כשקניתי אותו, לא הייתה לי כניסה 5.1, אז השתמשתי גם ב- S/PDIF (ל-surround) וגם ב-RCA. לפני שנתתי את ה-DVD של פיוניר להורים שלי, השוותי.. שמיים וארץ.ארז_וחני כתב:אתה משתמש בדנון A11 כטרנספורט דיגיטלי ?michael123 כתב:כטרנספורט דיגיטלי - אפשרארז_וחני כתב:איך אפשר להשוות נגן שעלה 4500 ש"ח עם נגן שעלה בערך פי 3 או 4 ממנו?michael123 כתב:מסכים..Joshua_G כתב:חלק מנגני ה- DVD הזולים שלהם, למשל.ADICT כתב: אשמח לדעת אלו מוצרים גרועים יצאו תחת החברה
......
היה לי פעם אחד הראשונים שלהם לפני 10 נים שעלה לי כ-4500 ש"ח..
לא יודע מה היה אז בזמנו, אבל אין מה להשוות ל-A11 של דנון שיש לי כרגע.. מכל הבחינות.........![]()
למכשיר כזה (ספינת הדגל) אמורים להיות ממירים משובחים. עם איזה DAC אתה משתמש?...
היום A11 מחובר לכניסת 5.1 של מעבד אודיו יעודי שיש לו גם bypass (שומעים כזה click של ריליי עם הלחיצה..) - הסיגנל לא נכנס ל-ADC. במעבד יש DAC של Crystal ויש כמה אופציות שאפשר להדליק/לכבות upsampling ועוד שני סוגי פילטרים - fast & slow. אחרי כמה חודשים ביטלתי את ה-upsampling כי ראיתי שזה מכניס רעש במיוחד בהקלטות ברזולוציה גבוהה. עשיתי השוואה פעם בין A11 ב-stereo CD לבין המעבד והאמת לא הרגשתי משהו מיוחד. אולי היה הבדל, אבל לא מהותי לאוזניים שלי.. בכל מקרה בגלל שאין דרך אחרת להעביר מ-A11 למעבד מוזיקה ברזולוציה גבוהה, השארתי על 5.1 (כלומר, ה-DAC הפועל הוא של הדנון).
היום אני כמעט ולא משתמש ב-A11, אולי ל-DVD של ילדים.. הכל זורם דרך Transporter (שהוא DAC הרבה יותר מדויק ונקי משניהם IMHO)