האח הגדול - משעמם?
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
guyezra
הסיבה שציינת היא הסיבה שבגללה לא רואים את שי , וזה לא משמועות אלא ממקורות בכירים בתוך קשת. נתנו לו לצאת ללוויה של דודתו.(די פוגם בקטע של הניתוק שלו מהעולם , אבל יש דברים יותר חשובים ממשחק טלוויזיה מפגר)
הסיבה שציינת היא הסיבה שבגללה לא רואים את שי , וזה לא משמועות אלא ממקורות בכירים בתוך קשת. נתנו לו לצאת ללוויה של דודתו.(די פוגם בקטע של הניתוק שלו מהעולם , אבל יש דברים יותר חשובים ממשחק טלוויזיה מפגר)
אם אכן היה מכות, ברוסיה לא היו מכבים חח
שימו לב חברים, מטורף מה שהולך שם.
http://www.metacafe.com/watch/1836801/t ... t_only_bb/
שימו לב חברים, מטורף מה שהולך שם.
http://www.metacafe.com/watch/1836801/t ... t_only_bb/
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
משחק מפגר כן או לא, אבל מן הסתם הוא חתום על חוזה וגם ההפקה מול מי שרכשו ממנו את הזכויות.dudib כתב:guyezra
הסיבה שציינת היא הסיבה שבגללה לא רואים את שי , וזה לא משמועות אלא ממקורות בכירים בתוך קשת. נתנו לו לצאת ללוויה של דודתו.(די פוגם בקטע של הניתוק שלו מהעולם , אבל יש דברים יותר חשובים ממשחק טלוויזיה מפגר)...
נדמה לי שבאוסטרליה לא הודיעו למשתתפת שאבא שלה מת ופה מדובר בדודה שזה לא קירבה ראשונה.
כל הקטע של הניתוק נהרס.
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
בטוח.... וגם הוא הבין את זה ברגע שהאח הגדול אמר לו פשוט שהוא יצא.
מאכזב מהצבר הזה... יש לו בחורה באמבטיה - אומנם יש לה עודף משקל , אבל עדיין איך הוא לא עשה משהו.
לא ברור לי כל זה.
פעם הבאה שיתנו לו סוויטה עם הלאון הזה.
מאכזב מהצבר הזה... יש לו בחורה באמבטיה - אומנם יש לה עודף משקל , אבל עדיין איך הוא לא עשה משהו.
לא ברור לי כל זה.
פעם הבאה שיתנו לו סוויטה עם הלאון הזה.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
יש לשפרה התנהגות מעצבנת ועכשיו גם מסתבר שלצבר יש את אותו אופי שאני לא מסמפט, היה עדיף שהוא היה אילם בשבועיים הראשונים.
שניהם מתחסדים מלוקקים ובסופו של דבר שניהם מאחורי מלא מסכות, שיפרה אתמול הודתה שהיא פשוט השמיטה את הלחם של הדורבן בכוונה ואף אחד לא נעצר על זה אלא על כך שבובליל פתח עליה פה ובצדק.
מבחינתי כל חבורת הזבל של שי, רנין המשעממת, צבר ושיפרה המתחסדים ולאון שאלק בוחר צד סוף סוף אחרי שהוא עזר להדיח את הטולי חתלתולי שלו !
קיצר עם כל זה שאיתי נמצא בסביבה עם זאבים והוא באמת לא אדם מעניין כל כך אפשר לראות שהוא לפחות אדם טוב, אדם שיודע להקשיב ולנהל שיחה בלי לקום ולצעוק כמו שימפנזה (ראו ערך שי), אדם כזה אני מעריך, הוא לא יקח את המיליון כמובן אבל אני מניח שיעריכו אותו יותר מכולם.
יום טוב,
שניהם מתחסדים מלוקקים ובסופו של דבר שניהם מאחורי מלא מסכות, שיפרה אתמול הודתה שהיא פשוט השמיטה את הלחם של הדורבן בכוונה ואף אחד לא נעצר על זה אלא על כך שבובליל פתח עליה פה ובצדק.
מבחינתי כל חבורת הזבל של שי, רנין המשעממת, צבר ושיפרה המתחסדים ולאון שאלק בוחר צד סוף סוף אחרי שהוא עזר להדיח את הטולי חתלתולי שלו !
קיצר עם כל זה שאיתי נמצא בסביבה עם זאבים והוא באמת לא אדם מעניין כל כך אפשר לראות שהוא לפחות אדם טוב, אדם שיודע להקשיב ולנהל שיחה בלי לקום ולצעוק כמו שימפנזה (ראו ערך שי), אדם כזה אני מעריך, הוא לא יקח את המיליון כמובן אבל אני מניח שיעריכו אותו יותר מכולם.
יום טוב,
שי
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
טוב, ביום ראשון ייכנסו לבית דיירים חדשים, אולי זה יכניס קצת צבע.
אמרו שהמשקל הכולל של הדיירים החדשים הוא 300 + .
אני יודע ממקור ראשון שיש בחורה דוגמנית שתיכנס, שנניח ששוקלת כ 50-60 , זה אומר שייכנסו ביחד איתה עוד 3 עד 4 דיירים...
(בהנחה שהם יביאו רק כאלה מתייפייפים שעוברים מסך- קרי לא יותר מ-100 קילו לבן אדם).
אמרו שהמשקל הכולל של הדיירים החדשים הוא 300 + .
אני יודע ממקור ראשון שיש בחורה דוגמנית שתיכנס, שנניח ששוקלת כ 50-60 , זה אומר שייכנסו ביחד איתה עוד 3 עד 4 דיירים...
(בהנחה שהם יביאו רק כאלה מתייפייפים שעוברים מסך- קרי לא יותר מ-100 קילו לבן אדם).
-
zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אוי...
היה כל כך משעמם.
אין ספק שערוץ 2 גרוע בליהוק משתתפים לתוכניות ריאליטי.
שילמדו קצת מערוץ 10.
המבוגרת הזו, לא ברור לי למה הכניסו אותה?
יש את המשעמם ההוא בן ה 30 - כזה משעמם , איכס.
השרירן קצת מעניין, וכמובן הדוגמנית שהיא לא מעניינת במיוחד, אבל צריך דוגמנית.
מרחו את הפרק הזה לשעמום נוראי.
היה כל כך משעמם.
אין ספק שערוץ 2 גרוע בליהוק משתתפים לתוכניות ריאליטי.
שילמדו קצת מערוץ 10.
המבוגרת הזו, לא ברור לי למה הכניסו אותה?
יש את המשעמם ההוא בן ה 30 - כזה משעמם , איכס.
השרירן קצת מעניין, וכמובן הדוגמנית שהיא לא מעניינת במיוחד, אבל צריך דוגמנית.
מרחו את הפרק הזה לשעמום נוראי.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
לדעתי המבוגרת תיקח קצת אש מיוסי בובליל. גם אם היא לא כזו שרבה עם כולם אלא כזו שמסתדרת עם כולם.
השרירן דווקא נראה לי די משעמם. נראה אחלה בן אדם, אבל די משעמם. מה שכן, מכניס קצת צבע שונה.
הבחור בן ה-30 זה עוד סוג של צבר או משהו בסגנון. הדוגמנית לדעתי תימשוך הכי הרבה אש, כיוון שהיא עצלנית ונצלנית מוצהרת.
השרירן דווקא נראה לי די משעמם. נראה אחלה בן אדם, אבל די משעמם. מה שכן, מכניס קצת צבע שונה.
הבחור בן ה-30 זה עוד סוג של צבר או משהו בסגנון. הדוגמנית לדעתי תימשוך הכי הרבה אש, כיוון שהיא עצלנית ונצלנית מוצהרת.
שמעתי מחבר (שראה אתמול את השידור live אחרי שידור התוכנית) שהייתה פאשלה גדולה מצד ההפקה-הייתה תקלה של הסאונדמן והוא איפשר לדיירים הוותיקים לשמוע את הדיבורים של אלו שבסוויטה במלואם (יש כנראה גם אוזנייה בנוסף למיקרופון שמוצמד לכל דייר),והם ממש שמעו את כל האנשים מדברים בסוויטה.
האם מישהו הבחין בזה?
אם זה נכון-מעניין איך ההפקה תתגבר על הפאדיחה הזו(בכל הקשור למשימה הסודית)
האם מישהו הבחין בזה?
אם זה נכון-מעניין איך ההפקה תתגבר על הפאדיחה הזו(בכל הקשור למשימה הסודית)