תגובות למאמר - SHOOTOUT 4 למקרני FULL HD
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
moshe55,
בדקנו באתר לא מזמן את הסוני:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01375
מבחינת ירידה לשחור, הוא פחות טוב מהשלושה. יש לו תמונה מאוד נעימה לעין בזכות טכנולוגית ה LCOS. אין לו יכולות של Frame Interpolation. על תשכח שמדובר על מקרן "יחסית" ישן
בדקנו באתר לא מזמן את הסוני:
http://www.hometheater.co.il/p-1.article01375
מבחינת ירידה לשחור, הוא פחות טוב מהשלושה. יש לו תמונה מאוד נעימה לעין בזכות טכנולוגית ה LCOS. אין לו יכולות של Frame Interpolation. על תשכח שמדובר על מקרן "יחסית" ישן
- yarino
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3439
מרטין,MartinHSabag כתב: הצבעים באפסון הם הכי ריאליסטיים שראיתי אי פעם.
מבחינת הסאטורציה הם דומים יותר ל-DLP מאשר לשאר ה-LCDים שנראו חיוורים.
ניתן היה לראות את זה היטב בצבעי מתכות (זהב וכסף) שם זה היה פשוט אמיתי....
כמו שאני זוכר, בזמנו כשנפגשנו אצל עמי מאוד התלהבתי מהמיצובישי HC1100,האם יצא לך להשוואת בין האפסון למיצובישי שלך?
שאלה נוספת, האם ישנה קפיצה גדולה בין הפנסוניק AE2000 ל AE3000?
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- niron
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 577
אני אישית מתעניין בנתון האנסי קונטרסט.
בתור מי שלפני שנה התחיל בהחלטה "נחרצת" לקנות מקרן LCD מהדור שהיה אז הדור החדש - פנסוניק 2000 או אפסון 2000 עשיתי סיבוב של 180 מעלות לכיוון הDLP בגלל הנושא של האנסי קונטרסט - שניתן להגדיר אותו בצורה עקומה כ"מידת הניגודיות בתמונה בעלת רמת אור ממוצעת" ובצורה עממית "האם התמונה חלבית ואנמית או תוססת ומלאת חיים"
כל המספרים המדהימים של המקרנים דאז - 1:20,000 או 1:50,000 לא ממש נתנו אנסי קונטרסט טוב בשטח.
ביחס למקרנים החדשים, האם ישנו שיפור נראה בנתוני האנסי קונטרסט?
בתור מי שלפני שנה התחיל בהחלטה "נחרצת" לקנות מקרן LCD מהדור שהיה אז הדור החדש - פנסוניק 2000 או אפסון 2000 עשיתי סיבוב של 180 מעלות לכיוון הDLP בגלל הנושא של האנסי קונטרסט - שניתן להגדיר אותו בצורה עקומה כ"מידת הניגודיות בתמונה בעלת רמת אור ממוצעת" ובצורה עממית "האם התמונה חלבית ואנמית או תוססת ומלאת חיים"
כל המספרים המדהימים של המקרנים דאז - 1:20,000 או 1:50,000 לא ממש נתנו אנסי קונטרסט טוב בשטח.
ביחס למקרנים החדשים, האם ישנו שיפור נראה בנתוני האנסי קונטרסט?
- Rino
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
נראה שבקרוב תשוחרר ע"י אפסון גרסאת התקנה חדשה ל FI שתפתור את הבעיה של ה"קירטועים" בתנועה שהמנגנון פועל
http://www.projectorcentral.com/project ... 071808.htm
נשמע מבטיח , השאלה איך זה יתבצע בארץ , מי אמור לספק את ה FIX עם הוראות ההתקנה...
אולי יהיו תשובות יום חמישי באירוע ההשקה,
http://www.projectorcentral.com/project ... 071808.htm
נשמע מבטיח , השאלה איך זה יתבצע בארץ , מי אמור לספק את ה FIX עם הוראות ההתקנה...
אולי יהיו תשובות יום חמישי באירוע ההשקה,
- EyalR
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1024
חדשות טובות.
דרך אגב, האם יש יבוא למקרני JVC לארץ? הRS10 יכול להיות אופציה מעניינת.
דרך אגב, האם יש יבוא למקרני JVC לארץ? הRS10 יכול להיות אופציה מעניינת.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
ד"א, אם ביבוא עסקינן, אאל"ט המקרן של פיוניר (שזה בעצם RS2 מזווד יחד עם כמה שיפורים כנראה) ניתן לרכישה בסביבת מחיר דומה לזו של האפסון החדש (היתה ירידת מחיר).
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
-
MartinHSabag
-
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
היתה אומנם ירידת מחיר, אבל אין מצב שהוא נמכר במחיר של האפסון.MarioMan כתב:ד"א, אם ביבוא עסקינן, אאל"ט המקרן של פיוניר (שזה בעצם RS2 מזווד יחד עם כמה שיפורים כנראה) ניתן לרכישה בסביבת מחיר דומה לזו של האפסון החדש (היתה ירידת מחיר)....
יותר נכון, האפסון הוא באזור החצי מחיר מהקורו (אחרי ירידת המחירים), אלא אם אני לא מעודכן....
- ucam
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
חברים,
סקירה מאוד מרשימה והשקעה אישית לא מעטה.
האם בחנתם באיזשהו אופו את המקרן של סוני VPL-HW10?
סקירה מאוד מרשימה והשקעה אישית לא מעטה.
האם בחנתם באיזשהו אופו את המקרן של סוני VPL-HW10?
- ride
-
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
ucam,
עדיין לא בדקנו אותו. במידה ונקבל אחד מהיבואן, מבטיח לך שהוא יבדק
עדיין לא בדקנו אותו. במידה ונקבל אחד מהיבואן, מבטיח לך שהוא יבדק
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
אתה שואל כי ראית אותו במבצע באנגליה?
http://www.creativevideo.co.uk/public/v ... y_vpl-hw10
http://www.creativevideo.co.uk/public/v ... y_vpl-hw10
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
התרשמתי מה 5000 החדש של אפסון אתמול.
לטעמי האישי הוא "יותר מדי טוב" ואני אסביר.
צפינו בקטעים מתוך האלמנט החמישי, נרניה, ו SIN CITY.
כל הקטעים היו חדים ומפורטים באופן פנטסטי. כל כך מפורטים שבכל הסצנות היתה תחושה חזקה של מלאכותיות ושל אולפן.
ראו בקלות שהשלג בנרניה מזויף ראו בד מתנפנף מאחורי קו העצים ש"הסתיר?!" את קיר האולפן האיפור הכבד של מלכת הקרח נראה בבירור
בסצנת השוטרים הזוחלים אל עבר לילו לפני קפיצתה אל עבר המונית הצינור דרכם זחלו נראה כמו התפאורה בדוקטור הו. שריונות השוטרים היו פלסטיים וראו את ה"תפירות" של האנימציה מעל צילומי האולפן.
ללא ספק מדובר בעליונות טכנולוגית מדהימה במקרן המדובר.
לי, באופן אישי, זה קילקל את חווית הצפיה בסרט. הרגשתי כמו בתאטרון, ואני שונא תאטרון.
לטעמי האישי הוא "יותר מדי טוב" ואני אסביר.
צפינו בקטעים מתוך האלמנט החמישי, נרניה, ו SIN CITY.
כל הקטעים היו חדים ומפורטים באופן פנטסטי. כל כך מפורטים שבכל הסצנות היתה תחושה חזקה של מלאכותיות ושל אולפן.
ראו בקלות שהשלג בנרניה מזויף ראו בד מתנפנף מאחורי קו העצים ש"הסתיר?!" את קיר האולפן האיפור הכבד של מלכת הקרח נראה בבירור
בסצנת השוטרים הזוחלים אל עבר לילו לפני קפיצתה אל עבר המונית הצינור דרכם זחלו נראה כמו התפאורה בדוקטור הו. שריונות השוטרים היו פלסטיים וראו את ה"תפירות" של האנימציה מעל צילומי האולפן.
ללא ספק מדובר בעליונות טכנולוגית מדהימה במקרן המדובר.
לי, באופן אישי, זה קילקל את חווית הצפיה בסרט. הרגשתי כמו בתאטרון, ואני שונא תאטרון.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
עזוב את זה שזה הורס את הסרט - ההפרעות - הן שמשגעות - ולפי עופר - אין דרך ממשית כיום לטפל בזה.
נראה לי עדיף בלי הFI בכלל - ולהנות מהנתונים המדהימים של המקרן, שחורים, קונטרסט וכד'.
נראה לי עדיף בלי הFI בכלל - ולהנות מהנתונים המדהימים של המקרן, שחורים, קונטרסט וכד'.
- moco
-
- גורו

- תגובות: 20597
yanivol,
מה שכתבת הייתה בדיוק הרגשתי. התיחסתי לזה בשרשור של המפגש.
בפשטות, אפקט החלון שאליו שואפים פשוט דופק את הקולנוע.
זה מצוין בכדורגל ושאר צילומים של המציאות, אך מכיוון שקולנוע בנוי על אשלייה, מסתבר שעם איכות שחזור תמונה כל כך טוב, האשלייה נדפקת.
גם בלי להתמקד בתופעות הספציפיות ששצת לב אליהן, התחושה הכללית של כל הסצנות בכל הסרטים (חוץ מהמצוירים וsin city) היא של צילום הצגה על במה.
מה שכתבת הייתה בדיוק הרגשתי. התיחסתי לזה בשרשור של המפגש.
בפשטות, אפקט החלון שאליו שואפים פשוט דופק את הקולנוע.
זה מצוין בכדורגל ושאר צילומים של המציאות, אך מכיוון שקולנוע בנוי על אשלייה, מסתבר שעם איכות שחזור תמונה כל כך טוב, האשלייה נדפקת.
גם בלי להתמקד בתופעות הספציפיות ששצת לב אליהן, התחושה הכללית של כל הסצנות בכל הסרטים (חוץ מהמצוירים וsin city) היא של צילום הצגה על במה.
משה
- Rino
-
- חבר מכור קשה

אם אתה מתכוון להפרעות ב FI אז לידיעתך אפסון ישחררו גרסאת תיקון בשבועיים הקרובים .lawpower כתב:עזוב את זה שזה הורס את הסרט - ההפרעות - הן שמשגעות - ולפי עופר - אין דרך ממשית כיום לטפל בזה.
נראה לי עדיף בלי הFI בכלל - ולהנות מהנתונים המדהימים של המקרן, שחורים, קונטרסט וכד'....
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
יצא תיקון - אבל ע"פ הסבר עופר (וע"פ ההגיון הבריא) זה לא יהיה מסוגל להתמודד עם קטעים מהירים מאוד
התיקון היחיד שעולה לי בראש - זה פשוט יעבוד עד גבול מסוים, אחרי הגבול - זה פשוט לא יפעיל את המצב.
ועדיין כנראה יהיו כל מיני תופעות מרגיזות.
התיקון היחיד שעולה לי בראש - זה פשוט יעבוד עד גבול מסוים, אחרי הגבול - זה פשוט לא יפעיל את המצב.
ועדיין כנראה יהיו כל מיני תופעות מרגיזות.
- Rino
-
- חבר מכור קשה

שייצא התיקון , נבדוק ונראה מה המצבlawpower כתב:יצא תיקון - אבל ע"פ הסבר עופר (וע"פ ההגיון הבריא) זה לא יהיה מסוגל להתמודד עם קטעים מהירים מאוד
ועדיין כנראה יהיו כל מיני תופעות מרגיזות....
אפסון מודעים לבעיה כבר מזמן ולא נראה לי שהם ישחררו גרסא שלא תיתן מענה הולם לנושא.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78973
- שם מלא: עפר לאור
lawpower,
לא מדוייק, אני דיברתי על זה שהגירסא הנוכחית מתקשה עם תנועה מהירה (ויתכן שאכן זה לא יפתר), אבל זה לא אומר שתאורטית לא יהיה בעתיד דרך לעשות את זה גם עם תמיכה בתנועה מהירה.
אני אישית חושב שזה מעולה לכדורגל ודברים דומים אך פחות מתאים עבורי לסרטים.
אבל מה הסיפור, יש תפריט - מעלים את זה כשזה רלוונטי ומורידים כשלא.
לא מדוייק, אני דיברתי על זה שהגירסא הנוכחית מתקשה עם תנועה מהירה (ויתכן שאכן זה לא יפתר), אבל זה לא אומר שתאורטית לא יהיה בעתיד דרך לעשות את זה גם עם תמיכה בתנועה מהירה.
אני אישית חושב שזה מעולה לכדורגל ודברים דומים אך פחות מתאים עבורי לסרטים.
אבל מה הסיפור, יש תפריט - מעלים את זה כשזה רלוונטי ומורידים כשלא.
- yanivol
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
moco אנחנו מסכימים ומדברים בדיוק על אותו הדבר. הדגמתי את כוונתי בשני הקטעים שדיברתי עליהם. אותה החוויה מתקבלת בכל הסרטים ובכל הקטעים שראיתי.
לא ראיתי קטעי ספורט. מצד שני, אני לא צופה בספורט. מקרן/מסך משמשים אותי לצפיה בסרטים ובסדרות באיכות HD כמעט 100% מהזמן.
לא ראיתי קטעי ספורט. מצד שני, אני לא צופה בספורט. מקרן/מסך משמשים אותי לצפיה בסרטים ובסדרות באיכות HD כמעט 100% מהזמן.