מדריך MKV ל AVCHD עבור PS3
- jerbistuta
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ומה אני עושה במצב כזה?
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 295
האם אפשר לשים בשיטה השנייה
על הדיסק הקשיח החיצוני יותר מסרט אחד ???
האם חייבים לשים את הסרט בתקייה AVCHD אז אין אפשרות להוסיף סרט אחר כי התקייה כבר תפוסה - ??
האם יש אפשרות אחרת - כך שאוכל לראות כמה סרטים ביחד מבלי לחבר את הדיסק החיצוני למחשב כדאי לשנות את שם התקייה כל פעם לסרט שאני רוצה לראות ל AVCHD ??
האם חייבים לשים את הסרט בתקייה AVCHD אז אין אפשרות להוסיף סרט אחר כי התקייה כבר תפוסה - ??
האם יש אפשרות אחרת - כך שאוכל לראות כמה סרטים ביחד מבלי לחבר את הדיסק החיצוני למחשב כדאי לשנות את שם התקייה כל פעם לסרט שאני רוצה לראות ל AVCHD ??
Re: האם אפשר לשים בשיטה השנייה
רק תיקייה אחת יכולה להיות בשם AVCHD, ואין אפשרות אחרת מאשר לשנות את שם התיקייה לפני הצפייה בסרט..passanger57 כתב:על הדיסק הקשיח החיצוני יותר מסרט אחד ???
האם יש אפשרות אחרת - כך שאוכל לראות כמה סרטים ביחד מבלי לחבר את הדיסק החיצוני למחשב כדאי לשנות את שם התקייה כל פעם לסרט שאני רוצה לראות ל AVCHD ??...
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

יש לי בעייה
בסרט IRON MAN - הסרט כולל ערוץ סאונד TRUEHD ביצעתי את התהליך לפי המדריך כל הסרטים עובדים לי בלי שום בעייה עם DTS-HD -LPCM בסרט הזה אני לא שומע בכלל סאונד - בחרתי את פס הקול הנכון !
דרך אגב במחשב הסאונד כן עובד
משהו נתקל בבעיה עם סאונד TRUEHD בהפיכת בלו ריי מקורי לAVCHD והרצה דרך דיסק קשיח חיצוני ???
דרך אגב במחשב הסאונד כן עובד
משהו נתקל בבעיה עם סאונד TRUEHD בהפיכת בלו ריי מקורי לAVCHD והרצה דרך דיסק קשיח חיצוני ???
- passanger57
-
- חבר פעיל מאוד

לא עובד לי
שום סרט עם ערוץ סאונד TRUEHD
ניסתי גם את אני אגדה שיש בו שתי פסיי קול אחד DD ו TRUEHD וגם פה לא עובד לי ה TRUEHD רק DD (שומע שקט )
יש איזו סיבה מיוחדת שב AVCHD דרך דיסק חיצוני לא עובד TRUEHD ???
ניסתי גם את אני אגדה שיש בו שתי פסיי קול אחד DD ו TRUEHD וגם פה לא עובד לי ה TRUEHD רק DD (שומע שקט )
יש איזו סיבה מיוחדת שב AVCHD דרך דיסק חיצוני לא עובד TRUEHD ???
לפי ה-readme (בתרגום מרוסית עם גוגל) True HD - only tracks with AC3 core inside.
ד"א יש גרסה חדשה tsmuxer 1.8.8. השינויים (שוב ע"פ ה-readme): הרחבת התמיכה בקבצי SRT הכוללים text tags, HTML syntax and parameters וכן תמיכה בקונטיינר MTS.
ד"א יש גרסה חדשה tsmuxer 1.8.8. השינויים (שוב ע"פ ה-readme): הרחבת התמיכה בקבצי SRT הכוללים text tags, HTML syntax and parameters וכן תמיכה בקונטיינר MTS.
shraga007,
תוודא שבבחירת הפונט (צעד מס' 6 במדריך) אתה בוחר ב-DAVID, פונטים אחרים (ARIAL) גורמים לבעיות מדי פעם.
כמו כן נסה להוריד את הגירסה האחרונה של TSMUXER (הלינק במדריך), TSMUXER עודכן לאחרונה ל גירסה 1.8.8B שאמורה לתמוך טוב יותר בקבצי SRT.
תוודא שבבחירת הפונט (צעד מס' 6 במדריך) אתה בוחר ב-DAVID, פונטים אחרים (ARIAL) גורמים לבעיות מדי פעם.
כמו כן נסה להוריד את הגירסה האחרונה של TSMUXER (הלינק במדריך), TSMUXER עודכן לאחרונה ל גירסה 1.8.8B שאמורה לתמוך טוב יותר בקבצי SRT.
Natural Born Gamer