עדכוני קושחה: ISTAR HD Mini 1.1/1.3
אמיר,anir כתב:יובל
HDPLEX הוסיפו הורדה של העדכון.
אך אין קובץ NMT ובלעדיו אני לא יכול להתקין את העדכון (יש לי HD).
משהו יודע אם איזה קובץ NMT אפשר להשתמש? ואיפה אפשר להוריד אותו?
תודה...
לא ראיתי באתר של HDPLEX את העדכון האחרון.
בקישור השני שצירפתי שמוביל לאתר ה-FTP שלהם דווקא יש
(גם XP SP2 אם מישהו ממש צריך, לא לעניין שעדיין לא עדכנו אותו לSP3):
קישור לקובץ לגרסה 1.1 :
ftp://down:[email protected]/0328/is ... dmi1.1.rar
קישור לקובץ לגרסה 1.3:
ftp://down:[email protected]/0328/is ... dmi1.3.rar
לאחר ההורדה של הקובץ ל-1.3 מתקבלת הודעה שהקובץ אינו תקין. ניסיתי לפחות 4 פעמים.
בשורה התחתונה:
1. הקובץ להורדה אינו תקין.
2. לפי דיווח ממשתמש שהצליח להוריד אותו (לא ברור איך), בכל מקרה עדיין אין עברית.
3. לוקח כמה שעות להוריד את הקובץ
מסקנה, חבל על הזמן. חכה לגרסה עם עברית.
נערך לאחרונה על ידי yuvalp ב 29/03/2009 18:44, נערך פעם 1 בסך הכל.
תנסה שוב:
http://www.hdplex.net/download-area.html
עובד!
בכל מקרה זה לא ממש עוזר כי אין קובץ NMT מצורף. דווקא העברית סובלת דיחוי מבחינתי.
http://www.hdplex.net/download-area.html
עובד!
בכל מקרה זה לא ממש עוזר כי אין קובץ NMT מצורף. דווקא העברית סובלת דיחוי מבחינתי.
האמת שהיו המון שיפורים ב-5 חודשים מאז יצא העידכון הקודם. אך השיפור העיקרי הוא שהעדכון אמור לפתור בעיה שהנגן נתקע בחלק מהסרטים וצריך לאתחל אותו מחדש. גם ה-Bookmark צריך להיות נחמד. אני גם מחכה לעדכון של ה-Torrent כי אני לא יכול להשתמש בתוכנה הקיימת בטורנט הפרטי בו אני משתמש. זהו על קצה המזלג.
בSETUP של הכתוביות לא מופיעה יותר עברית.
בפועל המכשיר עדיין קורא כתוביות בעברית... מוזר וטוב שכך.
כמה סרטים שלא הצלחתי לראות עם הקושחה הקודמת עכשיו בסדר
המכשיר עובד קצת יותר מהר וחלק יותר במעברים בין סרטים.
בפועל המכשיר עדיין קורא כתוביות בעברית... מוזר וטוב שכך.
כמה סרטים שלא הצלחתי לראות עם הקושחה הקודמת עכשיו בסדר
המכשיר עובד קצת יותר מהר וחלק יותר במעברים בין סרטים.
נערך לאחרונה על ידי yuvalp ב 29/03/2009 19:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני שמח שעדיין יש לך אמונה בחברה. לדעתי בינואר כבר יצא עדכון ל-NMT שנכלל בעדכון הקושחה של ה-A100. סביר להניח כי הוא יתאים לעדכון של ה-ISTAR אבל אני לא מוכן לקחת סיכון (בכל זאת יש לי דיסק של טרה כמעט מלא).yuvalp כתב:כנראה לא עדכנו את הNMT והקודמים עדיין רלוונטיים.
אחרת באמת היו מוסיפים חדש....
לגבי העברית, אני הבנתי שהעדכון הוא רק לתפריטים בעברית וקבצים עם שם עברי. אם ה-ISTAR גם לא מזהה תרגום עברי, זו כבר בעיה חמורה ומדאיגה.
לגבי האמונה, בערבון מוגבלanir כתב:אני שמח שעדיין יש לך אמונה בחברה. לדעתי בינואר כבר יצא עדכון ל-NMT שנכלל בעדכון הקושחה של ה-A100. סביר להניח כי הוא יתאים לעדכון של ה-ISTAR אבל אני לא מוכן לקחת סיכון (בכל זאת יש לי דיסק של טרה כמעט מלא).yuvalp כתב:כנראה לא עדכנו את הNMT והקודמים עדיין רלוונטיים.
לגבי העברית, אני הבנתי שהעדכון הוא רק לתפריטים בעברית וקבצים עם שם עברי. אם ה-ISTAR גם לא מזהה תרגום עברי, זו כבר בעיה חמורה ומדאיגה....
לא הייתי משתמש בNMT של הפופקורן אלא מעדכן כמות שהוא ללא NMT חדש.
בעניין העברית:
אין אפשרות בחירה של עברית בSETUP של התרגום, בפועל הוא כן מראה תרגום בעברית.
גם שמות הספריות ושמות הקבצים עכשיו כן מופיעים בעברית ובערבית, רק סדר האותיות הפוך.
ניתן להוריד את גרסאות הקושחה החדשות (והקודמות) גם מהאתר הבא:
http://www.istarhd.co.il/index.php#istar=support_he
האתר בקרוב יושק רשמית.
האתר בקרוב יושק רשמית.
yuvalp כתב:לגבי האמונה, בערבון מוגבלanir כתב:אני שמח שעדיין יש לך אמונה בחברה. לדעתי בינואר כבר יצא עדכון ל-NMT שנכלל בעדכון הקושחה של ה-A100. סביר להניח כי הוא יתאים לעדכון של ה-ISTAR אבל אני לא מוכן לקחת סיכון (בכל זאת יש לי דיסק של טרה כמעט מלא).yuvalp כתב:כנראה לא עדכנו את הNMT והקודמים עדיין רלוונטיים.
לגבי העברית, אני הבנתי שהעדכון הוא רק לתפריטים בעברית וקבצים עם שם עברי. אם ה-ISTAR גם לא מזהה תרגום עברי, זו כבר בעיה חמורה ומדאיגה....מה גם שתמיד האופציה להפוך אותו לפופקורן קיימת.
בעניין העברית:
גם שמות הספריות ושמות הקבצים עכשיו כן מופיעים בעברית ובערבית, רק סדר האותיות הפוך....
מתשובה שהגיעה אלי מ ISTAR עולה שהסיבה להעדר העברית היא טעות אשר תתוקן מהר (בדומה כנראה למקרה של HDX):
We are sorry about that. We have paid for the Hebrew language. The SYABAS engineer forgot to add Hebrew language in the new firmware. We have asked them to add Hebrew language for us. Please don't be worry, it will be quick for them to add.
ברכות ותודהmediaplay כתב:ניתן להוריד את גרסאות הקושחה החדשות (והקודמות) גם מהאתר הבא:
האתר בקרוב יושק רשמית....
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
שאלת אותם במקרה מה לגבי ה- NMT ?mediaplay כתב:yuvalp כתב:לגבי האמונה, בערבון מוגבלanir כתב:אני שמח שעדיין יש לך אמונה בחברה. לדעתי בינואר כבר יצא עדכון ל-NMT שנכלל בעדכון הקושחה של ה-A100. סביר להניח כי הוא יתאים לעדכון של ה-ISTAR אבל אני לא מוכן לקחת סיכון (בכל זאת יש לי דיסק של טרה כמעט מלא).yuvalp כתב:כנראה לא עדכנו את הNMT והקודמים עדיין רלוונטיים.
לגבי העברית, אני הבנתי שהעדכון הוא רק לתפריטים בעברית וקבצים עם שם עברי. אם ה-ISTAR גם לא מזהה תרגום עברי, זו כבר בעיה חמורה ומדאיגה....מה גם שתמיד האופציה להפוך אותו לפופקורן קיימת.
בעניין העברית:
גם שמות הספריות ושמות הקבצים עכשיו כן מופיעים בעברית ובערבית, רק סדר האותיות הפוך....
מתשובה שהגיעה אלי מ ISTAR עולה שהסיבה להעדר העברית היא טעות אשר תתוקן מהר (בדומה כנראה למקרה של HDX):
We are sorry about that. We have paid for the Hebrew language. The SYABAS engineer forgot to add Hebrew language in the new firmware. We have asked them to add Hebrew language for us. Please don't be worry, it will be quick for them to add....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
זה לא ממש נכון, החברה לא שילמה עבור עברית. אני מקווה שכעת כאשר יש יבואן בארץ, העניין יזכה לטיפול מהיר.[left]We are sorry about that. We have paid for the Hebrew language. The SYABAS engineer forgot to add Hebrew language in the new firmware. We have asked them to add Hebrew language for us. Please don't be worry, it will be quick for them to add.
[/left]...
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

זה נחמד שיש יבואן רק לא ברור לי למה האחריות ירדה מכל החיים לשנה אחת? שאני רכשתי צויין בפרוש אחריות לכל החיים. מאחר ואני מתכונן להיות פה יותר משנה, עושה רושם שהאחריות שרכשתי לא תהיה שווה הרבה אצל היבואן החדש.ziv_r כתב:זה לא ממש נכון, החברה לא שילמה עבור עברית. אני מקווה שכעת כאשר יש יבואן בארץ, העניין יזכה לטיפול מהיר.[left]We are sorry about that. We have paid for the Hebrew language. The SYABAS engineer forgot to add Hebrew language in the new firmware. We have asked them to add Hebrew language for us. Please don't be worry, it will be quick for them to add.
[/left]......
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אבל עושה רושם שהיצרן לא ממש מתקשר עם הלקוחות כמו בימים הטובים. אולי אני טועה אבל מקריאת הפורום MPC עושה רושם שהוא לא ממש סופר את המשתמשים שם.ziv_r כתב:אני מסכים איתך, בהחלט לא הוגן, אך אלו שאלות ליצרן....
עברית ואחריות
היי
כמה הבהרות:
1) לגבי העברית - אני מצטט את התגובה הרשמית שהגיעה אלי מהיצרן, והיא כאמור די חיובית בסה"כ. אני מציע שניתן לחברה הזדמנות לתקן זאת...
2) לגבי אחריות. לא ידוע לי על אחריות לכל החיים למוצרי ISTAR, אשמח לברר זאת אם כי לי נמסר בכתובים על שנתיים אחריות. בנושא האחריות האתר שלנו אכן לא מדייק והנושא יובהר שם לפני ההשקה הרשמית בימים הקרובים. האחריות לשנתיים של היצרן עדיין קיימת. המגבלה היא רק בנושא המימוש שלה.
כלומר:
- ניתן לממש את האחריות בשנה הראשונה באמצעותינו בארץ.
- בשנה השניה בהחלט ניתן עדיין לפנות ישירות לאיי-סטאר ולקבל תמיכה.
בסופו של דבר זו פשרה שקשורה גם לתמחור (שיעלה לאתר ביום-יומיים הקרובים), ונראה היה לנו שהפשרה הנ"ל מוצדקת כדי להוזיל מעט את המוצר. בסופו של דבר מוצרים מתחרים גם נותנים אחריות של שנה בארץ (ולעתים גם בחו"ל, למשל במקרה של HDX היצרן עצמו לא נותן יותר משנה).
כאמור הנושא יובהר באתר.
תודה רבה על ההערות.
אשמח לקבל הערות נוספות.
כמה הבהרות:
1) לגבי העברית - אני מצטט את התגובה הרשמית שהגיעה אלי מהיצרן, והיא כאמור די חיובית בסה"כ. אני מציע שניתן לחברה הזדמנות לתקן זאת...
2) לגבי אחריות. לא ידוע לי על אחריות לכל החיים למוצרי ISTAR, אשמח לברר זאת אם כי לי נמסר בכתובים על שנתיים אחריות. בנושא האחריות האתר שלנו אכן לא מדייק והנושא יובהר שם לפני ההשקה הרשמית בימים הקרובים. האחריות לשנתיים של היצרן עדיין קיימת. המגבלה היא רק בנושא המימוש שלה.
כלומר:
- ניתן לממש את האחריות בשנה הראשונה באמצעותינו בארץ.
- בשנה השניה בהחלט ניתן עדיין לפנות ישירות לאיי-סטאר ולקבל תמיכה.
בסופו של דבר זו פשרה שקשורה גם לתמחור (שיעלה לאתר ביום-יומיים הקרובים), ונראה היה לנו שהפשרה הנ"ל מוצדקת כדי להוזיל מעט את המוצר. בסופו של דבר מוצרים מתחרים גם נותנים אחריות של שנה בארץ (ולעתים גם בחו"ל, למשל במקרה של HDX היצרן עצמו לא נותן יותר משנה).
כאמור הנושא יובהר באתר.
תודה רבה על ההערות.
אשמח לקבל הערות נוספות.