תודה לך!lawpower כתב:תסתכל בכל שרשור בסוף מתחת לחלון של התגובה המהירה - יש שורה "שלח לי הודעה כאשר יש עדכונים בשרשור זה"nadavck כתב:הבנתי שיש אפשרות לקבל עדכונים למייל על שירשורים ספציפיים. האם זה נכון או בעצם מדובר ב RSS לפורום מסויימים?...
תלחץ עליה.....
דעתכם חשובה לנו....
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 952
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 91 פעמים
הצעת שיפור לאתר - תצוגת שרשורים
יש משהו שראיתי בהרבה אתרים אחרים שיש בהם פורומים (אמם לא PHP-BB) ויכול להיות מאוד נוח גם כאן. מדובר באפשרות להציג שרשור כעמוד אחד ארוך, למטרות הדפסה או צפייה.
יש שרשורים ארוכים מאוד (5 עמודים ומעלה) שיהיה מאוד נוח לקרוא אותם בעמוד אחד (במקום לדפדף שוב ושוב). בד"כ אתרים שמים אופצייה ל print format או "show X threads in one page" ,מה שגם עוזר מאוד לקריאה רציפה.
אין ספק שלצרכי הדפסה זה מאוד יעיל - היום אין אפשרות להדפיס שרשור שלם של יורת מעמוד מבלי להתחיל לגזור/להדביק/לערוך. וזה כ"כ ארוך שאף אחד לא יעשה את זה.
אני מאמין שיש תוסף PHP-BB שמאפשר את זה, אע"פ שאני לא בקיא בתחום ולא חיפשתי אחד כזה.
אני מאוד אשמח אם משהו דומה ייושם באתר.
תודה!
יש שרשורים ארוכים מאוד (5 עמודים ומעלה) שיהיה מאוד נוח לקרוא אותם בעמוד אחד (במקום לדפדף שוב ושוב). בד"כ אתרים שמים אופצייה ל print format או "show X threads in one page" ,מה שגם עוזר מאוד לקריאה רציפה.
אין ספק שלצרכי הדפסה זה מאוד יעיל - היום אין אפשרות להדפיס שרשור שלם של יורת מעמוד מבלי להתחיל לגזור/להדביק/לערוך. וזה כ"כ ארוך שאף אחד לא יעשה את זה.
אני מאמין שיש תוסף PHP-BB שמאפשר את זה, אע"פ שאני לא בקיא בתחום ולא חיפשתי אחד כזה.
אני מאוד אשמח אם משהו דומה ייושם באתר.
תודה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
איך יראה שרשור עם 150 עמודים בתצוגה כזו?
אישית לא ממש נראה לי שימושי. אולי בעתיד.
אישית לא ממש נראה לי שימושי. אולי בעתיד.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

לכן העלתי את האופציה השניה - להציג X שרשורים בעמוד, כשמראש תקבענה האפשרויות: 20 שרשורים בעמוד, 40 או אפילו 60. האופציה הנ"ל נפוצה בפורומים אחרים, גדולים מאוד וקטנים כאחד, מה שגורם לי להאמין שהיא אכן שימושית ונוחה.oferlaor כתב:איך יראה שרשור עם 150 עמודים בתצוגה כזו?
אישית לא ממש נראה לי שימושי. אולי בעתיד....
ככה ניתן לכווץ שרשור של 200 הודעות (10 הודעות כפול 20 עמודים) לארבעה עמודים ארוכים. הרבה יותר נוח לקרוא ככה רצף של תגובות, מאשר לדפדף כל פעם.
- Trip
- חבר פעיל במיוחד

הצעה נוספת:
בחיפוש ב"קבוצות דיון" מופיעה תיבה שבה בוחרים את הפורום בו רוצים לחפש.
שמות הפורומים בתיבה מופיעים לפי הקטגוריות השונות, אבל כיון שאין שום רווחים (או כותרות של הקטגוריות), זה נראה פשוט כמו רשימה ארוכה ולא ברורה.
אולי כדאי להוסיף את שמות הקטגוריות ולהזיח פנימה את שמות תתי הפורומים (ואולי להוסיף אפשרות לחפש בקטגוריה שלמה), או שאולי כדאי לסדר את זה ישירות על פי א"ב, כדי שמי שמחפש פורום ספציפי יוכל למצוא אותו בקלות (גם אם הוא לא זכור באיזו קטגוריה הוא בע"פ).
בחיפוש ב"קבוצות דיון" מופיעה תיבה שבה בוחרים את הפורום בו רוצים לחפש.
שמות הפורומים בתיבה מופיעים לפי הקטגוריות השונות, אבל כיון שאין שום רווחים (או כותרות של הקטגוריות), זה נראה פשוט כמו רשימה ארוכה ולא ברורה.
אולי כדאי להוסיף את שמות הקטגוריות ולהזיח פנימה את שמות תתי הפורומים (ואולי להוסיף אפשרות לחפש בקטגוריה שלמה), או שאולי כדאי לסדר את זה ישירות על פי א"ב, כדי שמי שמחפש פורום ספציפי יוכל למצוא אותו בקלות (גם אם הוא לא זכור באיזו קטגוריה הוא בע"פ).
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מסכים להצעת TRIP.
בנוסף - בעייה קטנה...
קיצור קישורים - משום מה - לאחרונה הקישורים לא מקוצרים - כך שקיצורים ארוכים "מרחיבים" את רוחב הדף (כמו תמונות גדולות)
בנוסף - בעייה קטנה...
קיצור קישורים - משום מה - לאחרונה הקישורים לא מקוצרים - כך שקיצורים ארוכים "מרחיבים" את רוחב הדף (כמו תמונות גדולות)
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
פירסום מודעת מכירה הפך לקטסטרופה, אני מפרסם משהו ומחכה יום שלם עד שיפורסם, לפי דעתי זה ממש לא במקום, אתם לא רוצים שיהיו כפל מודעות אז תבדקו אחרי הפירסום,למה כל פירסום צריך לעבור ביקורת...?
מיותר ומטריד.
מיותר ומטריד.
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אם כבר העלית את הנושא, אתה סוחר ?moshem74 כתב:פירסום מודעת מכירה הפך לקטסטרופה, אני מפרסם משהו ומחכה יום שלם עד שיפורסם, לפי דעתי זה ממש לא במקום, אתם לא רוצים שיהיו כפל מודעות אז תבדקו אחרי הפירסום,למה כל פירסום צריך לעבור ביקורת...?
מיותר ומטריד....
- moshem74
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 1516
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
סוחר.... ממש לא סוחר, סטריאו זה תחביב שלי ואני מחליף ציוד מידיי פעם,מתעניין לגבי ציוד חדש, מחפש להשתדרג...ולא מחפש לעשות מזה כסף.
אם פרסמתי את המודעה בלוח סוחרים אז זה לגמרי בטעות וניתן להסיר אותה.
אם פרסמתי את המודעה בלוח סוחרים אז זה לגמרי בטעות וניתן להסיר אותה.
נערך לאחרונה על ידי moshem74 ב 13/03/2009 21:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78759
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
moshem74,
לפי מה שאני רואה, אתה מפרסם בקצב שבאמת מעלה את השאלה הזו.
הסיבה למעבר ידני על הפרסום של הלוחות נוצר בעיקר בגלל עודף של פרסום של מוצרים בלוח הלא נכון וכן ניצול לרעה של הלוחות.
לפי מה שאני רואה, אתה מפרסם בקצב שבאמת מעלה את השאלה הזו.
הסיבה למעבר ידני על הפרסום של הלוחות נוצר בעיקר בגלל עודף של פרסום של מוצרים בלוח הלא נכון וכן ניצול לרעה של הלוחות.
עופר כל הכבוד על התוספות החדשות, לדעתי זה תוספת מבורכת.. 
"תודה"
"מודעות מועדפות"
"תודה"
"מודעות מועדפות"
בקשה
אני בדרך כלל גולש לאתר מלאפטופ עם מסך רחב. אני עושה זום בFF של 3 דרגות. התוצאה היא שברשימת השרשורים מתחיל להיות word wrap מעצבן (ובזבזני בכיוון האנכי) בעוד שחצי מהמסך הוא סתם עם רקע כחול.
ראה תמונה.
הצעה: לעשות setting בפרופיל המשתמש לגבי היחס של מסך המחשב שלו, ואם רחב, להרחיב את אזור התוכן, כך שידמה יותר למצב מסך רגיל.

ראה תמונה.
הצעה: לעשות setting בפרופיל המשתמש לגבי היחס של מסך המחשב שלו, ואם רחב, להרחיב את אזור התוכן, כך שידמה יותר למצב מסך רגיל.

משה
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46317
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
MartinHSabag,
למרות הסיבוך במימוש כפי שרמזת, בשל החדירה הגבוהה של מסכים רחבים, התכונה הזאת הולכת להיות Must בקרוב.
למרות הסיבוך במימוש כפי שרמזת, בשל החדירה הגבוהה של מסכים רחבים, התכונה הזאת הולכת להיות Must בקרוב.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא מסכים.
מסכים רחבים לא קיימים כדי שיפרסו דפי WEB לכל הרוחב כאילו שאנחנו עדיין נמצאים ב 1992 עם מסכי 800x600. לא סתם למערכת ההפעלה קוראים Windows
הם קיימים כדי שאפשר יהיה להציג סרטים, לפתוח מספר חלונות בו זמנית ובמקרה שלי גם לפרוס קבצי אקסל אינסופיים. לדעתי moco יכול גם לפתוח את חלון הדפדפן על חלק מהמסך, ביחס המתאים לו מבחינה אסטטית ולא יקרה שום דבר רע בגלל זה.
מסכים רחבים לא קיימים כדי שיפרסו דפי WEB לכל הרוחב כאילו שאנחנו עדיין נמצאים ב 1992 עם מסכי 800x600. לא סתם למערכת ההפעלה קוראים Windows
הם קיימים כדי שאפשר יהיה להציג סרטים, לפתוח מספר חלונות בו זמנית ובמקרה שלי גם לפרוס קבצי אקסל אינסופיים. לדעתי moco יכול גם לפתוח את חלון הדפדפן על חלק מהמסך, ביחס המתאים לו מבחינה אסטטית ולא יקרה שום דבר רע בגלל זה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
מרטין,
כן, אבל כבר היו מאמצים יותר גדולים
חוץ מזה, מותר לבקש, לא ? 
ייתכן, אגב, שזה לא כזה ביג דיל. צריך לראות מה קורה כשמרחיבים את עמודות הטבלה. אם זה מקלקל משהו אחר, ייתכן שזה עדיין יעזור.
Catskinner,
אתה טועה. פתיחה על חלק מהמסך לא תשנה לי כלום. הבעייה שלי היא לא שמפריע לי עודף הרקע הכחול. זה לא עיניין אסתטי.
הבעייה היא שאני עושה זום כדי שיהיה לי נוח לקרוא מבחינת גודל הפונטים, ואז הword wrap , מפריע.
זה היה קורה לי גם עם מסך לאפטופ 3:4.
זה שהמסך רחב רק מאפשר לפתור כמו שכתבתי. לא טוען שהמסך הרחב אשם.
אגב, ה"סיבה" ליצירת מסכים רחבים היא בעיקר אופנתית-שיווקית. ההעתקה של מה שקרה בטלויזיות היה רק הטריגר.
אני דווקא בחרתי מסך רחב כי הוא מאפשר לי שני חלונות TTY , זה לצד זה. גלישה ברוב דפי הWEB, ומסמכי WORD וPDF דווקא הכי נוח לראות במסך ארוך (רחב שמסובב ב90 מעלות).
למערכת ההפעלה קוראים Windows, בגלל האפשרות לריבוי חלונות ומעבר בינהם, לא בגלל שימוש בחלונות זה לצד זה או בcascade. הרי שיצאו עם Windows הרזולוציות היו קטנות וכמעט כולם עבדו עם חלון על כל המסך. גם היום חלון אחד מתוח על כל המסך זה שמוד שאתה רואה שהוא הכי נפוץ . זה נובע גם מעיניין קוגניטיבי. כשיש לך עוד חלון, קשה להתרכז בקריאת חומר.
כן, אבל כבר היו מאמצים יותר גדולים
ייתכן, אגב, שזה לא כזה ביג דיל. צריך לראות מה קורה כשמרחיבים את עמודות הטבלה. אם זה מקלקל משהו אחר, ייתכן שזה עדיין יעזור.
Catskinner,
אתה טועה. פתיחה על חלק מהמסך לא תשנה לי כלום. הבעייה שלי היא לא שמפריע לי עודף הרקע הכחול. זה לא עיניין אסתטי.
הבעייה היא שאני עושה זום כדי שיהיה לי נוח לקרוא מבחינת גודל הפונטים, ואז הword wrap , מפריע.
זה היה קורה לי גם עם מסך לאפטופ 3:4.
זה שהמסך רחב רק מאפשר לפתור כמו שכתבתי. לא טוען שהמסך הרחב אשם.
אגב, ה"סיבה" ליצירת מסכים רחבים היא בעיקר אופנתית-שיווקית. ההעתקה של מה שקרה בטלויזיות היה רק הטריגר.
אני דווקא בחרתי מסך רחב כי הוא מאפשר לי שני חלונות TTY , זה לצד זה. גלישה ברוב דפי הWEB, ומסמכי WORD וPDF דווקא הכי נוח לראות במסך ארוך (רחב שמסובב ב90 מעלות).
למערכת ההפעלה קוראים Windows, בגלל האפשרות לריבוי חלונות ומעבר בינהם, לא בגלל שימוש בחלונות זה לצד זה או בcascade. הרי שיצאו עם Windows הרזולוציות היו קטנות וכמעט כולם עבדו עם חלון על כל המסך. גם היום חלון אחד מתוח על כל המסך זה שמוד שאתה רואה שהוא הכי נפוץ . זה נובע גם מעיניין קוגניטיבי. כשיש לך עוד חלון, קשה להתרכז בקריאת חומר.
משה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
יש צורך לעדכן את מנגנון החסימה הודעות "כפולות" - כלומר שכשאתה מנסה להוציא אותה הודעה כביכול לאחר שכתבת הודעה זהה.
צריך לעשות EXCLUDE ל ת.ת.ת.
אם זה אפשרי כמובן.
צריך לעשות EXCLUDE ל ת.ת.ת.
אם זה אפשרי כמובן.
כשנכנסים לדף הפורומים שבאתר, מופיע סרגל קישורים שבו ניתן לבחור הודעות אחרונות, הודעות של השבוע וכדומה (כמו שמופיע בתמונה)
כשנכנסים לדף הראשי של האתר, סרגל זה לא מופיע.
הייתי מאוד שמח אם סרגל הקישורים הזה (או רק קישור להודעות האחרונות) היה מופיע כבר בדף הראשי.
ולמה זה?
בגלישה רגילה, מעבר עם העכבר מעל כל קטגוריה, פותחת חלון עם האופציות השונות הניתנות לבחירה. אך כשגולשים בסלולרי, לא נפתחים חלונות משנה של כל קטגוריה, ולכן אם אני רוצה להגיע מהדף הראשי להודעות האחרונות אני צריך לטעון קודם את דף הפורומים, ומשם לבחור בהודעות האחרונות.
כשנכנסים לדף הראשי של האתר, סרגל זה לא מופיע.
הייתי מאוד שמח אם סרגל הקישורים הזה (או רק קישור להודעות האחרונות) היה מופיע כבר בדף הראשי.
ולמה זה?
בגלישה רגילה, מעבר עם העכבר מעל כל קטגוריה, פותחת חלון עם האופציות השונות הניתנות לבחירה. אך כשגולשים בסלולרי, לא נפתחים חלונות משנה של כל קטגוריה, ולכן אם אני רוצה להגיע מהדף הראשי להודעות האחרונות אני צריך לטעון קודם את דף הפורומים, ומשם לבחור בהודעות האחרונות.
-
MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: