תגובות למאמר: שיתוף קבצים - או איך משיגים HD?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Dezaster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #81 

eran360 כתב:חברים כתבה באמת מעניינת ומשכילה , אני עד היום הייתי בטוח שרק TL שבו אני חבר הוא האתר היחיד
המהיר וביותר ובעל התוכן העשיר ביותר ,שמחתי לגלות שיש עוד אתרים באותה הרמה אך האם יש למישהו המלצה איך מגיעים אליהם
( SceneTorrents, Hdbits, Bit-Hdtv, Scenehd, FTN )
כי בכל אתרי ההחלפת הזמנות שניסיתי את מזלי להחליף תמורת הזמנה ל TL לא הועיל לי אשמח לקבל טיפים או עזרה איך להגיע לאתרים אלו , גם אם יש צורך ליתרום בכדי להיות חבר בהם אעשה זאת .
בתודה מראש
...
הייתי מחליף איתך את החשבון שלי בhdbits רק שהאתר נפל כשהוא יחזור אני אשלח לך הודעה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46357
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #82 

חבר'ה, איננו מתירים החלפת הזמנות מעל דפי הפורום או בכלל דיון אופרטיבי על הנושא.

Dezaster
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
נתן תודות: 1 פעם

שליחה #83 

מי דיבר על החלפה על דפי הפורום?
למה ישר לחפש להעיר?

HaJ-B
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 357
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #84 

יש קהילה ישראלית שדואגת לחבריה הישראלים להזמנות לטרארקרים הנ"ל, ואפילו טובים מהם. צריך רק לחפש טוב טוב ולמצוא.
בעיקרון יש קהילת שיתוף עולמית שמדרגת את כל הטראקרים ונותנת להם דירוג (שנקבע ע"י זמני PRE מהירים, שחרורים נדירים, מהירות הורדה וכדומה).
אם ינתן האישור אהיה מוכן לפרסם את הכתובות לאתרים אלו.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #85 

Dezaster כתב:הייתי מחליף איתך את החשבון שלי בhdbits רק שהאתר נפל כשהוא יחזור אני אשלח לך הודעה.
...
ממש לא מעיר סתם, אתה בפירוש מדבר על החלפת הזמנות מעל דפי הפורום ואני מבקש ממך להפסיק זאת.

eran360
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 294
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #86 

האמת מטרת ההודעה שלי הייתה להבין איפה ניתן להשיג הזנות לאתרים הנ"ל בהמשך לנושא המאמר אך גם אם עלתה איזושהי הצעה מאחד החברים כאן לתת או להחליף הזמנה מה כל כך נורא בזה זו לא מילה גסה סה"כ רוצים לעזור אחד לשני ואף אחד לא מתיימר להפוך אתר זה לאתר להחלפת הזמנות .

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #87 

eran360,
קרא שוב את ההודעה שצוטטתי, בפירוש מדברים כאן על החלפת הזמנות בצורה אופרטיבית.
אם מישהו באמת נדיב ורוצה לחלק הזמנות - מצויין וכל הכבוד על הנדיבות, אך יש לעשות זאת בצנעה ולא מעל דפי הפורום.
בהמשך למה שרשמתי, קרא את תקנון האתר: http://www.hometheater.co.il/rules

Lev-27
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 62
נתן תודות: 0

שליחה #88 

ShayGTi כתב:לא, אם תעשה זיוף באתרי תוכן פרטיים לא תעוף לשומקום, הכל שאלה של איך אתה עושה את זה וכמה אתה חכם. :)
שוב, למרות הזיוף אני משתדל בלילות לתת את כל האפלוד המירבי שלי, רק שהוא נחשב לי כפול או משולש כדי שיהיה לי
גם מרווח נשימה.
...

גם חבר שלי חשב שהוא חכם גדול ועשה זיוף ב-TL. עלו עליו והעיפו אותו.

ShayGTi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1491
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #89 

Lev-27 כתב:
ShayGTi כתב:לא, אם תעשה זיוף באתרי תוכן פרטיים לא תעוף לשומקום, הכל שאלה של איך אתה עושה את זה וכמה אתה חכם. :)
שוב, למרות הזיוף אני משתדל בלילות לתת את כל האפלוד המירבי שלי, רק שהוא נחשב לי כפול או משולש כדי שיהיה לי
גם מרווח נשימה.
...

גם חבר שלי חשב שהוא חכם גדול ועשה זיוף ב-TL. עלו עליו והעיפו אותו.
...
חכם גדול אני לא מתיימר להיות, אבל אם הבחירה היא להשאיר את המחשב שלי דלוק שנים
או לזייף, אני אבחר בלזייף. :|

Bonanja
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #90 

Lev-27 כתב:
ShayGTi כתב:האפלוד בארץ מגוחך.
גם אם תקח את החבילה הכי יקרה לא תגיע לRATIO טוב.
זיוף היא האופציה היחידה.
אולי כשרשת הNGN תכנס למשחק יהיה מקום לדבר על אפלוד נקי. במצב הנוכחי אין שום סיכוי.
...

אם תעשה זיוף באתר טורנטים פרטי איכותי כמו TorrentLeech תעוף משם יותר מהר מ-F16i ולא תוכל להירשם יותר. הפיתרון (הלא ישראלי, אני מוכרח לציין) הוא לשלם (מילה גסה בארץ) עבור חשבון VIP. חשבון VIP מאפשר להוריד בלי הגבלה בלי קשר ל-RATIO.

אני עשיתי חשבון VIP ובחישוב מהיר אני משלם פחות או יותר 30 שקלים בחודש. מאז הורדתי מעל 1.5TB של תוכן HD. עם כל הכבוד 30 שקלים בחודש עבור התוכן שאני מקבל זה לא כסף. אני משלם יותר לסלקום על "חבילת דור 3" מחורבנת שהכריחו אותי לקחת כדי שאוכל לקבל מכשיר סלולרי מודרני.
...
אני מזייף כבר 3 שנים ... (בTL) (Y)

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”