חנות פיוז בגבעתיים.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
דני צודק. לא יודע איך החלטתם שזה קיים בכל מקום בארץ, אבל זה פשוט לא נכון. הדוגמאות של חברות הכבלים הן דוגמאות חולות ורעות, אבל לא מצביעות על הכלל. ישנם יבואנים וחנויות הוגנים, שקובעים מחיר ועומדים בו, והמחיר משתנה בהתאם לביקוש, ולא בהתאם לצבע העיניים של הקונה.
ואני בהחלט לא מתכוון לשנות את המוכרים שמתנהגים אחרת, אני פשוט לא אקנה שם. יש מספיק מקומות אחרים. אם לא היו, הייתי נאלץ ליישר קו, אבל יש, אז למה לי?
ואני בהחלט לא מתכוון לשנות את המוכרים שמתנהגים אחרת, אני פשוט לא אקנה שם. יש מספיק מקומות אחרים. אם לא היו, הייתי נאלץ ליישר קו, אבל יש, אז למה לי?
Silence speaks louder than words
לגבי פיוז...כשרכשתי שם עדיין לא הייתי "מבין" בהחלט ביקשתי שיעשו לי את המחיר הכי טוב שלהם. לא התמקחתי יותר מדיי. גם הרכישה לא הייתה גדולה - מגבר אינטגרייטד ונגן CD לא מהיקרים ביותר...ובכל זאת קיבלתי מהם את המחיר הכי טוב/ זול מהיתר שמוכרים את אותו המוצר.
השירות, הסובלנות וההסברים היו מעל ומעבר ...מבחינתי, אני ממליץ ואמשיך להמליץ למי שמתעניין ברכישת מערכת סטריאו על חנות זו..
נחזור למדיניות הכלל ארצית -
רק לשם המחשת הנקודה תפתחו את מדור ממון של סוף שבוע זה וראו את הכתבה על סבב הקניות וההנחות שקיבלה הכתבת בחנויות היוקרה בכיכר המדינה..
ג'ו
חוץ מסופפרמרקטים - אני לא מכיר כמעט עסק או תחום שבו מיקוח לא משיג לך הנחה...אנא האר את עיניי בדוגמאות למחיר קשיח..
שלמה
השירות, הסובלנות וההסברים היו מעל ומעבר ...מבחינתי, אני ממליץ ואמשיך להמליץ למי שמתעניין ברכישת מערכת סטריאו על חנות זו..
נחזור למדיניות הכלל ארצית -
רק לשם המחשת הנקודה תפתחו את מדור ממון של סוף שבוע זה וראו את הכתבה על סבב הקניות וההנחות שקיבלה הכתבת בחנויות היוקרה בכיכר המדינה..
ג'ו
חוץ מסופפרמרקטים - אני לא מכיר כמעט עסק או תחום שבו מיקוח לא משיג לך הנחה...אנא האר את עיניי בדוגמאות למחיר קשיח..
שלמה
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

שלמה,
כנראה שאני זה שצריך הארה. אני לא מתמקח, בשום מקום. עושה את סקר השוק, בוחר איפה לקנות, מחליט אם זה שווה לי - וזהו. וכמו שכבר אמרתי, מקומות שמורידים 40 אחוז מהמחיר למי שיודע למרוח אותם, הם מקומות שאני אפילו לא אשקול להכנס אליהם.
כנראה שאני זה שצריך הארה. אני לא מתמקח, בשום מקום. עושה את סקר השוק, בוחר איפה לקנות, מחליט אם זה שווה לי - וזהו. וכמו שכבר אמרתי, מקומות שמורידים 40 אחוז מהמחיר למי שיודע למרוח אותם, הם מקומות שאני אפילו לא אשקול להכנס אליהם.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
אפשר להוריד מחיר אצל כל אחדMetalliJoe כתב:שלמה,
כנראה שאני זה שצריך הארה. אני לא מתמקח, בשום מקום. עושה את סקר השוק, בוחר איפה לקנות, מחליט אם זה שווה לי - וזהו. וכמו שכבר אמרתי, מקומות שמורידים 40 אחוז מהמחיר למי שיודע למרוח אותם, הם מקומות שאני אפילו לא אשקול להכנס אליהם....
צריך להראות "רציניות ומוכנות" לקנות ולשלם
אני בצעירותי האמנתי שמחיר טוב.. אין כזה דבר
צריך להתמקח עד צאת הנשמה
במיוחד שבתחום שלנו אפשר לחשב את המחיר הראלי
יש לי לאמר רק מילים טובות על יגאל וניסן – גם בפן המקצועי וגם בפן האישי. השירות ויחס שאני מקבל בפיוז הם תמיד ראויים לשבח – והגעתי לשם כלקוח מהשורה, לפי ההמלצות שקראתי באתר.
דן,
יגאל וניסן הם פסיכולוגים מעולים (המקצוע מחייב
) ורואים מייד אם מיקוח/ויכוח חשובים בשבילך ומהווים חלק בלתי נפרד מחווית הקנייה. אם זה המצב – הם גם נכנסים ל"משחק" כדי לתת לך הרגשה טובה ש"לא יצאת פרייר"
.
אני אף פעם לא התמקחתי בפיוז אלא התמקדתי בסאונד שאני רוצה "לבנות" לעצמי – והמחירים היו שקופים בשבילי כבר מהקנייה הראשונה בחנות. בקנייה הראשונה, יגאל לא הסתיר ממני שיש לקוחות שעושים קניות גדולות ומקבלים מחיר טוב יותר ממה שקיבלתי – וזה נראה לי טבעי לחלוטין. כל פעם כשחזרתי לחנות לקנות ציוד נוסף – המחירים (בשבילי) הלכו והשתפרו.
Joshua_G
כבר כתבתי לך פעם שהציפיה שלך לקבל כבלים בהשאלה בלי לקנות בורג בחנות - היא מוגזמת. אין לי מילה רעה על "אניגמה", אבל הדוגמה שהבאת אז הייתה לא רלוונטית – כי עשית שם קנייה ב-17K
מיכאל
ההצעה שלך לגלות בפומבי את המחירים שמקבלים בעיסקה זו או אחרת היא בלתי סבירה, ויש שתי סיבות לכך:
1. לפעמים לסוחר יש דיל טוב, ובאותו הרגע אפשר ליהנות ממחיר אטרקטיבי במיוחד – זה לא אומר שהסוחר תמיד יוכל למכור את אותו המוצר במחיר זה. לכן אם יגאל מבקש ממני לא לפרסם את המחיר שקיבלתי – אני מבין ומכבד את הבקשה שלו. כתבת שמישהו שילם 9K על MF – אז היה לו מזל. זה לא יגרום לי לבוא ליגאל בטענות שקיבלתי מחיר יותר גבוה (אם כי עדיין מאד אטרקטיבי).
2. כפי שדודי כתב, מחיר המוצר הוא פונקציה של הקניה הכוללת (או הקניה המצטברת). מי שכבר שילם עשרות אלפי שקלים – מקבל מחירים יותר אטרקטיביים (וכך זה בכל מקום, כולל הבנקים – לקוחות פרמיום תמיד נהנים מהטבות).
דן,
יגאל וניסן הם פסיכולוגים מעולים (המקצוע מחייב
אני אף פעם לא התמקחתי בפיוז אלא התמקדתי בסאונד שאני רוצה "לבנות" לעצמי – והמחירים היו שקופים בשבילי כבר מהקנייה הראשונה בחנות. בקנייה הראשונה, יגאל לא הסתיר ממני שיש לקוחות שעושים קניות גדולות ומקבלים מחיר טוב יותר ממה שקיבלתי – וזה נראה לי טבעי לחלוטין. כל פעם כשחזרתי לחנות לקנות ציוד נוסף – המחירים (בשבילי) הלכו והשתפרו.
Joshua_G
כבר כתבתי לך פעם שהציפיה שלך לקבל כבלים בהשאלה בלי לקנות בורג בחנות - היא מוגזמת. אין לי מילה רעה על "אניגמה", אבל הדוגמה שהבאת אז הייתה לא רלוונטית – כי עשית שם קנייה ב-17K
מיכאל
ההצעה שלך לגלות בפומבי את המחירים שמקבלים בעיסקה זו או אחרת היא בלתי סבירה, ויש שתי סיבות לכך:
1. לפעמים לסוחר יש דיל טוב, ובאותו הרגע אפשר ליהנות ממחיר אטרקטיבי במיוחד – זה לא אומר שהסוחר תמיד יוכל למכור את אותו המוצר במחיר זה. לכן אם יגאל מבקש ממני לא לפרסם את המחיר שקיבלתי – אני מבין ומכבד את הבקשה שלו. כתבת שמישהו שילם 9K על MF – אז היה לו מזל. זה לא יגרום לי לבוא ליגאל בטענות שקיבלתי מחיר יותר גבוה (אם כי עדיין מאד אטרקטיבי).
2. כפי שדודי כתב, מחיר המוצר הוא פונקציה של הקניה הכוללת (או הקניה המצטברת). מי שכבר שילם עשרות אלפי שקלים – מקבל מחירים יותר אטרקטיביים (וכך זה בכל מקום, כולל הבנקים – לקוחות פרמיום תמיד נהנים מהטבות).
ויטלי
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
1) הפסד כולו של פיוזvitalyi כתב:יש לי לאמר רק מילים טובות על יגאל וניסן – גם בפן המקצועי וגם בפן האישי. השירות ויחס שאני מקבל בפיוז הם תמיד ראויים לשבח – והגעתי לשם כלקוח מהשורה, לפי ההמלצות שקראתי באתר.
דן,
יגאל וניסן הם פסיכולוגים מעולים (המקצוע מחייב) ורואים מייד אם מיקוח/ויכוח חשובים בשבילך ומהווים חלק בלתי נפרד מחווית הקנייה. אם זה המצב – הם גם נכנסים ל"משחק" כדי לתת לך הרגשה טובה ש"לא יצאת פרייר"
.
Joshua_G
מיכאל
2. כפי שדודי כתב, מחיר המוצר הוא פונקציה של הקניה הכוללת (או הקניה המצטברת). מי שכבר שילם עשרות אלפי שקלים – מקבל מחירים יותר אטרקטיביים (וכך זה בכל מקום, כולל הבנקים – לקוחות פרמיום תמיד נהנים מהטבות)....
אפשר להרוויח גם 3K, לא בהכרח 10K על כל מכירה של מגבר שעולה לו 4K שקלים!
את הקונספט של #1 יגאל הסביר לי בעצמו..
כאמור, לא בשבילי
2) זה לא עובד כך לפחות בארץ הזאת. ברגע שמרגישים שאתה נאמן למישהו.. ישתמשו בחולשה, ללא כל ספק
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ויטאלי,vitalyi כתב: Joshua_G
כבר כתבתי לך פעם שהציפיה שלך לקבל כבלים בהשאלה בלי לקנות בורג בחנות - היא מוגזמת. אין לי מילה רעה על "אניגמה", אבל הדוגמה שהבאת אז הייתה לא רלוונטית – כי עשית שם קנייה ב-17K...
איני מכיר את אניגמה, מעולם לא קניתי מהם דבר ומעולם לא ביקרתי בהיכלם.
לגאסי אודיו במפרץ חיפה הביאו אל ביתי והתקינו טלוויזיה שעולה מעל 17,000 ₪ עוד לפני שהם קיבלו את אישור חברת האשראי על העסקה – וזה לפני שקניתי מהם בורג קודם לכן ולפני שהם הכירו אותי כלל קודם לכן. לאחר מכן הם נתנו לי לנסות רמקולים קדמיים ורמקול מרכזי (סנטר) במשך למעלה מחודש (רמקולים שבסופו של דבר החזרתי להם). לכל המוצרים שקניתי מהם, מלכתחילה ובהמשך, הם נתנו לי את המחירים הנמוכים ביותר בשוק – מבלי שאבקש הנחה ומבלי שאעמוד על המקח. כאשר חיפשתי רמקולים מיצרנים שהם לא מחזיקים במלאי – הם הפנו אותי לחנויות אודיו ייעודיות אחרות וגם טרחו לטלפן אליהם מראש כדי להגיד להם שיתייחסו אליי יפה – גם בשירות וגם במחירים.
עופר שחורי ממאסטרו אודיו נתן לי לנסות בביתי רמקולים שמחירם כמשומשים מעל 15,000 ₪ – וזה לפני שקניתי ממנו בורג קודם לכן ולפני שהוא הכיר אותי כלל קודם לכן. לכל המוצרים שקניתי ממנו בהמשך הוא נתן לי את המחירים הנמוכים ביותר בשוק – מבלי שאבקש הנחה ומבלי שאעמוד על המקח.
שמעון מור יוסף נתן לי לנסות בביתי זוג מונו-בלוקים יקרים מאד, כולל כבלי Interconnect וכבלי רמקולים – ולאחר מכן CDP איכותי ויקר מאד – וזה לפני שקניתי ממנו בורג קודם לכן ולפני שהוא הכיר אותי כלל קודם לכן. לכל המוצרים שקניתי ממנו בהמשך הוא נתן לי את המחירים הנמוכים ביותר בשוק – מבלי שאבקש הנחה ומבלי שאעמוד על המקח.
איל פור מירושלים שלח לי בדואר, על חשבונו, כבלי Interconnect וכבלי רמקולים כדי לנסות אותם בביתי – וזה לפני שקניתי ממנו בורג קודם לכן ולפני שהוא הכיר אותי כלל קודם לכן. לכל המוצרים שקניתי ממנו בהמשך הוא נתן לי את המחירים הנמוכים ביותר בשוק – מבלי שאבקש הנחה ומבלי שאעמוד על המקח.
ניסן מפיוז בגבעתיים, לאחר שהוא שמע ממני איזה מערכת אודיופילית יש לי (וכמה היא עולה), כאשר ביקשתי ממנו לנסות בביתי טרם קנייה ולשם קנייה כבלי Interconnect וכבלי רמקולים – הוא היה מוכן לתת לי לנסות אותם למשך יום אחד בלבד – וזה רק תמורת 10% ממחירם כחדשים עבור השאלה ליום אחד! מדובר בסכום של קרוב ל- 800 ₪ עבור השאלת כבלים ליום אחד (כאשר אני משאיר בידיו את מלוא מחיר הכבלים החדשים כבטחון, לפני ההשאלה)! לטענתו, זה כדי "להוכיח את רצינותי", כביכול. כאילו שהמערכת שיש לי והמחיר שהיא עולה לא מוכיחה את רצינותי. כאילו שהנסיעה שלי במיוחד מזכרון יעקב לגבעתיים לא מוכיחה את רצינותי – והוא ידע שנסעתי במיוחד אליו, משום שטלפנתי אליו לפני שיצאתי מהבית. יכול להיות שהוא יצא מההנחה שאם הייתי מוכן לנסוע במיוחד מזכרון יעקב אליו – עוד 800 ₪ לא יכבידו עלי במיוחד.
(הוא צודק וטועה בו זמנית – 800 ₪ לא מכבידים עלי – יחס מגעיל מכביד גם מכביד).
(מר ניסן – זה לא הכסף – זה היחס, ההוגנות והאנושיות).
שיחפש את החברים שלו.
שימשיך עם הבזאר הטורקי שלו עם לקוחות המעוניינים בבזאר טורקי כזה.
אני קונה – ובסכומים גדולים מאד – רק אצל אנשים הגונים והוגנים, הנותנים לי את המחיר הטוב ביותר מבלי שאבקש ומבלי שאעמוד על המקח.
אני לא בנוי לבזאר טורקי. אני בנוי למסחר ישר, ישיר, הוגן והגון.
אני לא מוכן להוריד כמה שקלים, או כמה אחוזים, במחיר המוצר – במחיר של ירידה שלי לזנות של בזאר טורקי. אני לא פרוצה, אני לא חי בבזאר טורקי ואני לא רוצה ולא מוכן לחיות בבזאר כזה. אני אדם ישר, ישיר, הגון והוגן – ואני בוחר לנהל את עסקיי רק עם אנשים מסוגי. גם לא ניתן לקנות אותי בכסף. אין כל סכום בעולם שיניא אותי לסטות מדרכי ומעקרונותיי. (בפועל – גם אין בזה צורך).
כפי שכתבתי למעלה:
"אז מה היה לנו?
פיוז – לאחדים נתנו שירות של חמאה נוטפת שמן זית מזוכך – לאחרים הקפיצו את הפיוז עם גועל נפש של שירות.
לאחדים נתנו אחלה מחיר שבעולם – לאחרים תקעו באבי אביהם, כולל להכניס את האלמנט בריבוע."
אם לא הבהרתי את עצמי מספיק:
אני לא בעניין של ישרא-בלוף.
אני לא בעניין של בזאר טורקי.
בתחום האודיו (והווידיאו) היוקרתי יש מספיק חנויות וסוחרים ישרים, הגונים והוגנים שאין כל צורך לעמוד איתם על המקח כדי לקבל את המחיר הטוב ביותר בשוק.
מהם אקנה את אשר אני צריך.
חנויות בנוסח בזאר טורקי אני ממשאיר לאחרים.
אני לא בנוי לזה.
ואולי זה עניין של "מצא מין את מינו".
אני נשאר עם בני המין שלי – ההגונים וההוגנים.
ללא כל ספק.michael123 כתב: 1) הפסד כולו של פיוז...
לפחות בכל מה שקשור אלי.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78870
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
יפה שיש כאלה שעומדים בסטנדרטים הגבוהים שלך, joshua אבל המזל שלהם הוא שאתה אדם הגון.
אני לא מאחל לסוחרים הללו שיתקלו במישהו פחות הגון כי הם יפסידו את המכנסיים מזה.
אני לא מאחל לסוחרים הללו שיתקלו במישהו פחות הגון כי הם יפסידו את המכנסיים מזה.
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
ואני בוחר לעשות עסקים רק עם סוחרים הגונים.oferlaor כתב:יפה שיש כאלה שעומדים בסטנדרטים הגבוהים שלך, joshua אבל המזל שלהם הוא שאתה אדם הגון....
סגנון בזאר טורקי אני משאיר לאחרים.
.
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא
יהושוע,
בגדול, הכל תלוי בבנית יחסי אמון בין קונה לסוחר. משום שמדובר ביחסים בין אנשים, לפעמים יש "תקלות"... תדע לך שלפני שהגעתי לפיוז, קיבלתי יחס מזלזל (ואפילו מעליב) אצל אחד הסוחרים שציינת כהוגן והגון...
בגדול, הכל תלוי בבנית יחסי אמון בין קונה לסוחר. משום שמדובר ביחסים בין אנשים, לפעמים יש "תקלות"... תדע לך שלפני שהגעתי לפיוז, קיבלתי יחס מזלזל (ואפילו מעליב) אצל אחד הסוחרים שציינת כהוגן והגון...
ויטלי
לא נתקלתי בהתנהגות כזו באף ביקור שלי בפיוז - לא כלפיי ולא כלפי קונים אחרים. מאפריל 2007 ביקרתי בפיוז יותר מ-20 פעם (אולי, אפילו, 30).
מה שכן - יש ימים בהם נמצאים הרבה לקוחות בשטח הקטן של החנות, ומזה נוצר לחץ ורעש. אם לזה התכוונת - מגוחך לבוא בטענות לבעלים של החנות שאין באפשרותו להרחיב את השטח ולהעסיק מספר מוכרים נוספים.
מה שכן - יש ימים בהם נמצאים הרבה לקוחות בשטח הקטן של החנות, ומזה נוצר לחץ ורעש. אם לזה התכוונת - מגוחך לבוא בטענות לבעלים של החנות שאין באפשרותו להרחיב את השטח ולהעסיק מספר מוכרים נוספים.
ויטלי
ויטאלי, אני יכול להתייחס לתגובה שלך משפט-משפט ולהראות לך שהביקור שלי בפיוז הותיר בי תחושה אחרת, אך בסופו של דבר ממה שאני קורא פה בין השורות אני הצלחתי להבין את הפער בין האהדה לבין הסלידה מהם - ברגע שהם רואים לקוחות 'רציניים' הם כנראה יתנו יחס מועדף, פחות מבחינת השירות אלא יותר מבחינת המחיר. לצערי, יגאל לא ראה בי ככזה (הפסד שלו כי אני את הרמקולים קניתי בסוף) והיחס שקיבלתי הוא בהתאם.
אתה יודע יותר טוב ממני שקנית בחנות הזו בסכומי כסף לא מובטלים, ולכן עם הזמן יצרת יחסי אמון בין המוכר ללקוח. לדעתי מוכר חכם היה גורם להווצרות הקשר הזה ולאו דווקא הלקוח הוא זה שצריך להוכיח שבכוחו לשלם.
אתה יודע יותר טוב ממני שקנית בחנות הזו בסכומי כסף לא מובטלים, ולכן עם הזמן יצרת יחסי אמון בין המוכר ללקוח. לדעתי מוכר חכם היה גורם להווצרות הקשר הזה ולאו דווקא הלקוח הוא זה שצריך להוכיח שבכוחו לשלם.
צר לי לאכזב אותך אבל כשאני קניתי פעם ראשונה בפיוז, קניתי בסכום של 3 אלף שקל, קניתי רסיבר..ולא קניתי מערכת ב20-50K.
וכשהייתי צריך עזרה מיגאל, הוא נענה כמו שבחיים לא חשבתי..
ביקשתי שיברר לי על הרסיבר שלי, למה אין לי ZONE2.
חזר אלי באותו יום והסביר לי למה אין לי.. (זה היה לפני 3 שנים לערך..)
הרסיבר היה אצלי חודש ובקישתי לקחת אחד אחר יותר טוב. לקחתי אחד חדש יותר טוב והשלמתי את ההפרש.
עד היום אני קונה שם ומקבל יחס מדהים..
וכשהייתי צריך עזרה מיגאל, הוא נענה כמו שבחיים לא חשבתי..
ביקשתי שיברר לי על הרסיבר שלי, למה אין לי ZONE2.
חזר אלי באותו יום והסביר לי למה אין לי.. (זה היה לפני 3 שנים לערך..)
הרסיבר היה אצלי חודש ובקישתי לקחת אחד אחר יותר טוב. לקחתי אחד חדש יותר טוב והשלמתי את ההפרש.
עד היום אני קונה שם ומקבל יחס מדהים..
כמה שאתה טועה... כסף זה דבר חשוב, אבל מה שאני מעריך בפיוז - זה השירות הפנטסטי שיגאל וניסן נותנים.MadCow כתב:ברגע שהם רואים לקוחות 'רציניים' הם כנראה יתנו יחס מועדף, פחות מבחינת השירות אלא יותר מבחינת המחיר....
אתן לך רק דוגמה אחת (ויש הרבה כנוהה). בשדרוג האחרון של הרמקולים התקשרתי ליגאל וביקשתי לשמוע את B&W803 בבית, כאשר הבהרתי שכלל לא בטוח שהולך לקנות את הרמקולים ויתכן שבכלל אקנה רמקולים אחרים בחנות אחרת. קיבלתי את הרמקולים הבייתה ישירות מ-Top Audio - בלי להגיע לחנות ובלי לתת פיקדון. כאשר סיימתי לבדוק את הרמקולים, שוב התקשרתי ליגאל - והרמקולים נלקחו ממני. אני כבר לא מדבר על המקרים כאשר יגאל היה מגיע אלי הבייתה כדי לעזור במבחני הציוד.
זה לא סתם שירות, זה השירות!
ויטלי
לבריאות ויטאלי, אבל זה היה אחרי שהוא הכיר אותך ואחרי שעשית אצלו קניות בעבר. כשאני התעניינתי ברמקולים וממש הסברתי לו שאני הולך לקנות אותם וסה"כ רוצה לנסות אותם בבית קיבלתי תשובה של "אם אתה מתחייב שאתה קונה אצלי אז אתה תקבל אותם לנסיון".vitalyi כתב:כמה שאתה טועה... כסף זה דבר חשוב, אבל מה שאני מעריך בפיוז - זה השירות הפנטסטי שיגאל וניסן נותנים.MadCow כתב:ברגע שהם רואים לקוחות 'רציניים' הם כנראה יתנו יחס מועדף, פחות מבחינת השירות אלא יותר מבחינת המחיר....
אתן לך רק דוגמה אחת (ויש הרבה כנוהה). בשדרוג האחרון של הרמקולים התקשרתי ליגאל וביקשתי לשמוע את B&W803 בבית, כאשר הבהרתי שכלל לא בטוח שהולך לקנות את הרמקולים ויתכן שבכלל אקנה רמקולים אחרים בחנות אחרת. קיבלתי את הרמקולים הבייתה ישירות מ-Top Audio - בלי להגיע לחנות ובלי לתת פיקדון. כאשר סיימתי לבדוק את הרמקולים, שוב התקשרתי ליגאל - והרמקולים נלקחו ממני. אני כבר לא מדבר על המקרים כאשר יגאל היה מגיע אלי הבייתה כדי לעזור במבחני הציוד.
זה לא סתם שירות, זה השירות!...
האם זה אותו שירות שאתה קיבלת ?
בן כמה אתה חושב שאני?MadCow כתב:Nba, לא אמרתי שחייבים לקנות בסכומים כאלו כדי לקבל יחס טוב, אמרתי שזו אופציה (תנאי מספיק אך לא הכרחי).
יש לי תחושה, שאם הייתי מבוגר באיזה 10-20 שנה לפחות, אולי הייתי זוכה ליחס שאתה קיבלת שם...