שרשור המפגש של חברי האתר עם סמנכ"לי יס
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
אני הייתי מצפה שתבהירו ל YES שהתחייבות ל 36 חודשים אינה חוקית.
- רונן
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
הסבר - פרט - ונמק ...Nissim כתב:אני הייתי מצפה שתבהירו ל YES שהתחייבות ל 36 חודשים אינה חוקית....
- זורו44
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
צר לי לאכזב אבל שיפור בערוצי SD לא יכול לבוא לביטוי בממיר מסיבות של מקור גרוע.החומרה של הממיר לא עושה פלאות,ובעלי לסידי ימשיכו לחלום בהקיץ.גם לפי הבקורת של עופר ההממיר אצלו מחובר דרך מעבד וידיאו שמטפל בתמונה דבר שאין לרוב המסכים.רונן כתב:קראתי את כל השירשור ,
בגדול , הייתי מצפה ש YES יבואו לקראת "הממהרים להזמין ראשונים " ויתנו הנחה כלשהי ,
משהו כמו מבצע היכרות .
כל המהומה על ה HD לא פרופורציונאלית כרגע בעיני, מדוע ?
מפני שמה שחשוב הוא התוכן , והנה קיימים כיום עשרות ערוצי SD
( שלגביהם אני עדיין בספק אם האיכות תשתפר עם שידרוג הממיר )
ומעט ערוצי HD ....
- sam22
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
זורו44,
אתה חוזר על זה אחת לכמה ימים
מדובר על שיפור ה SD לעומת ממיר ה HD הקים
אתה חוזר על זה אחת לכמה ימים
מדובר על שיפור ה SD לעומת ממיר ה HD הקים
העם דורש..... כל מיני דברים
- michael123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
זה לא מפריע לי, הבעיה שה-"ממיר" במקרה זה הוא לא YES HD MAXגם לפי הבקורת של עופר ההממיר אצלו מחובר דרך מעבד וידיאו שמטפל בתמונה...
גם איכות ה-SCART נטו היא פחות טובה מ-MAX רגיל עם SCART
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78962
- שם מלא: עפר לאור
השיפור הוא גם ביחס לממיר אנלוגי במסכים מסויימים מכיוון שבמסכים רבים החיבור האנלגי והעיבוד בינוני.
- rami69
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 301
so what with awful audio(stereo) on HD channels?
I installed dish to 9E (PlatformHD 11$/m) who undestand russian can receive today 5 channels in HD with 5.1 audio (Movies, National Geographic, MTV) and from next month 4 channels more (Adventures HD, Movies 2 HD, High Life HD, Woman World HD).
after i see HD movies in Sky Italia (few HD movies channels) comes also with AC3 5.1 and Platforma HD -
I will return YES HD to YES and cancel YES HD service.
After i will find replacemnet for baby chanels i will terminate YES contact at all.
there nothing to see at YES.

I installed dish to 9E (PlatformHD 11$/m) who undestand russian can receive today 5 channels in HD with 5.1 audio (Movies, National Geographic, MTV) and from next month 4 channels more (Adventures HD, Movies 2 HD, High Life HD, Woman World HD).
after i see HD movies in Sky Italia (few HD movies channels) comes also with AC3 5.1 and Platforma HD -
I will return YES HD to YES and cancel YES HD service.
After i will find replacemnet for baby chanels i will terminate YES contact at all.
there nothing to see at YES.