דורון, אני הצלחתי (אחרי כמה שעות של עצבים ) וגם נעזרתי בפורום של המדריכים שם.
guyezra, על זו בדיוק המלחמה של צוות QSUBS. מה שמנהל אתר טורק (בילד) עושה זה ילדותי מאוד ומעליב. מוחק קרדיטים, משנה כותרות וסינכרונים איך שבא לו (אחרי שהוריד את הכתובית מאתר סרטים לשם הצוות מעלה אותם).
לדעתי האישית הוא עושה את זה גם ממניע כלכלי. טורק הוא אתר שנתמך כמו הרבה על ידי באנרים וכל גולש שמגיע לשם ורואה כתובית של סדרה שהוא אוהב ועליה כתוב באדום זועק "בלעדי לטורק" (אחרי שבעצם נלקח מאתר אחר והפרטים שונו) יכנס שוב ושוב.
אבל גם לטורק יש מתרגמים משלו (תמיד רושמים: בלעדית לאתר טורק...)
אז לא מבין מה הבעייה, טורק נראה לי אתר הגון שלא יעניש אותנו בעלי הסטרימרים
או בעלי ה DVD PLAYERS וימשיך לספק תירגומים בפורמט הרגיל.
גם מספר נותני הקרדיט בטורק לכל תירגום שיוצא - הוא עצום..
אז לפי דעתי QSUB ירו לעצמם ברגל:
1. הרבה אנשים יפסיקו להוריד תירגומים מאצלהם.
2. הרבה אנשים יעברו להוריד רק מאתר טורק.
אני אישית מעדיף ששני האתרים יתמזגו לאתר אחד וכך לא לפגוע בנו.
SharonSx
חבר פעיל
תגובות: 55
שליחה
חחח.
איזה מכה זה יאללה.
גיאספס
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
שליחה
לא פעם ראשונה שזה קורה כל הסיפור הזה...אני זוכר שגם לפני שנה שנתיים הייתה איזה קבוצה שהחליטה להוציא את התרגומים שלה בפורמט מיוחד
בסוף הם ירדו מהעץ שהם עלו עליו.
Itay_Pollak
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
שליחה
אני מסכים עם QSUBS לחלוטין - אבל דרך הפעולה שלהם לדעתי - יותר פוגעת במשתמשים מאשר באתר זה או אחר
לדעתי - שווה לחכות כשבוע - עד שבאמת כולם יהיו מודעים לבעייה - ואז להצהיר שהכי מומלץ להוריד מאתר X ו Y וכד'... ולחזור לSRT - ככה דיי בטוח שרוב האוכלוסיה תדע מזה...
ד"א - למה לא פשוט להעלות הכל לOPENSUBTITLES?
המצב הוא שרוב המשתמשים ה"מתקדמים" גם ככה מורידים באופן דיי אוטו' משם... (ו/או מעלים לשם)
אני בעד לגבות תשלום על התרגומים, דרך מנוי באתר או משהו בסגנון. ככה המתרגמים יקבלו שכר עבור עבודתם, ואנחנו נוכל להבטיח תרגומים איכותיים, בזמן, וללא משחקים כגון השרשור הזה.
חוץ מזה, אני לא חושב שהם שגו - תראו כמה רעש זה מעורר. אל תשכחו שאנחנו במזרח התיכון, מה שלא הולך במוח הולך בכח. ודי הגיוני שהם יחזרו לפורמט הרגיל בקרוב.
Star-Blazer
חבר ותיק
תגובות: 1104
שליחה
יוני... אתה צוחק על ינכון? אנחנו לא משלמים עבור התכנים החוקיים אז נשלם עבור הפירטיים?
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
יוני_א כתב:אני בעד לגבות תשלום על התרגומים, דרך מנוי באתר או משהו בסגנון. ככה המתרגמים יקבלו שכר עבור עבודתם, ואנחנו נוכל להבטיח תרגומים איכותיים, בזמן, וללא משחקים כגון השרשור הזה.
חוץ מזה, אני לא חושב שהם שגו - תראו כמה רעש זה מעורר. אל תשכחו שאנחנו במזרח התיכון, מה שלא הולך במוח הולך בכח. ודי הגיוני שהם יחזרו לפורמט הרגיל בקרוב.
...
ערכתי כדי לא להעליב
נערך לאחרונה על ידי zovirax ב 14/04/2009 21:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
המלך
חבר מכור קשה
תגובות: 6273
שליחה
מאיפה מגיעים התרגומים ב OPEN SUBTITLES?
oferlaor
מנהל
תגובות: 78954
שם מלא: עפר לאור
שליחה
מייאש כל השטויות האלה.
הסתכלתי טיפה על פורמט הקבצים.
זה נראה כמו הצפנה לא מסובכת מדי (הצפנת בלוק XOR שככל הנראה המספר בהתחלה הוא המפתח המתגלגל שלה).
זה סתם ניחוש על בסיס הצצה, אבל מכיוון שניתן להבחין במידע דרך הקובץ (ניתן להבין את ה-1,2,3) ומכיוון שאנחנו יודעים בערך מה אמור להיות שם (כאמור 1,2,3 וכו') זה לא צריך להיות סיפור לפצח את זה ולכתוב תוכנת פיענוח.
לצערי אני לא מספיק מתמצא בתחום בשביל לכתוב בעצמי, אבל נראה לי מתבקש שאם הפורמט הזה יתבסס אז שמישהו יהיה צריך לפצח או את האלגוריתם או את VIDEO CODEC בשביל להוציא קובץ תקין.
זה מזכיר לי את המלחמה בעברית של האייפון. שתי קבוצות נלחמות ובסוף אחת מתייאשת ואז מה...
זה נראה כמו הצפנה לא מסובכת מדי (הצפנת בלוק XOR שככל הנראה המספר בהתחלה הוא המפתח המתגלגל שלה).
זה סתם ניחוש על בסיס הצצה, אבל מכיוון שניתן להבחין במידע דרך הקובץ (ניתן להבין את ה-1,2,3) ומכיוון שאנחנו יודעים בערך מה אמור להיות שם (כאמור 1,2,3 וכו') זה לא צריך להיות סיפור לפצח את זה ולכתוב תוכנת פיענוח.
לצערי אני לא מספיק מתמצא בתחום בשביל לכתוב בעצמי, אבל נראה לי מתבקש שאם הפורמט הזה יתבסס אז שמישהו יהיה צריך לפצח או את האלגוריתם או את VIDEO CODEC בשביל להוציא קובץ תקין.
זה מזכיר לי את המלחמה בעברית של האייפון. שתי קבוצות נלחמות ובסוף אחת מתייאשת ואז מה...
...
ואז האזרח הקטן נדפק.
sky1sky10
חבר מביא חבר
תגובות: 3357
שליחה
אבל אמרו במפורש ב QSUB שאם יגלו שהקובץ שלהם פוצח אז יפסיקו גם פורמאט זה ויעברו
רק לתירגומים מובנים בתוך הסרט.
בסך הכל הם רוצים שטורק יודה שהתירגום הוא שלהם.
אבל בינתיים טורק ממשיך להזרים כתוביות SRT אז לא יודע על מה כל המהומה
המלך כתב:הפרק האחרון של גיבורים הועלה בפורמט רגיל.
...
לפני כמה שעות היה מוצפן. כנראה התחשבו בקהל הרחב
toxin
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
שליחה
לאתר טורק אכן יש צוות תרגום משלו אבל לא בגודל ובהחלט לא באיכות התרגום של צוות QSUBS. למי שלא אכפת לראות תרגום עילג יכול בהחלט לפנות לאתר טורק ולהוריד משם אבל מי שלא מוכן להתפשר צריך להבין את המלחמה הצודקת של הצוות.
sky1sky10, רק לעדכן אותך שיש תרגומים באתר טורק שכתוב עליהם "בלעדי לטורק" ואלו הם תרגומים שבילד (מנהל אתר טורק) לקח מצוות תרגום אחר, שינה קרדיט, שינה סינכרון או כל דבר אחר ואז העלה לאתר שלו. כשאתה בא להוריד משם לא באמת אכפת לך מי תרגם אבל תחשוב שבן אדם ישב כמעט יום שלם (אני מדבר על פרק של 40 דקות בסדרה) כדי להוציא תרגום ובסוף גונבים לו אותו בלי בושה.