naftuly כתב:עופר - אני מצטרף לשאלה של Naftuly. אצלי ה MAX מוציא Scart RGB דרך כבל Scart RGBcvS ישירות לכניסה של ה DVDO Edge ואני חייב לציין - רואים מדהים. האם לדעתך נרגיש נפילה באיכות אם נעבור ל Max HD ונשים על Autooferlaor כתב:
ב. לפי מה שראיתי הסיבה היא שהמקס מחובר אצלי דרך מעבדים חזקים יותר (לא רק DEINTERLACING אלא גם מעבדים אחרים).לפי תחושתי מרבית האנשים יראו דווקא שיפור ביחס ל-MAX הרגיל בגלל כניסות ה-SD החלשות של מרבית המסכים....
הסיבה ששאלתי היא שהMAX הרגיל מחובר אצלי דרך DVDO EDGE . אם גם ה HD יחובר דרך הEDGE ובמצב SD האות יהיה 576I (מצב AUTO) האם לדעתך יהיה הבדל באיכות...
שאלה נוספת - כאשר נקליט תוכן SD רגיל האם המקס HD יתפוס מקום בדיסק כמו שאנו רגילים או שהוא יעשה לתוכן אפסקייל בהקלטה ויתפוס פי 4 מקום?...
תגובות לכתבה: ביקורת על הממיר החדש yesMax HD
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
Re: מצטרף לשאלה + הקלטת SD
המקס מקליט כמו במקור. אם תקליט מערוצי הסדרות ב- HD, אם הסדרה משודרת ב- Upscale, אז זה בהחלט יכול לתפוס יותר מקום מסתם הקלטה מקבילה מערוץ הסדרות הרגיל, שכן ה- bitrate גבוה יותר, אבל איכות ההקלטה תהיה איכותית יותר.sgebay כתב: כאשר נקליט תוכן SD רגיל האם המקס HD יתפוס מקום בדיסק כמו שאנו רגילים או שהוא יעשה לתוכן אפסקייל בהקלטה ויתפוס פי 4 מקום?...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
sgebay
זה מה שעפר כתב במפורש בכתבה.
המשמעות שעדיין צריך להחזיק את שני הממירים בסלון

ברור לי שאם הממיר יבצע עיבוד תמונה בשידור SD אז מה שיש לי עכשיו עדיף (בהנחה שהמעבד של הEdge טוב יותר ממה שבממיר). מה שאני מנסה להבין זה האם במצב Auto התמונה תיפגע - לכאורה במצב הזה הממיר אמור לתת לי אות זהה/דומה לאות שאני מקבל מהיס מקס היום, לא?michael123 כתב:sgebay
...
ולגבי השארת הממיר השני - לא פשוט, גם מבחינת מקום וגם מבחינת הדיל של יס - חשבתי שהדיל למחזיקי מקס הוא "ממיר תמורת ממיר". הייתי מאוד שמח להשאיר את המקס שלי (שכמובן מלא בתכנים שטרם ראיתי) ולהעבירו לטלויזיה השניה ולשים את המקס HD בסלון.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש לי VP50PRO שמחובר עם אותו סוג כבל מ-YES MAX כרגע
כמה שהבנתי, איכות של יציאת SCART ב-MAX HD פחות טובה
חוצמזה, באמת השמועות היו על אחד תמורת אחד..
כמה שהבנתי, איכות של יציאת SCART ב-MAX HD פחות טובה
חוצמזה, באמת השמועות היו על אחד תמורת אחד..
- smallville4r
- חבר ותיק

וואו, הגבתי פה כמה פעמים ושכחתי לומר עד כמה הסקירה הזו מקצועית ומצוינת.
יש לי שאלה לגבי השלט החכם: כמה כפתורים בשלט הזה ניתן לתכנת לשימוש עצמי, כלומר שיעשו מה שאני רוצה מאשר את הפעולה המקורית אותה הם היו צריכים לעשות ?
עפר, בסקירה כתבת ואני אביא את הציטוט:
תודה.
יש לי שאלה לגבי השלט החכם: כמה כפתורים בשלט הזה ניתן לתכנת לשימוש עצמי, כלומר שיעשו מה שאני רוצה מאשר את הפעולה המקורית אותה הם היו צריכים לעשות ?
עפר, בסקירה כתבת ואני אביא את הציטוט:
האם זה מסמן את התוכנית כסדרה על מנת שה- MaxHD ידע להציג לי אותה ב- Tab של הסדרות בתפריט המוזמנות ומוקלטות או שאם אני מסמן את התוכנית כסדרה אזי כל פרקי אותה סדרה יוקלטו (כלומר, הקלטת עונה שלמה של סדרה) ?הזמנה של סדרה קלה מאוד, מסמנים תוכנית להקלטה ואז מסמנים אותו כסדרה (על ידי כפתור הצבע המתאים) וההקלטה הופכת לסדרה. זה קל מאוד לניהול ולזיהוי....
תודה.
- Chura
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4777
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 278 פעמים
אין מה לעשות, אנחנו יודעים מה טוב
.
דיברתי עכשיו עם יס, היא אמרה לי משהו קצת מוזר במסלול הפיקדון.
לטענתה הפחת בפקדון הוא של 100% אחרי שנה, מישהו ניסה לברר בשנית ?
ניסיתי להתקשר שוב בתור לקוח חדש, וקיבלתי אותה תשובה. כלומר שה1300 ש"ח פקדון לשנה בלבד, אחרי זה הולכים והממיר נשאר.
בכלליות, לי יצא להוסיף על הMAX, תוספת של 19.90 לחודש.
במסלול של הפקדון, אני משלם את אותם 19 ש"ח עדיין, אבל משאיר את הMAX אצלי ולוקח עוד ממיר ב"פקדון" של 1300 ש"ח, השאלה כמה זה כדאי. בייחוד שהפחת 100%
ניסיתי להתקשר שוב בתור לקוח חדש, וקיבלתי אותה תשובה. כלומר שה1300 ש"ח פקדון לשנה בלבד, אחרי זה הולכים והממיר נשאר.
במסלול של הפקדון, אני משלם את אותם 19 ש"ח עדיין, אבל משאיר את הMAX אצלי ולוקח עוד ממיר ב"פקדון" של 1300 ש"ח, השאלה כמה זה כדאי. בייחוד שהפחת 100%
Configure Terminal
Write Erase
reload

Write Erase
reload
- smallville4r
- חבר ותיק

כנראה נפלתי על נציגה טובה אתמולChura כתב:אין מה לעשות, אנחנו יודעים מה טוב.
במסלול של הפקדון, אני משלם את אותם 19 ש"ח עדיין, אבל משאיר את הMAX אצלי ולוקח עוד ממיר ב"פקדון" של 1300 ש"ח, השאלה כמה זה כדאי. בייחוד שהפחת 100%...
בנספח להסכם המבצע כתוב:
השאלה באמת מה קורה אחרי תקופת המבצע, עדיין יש פחת או שהלך הכסף ?תהא זכאי לקבל לידיך מכשיר yesMaxHD, בכפוף להפקדת פיקדון בסך 1,299 ש"ח (בתשלום אחד או ב- 4 תשלומים), ממנו ינוכה פחת בסך 129 ש"ח בגין כל שנה או חלק ממנה, במהלך תקופת המבצע....
עופר, תודה רבה על הסקירה.
אפשר ביס להגיד "עופר שלח אותי"?
האם ממשק משתמש בשפות נוספות נשמר?
אפשר ביס להגיד "עופר שלח אותי"?
האם ממשק משתמש בשפות נוספות נשמר?
גנאדי
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
----------------------------------------------
let the sun shine, let the tube glow, let the life flow
http://sites.google.com/site/crocweb
לי יש את ממיר ה HD בפיקדון ולכן אני לא משלם 39.9 בחודש
כמו כן יש לי מקס עליו אני משלם 15 שח בחודש
בחישוב גס שלי במידה ואני לוקח HD MAX בפיקדון אני אשלם כעבור 3 שנים 720 שח תשלום קבוע פלוס 390 שח פחת סך הכל 1110 שח
עם אני משדרג את שניי הממירים אני אשלם רק 9.9X36 שזה כמעט 360 שח פלוס 15X36 שזה 540 שח סך הכל 900 שח
ואם אני משדרג רק את ממיר ה HD אני אשלם 30X36 שזה 1080
האם אני צודק
ואם כן היכן פה בדיוק הכדאיות של הפיקדון פרט להיתחייבות
בתחשיב גס לשדרג את שניי הממירים יוצא יותר זול והפיקדון יוצא היקר ביותר
כמו כן יש לי מקס עליו אני משלם 15 שח בחודש
בחישוב גס שלי במידה ואני לוקח HD MAX בפיקדון אני אשלם כעבור 3 שנים 720 שח תשלום קבוע פלוס 390 שח פחת סך הכל 1110 שח
עם אני משדרג את שניי הממירים אני אשלם רק 9.9X36 שזה כמעט 360 שח פלוס 15X36 שזה 540 שח סך הכל 900 שח
ואם אני משדרג רק את ממיר ה HD אני אשלם 30X36 שזה 1080
האם אני צודק
ואם כן היכן פה בדיוק הכדאיות של הפיקדון פרט להיתחייבות
בתחשיב גס לשדרג את שניי הממירים יוצא יותר זול והפיקדון יוצא היקר ביותר
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
smallville4r,
מה אתה מתכוון בסוף תקופת המבצע?
אחרי 10 שנים - כן, לא תקבל כסף בחזרה.
rgb31,
מציע לך לבדוק אם באמת אתה יכול להחזיר ממיר HD, לקבל את הפקדון בחזרה ורק להוסיף 30 ש"ח בחודש.
אם זה נכון, אז אני מניח שלך לא משתלם הפקדון, בהנחה שאתה לא שונא התחייבות.
אחרי 10 שנים - כן, לא תקבל כסף בחזרה.
rgb31,
מציע לך לבדוק אם באמת אתה יכול להחזיר ממיר HD, לקבל את הפקדון בחזרה ורק להוסיף 30 ש"ח בחודש.
אם זה נכון, אז אני מניח שלך לא משתלם הפקדון, בהנחה שאתה לא שונא התחייבות.
- דרור3
- חבר במועדון HT

- תגובות: 786
- שם מלא: דרור יונתן
- נתן תודות: 84 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
טוב לי אמרו 10% בשנה ומניסיון עם YES אין בעיות איתם.
ליפני שנתיים לקחתי מהם MAX בפיקדון של 750 שח הם אמרו לי אז
שיש פחת של 33% בשנה על הפיקדון אבל בפועל גם היום (בבירור על הMAXHD )וגם בבירורים בעבר הם דיברו על פחת של 10% בשנה וזה מה שיקרה לדעתי גם במקרה הנוכחי.
ליפני שנתיים לקחתי מהם MAX בפיקדון של 750 שח הם אמרו לי אז
שיש פחת של 33% בשנה על הפיקדון אבל בפועל גם היום (בבירור על הMAXHD )וגם בבירורים בעבר הם דיברו על פחת של 10% בשנה וזה מה שיקרה לדעתי גם במקרה הנוכחי.
- smallville4r
- חבר ותיק

אחרי 10 שנים ברור לי שלא אקבל כסף חזרה.yes-man כתב:smallville4r,
אחרי 10 שנים - כן, לא תקבל כסף בחזרה....
מה שציטטתי לקוח מתוך הנספח להסכם פיקדון. היה רשום שם שינוכה מהפיקדון 129 ש"ח בגין כל שנה או חלק ממנה, במהלך תקופת המבצע. בסעיף לפני כן רשום:
מה שאני מסיק מזה זה שלאחר תקופת המבצע או שלא ינוכה יותר מהסכום, כלומר הערך יהיה תמיד 70% (לא נראה הגיוני) - או שכל הסכום שהופקד לא יוחזר (כלומר, אם אני אחזיר אחרי יותר מ- 3 שנים, לא אקבל כלום חזרה, אפילו לא שקל).במהלך שלושים ושישה (36) החודשים הראשונים ממועד הצטרפותך למבצע זה (להלן - "תקופת המבצע")......
יכול להיות שבפועל הם מחילים פחת 10% לכל שנה במשך כל ה- 10 שנים... אין לי מושג...
לכן אני מבולבל...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

לא ראיתי את החוזה, אבל קיבלתי פעמים רבות פיקדון בחזרה מ-yes ולא שמעתי על טריק כזה.
- smallville4r
- חבר ותיק

אני תמיד מבקש חוזה - ואתה יודע מה, על אף זאת תמיד יש הפתעות (כמו שאמרו לי שאחרי ה- 3 שנים, אני אמשיך לשלם 40 ש"ח בחודש על הממיר ה- HD הרגיל ולא ראיתי שום דבר שקשור לזה בחוזה שיש לי על ה- HD הרגיל).
אבל אני מניח שחוזים לחוד ומעשים לחוד ואני מסכים איתך שכנראה לא יעשו בעיות. למרות שאני לא ממש רואה את עצמי מחזיר את ה- yesMaxHD ל- yes בשנים הקרובות...
אבל אני מניח שחוזים לחוד ומעשים לחוד ואני מסכים איתך שכנראה לא יעשו בעיות. למרות שאני לא ממש רואה את עצמי מחזיר את ה- yesMaxHD ל- yes בשנים הקרובות...
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

אל תהיה בטוח, במפגש הזכירו ש-320GB זה לא סוף פסוק.