באופן כללי אין לי בעייה עם רוב הדברים למעט ש:Joshua_G כתב:הבדיקה היא נגן DVD זול אחד לבחירתך לעומת נגן CD שלי.osherov כתב:יהושע,
אני אשמח אם תענה לי האם אתה באמת חושב שאני מגיב כאדם דתי הנאחז באמונתו באופן עיוור?!![]()
אני בשימחה יהיה מוכן לעשות בדיקה כזאת איתך, לשם סקרנות אישית שלי, אבל לזה צריך להקדיש זמן שצריך למצוא אותו![]()
אגב, ברשותך למיפגש כזה אני הביא שני נגנים ואת ה CD המנוגן, ואתה תנסה לזהות את הנגן שלך מול 2 הנגנים האחרים, אני מבטיח להביא לפחות נגן אחד שעולה 100-200 ש"ח, לא מובטח שהנגן השני יהיה "זול"...
תקליטור CD אחד שלך ואחד שלי, או שניים שלך ושניים שלי.
כל הוספת מרכיב נוסף מסבכת את הבדיקה באופן מפריע ומיותר.
נ.ב.,
אני אהיה בעיניים מכוסות כל הזמן.
את הנגנים יחליף ביניהם אדם שלישי, ניטרלי, שאין לו דעה מגובשת בנידון. אדם זה לא יוצאי הגה מפיו לכל אורך התהליך.
מתוך, נגיד, 10 החלפות, "החלפה" אחת תהיה מאותו נגן לאותו נגן – מבלי שאדע מראש איזו החלפה זאת תהיה....
1. ה CD יוחלף הרבה יותר מ 10 פעמים!
2. סדר החלפות הנגנים יקבע מראש על ידי, אין שום הבטחה שזה יהיה משהו בסיגנון 1,2,1,2,1,2,2,1,2,1,2 . כלומר לא תהיה מניעה בשבילי להחליט נניח סדר כזה 1,1,1,2,2,1,1,2,2,2 בנוסף אני לא מתחייב על 50% לכל נגן, אבל כמובן שאני לא אשים 99% מהפעמים נגן אחד
3. בזמן תחילת ניגון ה CD, הווליום של המערכת יהיה 0! אחרי כמה שניות האדם הניטרלי יגביר את המערכת לרמת העוצמה אותה תבקש
4. האם תוכל להגיד לי מהו דגם CD שלך? ואיזה כבל קואקסלי אתה משתמש ומה אורכו?
5. באיזה איזור בארץ אתה גר? (אל תגיד לי אילת)