רגע לפני רכישת Philips 42PFL8404H - מה דעתכם? (כבר רכשתי)
קודם כל מצטער אם הלחצתי פה משהו!
ודבר שני...
scsa באיזה כבל HDMI אתה משתמש?
יכולת להיות יש בו בעיה אצלי? עובדה שהוא עבד בטלוויזית LG....
אני לא יודע מה לעשות, באלקטרה לא נותנים לי מענה נורמלי, אומרים לי שזה לא אמור לעבוד ושזה יעבוד רק בסרט BLURAY.
ואני ממש לא מתכוון לרוץ לקנות עכשיו סרט בשביל הבדיקה.
והנה זה בדוק ש1080P עובד בטלוויזיה הזאת.
יש למשהו רעיון איך אפשר לתקן את זה או למצוא את מקור הבעיה?
ודבר שני...
אני לא יודע מה לעשות, באלקטרה לא נותנים לי מענה נורמלי, אומרים לי שזה לא אמור לעבוד ושזה יעבוד רק בסרט BLURAY.
יש למשהו רעיון איך אפשר לתקן את זה או למצוא את מקור הבעיה?
אני מחובר עם כבל של 50 שקל חחחclwalker כתב:קודם כל מצטער אם הלחצתי פה משהו!
ודבר שני...
יש למשהו רעיון איך אפשר לתקן את זה או למצוא את מקור הבעיה?...
בערב אני אבדוק את זה עוד קצת
ניסיתי בכל מיני יציאות...רק ביציאה הצדדית הוא מבצבץ קצת ושוב הודעת שגיאה...
ניסיתי לשחק עם הגדרות, לא הצלחתי לתקן שום דבר
לא מצאתי משהו שקשור להגדרות של רזולוציה בטלוויזיה.
וואלה אצלי הכבל עלה 150 שקל, ועוד כבל אני הולך לקחת מחבר בשביל לנסות...יש לו עוד יותר יקר....
תודה רבה על התשובות...נראלי צריך לשגע את אלקטרה, אני אסע לבדוק בעוד טלוויזיה ואם זה יעבוד אז שיחליפו לי =.=
ניסיתי לשחק עם הגדרות, לא הצלחתי לתקן שום דבר
לא מצאתי משהו שקשור להגדרות של רזולוציה בטלוויזיה.
וואלה אצלי הכבל עלה 150 שקל, ועוד כבל אני הולך לקחת מחבר בשביל לנסות...יש לו עוד יותר יקר....
תודה רבה על התשובות...נראלי צריך לשגע את אלקטרה, אני אסע לבדוק בעוד טלוויזיה ואם זה יעבוד אז שיחליפו לי =.=
אז ככה...
בדקתי את הקונסולה שלי על אותו דגם של פיליפס עם HDMI אחר במשהו כמו 40-50 שקל. וואלה!!! 1080P עובד.
כל מי שנלחץ הטלוויזיה מצויינת בלי בעיות.
הבעיה כנראה בכבל שקניתי..
קניתי כבל 1.3 של speedlink.
לא לקנות חבר'ה, אלה שבעלי 42PFL84804H. לא מומלץ...
לא תמיד היקר יותר טוב יותר...
הטלוויזיה ופלייסטיישן 3 מעולים..ממליץ לכולם =]
תודה רבה לכל העונים!
נ.ב. מאוכזב קשות משירות של אלקטרה. הטכנאים לא מבינים מה הולך, נראלי אני יודע יותר ממה שהם יודעים על הטלוויזיה. הטכנאי הראשי שעבר השתלמות בנושא אומר שככה זה אמור להיות וטלוויזיה מראה 1080P רק בסרט BLURAY...איזה חרטוטים...אלקטרה חייבים להשתפר או להפסיק לשקר לאנשים שהם נותנים להם שירות ואחריות.
בדקתי את הקונסולה שלי על אותו דגם של פיליפס עם HDMI אחר במשהו כמו 40-50 שקל. וואלה!!! 1080P עובד.
תודה רבה לכל העונים!
נ.ב. מאוכזב קשות משירות של אלקטרה. הטכנאים לא מבינים מה הולך, נראלי אני יודע יותר ממה שהם יודעים על הטלוויזיה. הטכנאי הראשי שעבר השתלמות בנושא אומר שככה זה אמור להיות וטלוויזיה מראה 1080P רק בסרט BLURAY...איזה חרטוטים...אלקטרה חייבים להשתפר או להפסיק לשקר לאנשים שהם נותנים להם שירות ואחריות.
נערך לאחרונה על ידי clwalker ב 13/07/2009 20:33, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אני לא מבין למה אתם לחוצים, בכל מקרה אין משחקים ב-1080P.
המשחקים בסוני3 720P במקרה הטוב. האמת היא שהם אפילו פחות מ-720P.
ישנם כמה בודדים כמו כדורסל וזהו למעשה...שבאמת ובתמים רצים בזמן אמת על 1080P.
לא נראה שזה ישתנה בעתיד בכל מקרה.
לא נראה שזה ישתנה בעתיד בכל מקרה.
מסכים איתך ב-100% אבל קניתי את הטלוויזיה בגלל שהיא FULLHD ואני מצפה שהיא תהיה תקינה ב-100% גם. עכשיו אמנם אני לא צריך את זה אבל אני כן מתכוון להסתכל סרטי BLURAY ואני רוצה אותם באיכות מקסימלית ברזולוציה מקסימליתsaarel כתב:אני לא מבין למה אתם לחוצים, בכל מקרה אין משחקים ב-1080P.
לא נראה שזה ישתנה בעתיד בכל מקרה....
פלוס גם רק עדיין אין משחקים ב-1080P. ב-720P הם גם ככה נראים מצויין. אבל לך תדע מה יהיה בעתיד...בכל מקרה לא נעים לדעת שיש לך מכשיר שעובד רק חלקית...
ערב טוב =]
כן לצערנו אין כמעט או בכלל משחקים של 1080P-FULLHD . אם אני לא טועה GRAN TURISMO 5 יהיה על FULL.asafmor כתב:לפי מה שאתם אומרים אז לא שווה לי להשקיע בטלויזיה full hd כי גם ככה המשחקים לא משדרים את הרזולוציה המקסימלית? עדיף לקנות hd ready? אני רציתי לקנות את ה8404 רק בשביל הפרו בסוני 3 זה מיותר?...
ורק בשביל משחק אחד ממש לא שווה לך לקנות FULL HD , חח גם ככה זה לא משחק הכי יפה בעולם.
תעשה שיקול אם זה באמת משהו שאתה צריך.
1. האם אתה הולך לראות תכני HD כמו למשל סירטי בלו ריי,ערוצי HD בHOT,YES.,סרטי HD ממחשב...
2. או שאתה רואה סך הכל ערוצים רגילים ומשחק רק במשחק כדורגל על המכשיר
אם 1 זה מה שתעשה - תקנה FULL HD או גם HD READY היה ממש ממש אחלה!
אם זה 2 - תשאר עם מה שיש לך עכשיו.
כן בכבלים של HDMI ממש לא היקר יותר, טוב יותרclwalker כתב:אז ככה...
תודה רבה לכל העונים!
נ.ב. מאוכזב קשות משירות של אלקטרה. הטכנאים לא מבינים מה הולך, נראלי אני יודע יותר ממה שהם יודעים על הטלוויזיה. הטכנאי הראשי שעבר השתלמות בנושא אומר שככה זה אמור להיות וטלוויזיה מראה 1080P רק בסרט BLURAY...איזה חרטוטים...אלקטרה חייבים להשתפר או להפסיק לשקר לאנשים שהם נותנים להם שירות ואחריות....
וכן נתקלתי בהמון טכנאים שלא מבינים כלום חחח. ועל תשכח שמדובר גם במכשיר שהוא בכלל קונסולת משחקים. LOL דברים כאלה בארץ בכלל זה נדיר שמישהו יענה לך נכון.
אני יודע שאם לי הייתה איזה שהיא בעיה בחיבור לקונסולות המשחקים שלי, בחיים לא הייתי מתקשר לשום יבואן או לטכנאי. רק דרך איזה פורום או דרך חברים. חבל לנסות אפילו
scsa כתב:כן לצערנו אין כמעט או בכלל משחקים של 1080P-FULLHD . אם אני לא טועה GRAN TURISMO 5 יהיה על FULL.asafmor כתב:לפי מה שאתם אומרים אז לא שווה לי להשקיע בטלויזיה full hd כי גם ככה המשחקים לא משדרים את הרזולוציה המקסימלית? עדיף לקנות hd ready? אני רציתי לקנות את ה8404 רק בשביל הפרו בסוני 3 זה מיותר?...
ורק בשביל משחק אחד ממש לא שווה לך לקנות FULL HD , חח גם ככה זה לא משחק הכי יפה בעולם.
תעשה שיקול אם זה באמת משהו שאתה צריך.
1. האם אתה הולך לראות תכני HD כמו למשל סירטי בלו ריי,ערוצי HD בHOT,YES.,סרטי HD ממחשב...
2. או שאתה רואה סך הכל ערוצים רגילים ומשחק רק במשחק כדורגל על המכשיר
אם 1 זה מה שתעשה - תקנה FULL HD או גם HD READY היה ממש ממש אחלה!
אם זה 2 - תשאר עם מה שיש לך עכשיו....
ויהיה הבדל אם אני אקנה טלויזיה שהיא לא 100 מגה הרץ לבין ה8404 למשל... בהתייחסות למשחק הספציפי הזה בסוני 3?
לדעתי ההבדל בכלל לא משמעותי.asafmor כתב:
ויהיה הבדל אם אני אקנה טלויזיה שהיא לא 100 מגה הרץ לבין ה8404 למשל... בהתייחסות למשחק הספציפי הזה בסוני 3?...
היה לי עד לפני 8404 מסך של סמסונג 32 אינץ' שנקנה עוד בתחילת 2007 , וכל המשחקים עליו נראו ממש ממש טוב.
במשחקים עדיף בכלל לבטל את ה100HZ. הוא לא תורם לאיכות התמונה ומייצר לאג מיותר.
לגבי האם להסתפק ב720P: בעיקרון רוב המשחקים לא באמת רצים ב1080P אלא מקבלים upscale בקונסולה.
אף פעם לא השוותי משחק בשני מסכים שאמורים להיות זהים לחלוטין למעט ה1080P/720P ולכן קשה לענות על השאלה הזו, אבל בגדול טלוויזיות מהדגמים היוקרתיים יותר מציעות כולן 1080P, ואם תלך על טלוויזיה מאותו יצרן שמציגה רק 720P אז כנראה שתפסיד לא רק ברזולוציה אלא גם יתרונות אחרים של הדגמים היוקרתיים יותר כמו ניגודיות, איכות פאנל וכדומה.
לגבי האם להסתפק ב720P: בעיקרון רוב המשחקים לא באמת רצים ב1080P אלא מקבלים upscale בקונסולה.
אף פעם לא השוותי משחק בשני מסכים שאמורים להיות זהים לחלוטין למעט ה1080P/720P ולכן קשה לענות על השאלה הזו, אבל בגדול טלוויזיות מהדגמים היוקרתיים יותר מציעות כולן 1080P, ואם תלך על טלוויזיה מאותו יצרן שמציגה רק 720P אז כנראה שתפסיד לא רק ברזולוציה אלא גם יתרונות אחרים של הדגמים היוקרתיים יותר כמו ניגודיות, איכות פאנל וכדומה.
ה-37 בהחלט אמורה להספיק בשביל מרחק הצפייה שלך,אבל עם יש לך את התקציב הייתי בכל זאת בוחר ב-8404 42 אינץasafmor כתב:טוב שאלה אחרונה ...
42 אינץ' או 37 אינץ'? מרחק צפייה 2.4 כאשר רוב הצפייה תהיה sd ביס מקס קצת dvd וסוני 3...
אז מה היית ממליץ למרחק שלי? ,2.5 מטר כאשר 60 אחוז sd והשאר DVD וסוני 3 בעתיד הקרוב אני גם מאמין שאתחבר ליס מקס HD ואני סגור עלlcd .היום אני צופה מ2.20 מ' בlcd של מץ שהיא לא hd ready אפילו ואם יראו ב42 אינץ של הפיליפס יותר טוב ממה שיש לי עכשיו אני אהיה מרוצה .