8 דברים שלמדנו מסרטים אמריקאים
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
עכשיו הבנת למה לא עושים סרטים כחולים בפולין?OferL כתב:14. נשים גומרות מהשנייה הראשונה של הסקס. גם אם מדובר באוראלי שהם מבצעות לגבר. וממשיכות לגמור גם כאשר הגבר מאונן מול הפרצוף שלהן....
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
המשך ל-7: חייב להוסיף גם טעימות לאחר החדירהHuber כתב:7. מין אנאלי הוא המועדף ביותר על נשים...
- 90% מהנשים הן לסביות או דו מיניות.
- בזמן פורקן, הגבר פולט כ-90% מסך כל הנוזלים בגופו ובעוצמה רבה, משל היה בקבוק קולה שזרקו לתוכו מנטוס...
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
סרטים כחולים: הפקידות המופקרות תמיד עם משקפיים ומיני קצר. כנראה שלכולן יש ראייה לקויה..
גם כשהזוג עירום לחלוטין רוב הסיכויים שהגבר ישאר עם הגרביים או האישה עם נעלי עקב
הכי חשוב שהבחורה תשאר מאופרת טיפ טופ גם אחרי חצי שעה של סקס פראי
גם כשהזוג עירום לחלוטין רוב הסיכויים שהגבר ישאר עם הגרביים או האישה עם נעלי עקב
הכי חשוב שהבחורה תשאר מאופרת טיפ טופ גם אחרי חצי שעה של סקס פראי
- sheva23
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
סרטים אמריקאים:
בסרטי אקשן/הצלת כדורה"א יש מספר מצבים ששומרים על חוקיות קבוע
1. גם אם העולם בסכנת הכחדה, תמיד רק האמריקאים הם אלה שיצילו את המצב. המודיעין של המדינות האחרות הפסיק לתפקד, הם אפילו לא פותחים CNN כדי לראות שישנה איזה פצצת אטום או חייזרים עומדים להשתלט על האנושות
2. תמיד אני תוהה לעצמי איך מכל המקצוענים שיש בעולם, מגיעים לאיזה ראמבו אחד ויחד שהוא במקרה אמריקאי, הוא היחיד שמסוגל להציל את כולם ולא יעזור בית דין
3. שהבמאי ממש לארג' הוא מגדיל את ההסתברות מגיבור אחד לקבוצה ענקית של 5 גיבורים שגם הם במקרה היחידים מכל האומות שפועלים באופן נחרץ לסיים את המשבר. מזל שאחרים לא פתחו CNN
4. מצב בו יש נמלט או שניים, כל הכוחות החל מהשטרה ועד הFBI מנסים לתפוס את הנמלטים.
לקראת הסוף הבלש של הFBI שהצליח בשניה האחרונה, לבדו כמובן לפנענח את הסוד ולגלות היכן מסתתרים החשודים, מחליט לצאת למרדף כנגד כל החוקים שאנחנו מכירים לגמרי לבדו (ואם הבמאי לארג' אז יוסיפו גג עוד שותפה כוסית) ולזכות לבדו בתהילה.
עדיף שהבלש יהיה זקן בן 55 או פורש לגימלאות
בסרטי אקשן/הצלת כדורה"א יש מספר מצבים ששומרים על חוקיות קבוע
1. גם אם העולם בסכנת הכחדה, תמיד רק האמריקאים הם אלה שיצילו את המצב. המודיעין של המדינות האחרות הפסיק לתפקד, הם אפילו לא פותחים CNN כדי לראות שישנה איזה פצצת אטום או חייזרים עומדים להשתלט על האנושות
2. תמיד אני תוהה לעצמי איך מכל המקצוענים שיש בעולם, מגיעים לאיזה ראמבו אחד ויחד שהוא במקרה אמריקאי, הוא היחיד שמסוגל להציל את כולם ולא יעזור בית דין
3. שהבמאי ממש לארג' הוא מגדיל את ההסתברות מגיבור אחד לקבוצה ענקית של 5 גיבורים שגם הם במקרה היחידים מכל האומות שפועלים באופן נחרץ לסיים את המשבר. מזל שאחרים לא פתחו CNN
4. מצב בו יש נמלט או שניים, כל הכוחות החל מהשטרה ועד הFBI מנסים לתפוס את הנמלטים.
לקראת הסוף הבלש של הFBI שהצליח בשניה האחרונה, לבדו כמובן לפנענח את הסוד ולגלות היכן מסתתרים החשודים, מחליט לצאת למרדף כנגד כל החוקים שאנחנו מכירים לגמרי לבדו (ואם הבמאי לארג' אז יוסיפו גג עוד שותפה כוסית) ולזכות לבדו בתהילה.
עדיף שהבלש יהיה זקן בן 55 או פורש לגימלאות
איך שראיתי את זה - http://maoo-says.blogspot.com/2009/01/w ... ll-us.html
מיד נזכרתי בת'רד הנ"ל והייתי חייב להקפיץ ת'רד כל כך חשוב!
מיד נזכרתי בת'רד הנ"ל והייתי חייב להקפיץ ת'רד כל כך חשוב!
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אתם יודעים מה תמיד הציק לי בסירטי SCI-FI? שברובי לייזר/אנרגיה יש רתע (שימו לב שכשאר יורים בתותחי לייזר הם חוזרים לאחור) וששומעים סאונד בוואקום של החלל.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 25/01/2009 11:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
אתה צודק לגבי אפקטי הסאונד אבל רתע בוודאי שיש. כמובן תותחי הלייזר צריכים להיות בעוצמה מטורפת כדי שישימו לב לרתע מאור.Huber כתב:אתם יודעים מה תמיד הציק לי בסירטי SCI-FI? שרובי לייזר/אנרגיה יש רתע (שימו לב שכשאר יורים בתותחי לייזר הם חוזרים לאחור) וששומעים סאונד בוואקום של החלל....
משה
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
פחחחחח.שירשור ענק!
כשהגיבור מפרק/מנטרל פצצה,תמיד הניטרול יצליח כשהשעון נעצר על שניה לפני הפיצוץ 0:01...
והוא תמיד חותך את החוט הנכון!
כשהגיבור מפרק/מנטרל פצצה,תמיד הניטרול יצליח כשהשעון נעצר על שניה לפני הפיצוץ 0:01...
והוא תמיד חותך את החוט הנכון!
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
וכמובן, עצם זה שיש שעון עם תצוגה על הפצצה כדי שהוא ידע בדיוק כמה זמן נשארKosh כתב:פחחחחח.שירשור ענק!![]()
![]()
![]()
והוא תמיד חותך את החוט הנכון!...
משה
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73272
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אני מבין למה בנשק קינטי אמור להיות רתע - אבל בנשק מבוסס אנרגיה?moco כתב:אתה צודק לגבי אפקטי הסאונד אבל רתע בוודאי שיש. כמובן תותחי הלייזר צריכים להיות בעוצמה מטורפת כדי שישימו לב לרתע מאור.Huber כתב:אתם יודעים מה תמיד הציק לי בסירטי SCI-FI? שרובי לייזר/אנרגיה יש רתע (שימו לב שכשאר יורים בתותחי לייזר הם חוזרים לאחור) וששומעים סאונד בוואקום של החלל.......
כל נשק שיורה משהו (מתכת או אור) הוא קינטי ומשחרר אנרגיה.
ההבדל הוא שבחיי יום יום אתה נתקל באור עם תנע מאוד מאוד נמוך יחסית ולכן לא רואה אפקטים של רתע מאור או לחץ של אור.
אולי תותחי הלייזר הדימיוניים בסרטים הם עם כאלה עוצמות שצריך להיות רתע מורגש
ההבדל הוא שבחיי יום יום אתה נתקל באור עם תנע מאוד מאוד נמוך יחסית ולכן לא רואה אפקטים של רתע מאור או לחץ של אור.
אולי תותחי הלייזר הדימיוניים בסרטים הם עם כאלה עוצמות שצריך להיות רתע מורגש
משה