הזה מנוון את הלשון ואח"כ לכל דבר יש טעם של טחינה
הגעתי אתמול רק למסיבה, וראיתי את השומרים בחוץ אוכלים דברים טובים. עלה לי התאבון אך אז גיליתי שאוכל כבר אין.
משה
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
הבחור צודק בדבר אחד פשוט - בהזמנה להירשם לא כתוב על "תנאי הקבלה".Catskinner כתב:ThegM, צר לי שנפגעת ואתה צודק - זה היה אירוע שכל כוונתו הייתה לצ'פר חברים ותיקים, מנהלים, אחראי קטגוריות וחברי סגל וכל מי שהיה משהו או מישהו במהלך חמשת השנים שחלפו מאז הקמת האתר.
הנקודה החיובית היא שאצלנו אפשר להתקרב לצלחת בקלות. תישאר חבר באתר, תתרום מהידע שלך בפורומים, שלח לזיו מאמר, תן עזרה בארגון אירועים והופה! גם אתה הפכת למקורב לצלחת שיוזמן לכל צ'ופר....
זה שרשום בדף של הרישום למועדון זה יפה, אבל למה שמישהוא יסתכל דווקא שם... זה לא דף שדוגמים באופן תדיר.
אני רשום באתר כבר משנת 2005, והאמת, לא ידעתי אפילו שיש מועדון עם דמי חבר שנתיים . .
התגובה שלך על "מקורבים לצלחת" כל כך מתאימה לאופי הישראלי.... ואם זה היה המצב, הייתם צריכים לצאת ברישום פרטי . אפילו בלינק שמופיע פה מצד ימין כתוב "פיליפס משיקה.... ואתם מוזמנים !" ובתוך הדף כתוב שפיליפס ישראל מזמינה ולא HT.
כמובן שמהצד השני, יש את האופי הישראלי של לשמור מקום "שיהיה".. ולכן הצעתי שמי שרוצה להשתתף צריך לשלם דמי רצינות (אפילו 10 ש"ח יעשו את העבודה).
- Catskinner
-
- חבר במועדון HT

מרטין, אין יותר מקורב לצלחת ממך.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
חברים, זה נורא פשוט.
אנחנו בני חמש שנים - ואנחנו רוצים שמי שמשתתף באתר ישתתף בשמחה. אז, מי שותיק יותר יקבל עדיפות, מי שפעיל באתר או תורם לאתר יקבל עדיפות, מי שחלק מהסגל או שרכש מנוי שנתי, יקבל עדיפות.
זה בדיוק האנשים שאנחנו רוצים לחגוג איתם את האתר.
אני מאוד בעד האנשים שהצטרפו השבוע לאתר או שפתאום רואים לנכון לכתוב תגובה אחרי שהם רשומים 3 שנים באתר ולא כתבו מילה, אבל מכיוון שהמכסות היו מאוד מגבילות אם אני צריך לבחור עם מי לחגוג יום הולדת אז האם לבחור אותם לפי המועד שהם במקרה ראו את ההודעה בעמוד הראשי, או על תרומתם לאתר בחמש השנים האחרונות?
אני חושב שזה NO BRAINER. תקראו לזה קרובים לצלחת או לא, אבל אלה האנשים שהכי חשוב לנו לצ'פר. אלה ה-HARD CORE שלנו, אנשים שנושמים, אוכלים וחיים את HOMETHEATER ובלעדם האתר לא היה קיים. האירוע הזה היה בשבילם (מי שראה איך צוות האתר תיזז באירוע מבין שלא עשינו את זה בשביל עצמנו...).
אני מצטער על כל מי שהכעסתי עם ויכוחים על שיטת הרישום, ועל כל מי שנאלצתי להפסיק שיחה איתו בגלל שהיה משהו דחוף שדרש שאטפל בו.
וחברים - בבקשה, לא לשאול אותי שאלות טכניות במהלך המסיבות הללו. זה ההזדמנות שלנו לעשות דברים אחרים ולא להתעסק עם מה שראוי ורצוי להתעסק איתו בפורומים...
אנחנו בני חמש שנים - ואנחנו רוצים שמי שמשתתף באתר ישתתף בשמחה. אז, מי שותיק יותר יקבל עדיפות, מי שפעיל באתר או תורם לאתר יקבל עדיפות, מי שחלק מהסגל או שרכש מנוי שנתי, יקבל עדיפות.
זה בדיוק האנשים שאנחנו רוצים לחגוג איתם את האתר.
אני מאוד בעד האנשים שהצטרפו השבוע לאתר או שפתאום רואים לנכון לכתוב תגובה אחרי שהם רשומים 3 שנים באתר ולא כתבו מילה, אבל מכיוון שהמכסות היו מאוד מגבילות אם אני צריך לבחור עם מי לחגוג יום הולדת אז האם לבחור אותם לפי המועד שהם במקרה ראו את ההודעה בעמוד הראשי, או על תרומתם לאתר בחמש השנים האחרונות?
אני חושב שזה NO BRAINER. תקראו לזה קרובים לצלחת או לא, אבל אלה האנשים שהכי חשוב לנו לצ'פר. אלה ה-HARD CORE שלנו, אנשים שנושמים, אוכלים וחיים את HOMETHEATER ובלעדם האתר לא היה קיים. האירוע הזה היה בשבילם (מי שראה איך צוות האתר תיזז באירוע מבין שלא עשינו את זה בשביל עצמנו...).
אני מצטער על כל מי שהכעסתי עם ויכוחים על שיטת הרישום, ועל כל מי שנאלצתי להפסיק שיחה איתו בגלל שהיה משהו דחוף שדרש שאטפל בו.
וחברים - בבקשה, לא לשאול אותי שאלות טכניות במהלך המסיבות הללו. זה ההזדמנות שלנו לעשות דברים אחרים ולא להתעסק עם מה שראוי ורצוי להתעסק איתו בפורומים...
- mayeast
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1666
גילוי נאות
עופר, הכל סבבה, ואתה יכולת לאמר באותה מידה שאתה מזמין רק את המשפחה שלך.
חטאת בדבר אחד שהוא: גילוי נאות.
פתחתם הרשמה, לא כתבתם את ה"חוקים" ואולי גרמתם לאנשים לעשות תוכניות מסויימות.
(כמובן שאני מדבר על ההשקה, ולא על המסיבה)
1. כתבת שפיליפס ישראל מזמינה, ולא ש HT מזמין.
2. לא ציינת שמספר המקומות מוגבל (לא בדף ההרשמה, אלא רק לאחר מכן בשרשורים)
3. לא כתבת מה התנאים לקבל הזמנה (עדיפויות)
4. לפי מה ששמעתי לא שלחתם "מאושר/לא מאושר" אלא רק ברשימת משתתפים שפורסמה רק יום (או יומיים ?!) לפני הארוע.
הקטע של ה no brainer מתאים לגישה הישראלית . . .
באם רצית לצ'פר את התורמים/חברים וכו, היית צריך לעשות הרשמה מוקדמת לחברים ורק אז לפתוח להרשמה פתוחה במידה ונשארו מקומות.
ככה נהוג בכנסים ובארועים (לפחות באלו שאני השתתפתי בעבר, כי תמיד יש מקורבים, ו VIP וכו', אבל הקהל הרחב לא צריך להיות חשוף לזה) בינלאומיים ושל קהילות/חברות גדולות. תמיד הספונסרים מקבלים כרטיסי כניסה, וגם המקורבים וגם אנשי שלומם של המנהלים וכו'. זה חלק מהמשחק (ולכן אני מבין את הרצון לצ'פר).
מצטער, אבל בהתנהלות הזו, לא הראתם את גדולתכם בניהול קהילה, אלא את ההפך הגמור, ולא משנה כמה אתם טובים, תורמים , משקיעים מזמנכם.
הגדולה שלנו כקהילה זה לא רק בזכות הסגל והמנהלים, אלא באותם עשרות אלפי רשומים (כתבתם שיש 250K) שהם הופכים את הקהילה לכזו חזקה (חשבתם להוציא כרטיס אשראי HT ?!
)
אין לי באמת מילים רעות להגיד לכם.. ממש להפך.., רק מקווה שתלמדו מהסיטואציה הזו להמשך הדרך.
שיהיה בכייף.
חטאת בדבר אחד שהוא: גילוי נאות.
פתחתם הרשמה, לא כתבתם את ה"חוקים" ואולי גרמתם לאנשים לעשות תוכניות מסויימות.
(כמובן שאני מדבר על ההשקה, ולא על המסיבה)
1. כתבת שפיליפס ישראל מזמינה, ולא ש HT מזמין.
2. לא ציינת שמספר המקומות מוגבל (לא בדף ההרשמה, אלא רק לאחר מכן בשרשורים)
3. לא כתבת מה התנאים לקבל הזמנה (עדיפויות)
4. לפי מה ששמעתי לא שלחתם "מאושר/לא מאושר" אלא רק ברשימת משתתפים שפורסמה רק יום (או יומיים ?!) לפני הארוע.
הקטע של ה no brainer מתאים לגישה הישראלית . . .
באם רצית לצ'פר את התורמים/חברים וכו, היית צריך לעשות הרשמה מוקדמת לחברים ורק אז לפתוח להרשמה פתוחה במידה ונשארו מקומות.
ככה נהוג בכנסים ובארועים (לפחות באלו שאני השתתפתי בעבר, כי תמיד יש מקורבים, ו VIP וכו', אבל הקהל הרחב לא צריך להיות חשוף לזה) בינלאומיים ושל קהילות/חברות גדולות. תמיד הספונסרים מקבלים כרטיסי כניסה, וגם המקורבים וגם אנשי שלומם של המנהלים וכו'. זה חלק מהמשחק (ולכן אני מבין את הרצון לצ'פר).
מצטער, אבל בהתנהלות הזו, לא הראתם את גדולתכם בניהול קהילה, אלא את ההפך הגמור, ולא משנה כמה אתם טובים, תורמים , משקיעים מזמנכם.
הגדולה שלנו כקהילה זה לא רק בזכות הסגל והמנהלים, אלא באותם עשרות אלפי רשומים (כתבתם שיש 250K) שהם הופכים את הקהילה לכזו חזקה (חשבתם להוציא כרטיס אשראי HT ?!
אין לי באמת מילים רעות להגיד לכם.. ממש להפך.., רק מקווה שתלמדו מהסיטואציה הזו להמשך הדרך.
שיהיה בכייף.
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

mayeast,
1. אנחנו אחראים על הרישום והזמנת האנשים.
2. בכל אירוע שקיים בעולם, מספר המקומות מוגבל, זה ברור מאליו.
3. אנחנו לא צריכים לכתוב, מי שנרשם מספק זמן מראש ובעל ותק ותרומה לקהילה, מוזמן.
4. בסיום הכנסת הפרטים לרישום, מתקבלת הודעת אישור על המסך.
הנקודות שלך כבר הובהרו בהודעות קודמות שלך, אני לא רואה טעם לטחון מים מכיוון שהאירוע כבר התקיים. אני מבטיח לך שהנקודות שהעלת נלקחו בחשבון וייושמו אם צריך באירועים עתידיים.
1. אנחנו אחראים על הרישום והזמנת האנשים.
2. בכל אירוע שקיים בעולם, מספר המקומות מוגבל, זה ברור מאליו.
3. אנחנו לא צריכים לכתוב, מי שנרשם מספק זמן מראש ובעל ותק ותרומה לקהילה, מוזמן.
4. בסיום הכנסת הפרטים לרישום, מתקבלת הודעת אישור על המסך.
הנקודות שלך כבר הובהרו בהודעות קודמות שלך, אני לא רואה טעם לטחון מים מכיוון שהאירוע כבר התקיים. אני מבטיח לך שהנקודות שהעלת נלקחו בחשבון וייושמו אם צריך באירועים עתידיים.
- קובי_ג
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 112
סיום בנימה חיובית
אני רוצה להודות לכל מי שלקח חלק בארגון המסיבה, זוגתי ואני הגענו למסיבה ומאוד נהנינו, שמחתי שיכלתי להראות לה סוף סוף שיש עוד אנשים שמשוגעים לדבר ולהצביע על האשמים בגזילת הזמן לטובת מאמרים (מרטין ועופר), שמחתי לראות את הפרצופים של האנשים שמאחורי הכינויים באתר.
ההשקעה האדירה ניכרה בכל ואנו נשמח להשתתף שוב באירועים עתידיים.
נסיים בתמונה למזכרת, צר לי על האיכות, צולם באמצעות הסלולרי שלי-
ההשקעה האדירה ניכרה בכל ואנו נשמח להשתתף שוב באירועים עתידיים.
נסיים בתמונה למזכרת, צר לי על האיכות, צולם באמצעות הסלולרי שלי-
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
הסלולרי שלך לא משהו .
אני עמדתי מאחוריך ולא רואים אותי

אני עמדתי מאחוריך ולא רואים אותי
- elade
-
- חבר פעיל

- תגובות: 86
mayeast כתב:הבחור צודק בדבר אחד פשוט - בהזמנה להירשם לא כתוב על "תנאי הקבלה".Catskinner כתב:ThegM, צר לי שנפגעת ואתה צודק - זה היה אירוע שכל כוונתו הייתה לצ'פר חברים ותיקים, מנהלים, אחראי קטגוריות וחברי סגל וכל מי שהיה משהו או מישהו במהלך חמשת השנים שחלפו מאז הקמת האתר.
הנקודה החיובית היא שאצלנו אפשר להתקרב לצלחת בקלות. תישאר חבר באתר, תתרום מהידע שלך בפורומים, שלח לזיו מאמר, תן עזרה בארגון אירועים והופה! גם אתה הפכת למקורב לצלחת שיוזמן לכל צ'ופר....
זה שרשום בדף של הרישום למועדון זה יפה, אבל למה שמישהוא יסתכל דווקא שם... זה לא דף שדוגמים באופן תדיר.
אני רשום באתר כבר משנת 2005, והאמת, לא ידעתי אפילו שיש מועדון עם דמי חבר שנתיים . .
התגובה שלך על "מקורבים לצלחת" כל כך מתאימה לאופי הישראלי.... ואם זה היה המצב, הייתם צריכים לצאת ברישום פרטי . אפילו בלינק שמופיע פה מצד ימין כתוב "פיליפס משיקה.... ואתם מוזמנים !" ובתוך הדף כתוב שפיליפס ישראל מזמינה ולא HT.
כמובן שמהצד השני, יש את האופי הישראלי של לשמור מקום "שיהיה".. ולכן הצעתי שמי שרוצה להשתתף צריך לשלם דמי רצינות (אפילו 10 ש"ח יעשו את העבודה)....
אני לגמרי מבין לליבו של ThegM,
אני באתי לצאת למסיבת ההשקה, וברגע האחרון נכנסתי להתסכל על המפה והוראות ההגעה
ולאכזבתי הרבה גילתי את רשימת המאושרים להגעה
מקווה שלהבא יהיה בדף ההרשמה הסבר ברור
שיש רשימה מצומצת של מקומות ושיש לעקוב אחרי רשימת המוזמנים ולוודא שאתם שם ...
וסתם עוד רעיון פרוע הייתי מוסיף ושולח הודעה לכל מי שנרשם ולא אושרה הגעתו בשביל לא להשאיר מקום לטעויות ...
שבת שלום לכולם.
- יוני_א
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 848
- שם מלא: יוני
איזה יופי של קליפ! מעולה 
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78971
- שם מלא: עפר לאור
לכל המתלוננים, נסו פעם לארגן אירוע שאנשים לא קוראים את ההוראות (היה כתוב בפירוש שללא אישור לא להגיע) כאשר כל הזמן אנשים מבטלים ומוסיפים את השם או מגיעים סתם ככה...
מדובר היה במאות אנשים ואין ספור דברים שהיה צריך לטפל בהם. אני בטוח שכולכם אירגנתם אין ספור אירועים כאלה ויודעים כמה מסובך להרים הפקה כזו...
מדובר היה במאות אנשים ואין ספור דברים שהיה צריך לטפל בהם. אני בטוח שכולכם אירגנתם אין ספור אירועים כאלה ויודעים כמה מסובך להרים הפקה כזו...
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
הקליפ ענק - כל הכבוד לחברת 3-4 וידאו, ולכולם.
ממש מצחיק.
מעיין - יצאת מלכה
אבל הכוכב ללא ספק - עופר
ממש מצחיק.
מעיין - יצאת מלכה
אבל הכוכב ללא ספק - עופר