תגובות למדריך: הוספת כתוביות בעברית ל Blu-ray
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
טוב אתמול היה אצלי מקרה מוזר עם "אליס".
לאחר שכבר התייאשתי מהאפשרות להפעיל את הסרט עם ה-C200, פעלתי לפי המדריך בכדי להטמיע את הכתובית ולנגן אותו במחשב עם TMT3
הכול עבד כמו שצריך, אלא שאז מספר דקות לפני הסיום, הסרט נקטע, וחזר לתפריט הראשי.
עשיתי ניסיון נוסף להגיע לסצנה האחרונה של הסרט באמצעות האופציה של בחירת קטעים בתפריט הראשי, אבל זה לא עזר.
חשבתי שאולי משהו השתבש בעת תהליך ההמרה עם TSMUXER, ולכן בדקתי את קובץ ה-M2TS הגדול עם MPC, ושם הכול כשורה, הסרט מגיע עד הסיום .
מישהו נתקל במקרה דומה?
מה יכול להיות הגורם לכך?
תודה רבה
לאחר שכבר התייאשתי מהאפשרות להפעיל את הסרט עם ה-C200, פעלתי לפי המדריך בכדי להטמיע את הכתובית ולנגן אותו במחשב עם TMT3
הכול עבד כמו שצריך, אלא שאז מספר דקות לפני הסיום, הסרט נקטע, וחזר לתפריט הראשי.
עשיתי ניסיון נוסף להגיע לסצנה האחרונה של הסרט באמצעות האופציה של בחירת קטעים בתפריט הראשי, אבל זה לא עזר.
חשבתי שאולי משהו השתבש בעת תהליך ההמרה עם TSMUXER, ולכן בדקתי את קובץ ה-M2TS הגדול עם MPC, ושם הכול כשורה, הסרט מגיע עד הסיום .
מישהו נתקל במקרה דומה?
מה יכול להיות הגורם לכך?
תודה רבה
כאשר יש לי תיקיית BDMV שכוללת בתוכה רק את קובץ הסרט למשל - m2ts.0000 (נקרא BDAV) הטמעת הכתוביות מצליחה לי.
כאשר התיקייה היא BDMV וכוללת פרט לקובץ הסרט הגדול עוד מס' קבצים כמו תפריטים, תוספות וכד' אני לא מצליח להטמיע כתוביות, אמנם בתפריט אני רואה Hebrew מה שלא היה קודם אך זה לא מוצג עם הסרט.
אודה על עזרה
כאשר התיקייה היא BDMV וכוללת פרט לקובץ הסרט הגדול עוד מס' קבצים כמו תפריטים, תוספות וכד' אני לא מצליח להטמיע כתוביות, אמנם בתפריט אני רואה Hebrew מה שלא היה קודם אך זה לא מוצג עם הסרט.
אודה על עזרה
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כזו (כנראה אין סוף לתקלות):
בהתאם לשלבים של המדריך פתחתי את תיקיית היעד עם CLIPINF Editor
בחרתי את קובץ 00006 שהוא במקרה הזה, קובץ ה-M2TS הגדול (עליו בוצע תהליך הקידוד) ולאחר מכן לחצתי דאבל-קליק על FRA שהיא השפה שעליה וויתרתי.
תחת תיבת הטקסט שיניתי את שלושת אותיות השפה ל-heb.
אלא שאז כאשר אני לוחץ על -Fix CLPI, מתקבלת ההודעה שמצורפת בתמונה כאן:
[imgbig]http://i31.tinypic.com/2wcqkrb.png[/imgbig]
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
בהתאם לשלבים של המדריך פתחתי את תיקיית היעד עם CLIPINF Editor
בחרתי את קובץ 00006 שהוא במקרה הזה, קובץ ה-M2TS הגדול (עליו בוצע תהליך הקידוד) ולאחר מכן לחצתי דאבל-קליק על FRA שהיא השפה שעליה וויתרתי.
תחת תיבת הטקסט שיניתי את שלושת אותיות השפה ל-heb.
אלא שאז כאשר אני לוחץ על -Fix CLPI, מתקבלת ההודעה שמצורפת בתמונה כאן:
[imgbig]http://i31.tinypic.com/2wcqkrb.png[/imgbig]
מה יכולה להיות הבעיה?
תודה
היי, חבר'ה. מישהו מכם שינה פונט מאריאל (שהוא ברירת מחדל), והצליח לשמור עליו? בחרתי בפונט נרקיסים, אמנם בהפעלת הסרט ב-TMT הפונט הוא אריאל. הגודל והמרחק מהבוטום הם כפי שבחרתי, מלבד הפונט - שהוא כאמור נשאר הברירת מחדל. וידאתי גם בקידודים נוספים שהפונט אכן השתנה בקטגוריה המתאימה, ולמרות זאת הפונט נשאר אריאל בסיום הקידוד...
יש נגנים נוספים של בלו-ריי מלא למחשב, שאוכל לבדוק בהם אם הפונט הוא כפי שבחרתי?
יש נגנים נוספים של בלו-ריי מלא למחשב, שאוכל לבדוק בהם אם הפונט הוא כפי שבחרתי?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Richrach
לגבי שאלתך, A200 לא מסוגל לנגן בלוריי מלא כולל תפריטים.
רק C200 יודע לעשות זאת, ועבורו אין צורך בשום המרות ושום מדריכים.
המכשיר פשוט מנגן את הסרט כמו שהוא, אחד לאחד, וגם יודע להוסיף אליו כתובית חיצונית, ללא שום בעיה.
המכשיר פשוט מנגן את הסרט כמו שהוא, אחד לאחד, וגם יודע להוסיף אליו כתובית חיצונית, ללא שום בעיה.
בדיקת כתוביות
פעלתי לפי המדריך (המצויין) שהעלתם פה והכל עובד כשורה פרט לדבר קטן והוא
שהכתוביות אינן מסונכרנות במאת האחוזים לאודיו של הסרט..
כשניסיתי לבדוק את זה לפני, אף תוכנה לא הצליחה לקרוא את הקובץ ביחד עם התרגום ככה שלמעשה הלכתי על "הימור" כשהוספתי את הכתוביות לסרט..
למישהו יש עצה מה עלי לעשות במקום לסנכרן ולהחזיק אצבעות?
שהכתוביות אינן מסונכרנות במאת האחוזים לאודיו של הסרט..
כשניסיתי לבדוק את זה לפני, אף תוכנה לא הצליחה לקרוא את הקובץ ביחד עם התרגום ככה שלמעשה הלכתי על "הימור" כשהוספתי את הכתוביות לסרט..
למישהו יש עצה מה עלי לעשות במקום לסנכרן ולהחזיק אצבעות?
בנוגע למדריך, הגעתי לשלב 5 עם תוכנת BDEdit,
תחת לשונית pllaylist במקום הראשון (איפה שרשום XXXXX.MPLS), האחרון שלי הוא 00854 (!) בסרט אוואטר, ויש המון המון כאלה שתואמים למס' של קובץ המקורי. צריך לשנות את כולם ???!
תחת לשונית pllaylist במקום הראשון (איפה שרשום XXXXX.MPLS), האחרון שלי הוא 00854 (!) בסרט אוואטר, ויש המון המון כאלה שתואמים למס' של קובץ המקורי. צריך לשנות את כולם ???!
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
תודהbariko כתב:Richrach
המכשיר פשוט מנגן את הסרט כמו שהוא, אחד לאחד, וגם יודע להוסיף אליו כתובית חיצונית, ללא שום בעיה....
המחיר כפול אך שווה את ההשקעה (גם התפריטים ב-C200 נוחים וטובים יותר)