The Sarah Connor Chronicles - עונה 2
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73275
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
סקיינט יצר את המחסלים ה"נוזליים" (הג'ינג'ית כדוגמא) - נכון? AI שיכול לתכנן וליצר כאלו מכונות לא נחשב בעיניך "עוצמתי"? המחסלת שצמודה לג'ון היא דור מיושן ו"טיפש" יותר (למרות שגם היא לא ממש טיפשה, ראית איך עשתה מניפולציות על ג'ון באחד הפרקים כשהוא כמעט השמיד אותה), אבל המחסלים הנוזליים ממש, ממש לא טיפשים (הג'נג'ית מנהלת חברה יוקרתית ומצליחה ליצור את סקיינט מחדש).
- Huber
- חבר במועדון HT

חוץ מה 5 דקות האחרונות - הפרק האחרון היה מצ'עמם...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Huber
- חבר במועדון HT

העיברית שלי ברמה סבירה לטעמי האישי (כן, כן - אני יודע, "אין הנחתום מעיד על עיסתו".. אבל בכ"ז הפעם תסלחו לי - נכון?) ולכן ניסיתי להבין למה אני לא מצליח לעכל את הביטוי "היגיון אסולטי". אחרי 3 שניות הבנתי שזה "אבסולוטי"
לא, לא אבסולוטי, אבל בסיסי. אני מחפש שהכותבים לא יעליבו את האינטילגנציה שלי יותר מידיי, לא?
חוצמזה, הסידרה הזו לא מתקדמת לשום מקום - ומהר, עוד כמה פרקים כאלו ואני אתחיל לותר עליה לטובת משהו יותר מעניין.
לא, לא אבסולוטי, אבל בסיסי. אני מחפש שהכותבים לא יעליבו את האינטילגנציה שלי יותר מידיי, לא?
חוצמזה, הסידרה הזו לא מתקדמת לשום מקום - ומהר, עוד כמה פרקים כאלו ואני אתחיל לותר עליה לטובת משהו יותר מעניין.
- oferlaor
- מנהל

אבסלוטי, אבסלוטי... מה לעשות TO ERR IS HUMAN, EXCEPT WHEN ITS MY WIFE.
מסכים שהסדרה לא ממש מתקדמת לשום מקום ולגבי ההגיון, הציפיות שלך גבוהות מדי.
מסכים שהסדרה לא ממש מתקדמת לשום מקום ולגבי ההגיון, הציפיות שלך גבוהות מדי.
- Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor כתב:TO ERR IS HUMAN, EXCEPT WHEN ITS MY WIFE....
עוד פרק ללא כל היגיון
ואני לא מדבר על היגיון פיזיקלי שאפשר דבר כזה או אחר, אלא אין כל היגיון בעלילה.
אני פשוט מאבד את עצמי בתוך הסיפור, מה לעזאזל קרה בפרק של היום?
בפרקים האחרונים אני בכלל לא מבין איך הכל מתקשר אחד לשני, פשוט WTF
בפרקים האחרונים אני בכלל לא מבין איך הכל מתקשר אחד לשני, פשוט WTF
גם אני מתחיל להשתגעromanch כתב:עוד פרק ללא כל היגיון![]()
בפרקים האחרונים אני בכלל לא מבין איך הכל מתקשר אחד לשני, פשוט WTF...
- Huber
- חבר במועדון HT

לא ראיתי את הפרק הנוכחי אבל העלילה סובבת כרגע לפחות סביב הג'ינג'ית שהיא מחסלת "נוזלית" מהעתיד שנשלחה על מנת להביא את SKYNET לכדי מימוש מוקדם מהרגיל. היא עושה את זה ע"י השגת ה"תורכי" (ה AI שניצח במשחקי השחמט אם אתם זוכרים מהעונה הקודמת) ופיתוחו ע"י סדנאות לימוד שלשם גויסו הפסיכולוג השחור ההוא שנרצח בסוף ע"י ה AI והסוכן FBI לשעבר השחור שאמור ללמד את ה AI להיות יותר אנושי (ובכך כנראה להבין יותר את האנושות, מה שכנראה תיאורטית אמור לעזור לו לחסל אותה).
שרה קונור בפרקים הקודמים התקרבה לגילויה של הג'ינג'ית וה AI ע"י מציאת המחסן בו פיתחו טכנולוגיות ל SKYNET. הג'ינג'ית גילתה בפרק הקודם שהמחסן התגלה ולכן רצחה את כולם והשמידה אותו.
שרה קונור בפרקים הקודמים התקרבה לגילויה של הג'ינג'ית וה AI ע"י מציאת המחסן בו פיתחו טכנולוגיות ל SKYNET. הג'ינג'ית גילתה בפרק הקודם שהמחסן התגלה ולכן רצחה את כולם והשמידה אותו.
- Huber
- חבר במועדון HT

romanch - איזו בלונדה?!
פרק 17 פשוט בזבוז של זמן מסך. הדבר היחיד שהיה שווה צפייה בכל הפרק היה תצוגת הלבנים של גברת סאמרס - תמיד נחמד לראות אותה חשופה כלל הניתן, כל שאר הפרק היה פשוט מצ'עמם ברמה חדשה. מה קורה לסידרה הזו?
פרק 17 פשוט בזבוז של זמן מסך. הדבר היחיד שהיה שווה צפייה בכל הפרק היה תצוגת הלבנים של גברת סאמרס - תמיד נחמד לראות אותה חשופה כלל הניתן, כל שאר הפרק היה פשוט מצ'עמם ברמה חדשה. מה קורה לסידרה הזו?
- Huber
- חבר במועדון HT

הפרק האחרון (8 1) היה ממש מעניין, חשפו הפעם את החלקים הפנימיים ולא החיצוניים של הרובוטית (
) והראו לנו שהיא יותר אנושית מרב הדמויות בסידרה. המבט אכזבה שהיה לה על הפנים כשג'ון סירב לסנדביץ' היה שווה מיליון דולר וההתלבטות שלה לגבי הציפור והחברה של ג'ון הוכיחה שהיא מתפתחת ולומדת. ה KILL SWITCH שהיא יצרה עבור ג'ון ממש הפתיע אותי והאיר את הדמות שלה באור חדש. פרק מ ע ו ל ה.
אני היחיד שמתחיל לחשוד שבעתיד הרובוטית היא בת הזוג של ג'ון? זה יסביר למה החברה של דוד שלו מנסה להפריד בנהם באובססביות שכזו, לא?
ד"א - הבלונדה שווה אש, היחידה שיותר כוסית ממנה בסידרה זו ההיא שרצחה אותה. חבל שחיסלו את הבלונדה בלי לחשוף לנו חלקים נבחרים מהאנטמיה שלה.
אני היחיד שמתחיל לחשוד שבעתיד הרובוטית היא בת הזוג של ג'ון? זה יסביר למה החברה של דוד שלו מנסה להפריד בנהם באובססביות שכזו, לא?
ד"א - הבלונדה שווה אש, היחידה שיותר כוסית ממנה בסידרה זו ההיא שרצחה אותה. חבל שחיסלו את הבלונדה בלי לחשוף לנו חלקים נבחרים מהאנטמיה שלה.
- Huber
- חבר במועדון HT

צודק, התגובה שלי התייחסה לפרק 17, קבל תיקון.romanch כתב:א. איך ראית את פרק 18 אם הוא עדיין לא שודר בארה"ב? =| ישוחרר ברשת עוד מספר שעות.
ב. סאמר גלאו הרבה יותר שווה מהבלונדה שהיה בה משהו מעוות בפנים, וכן, זו שחזרה מהעתיד גם הרבה יותר שווה...
לגבי מי הכי שווה בסידרה אז לדעתי זה הולך כך (מהשווה ביותר ומטה):
החברה האקזוטית של הדוד (מוזר, אני לא מוצא את שם השחקנית לא ב IMDB ולא ב TV).
סאמר גלו/קאמרון.
שירלי מנסון/קטרינה ויבר (המחסלת הג'ינג'ית).
לוון רמבין/ריילי (ה"חברה" ש ג'ון - יהי זיכרה ברוך
לנה הדי/שרה קונור.
שכחתי מישהי?
- Huber
- חבר במועדון HT

אתה צודק. עד פרק 17 היו כמה פרקים ממש משעממים שלא קידמו את העלילה לשום מקום, ופתאום משום מקום צץ לו פרק 17 שהחזיר את הסידרה לעצמה...manola כתב:הסדרה הזו הולכת ונהיית יותר ויותר מטומטמת מפרק לפרק
למה אני עדיין צופה בה, אין לי שמץ...![]()
מאוד מקווה שהסרט החדש לא יהיה נפילה גם כן...
לגבי הסרט - מעבר לשם/לעלילה אין שום קשר בין הסידרה לסרטים. שחקנים שונים, תסריטאים שונים, במאים שונים, ואפילו עלילה שלא תמיד חופפת, ככה שהסידרה לא משפיעה כהוא זה על הסרטים.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 15/03/2009 12:00, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

Huber,
אכן, הסדרה מתקדמת סוף סוף בקצב מרשים לקראת סוף העונה אחרי עונה שדי דשדשה.
לגבי האוסטרלית, היא גם שיחקה ב-BATTLESTAR GALACTICA לאורך לא מעט זמן, ובעצם היתה כמעט אחד לאחד אותה דמות שהיא משחקת כאן.
אכן, הסדרה מתקדמת סוף סוף בקצב מרשים לקראת סוף העונה אחרי עונה שדי דשדשה.
לגבי האוסטרלית, היא גם שיחקה ב-BATTLESTAR GALACTICA לאורך לא מעט זמן, ובעצם היתה כמעט אחד לאחד אותה דמות שהיא משחקת כאן.
- Huber
- חבר במועדון HT

נכון, היא שיחקה את היד ימין של המפקדת הפסיכוטית של הספינה שהצטרפה לגלקטיקה לכמה פרקים בעונה השלישית אם אני זוכר נכון - הדמות שלה הופיע בסרט שנקרא RAZOR למיטב זיכרוני. מוזר שבסידרה לא מציינים אותה, היא לא דמות קבועה אבל היא מופיע כבר מספיק פרקים בשביל לקבל ציון, לא?
משיהו יודע אם האוסטרלית "מעוורבת"? היא נראית ממש אקזוטית מה שמוביל למסקנה שיתכן שהיא חצי אסיאתית, יש למישהו מידע לגביה?
משיהו יודע אם האוסטרלית "מעוורבת"? היא נראית ממש אקזוטית מה שמוביל למסקנה שיתכן שהיא חצי אסיאתית, יש למישהו מידע לגביה?
HUBER
השחקנית האוסטרלית ששיחקה גם ב"באטלסטאר גלאקטיקה: התער"
נקראת סטפני ג'ייקובסן וזה הדף שלה: http://www.imdb.com/name/nm1089338/
דרך אגב, היא לא השתתפה בסדרה עצמה, אלא הופיעה רק בסרט הספיישל.
והיא בהחלט נמצאת בראש רשימת השוות!
ודרך אגב, היא נולדה בהונג קונג...
השחקנית האוסטרלית ששיחקה גם ב"באטלסטאר גלאקטיקה: התער"
נקראת סטפני ג'ייקובסן וזה הדף שלה: http://www.imdb.com/name/nm1089338/
דרך אגב, היא לא השתתפה בסדרה עצמה, אלא הופיעה רק בסרט הספיישל.
והיא בהחלט נמצאת בראש רשימת השוות!
ודרך אגב, היא נולדה בהונג קונג...