אבל לא תוכל לצפות ב T2 הגירסה החדשה מיכוון שהוא נעול רק לאזור A בילבד.
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
9000es
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
שליחה
שלום לכולם.
צפיתי top gun בבלו ריי וזה פשוט מדהים .
1. התמונה מעולה ורואים שהיא עברה המרה רצינית ל 1080p .
2. הסאונד יוצא מהכלל dts hd master .
ללא כתוביות בעיברית .
אזור חופשי לצפייה .
מומלץ בחום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
Yossi.Tzarfati
חבר שרק התחיל
תגובות: 5
שם מלא: יוסי צרפתי
שליחה
אני עשיתי את הסיפתח עם האביר האפל.
על הכוונת: הטרילוגיה של הסנדק ו-Band of Brothers
sagioto
חבר ותיק
תגובות: 1444
שליחה
מישהו ראה את הטוב הרע והמכוער? גרסת בלו ריי שווה משהו?
יש את הסנדק?
ZeppeliN
חבר ותיק
תגובות: 1005
שליחה
האם Planet Earth באמת מומלץ? אני בחיים לא ראיתי תוכניות טבע, אבל המחיר הוא די משתלם 160 שקל לכל הסדרה כולל משלוח בבלו ריי.
אני בעיקר רוצה את זה כדי לבחון את יכולות הבלו ריי של הPS3 שלי.
יש לי בקשה קצת מוזרה, אם יש למישהו איזשהו סרט בלוריי שפועל על סוני אזור 1 (ארה"ב) שהוא מרגיש שהוא יכול להלוות לי אותו לאיזה יומיים כדי שאוכל לראות אותו ו"להרגיש" קצת מה זה סרט בלו ריי אמיתי ואני באמת מפסיד, אני מאוד אשמח
SamiSosa
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שליחה
sagioto כתב:מישהו ראה את הטוב הרע והמכוער? גרסת בלו ריי שווה משהו?
יש את הסנדק?
...
לא ראיתי אבל הביקורות לא נלהבות...אמנם יש שיפור מהמהדורה האחרונה שיצאה ב-DVD אבל הוא לא קיצוני.
אני בכל זאת מתכוון לשדרג לבלו ריי ברגע שיצא לי.
יש אפילו גרסה עם תרגום עברי שנמכרת בארץ והיא גם פתוחה לכל האיזורים.
לשאלתך השניה - כן. טרילוגיית הסנדק יצאה למכירה.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
SamiSosa
חבר פעיל מאוד
תגובות: 498
שליחה
ZeppeliN כתב:האם Planet Earth באמת מומלץ? אני בחיים לא ראיתי תוכניות טבע, אבל המחיר הוא די משתלם 160 שקל לכל הסדרה כולל משלוח בבלו ריי.
יש לי בקשה קצת מוזרה, אם יש למישהו איזשהו סרט בלוריי שפועל על סוני אזור 1 (ארה"ב) שהוא מרגיש שהוא יכול להלוות לי אותו לאיזה יומיים כדי שאוכל לראות אותו ו"להרגיש" קצת מה זה סרט בלו ריי אמיתי ואני באמת מפסיד, אני מאוד אשמח
...
באמת באמת
160 ש"ח?! זה מחיר פיצוץ! איפה ראית אותו ב-160 ש"ח?
אין לי סרטים של איזור 1 אבל יש לי הרבה סרטים ללא קידוד. אני אשמח להלוות לך אם תרצה להטריח את עצמך להוד השרון.
ZeppeliN
חבר ותיק
תגובות: 1005
שליחה
sgrimbl כתב:
ZeppeliN כתב:האם Planet Earth באמת מומלץ? אני בחיים לא ראיתי תוכניות טבע, אבל המחיר הוא די משתלם 160 שקל לכל הסדרה כולל משלוח בבלו ריי.
...
באמת באמת
אין לי סרטים של איזור 1 אבל יש לי הרבה סרטים ללא קידוד. אני אשמח להלוות לך אם תרצה להטריח את עצמך להוד השרון.
...
באמת באמת