רשמים מהתערוכה
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מרטין יש ביקוש:)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35087
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
באיחור קל...
נהנתי מאוד (אני עדיין מזיל ריר...), בתור חובב וידאו יותר מאודיו, התמקדתי בעיקר בקומה השלישית.
BUTTKICKER נחמד מאוד אבל יקר
למארגנים - יישר כח וכל הכבוד על הרמת תערוכה בסדר גודל כזה
חששתי מצפיפות יתר ושמחתי להתבדות (חוץ מהתור ל-BUTTKICKER...)
וגם שמחתי לפגוש את מרטין פנים אל פנים.
בקיצור - תודה רבה
גיא
נהנתי מאוד (אני עדיין מזיל ריר...), בתור חובב וידאו יותר מאודיו, התמקדתי בעיקר בקומה השלישית.
BUTTKICKER נחמד מאוד אבל יקר
למארגנים - יישר כח וכל הכבוד על הרמת תערוכה בסדר גודל כזה
חששתי מצפיפות יתר ושמחתי להתבדות (חוץ מהתור ל-BUTTKICKER...)
וגם שמחתי לפגוש את מרטין פנים אל פנים.
בקיצור - תודה רבה
גיא
ביקרתי בתערוכה ביום שישי ביחד עם אחי הקטן (בן 12) ושנינו נהננו מאד.
דרך אגב, כיוון שאחי נוטה קצת לרחף לפעמים, היו הרבה חדרים שבהם הייתי צריך להרחיק אותו באובססיביות מהציוד שעל הרצפה מחשש לנזק בסכומים הקרובים לשווי של רבע מהבית שלנו חחח...
אני מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה, כל הכבוד לכל המארגנים והמשתתפים!
שי
נ.ב.
למה בדף הפרטים שלי באתר מופיעה הכתובת הבאה:
"אינך חבר במועדון האתר קולנוע ביתי ואודיו. הינך יכול להרשם מ כאן עכשיו!"
וזאת למרות ששילמתי ונמסר לידי כרטיס החבר שלי במעמד הכניסה לתערוכה?
דרך אגב, כיוון שאחי נוטה קצת לרחף לפעמים, היו הרבה חדרים שבהם הייתי צריך להרחיק אותו באובססיביות מהציוד שעל הרצפה מחשש לנזק בסכומים הקרובים לשווי של רבע מהבית שלנו חחח...
אני מחכה בקוצר רוח לפעם הבאה, כל הכבוד לכל המארגנים והמשתתפים!
שי
נ.ב.
למה בדף הפרטים שלי באתר מופיעה הכתובת הבאה:
"אינך חבר במועדון האתר קולנוע ביתי ואודיו. הינך יכול להרשם מ כאן עכשיו!"
וזאת למרות ששילמתי ונמסר לידי כרטיס החבר שלי במעמד הכניסה לתערוכה?
- oferlaor
- מנהל

Herbie,
שלח לי את מספר הכרטיס שלך בהודעה פרטית ביחד עם שאר פרטיך (לא רק האח שלך ריחף בתערוכה, גם חלק מהדיילות טיפה ריחפו).
שלח לי את מספר הכרטיס שלך בהודעה פרטית ביחד עם שאר פרטיך (לא רק האח שלך ריחף בתערוכה, גם חלק מהדיילות טיפה ריחפו).
הייתי בין הראשונים שנכנסו לתערוכה בשעה 16 ויצאתי משם כמעט ב 22. קפצתי לביקור קצר גם ביום שיש למרות שכבר ראיתי ושמעתי הכול יתר מפעם אחת!
תערוכה פשוט מדגימה
פעם ראשונה שהתרשמתי מריכוז נדיר של ציוד HI-END.
אהבתי הרבה דברים ובמיוחד רמקולים של-JAMO, Von Schweikert , TOTEM, LIVING VOICE אני בעלים של סידרת JAMO E7 שהיתה בתערוכה (ראו הודעה שלי בפורום אודיו)
המקרנים גרמו לי
תודה ענקית לכל המארגנים ובמיוחד למרטין ואופר !!!
מתי תערוכה הבא.... ?
תערוכה פשוט מדגימה
אהבתי הרבה דברים ובמיוחד רמקולים של-JAMO, Von Schweikert , TOTEM, LIVING VOICE אני בעלים של סידרת JAMO E7 שהיתה בתערוכה (ראו הודעה שלי בפורום אודיו)
המקרנים גרמו לי
תודה ענקית לכל המארגנים ובמיוחד למרטין ואופר !!!
מתי תערוכה הבא.... ?
אני רוצה להביע את ההערכה הגדולה שלי למרטין, עפר וחיים, על אירגון התערוכה.
זה מבצע לא פשוט, וצריך אופי מיוחד להרים על הרגליים תערוכה שכזו.
אני באמת מלא הערכה מול התוצאה והעבודה הקשה כל כך.
ותערוכה שלמה ללא פדיחות (בעצם כמעט, חוץ מהקטע עם הבורג של ה-802D..
) זה כמעט בגדר נס..
את ההתרשמות שלי ודעתי על מה שהוצג שם, רשמתי כבר בפורום בתפוז...
ותערוכה שלמה ללא פדיחות (בעצם כמעט, חוץ מהקטע עם הבורג של ה-802D..
את ההתרשמות שלי ודעתי על מה שהוצג שם, רשמתי כבר בפורום בתפוז...
- nexus
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 133
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 0
כל הכבוד !
לכל מארגני התערוכה ונציגי החברות - כל הכבוד !
הייתי עם עוד 2 חברים ומאוד מאוד נהננו .
היה מה לראות, היה מה לשמוע - ברמת תערוכה בינלאומית
וכמובן להתחכך באנשים כלבבך.
ש א פ ו
וכן ירבו.
הייתי עם עוד 2 חברים ומאוד מאוד נהננו .
היה מה לראות, היה מה לשמוע - ברמת תערוכה בינלאומית
וכמובן להתחכך באנשים כלבבך.
ש א פ ו
וכן ירבו.
When you hire people that are smarter than you are, You prove you are smarter than they are.
חברים היה מדהים , הייתי יחד עם שני חברים שהזמנתי ליום שישי פשוט הם לא האמינו לרמה של התערוכה ולכל דבר שהוצג שם פשוט נהנינו מכל רגע
ובמיוחד בחדר שהוצגו בו הרמקולים של הקליפש
פשוט ישבתי רוב הזמן שם ונהניתי מהם
כל הכבוד לכל מי שאירגן את התערוכה
ובמיוחד בחדר שהוצגו בו הרמקולים של הקליפש
פשוט ישבתי רוב הזמן שם ונהניתי מהם
כל הכבוד לכל מי שאירגן את התערוכה
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
פיי רומן, רק עכשיו נפל לי האסימון ! ישבתי ליד חבר שלך ביום שישי בהדגמה של ה-802D, ואני מוכרח לציין שהבאת אחלה דיסקים לצורך הבדיקה.רומן כתב:אני רוצה להביע את ההערכה הגדולה שלי למרטין, עפר וחיים, על אירגון התערוכה.
ותערוכה שלמה ללא פדיחות (בעצם כמעט, חוץ מהקטע עם הבורג של ה-802D..) זה כמעט בגדר נס..
את ההתרשמות שלי ודעתי על מה שהוצג שם, רשמתי כבר בפורום בתפוז......
- oferlaor
- מנהל

רומן,
חחח
אתה מתכוון שזה הפאשלה היחידה שאתה יודע עליה...
יש הרבה דברים שהיינו עושים טוב יותר, אבל זה גם היה שאלה של תקציב וזמן... אני חושב שעיקר ההפתעה היתה של המציגים שאני כלל לא בטוח שהאמינו שיש בארץ קהל כ"כ רחב ומבין עיניין. הרבה מאוד מהמציגים (ועוד יותר נציגים של חברות שלבסוף לא הציגו) הביעו בפינינו את דעתם כי קהל היעד לתערוכה כזו הוא נמוך ביותר ושזה לא יכול להצליח.
הפאשלה הגדולה ביותר היתה שכתוצאה מזכייתו של עמיר פרץ, לא הגיע צוות צילום של חדשות ערוץ 10 שהיה אמור לתת פוש רציני ליום שישי...
בכל מקרה, למדנו המון, ואני חושב שהמציגים הבינו שהם צריכים להשקיע יותר מחשבה ומאמץ לפני התערוכה בכדי להגיע לתוצאות טובות.
חחח
יש הרבה דברים שהיינו עושים טוב יותר, אבל זה גם היה שאלה של תקציב וזמן... אני חושב שעיקר ההפתעה היתה של המציגים שאני כלל לא בטוח שהאמינו שיש בארץ קהל כ"כ רחב ומבין עיניין. הרבה מאוד מהמציגים (ועוד יותר נציגים של חברות שלבסוף לא הציגו) הביעו בפינינו את דעתם כי קהל היעד לתערוכה כזו הוא נמוך ביותר ושזה לא יכול להצליח.
הפאשלה הגדולה ביותר היתה שכתוצאה מזכייתו של עמיר פרץ, לא הגיע צוות צילום של חדשות ערוץ 10 שהיה אמור לתת פוש רציני ליום שישי...
בכל מקרה, למדנו המון, ואני חושב שהמציגים הבינו שהם צריכים להשקיע יותר מחשבה ומאמץ לפני התערוכה בכדי להגיע לתוצאות טובות.
- ofer1973
- חבר ותיק

- תגובות: 1339
- שם מלא: ofer1973
- נתן תודות: 507 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
עופר
עזוב אותך מפאשלות קטנות ,היתה תערוכה פיצוץ
.
חוץ מזה ,זה שהיו פאשלות קטנות פה ושם זה רק סימן שזה
היה פרוייקט ענק
.
כי רק בפרויקטים קטנים ופשוטים אין טעויות או פאשלות .
בשבילי ,ונדמה לי שבשביל רובם זה היה מושלם .
אל תשכח שזאת התערוכה הראשונה בארץ ,ברמה
גבוהה כזאת .
בתודה רבה לכם על הכול.
עופר.י
עזוב אותך מפאשלות קטנות ,היתה תערוכה פיצוץ
חוץ מזה ,זה שהיו פאשלות קטנות פה ושם זה רק סימן שזה
היה פרוייקט ענק
כי רק בפרויקטים קטנים ופשוטים אין טעויות או פאשלות .
בשבילי ,ונדמה לי שבשביל רובם זה היה מושלם .
אל תשכח שזאת התערוכה הראשונה בארץ ,ברמה
גבוהה כזאת .
בתודה רבה לכם על הכול.
עופר.י
עופר.י
מכירה מיידית מול השקעה לטווח ארוך
אני מניח שאחת ההתלבטויות של המציגים - ואלו שלא הציגו - הייתה "תשומות מול תפוקות", או במילים אחרות: כמה אני אשקיע בתערוכה ומה הסיכוי שייצאו לי מזה מכירות.
חלק ניכר מבעיית השוק בארץ נובעת ממגבלות הגודל. השוק קטן מאוד ועבור ייבואנים של ציוד יקר והיקפי מכירות מוגבלים, כל השקעה בשיווק וקידום מכירות נשקלת מן הסתם בקפידה.
מבחינה זו מעודד לראות שיש קהל נישה די רחב, שצמא לתערוכות, לידע ולפעילות שתעשיר אותו בתחום. נראה שזה קהל לא אמיד בהכרח, אבל מאוד "שבוי", כלומר - אנשים צעירים שמוכנים לחסוך על מנת "להשיג את החלום". המשמעות של זה ברורה לדעתי: מי שישקיע ב"טיפוח" הקהל הזה וילווה אותו לאורך זמן, עשוי לקצור את הפירות בעתיד ולעשות מכירות.
לפיכך, גם אם הרבה מכירות של "ציוד כבד" לא היו בתערוכה, סביר להניח שנוצרה התעניינות אצל המבקרים וסביר מאוד שהיבואנים יוכלו לראות התעניינות רבה יותר בעתיד הקרוב. אם גם ניקח בחשבון שכמעט כל מבקר הוא "פריק" של התחום, והוא בעצמו מהווה "סוכן מכירות" ו"מנהיג דעה" בקרב חוג החברים והמשפחה המורחבת שלו, נבין שעוד מאות ואולי אלפי אנשים ייחשפו לסיפורי התערוכה בשבועות הקרובים. שימו לב כמה פעמים הזכירו כאן ובפורום תפוז את עופר שחורי, אודיופריק, יאיר תמם ודי-בי אודיו בימים האחרונים. תראו איזה יחסי ציבור מעולים הם קיבלו כאן, ובצדק רב כמובן.
יבואנים שטרחו לקחת את פרטי המבקרים יוכלו גם לדחוף מכירות בעתיד, באנמצעות קשר ישיר עם הלקוחות, הזמנה להאזנות וכד'.
מבחינה זו ההשקעה בתערוכה השתלמה ויבואנים שלא השתתפו בה עשו להערכתי טעות.
חלק ניכר מבעיית השוק בארץ נובעת ממגבלות הגודל. השוק קטן מאוד ועבור ייבואנים של ציוד יקר והיקפי מכירות מוגבלים, כל השקעה בשיווק וקידום מכירות נשקלת מן הסתם בקפידה.
מבחינה זו מעודד לראות שיש קהל נישה די רחב, שצמא לתערוכות, לידע ולפעילות שתעשיר אותו בתחום. נראה שזה קהל לא אמיד בהכרח, אבל מאוד "שבוי", כלומר - אנשים צעירים שמוכנים לחסוך על מנת "להשיג את החלום". המשמעות של זה ברורה לדעתי: מי שישקיע ב"טיפוח" הקהל הזה וילווה אותו לאורך זמן, עשוי לקצור את הפירות בעתיד ולעשות מכירות.
לפיכך, גם אם הרבה מכירות של "ציוד כבד" לא היו בתערוכה, סביר להניח שנוצרה התעניינות אצל המבקרים וסביר מאוד שהיבואנים יוכלו לראות התעניינות רבה יותר בעתיד הקרוב. אם גם ניקח בחשבון שכמעט כל מבקר הוא "פריק" של התחום, והוא בעצמו מהווה "סוכן מכירות" ו"מנהיג דעה" בקרב חוג החברים והמשפחה המורחבת שלו, נבין שעוד מאות ואולי אלפי אנשים ייחשפו לסיפורי התערוכה בשבועות הקרובים. שימו לב כמה פעמים הזכירו כאן ובפורום תפוז את עופר שחורי, אודיופריק, יאיר תמם ודי-בי אודיו בימים האחרונים. תראו איזה יחסי ציבור מעולים הם קיבלו כאן, ובצדק רב כמובן.
יבואנים שטרחו לקחת את פרטי המבקרים יוכלו גם לדחוף מכירות בעתיד, באנמצעות קשר ישיר עם הלקוחות, הזמנה להאזנות וכד'.
מבחינה זו ההשקעה בתערוכה השתלמה ויבואנים שלא השתתפו בה עשו להערכתי טעות.
- oferlaor
- מנהל

TakeOne,
דווקא שמעתי שגם היו גם מכירות של ציוד "כבד".
בכל מקרה, יש הרבה שיקולים אם כן או לא להופיע. היינו בדיונים עם יותר מכפול ממספר המציגים הסופי, כאשר לרבים מהם היו חששות כבדים או ציוד שהם חיכו לא ולא היו בטוחים אם יגיע בזמן.
בכל מקרה, בפעם הבאה, אני מניח שזה יהיה קל יותר לשכנע חברות לקחת איתנו סיכונים בגלל ההצלחה של הפעם הזאת (זה עדיין לא הסתיים - צפוי בקרוב להיות משודרת כתבה על התערוכה ועל האתר בחדשות).
בכל מקרה, יש הרבה שיקולים אם כן או לא להופיע. היינו בדיונים עם יותר מכפול ממספר המציגים הסופי, כאשר לרבים מהם היו חששות כבדים או ציוד שהם חיכו לא ולא היו בטוחים אם יגיע בזמן.
בכל מקרה, בפעם הבאה, אני מניח שזה יהיה קל יותר לשכנע חברות לקחת איתנו סיכונים בגלל ההצלחה של הפעם הזאת (זה עדיין לא הסתיים - צפוי בקרוב להיות משודרת כתבה על התערוכה ועל האתר בחדשות).
עפר,
אין לי ספק שהיו המון דרמות קטנות (וגדולות) מאחורי הקלעים.
זו טבעה של הפקה בסדר גודל כזה, בעיקר למי שטרם התנסה בזה על אמת.
(וכן, אני יודע שמרטין עזר לקלוני בתערוכות, ואני בטוח שהידע והניסיון שנצבר שם עזר לו, אבל בודאי זה שונה לחלוטין כשאתה המארגן, ולא רק "עוזר")
כשאני מדבר על פשלות, אני מתכוון לכאלה שהקהל מודע להן וחווה אותן.
שהרי זו החוכמה האמיתית - למנוע מהקהל לדעת על הבעיות, ועקב כך אותו קהל מרגיש שהכל זורם ונעים וללא בעיות.
אין לי ספק שהיו המון דרמות קטנות (וגדולות) מאחורי הקלעים.
זו טבעה של הפקה בסדר גודל כזה, בעיקר למי שטרם התנסה בזה על אמת.
(וכן, אני יודע שמרטין עזר לקלוני בתערוכות, ואני בטוח שהידע והניסיון שנצבר שם עזר לו, אבל בודאי זה שונה לחלוטין כשאתה המארגן, ולא רק "עוזר")
כשאני מדבר על פשלות, אני מתכוון לכאלה שהקהל מודע להן וחווה אותן.
שהרי זו החוכמה האמיתית - למנוע מהקהל לדעת על הבעיות, ועקב כך אותו קהל מרגיש שהכל זורם ונעים וללא בעיות.
אותו חבר הוא גנאדי, הלא הוא Croc הנודע.MarioMan כתב:פיי רומן, רק עכשיו נפל לי האסימון ! ישבתי ליד חבר שלך ביום שישי בהדגמה של ה-802D, ואני מוכרח לציין שהבאת אחלה דיסקים לצורך הבדיקה.רומן כתב:אני רוצה להביע את ההערכה הגדולה שלי למרטין, עפר וחיים, על אירגון התערוכה.
ותערוכה שלמה ללא פדיחות (בעצם כמעט, חוץ מהקטע עם הבורג של ה-802D..) זה כמעט בגדר נס..
את ההתרשמות שלי ודעתי על מה שהוצג שם, רשמתי כבר בפורום בתפוז.........
אם כך, אז על אחת כמה וכמה...
oferlaor כתב:TakeOne,
בכל מקרה, בפעם הבאה, אני מניח שזה יהיה קל יותר לשכנע חברות לקחת איתנו סיכונים בגלל ההצלחה של הפעם הזאת (זה עדיין לא הסתיים - צפוי בקרוב להיות משודרת כתבה על התערוכה ועל האתר בחדשות)....
אם בנוסף לכל גם היו מכירות, אז באמת התערוכה הזו הוכיחה שיש קהל ויש שוק, ושווה לכל יבואן להשקיע ולהיחשף.
תגובה לפאשלה הגדולה
oferlaor כתב:רומן,
חחח
בכל מקרה, למדנו המון, ואני חושב שהמציגים הבינו שהם צריכים להשקיע יותר מחשבה ומאמץ לפני התערוכה בכדי להגיע לתוצאות טובות....
עופר,
נראה לי שהפאשלה הגדולה ביותר, היא זכייתו של עמיר פרץ...
- oferlaor
- מנהל