:@ שרשור העצבים הגדול!!!! :@

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #81 

מה שמעצבן אותי - שכלבים מחרבנים על המדרכות, מדשאות ואף בארגזי החול בגני שעשועים ובעליהם לא אוספים את זה למרות שיש בכל פינה מתקן שקיות.
בניגוד לרוב הדברים בשרשור, זה משהו שקשה להאשים בו את השלטונות.
משה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73299
שם מלא: ערן
נתן תודות: 646 פעמים
קיבל תודות: 3160 פעמים

שליחה #82 

MOCO - בכל דבר אפשר להאשים את השלטונות אם ממש רוצים. ברב הערים נורמליות יש שלטים עם אזהרת קנס למיקרים כאלו, מתי פעם אחרונה שמעת שדבר כזה נאכף? אני לא זוכר בדיוק באיזה עיר זה היה, אבל אני זוכר שקראתי על עיר בארה"ב בה הנושא נאכף בקפדנות והתופעה כמעט ונעלמה.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597
נתן תודות: 199 פעמים
קיבל תודות: 351 פעמים

שליחה #83 

Huber,
אתה צודק, אך מי אמר שממש רוצים? :-)
אם ממש רוצים אפשר גם להאשים את הדחיפות בתור לאוטובוס על המשטרה.
אני מנחש שבעיר בארה"ב האכיפה רק הביאה למודעות. בניו יורק עשו את זה בפרסום.
זה מקרה קלאסי שבו דווקא לא הייתי רץ להאשים את השלטונות. מדובר בהתנהגות של שכנינו.
הכי מעצבן זה לרבים מהאנשים האלה יש גינה. הם לא נותנים לכלב לחרבן בגינה שלהם, הם לוקחים אותו לגינה הציבורית.
משה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5738
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 52 פעמים

שליחה #84 

קראתי היום שמנכ"ל האוצר ירום אריאב אמר "אנו בוחנים את האפשרות להכביד את נטל המס על בעלי הכנסות גבוהות במיוחד אך אין בכוונתו לעשות זאת בדרך של העאלאת מס הכנסה "

מה שהאוצר מניח שיוכל לגבות ע"י הצעדים הפופוליסטיים שנועדו יותר לשדר "מלחמה" בעשירים זה רק (תחזיקו טוב) 50 מליון שקל בשנה

רק במדינה המ***נת הזאת יכול מנכל האוצר לומר שמס הכנסה נייאט אבל עיזים בצורת מיסים ישירים על חסרי האונים כן. , ואחרי זה לכרוך הוצאת העיזים בוויתור העובדים בשירות הציבורי עלתוספות שכר (דבר שמקרין גם על כול הפנסיונרים שמקבלים ע"פ השכר הזה ).

לא מצליח להבין איך בדיוק ,אנשים כאן לא נעמדים על רגליהם האחוריות ומעיפים את כול הפוליטקאים הארורים ללהבות.
בכול מדינה מתוקנת בעולם פולטיקאים כאלו, (שמרשים למנכליהם ולעושי דברים לומר ולעשות דברים כאלו ), היו עפים מזמן לכול העזאזלים .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #85 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715850,00.html

מע"מ על פירות וירקות: ומי ייפגע? הצרכן הקטן

לא כולם יוכלו להימנע מגזרות האוצר. ביטול הפטור ממע"מ על פירות וירקות, אומרים המומחים, יגרום להעלאת מחירים. "עד היום נהנו בעלי הדוכנים בשווקים מפטור ממע"מ, וזה היה פתח לאי תשלום מס הכנסה. עכשיו יצטרכו הירקנים לדווח על כל העסקאות לשני גופים, גם למע"מ וגם למס ההכנסה, ולשלם יותר", אומרים עו"ד אריה ורו"ח דוידוב.

המומחים בטוחים כי הנפגעים העיקריים מהגזרות יהיו מעוטי היכולת. "הפירות והירקות יתייקרו, וכך גם הביגוד והנעליים. ואין מי שיקזז את המע"מ לציבור הרחב. החיים יהיו יקרים יותר לחלשים", מסכמת רו"ח דוידוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3715681,00.html

"מס על ירקות ופירות - החלטה תמוהה והרסנית"

בעוד שברוב מדינות העולם המערבי דנים בהטלת מיסים על מוצרים עתירי סוכר וקלוריות, בישראל מתכוונים להטיל מע"מ על פירות וירקות, מה שיגרום לירידה משמעותית בצריכה. מומחים מתחום הבריאות המומים מהצעד שעלול להכניס את ישראל למיטה חולה

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #86 

שישלמו הירקנים גם וגם
למה שרק אתה ואני נשלם?? :roll:
גם כך כולם גנבים, אין פעם שאני בשוק בנתניה
ולא מנסים לעקוץ אותי במשקל או במחיר
רובם שם שייכים לעולם הפשע אם זה בעבר בהווה או בעתיד.
אור שפע ואהבה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #87 

TIPTIP זה לא משנה . כי עם כול הכבוד המדינה לא עושה מספיק לסתום את הפרצות שהטייקונים לא יצליחו להמלט מהם . ובמקרה ולא שמת לב אז בארץ הכלכלה החופשית כבר הבינו שצריך לקחת מהעשירים מאוד ולהקל העול על הקטנים ולו רק מסיבות פרוזאיות שם בני אדם . המדינה המח**בנת הזו היא המדינה היחידה שהורסת את הכלכלה שלה ,כי היא מחפשת לקחת מהחלשים, כי זה קל וגם כי אין להם שתדלנים ואין להם שוחד לשלם במקומות הנכונים .
אם אתה חולם שהעברינים ישלמו אתה טועה , אבל הם בהחלט ישמחו לגלגל את הפער הזה על הצרכן שעכשיו גם את המעט הזה לא יוכל לרכוש .
אני מבין שאתה "מת" לראות יותר אנשים נורמטיביים ועובדים שנאלצים ללכת לקחת פירות וירקות מפחי הזבל ליד השוק נכון ?
התחנה הסופית של קו האוטובוס שלי נמצאת ליד השוק , ובשעה 10 בלילה אתה רואה יותר אנשים עם עגלות מלאות בירקות מאשר אנשים רגילים , לא צריך להיות גאון להבין שהם פשטו על השאריות של השוק , עכשיו רק צריך שאחיות ומורים ועוד בעלי מקצועות יצטרכו להתבייש שם נכון ?
המדינה הזו והאזרחים שנותנים לפולטיקאים הארורים האלו ונערי האוצר לעשות את זה מעוררים בי קבס, ובושה אדירה שאני גם אזרח שלה

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7651
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #88 

מעמ שמעם, העיקר שיש זיקוקים ביום העצמאות. זה מה שחשוב. תחי מדינת ישראבלוף.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #89 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3716981,00.html

נתפסה נהגת שיכורה בחודש השמיני להריונה

לנשים הרות אמנם מומלץ להימנע משתייה, אך האשה ההרה ששבה עם חברותיה מבילוי בכל זאת עוררה את חשד שוטרי קריית-גת - ובצדק. רשיונה נשלל לחודש, "כדי להגן על העובר".

תמיד אמרתי שכולם צריכים רישיון בשביל לנהוג אבל כל אידיוט יכול להביא ילד לעולם ללא השגחה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #90 

http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 43,00.html

מחדל התשתיות בעיצומו: פער של 30 שנה בין ישראל לעולם המערבי

מספר המכוניות והנהגים עולה בעוד סלילת הכבישים נגררת ומשתרכת. אחר כך קורות תאונות קטלניות כמו זו שבצומת קבר בנימין

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip
נתן תודות: 298 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #91 

mulder כתב:מעמ שמעם, העיקר שיש זיקוקים ביום העצמאות. זה מה שחשוב. תחי מדינת ישראבלוף.
...
ידוע לך מה רשי התיבות של מע"מ אצל החרדים?
מעשה מגונה 8)
JOKER אני בעד שייקחו מהעשירים וכמה שיותר
המשכורות במשק בחברות כמו בנק ישראל
חברת חשמל וחברות ממשלתיות יהיה מצווה לקחת מהם
כמה שיותר מס, למה לוקחים מהעניים??
אני לא כלכלן והאמת זה לא פייר
אבל גם זה לא פייר שאני אשלם כל כך הרבה מס
וירקנים בשוק לא, מובטלים ואני לא מדבר על
הגל האחרון אבל אלה שלו רוצים לעבוד כי ביטוח
לאומי משלם להם, או כאלה שיעשנו להם 2-3 קופסאות ביום
ויבכו כמה קשה להם בעוני :roll:
אם חלילה אני מחר מפוטר (כל יום אני רוצה לפטר את עצמי :wink: )
אני אלך לעבוד בקטיף או כל עבודה שחורה אחרת שיציעו
לי בלשכת העבודה, רק שרב העם המח**רבן, לא המדינה מחור**ת
יש לנו אחלה מדינה שב 61 שנה התפתחה בצורה מופלאה
בלי שיש לנו דלק יהלומים או גז ( כל הסיפור עם הגז זה ישראבלוף אחד גדול)
יש לנו מוח ויש לנו חוצפה.
אור שפע ואהבה

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #92 

TIPTIP אני חייב לומר שכמות הדעות הקדומות אצלך ואצל יתר החילוניים על החרדים היא מדהימה
קראתי בעיתון אחר סקירה על כתבה של גדעון לוי מעיתון הארץ בשם "אנטישמיות בת"א" . אני אנני טוען שאתה או חלק מחברי האתר שייכים לקבוצה ההיא , אני רק מודיע על זה כדי שתבינו עד כמה דיעות קדומות יכולות להגיע רחוק

ועכשיו לנושאים שהעלית

1 - מע"מ - יש המון חרדים עובדים שמשלמים מע"מ ומיסים כחוק , הקבוצה שאינה משלמת היא קבוצה שמחרימה את המדינה ולכן גם אינה מקבלת מהמדינה כלום . הם מתנגדים באופן אידיאולוגי לקבל כול תמיכה מהמדינה

2 - זה שירקנים אינם משלמים מע"מ זה משום שכידוע לך חלקם הם עברינים לשעבר שמצאו עבודה לגיטימית , אם אתה חושב שעכשיו הם ישלמו , אתה טועה . ואולי אני טועה , אבל אני מניח שכמו כול דבר במדינת ישראל , היות והם אלימים הפקחים לא "ימצאו" אותם . כך שזה לא הולך לעזור לך .

3 - המיסים שאתה משלם ,הם בגלל העובדה שכול האלפיון העליון משתמט מתשלום מיסים בצורה חוקית בעליל , כול המערכת יודעת את זה , ובגליון מסוים של גלובס , אפילו פירטו לאלו שלא יודעים , מה לדרוש מהרו"ח שלהם .

ועכשיו לגבי הנושא , אני לא צריך להוכיח את הידע שלי בכלכלה , אבל רק לסיבור אוזניים , ראה מה שהמדינה הכי קפיטליסטית עושה (ארה"ב) , שם הבינו מזמן שאם הפער בין עשירים לעניים גדל מידי כול המדינה כולה סובלת .
משום מה נערי האוצר מסרבים לקלוט את זה , או מפני שהם נעולים בתפיסת עולם ומסרבים לראות את המציאות , או מפני שכולם יודעים היטב היכן החמאה אחרי האוצר (ודי לחכימה ברמיזה )

ולכן התסכול שלך מובן אבל ,אתה פשוט כועס על הגורמים הלא נכונים .

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #93 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718315,00.html

חינוך לבטיחות בדרכים? לא אצלנו:

עוד בשנת 1993 קבעה הממשלה כי החינוך לבטיחות בדרכים יהפוך למקצוע חובה במערך הלימודים בבתי הספר. 16 שנים אחרי, ולא הרבה השתנה בתחום. כך עולה מסקר שנערך לאחרונה.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #94 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3719425,00.html

פלסטינית ניסתה לדקור חייל באזור רמאללה

אשה פלסטינית שהחזיקה סכין בידה הגיע למחסום ביר זית. חיילים עצרו אותה. בחברון נעצרו שתי פלסטיניות - אחת מהן השליכה סכין לעבר לוחמי מג"ב

truejoker
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #95 

הובר , תהרוג אותי, אבל אני לא מבין מה מעצבן אותך בידיעה שפלשטינית ניסתה להרוג חייל?
מה בדיוק ציפית ,אם הן הרשות והן החמאס עושים שטיפת מוח ,שלהרוג יהודי אתה תכנס לגן עדן והחמאס ידאג כלכלית למשפחתך ?
זה ברור שזה יקרה בדיוק כמו שיש חמסין בקייץ

ולפני שמישהו יתחיל עם צריחיאדות שאני גזען , אני ממליץ שינסה לשכנע אותם לחנך את הילדים שלהם , שעדיף שלום ושאפשר לחיות עם היהודים. כי כול פעם שהשלום החמיץ זה בדיוק בגלל הסיבה שאף אחד שם לא מוכן לחתום על הסכם שיכלול את הזכות שלנו לחיות כאן

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #96 

אתה לא מבין מה מעצבן בידיעה על מישהו שמנסה לרצוח אותך? המממ..... :|

לפני שאתם קופצים - אני ל אמאשים את בזק רק מנסה להבין מה עובר למשרד התקשורת בראש כשהו דוחף לנו בכח את הדמי שימוש הללו:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720397,00.html

התשלום הקבוע לבזק יעלה ב-4% בעוד שבוע.

החל מחודש יוני יעמוד התשלום הקבוע החודשי על 53.6 שקל לעומת 51.6 שקל כיום. במקביל יוזל מחיר דקת השיחה מבזק בשיעור שולי בלבד של 0.32% ויעמוד על 11.2 אגורות בשעת שיא ו-4.6 אגורות בשעות שפל.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #97 

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3720989,00.html

ולפני שמישהו מתחיל לכתוב את צמד המילים "חופש הביטוי" אני רוצה לראות אותו חוגג "יום אסון הקמת איחוד מדינות הברית" בארה"ב (מעוז חופש הביטוי הקיצוני בעולם) :roll:

uris
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 6784
שם מלא: אורי שמאי
נתן תודות: 78 פעמים
קיבל תודות: 243 פעמים

שליחה #98 

Huber (Y)

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #99 

המדינה הזו פשוט מתחילה להגעיל אותי :x

האוצר לח"כים - או שנפגע בחלשים או שנפגע בחלשים - הבחירה בידכם :roll:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3721084,00.html

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #100 

למה מחירי המכוניות בארץ עומדים על כמעט פי 2 ממחיר המכוניות בחו"ל? ככה...

http://www.calcalist.co.il/local/articl ... 04,00.html

הפסקה המעניינת ביותר בדו"ח של רשות המסים על ענף הרכב מתחבאת אי שם בעמ' 8: רשות המסים מודה ששיעורי המס שמוטלים על מכוניות חדשות בישראל "גבוהים בהרבה מהמקובל במדינות המערב" (75% בישראל לעומת 40% בממוצע במדינות אירופה), ומייחסת את הפער ל"מניעים היסטוריים בעיקרם", כלומר זמנים שבהם נתפסה בעלות על רכב בישראל כמותרות. הפתרון של רשות המסים לבעיה? אין פתרון, או כמו שמנסחים זאת פקידיה: השיטה "לא ניתנת לשינוי משמעותי עקב חשיבות ההכנסות שמתקבלות ממיסוי רכב". בכל זאת מדובר בהכנסות של 8 מיליארד שקל בשנה, כ־4% מכלל הכנסות המדינה ממסים ב־2008. במילים אחרות - יש פה תרנגולת שמטילה ביצי זהב, ואף אחד לא מתכוון לשחוט אותה בטרם עת.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”