סקין Dizingof החדש - 6/11/2009 - למוביג'וקבוקס 1.5 YAMJ
לפני העדכון לגירסה החדשה הייתי מקבל (על אותו סקין של דיזינגוף אבל ישן יותר) פוסטרים מדוייקים.
בגירסת המובי החדשה אני מקבל כעת פוסטרים מצידם השמאלי בלבד !!
למשל בסרט הפנתר הוורוד קיבלתי פוסטר שאני רואה בו רק רגליים. בגירסה הישנה
קיבלתי פוסטר ממורכז ומדוייק.
יש סיבה?
יש סיבה?
יש פוסטרים שגורמים לקוד התוכנה שאחראי לשינוי הגודל להתנהג מאד מוזר..sky1sky10 כתב:לפני העדכון לגירסה החדשה הייתי מקבל (על אותו סקין של דיזינגוף אבל ישן יותר) פוסטרים מדוייקים.
יש סיבה?...
אם שמים את הערך:
posters.normalize=false
בקובץ skin.properties שבתיקיית dizingof
כך שלא יבצע CROP לפוסטר אלא ישמר את הASPECT RATIO (וכך זה צריך להיות)
זה מה שיוצא לי בפוסטר של אוצר לאומי 2
זה פוסטר המקור שאיתו הקוד של YAMJ עובד ומייצר ממנו את הפוסטר הגדול ואת הפוסטר הקטן לדף האינדקס:

וכך יוצא הפוסטר

וזה הפוסטר הקטן..

ניסיון לשנות את כיוון הפוסטר מימין לשמאל הותיר את אותה תוצאה כך שזה נראה לי כבאג בקוד.
מוזר אבל רק בפוסטר הזה יש לי בעיה בשאר הכל פיקס.
ניסיתי יש שיפור אבל לא מה שצריך להיות כגירסת 1.15 עם הסקין של דיזינגוף.dizingof כתב:תבדוק את הפרמטר הבא שיהיה FALSE גם
thumbnails.normalize=false...
השיפור:
בנקוק מסוכנת נהיה ממורכז אבל שם הסרט לא מופיע על הפוסטר.
הפנתר הורוד 2 - זז טיפה שמאלה אך עדיין לא התוצאה המיוחלת.
לשאר אין שינוי.
מה ההבדל בין הגירסות??
dizingof, מדוע חלק מהעטיפות שאני רואה כעת שונות ממה שהיה לי לפני השדרוג? אני רואה שהוא גם לא מתייחס לקובץ NFO נלווה עם הקישור לתמונה ולתקציר באתר סרטים וכמו כן לקובץ JPG בעל אותו שם כמו הסרט במקומות שאני רוצה לאלץ אותו להכניס פוסטר מסויים.
שיניתי לסקין HEBREW והכל יצא בסדר גמור. (אם כי קיבלתי פוסטרים אחרים) אבל ללא בעיייתdizingof כתב:זה לא קשור לסקין אלא לקוד שמטפל בתמונות
אבל בגל מקרה בדקת שזה קורה לך גם בגירסת HEBREW?...
חיתוך ומירכוז. האם מקור הבעייה בסקין?
לסקין אין כל קשר לבאג בקוד אם קיים.shlomi79 כתב:dizingof, מדוע חלק מהעטיפות שאני רואה כעת שונות ממה שהיה לי לפני השדרוג? אני רואה שהוא גם לא מתייחס לקובץ NFO נלווה עם הקישור לתמונה ולתקציר באתר סרטים וכמו כן לקובץ JPG בעל אותו שם כמו הסרט במקומות שאני רוצה לאלץ אותו להכניס פוסטר מסויים....
כדי לדעת בוודאות פשוט השתמש בסקין HEBREW ובדוק האם גם כעת התקלות שאתה מציין חוזרות על עצמן.
sky1sky10,
כדי להיות בטוח הורדתי שוב את YAMJ מאתר GOOGLECODE והשתמשתי בסקין HEBREW
התוצאה - אותו פוסטר מעוות ששמתי לעיל רק פונה לכיוון שמאל (בסקין dizingof הפוסטרים פונים לימין)

כדי להיות עוד יותר בטוח העתקתי גם את קובץ skin.properties מסקין HEBREW
אותה תוצאה.
יש פוסטרים שהקוד לא מטפל בהם כראוי.
אתה בכלל טוען שסקין HEBREW הוריד לך פוסטרים אחרים...
בכל מקרה החדשות המעניינות הן שהסקין בשיפור החדש הורד 5 פעמים והמקורי 37 פעם בלבד ..
כנל גם שאר התוכנות שאני מפרסם באתר... המסקנה המתבקשת היא שכל מאות האלפים גולשי האתר נמצאים בחופשה בחו"ל.. ואנחנו פה מתעסקים בשטויות

שורה תחתונה : אני מציע שכל אחד ישתמש בסקין המתאים לו.
- Sratim_Admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 65 פעמים
היי,
תודה רבה על העדכון, אהבתי את העיצוב
ניסיתי לשחק עם ההגדרות קצת כדי שיתאים לגרסאת SD, סידרתי את הקובץ BG ידנית באמצעות PS אך עדיין לא מסתדרים שאר ההגדרות. (עדיין יש קצוות מימין).
האם יש לך את התיקית SKINS הכוללת גם לקובץ ה SD?
תודה,
תום
תודה רבה על העדכון, אהבתי את העיצוב
ניסיתי לשחק עם ההגדרות קצת כדי שיתאים לגרסאת SD, סידרתי את הקובץ BG ידנית באמצעות PS אך עדיין לא מסתדרים שאר ההגדרות. (עדיין יש קצוות מימין).
האם יש לך את התיקית SKINS הכוללת גם לקובץ ה SD?
תודה,
תום
צר לי הסקין נועד לHD בלבד.
הגדרות הCSS , המרווח ומיקום הפוסטרים במסך, האפקטים בג'אווה סקריפט וכו.. כוונו כולם למסך 1280X720.
האמן לי לקח לי שעות רבות לכיוונון כל ההגדרות תוך כיבוי והדלקת הפופקורן אין ספור פעמים..
כך שלא מתכונן לחזור על התענוג הזה
הגדרות הCSS , המרווח ומיקום הפוסטרים במסך, האפקטים בג'אווה סקריפט וכו.. כוונו כולם למסך 1280X720.
האמן לי לקח לי שעות רבות לכיוונון כל ההגדרות תוך כיבוי והדלקת הפופקורן אין ספור פעמים..
כך שלא מתכונן לחזור על התענוג הזה
- Sratim_Admin
-
- חבר פעיל

- תגובות: 95
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 65 פעמים
אני מתאר לעצמי שלא....
תודה בכל אופן.
תודה בכל אופן.
יש לי כמה בעיות מוזרות כשאני משתמש בסקין שלך, ובכלל בגרסא 1.0.17:
1-המכשיר נתקע- לדוגמא אני נכנס לתקציר של סרט מסוים, ויורד למטה אל הטריילרים אז פתאום הוא נתקע.
גם אם אין טריילרים ואני יורד למטה בכל סרט אז נתקע. (עם הסקין הרגיל בעברית בדקתי ולא נתקע).
2-המון שגיאות בהרצת my_yamj- אני מקבל ארורים שהוא לא מצליח לקבל פרטים על המון סרטים.
גם כשאני שם את הסקין בעברית אני מקבל שגיאות. (בגרסא הקודמת 1.0.15 עם אותם הסרטים לא היו בכלל בעיות).
3-משהו מוזר עם העטיפות של הסרטים- כשאני מדפדף ברשימת הסרטים שלי, אני רואה את כל העטיפות בצורה תקינה,
אבל עם שם של סרט אחר לגמרי, וכשאני נכנס לסרט הזה אני מקבל עטיפה של סרט אחר עם תקציר של סרט אחר.
ממש מוזר, כי בגרסא 1.0.15 הכל עבד לי בצורה פשוט מושלמת, לא מבין למה זה מתחרבש בגרסא החדשה.
1-המכשיר נתקע- לדוגמא אני נכנס לתקציר של סרט מסוים, ויורד למטה אל הטריילרים אז פתאום הוא נתקע.
גם אם אין טריילרים ואני יורד למטה בכל סרט אז נתקע. (עם הסקין הרגיל בעברית בדקתי ולא נתקע).
2-המון שגיאות בהרצת my_yamj- אני מקבל ארורים שהוא לא מצליח לקבל פרטים על המון סרטים.
גם כשאני שם את הסקין בעברית אני מקבל שגיאות. (בגרסא הקודמת 1.0.15 עם אותם הסרטים לא היו בכלל בעיות).
3-משהו מוזר עם העטיפות של הסרטים- כשאני מדפדף ברשימת הסרטים שלי, אני רואה את כל העטיפות בצורה תקינה,
אבל עם שם של סרט אחר לגמרי, וכשאני נכנס לסרט הזה אני מקבל עטיפה של סרט אחר עם תקציר של סרט אחר.
ממש מוזר, כי בגרסא 1.0.15 הכל עבד לי בצורה פשוט מושלמת, לא מבין למה זה מתחרבש בגרסא החדשה.