הגיע לו אדום ?! השתגעת ? דבר כזה מגיע פעם בדור ואתה רוצה להרחיק אותו ? כל העולם רוצה לראות אותו משחק ואתה מחפש לי צדק ? אני מתעב את הבן-אדם הזה ומעריץ שרוף של המדינה היריבה אבל...למנוע מאיתנו לאהוב או לשנוא אותו בגלל ששופט מוציא אותו באדום
אתה יודע את מי הייתי מרחיק לשנתיים מכדורגל ? את צ'לסי על איך שהם הרסו שלשום את הכדורגל הטוטלי, הרסו את הדבר הכי יפה שיש היום בספורט ! פשוט מגעיל ! קבוצה כל כך טובה כמו צ'לסי באה לעשות בונקר ולכסח כאילו הם משחקים בליגה ג' מחוז דרום
את השופט של המשחק הייתי............
לפחות אתה סוף סוף מסכים שכנראה הוא לא היה מקבל אדום, כבר התקדמנו
moco כתב:מסכים שארגנטינה הייתה נבחרת טובה יותר ושיחקה יותר טוב.
עדיין, כל השיחה של "מה היה אם" זו התפלספות. זו כמו ש bitton71 טוען ש"הגיע" לבית"ר .
אני טוען שאם היו מגרשים את אלוהים מהמגרש, לאנגלים היה סיכוי סביר לנצח.
...
משה, זה בדיוק מהות האהבה לספורט ולכדורגל
כל היופי בנוי על סיפורי אגדות, התפלספיות, סוביקטיביות, אמונה, הערצה ואהדה עיוורית
כל היופי זה לחלום ולהתווכח גם שאין דרך לפסוק מי הצודק.
מי היה מנצח טייסון או עלי ? האם סנה היה משיג את שומאכר ? האם הבולס של שנות ה 90 היו מנצחים את הלייקרס של שנות ה 80 ? האם מארדונה גדול מפלה ? האם לאנס ארמסטרונג גדול מאדי מרקס ? קארל לואיס גדול מג'סי אוונס ? האם....
אני לדוגמה בטוח שבארסה תשחק נגד יוניטיד בגמר השנה ואתה בטח תגיד שאין לי דרך לדעת ולכן זה חסר הגיון ואני אומר לך שאפילו אם אני אטעה ונניח צ'לסי תגיע לגמר (טפן, טפו, חאמסה, חאמסה)
עדיין אני אהיה הצודק כי זאת כל המהות של הספורט !