חידושים מבית Syabas/Popcorn Hour
- זה-הכינוי
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 620
תודה רבה על התשובות זיו 
- mika
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 171
מרוב שמחה שכחתי
על מה השמחה בעצם
המצב ב USNET מחמיר וחוץ מריפים שלX264 בשפע BD תמיד מתחבא ואם נוסיף את הצרה החדשה של TIME W שחיסלה את הנושא אצלה העתיד אפל מאוד.
מצד שני נשאלת השאלה האם כונן BR במחשב כאשר ANYDVD רץ ברקע ינוגן ע"י הפופ ביעילות ובחוקיות ועם פס קול משובח ב HD ?
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
מסקרן אותי כמה מכם יודעים בכנות להבדיל מתי סרט משמיע פס קול DTS או AC3 (בביטרייט גבוה) ??
כך או אחרת יש USB SLAVE וזה מה שכולם באמת מחכים לו !
my 2C
כך או אחרת יש USB SLAVE וזה מה שכולם באמת מחכים לו !
my 2C
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
המצב ב-USENET אחלה, רק צריך להתעדכן בשיטה החדשה של הקבוצה של ה-HD.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78952
- שם מלא: עפר לאור
בעייתי. כרגע באמת יש לא מעט דיסקים שיוצאים עם LDPCM. מצד שני, זה פורמט סופר בזבזני ביחס ל-TRUEHD ו- DTS HD MASTER. לא לשכוח - אין ב-LDPCM כיווץ. גם ב-DVD רגיל יש אפשרות ל-PCM ובשלב מסויים אף אחד לא השתמש בו... כיום בדיסקים יהיה אקסקלוסיבית DD ו-DTS.ה A-100 יודע להוציא LPCM 7.1 אשר מהווה פתרון שווה ערך לפורמטי האודיו החדשים (רק בלי שה LED הספציפי ההוא ידלק ברסיבר)....
לדעתי כך יהיה גם בבלוריי. ה-LDPCM פותר בעיה נקודתית (שלנגנים מהדור הראשון אין יכולת העברה של התכנים החדשים) אבל לדעתי TRUE HD ו- DTS HD יכבשו את הדיסקים מסיבה פשוטה אחת - הם תופסים הרבה פחות מקום על גבי הדיסק ומאפשרים לך לדחוס עוד הרבה שטויות אחרות במקום זה...
מצד שני, ה-A100 עלה כ"כ מעט כסף, שזה באמת פיתרון טוב עד לרגע שבו התכנים יהפכו באמת לפופולריים ביותר.
MarioMan,
לא צריך להגזים, המצב ממש לא דבש...
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
כן, צריך קצת לחפש אבל זה לא כל כך מפריע לי מכוון שמההתחלה לא הסתדרתי עם החיפוש של NewzBin בקבוצה הספציפית הזו, אבל אולי זה רק אני....
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.
- staticx
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
אף פעם לא נכנסתי ליוזנט, ואני פשוט לא צריך את זה, יש היום טראקרים של טורנט מיוחדים ל HD, בהם כל סרט יורד על קצב מקסימלי ואין כל בעייה למצא תכנים בקלילות.mika כתב:![]()
מרוב שמחה שכחתי
על מה השמחה בעצם
המצב ב USNET מחמיר וחוץ מריפים שלX264 בשפע BD תמיד מתחבא ואם נוסיף את הצרה החדשה של TIME W שחיסלה את הנושא אצלה העתיד אפל מאוד.
מצד שני נשאלת השאלה האם כונן BR במחשב כאשר ANYDVD רץ ברקע ינוגן ע"י הפופ ביעילות ובחוקיות ועם פס קול משובח ב HD ?...
אם יהיו לי הזמנות אני אעדכן אתכם
אה וחוצמזה , בלי שום קשר , אני מאתמול אבא לתינוקת מדהימה!
רוב תודות למאחלים
- Star-Blazer
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1104
ואני מחכה עדיין ל - 110, יש חדש לגבי תאריך יציאה?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
staticx,
מזל טוב!
מזל טוב!
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
אתמול נאמר לי כי ה Batch הראשון ישוחרר תוך שבועיים. Batch זה אמור להיות משוחרר לעורכי סקירות ולמשווקים ולכן הוא לא רלוונטי יותר מידי לצרכן הסופי.
ה Batch השני צריך להופיע שבוע לאחר מכן, אך מנסיון עבר, הביקוש יהיה גבוה למדי ולכן יהיה קשה להשיג יחידה במהירות (אלא אם כן תהיו מאוד זריזים עם המקלדת).
חברת Popcorn Hour מסבירה את האיחור בלוחות הזמנים מפאת ה QA האינטנסיבי אשר נעשה למוצר, הם רוצים להמנע ממקרה TViX DViCO 6500 דור ראשון.
בכל אופן, אל תמהרו לבצע את הרכישה כל כך מהר, חשוב לבדוק את המוצר לפני כן ולוודא כי הוא עושה את מה שהוא מתיימר לעשות.
ה Batch השני צריך להופיע שבוע לאחר מכן, אך מנסיון עבר, הביקוש יהיה גבוה למדי ולכן יהיה קשה להשיג יחידה במהירות (אלא אם כן תהיו מאוד זריזים עם המקלדת).
חברת Popcorn Hour מסבירה את האיחור בלוחות הזמנים מפאת ה QA האינטנסיבי אשר נעשה למוצר, הם רוצים להמנע ממקרה TViX DViCO 6500 דור ראשון.
בכל אופן, אל תמהרו לבצע את הרכישה כל כך מהר, חשוב לבדוק את המוצר לפני כן ולוודא כי הוא עושה את מה שהוא מתיימר לעשות.
- Movie_fan
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
זה-הכינוי כתב:וכבל קואקסלי יכול להעביר את הLPCM ..?...
ziv_r כתב:שלילי בשל קצב נתונים גבוה יותר מקיבולת המחבר....
אז איך בעלי ה A100 יוכלו להנות מהפורמט החדש ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Movie_fan
-
- חבר שרק התחיל

ובמידה ואין להם כניסת HDMI ברסיבר , יש איזשהו workaround ?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- Movie_fan
-
- חבר שרק התחיל

התכוונתי למשהו יותר טכני
אם היה מעביר מ HDMI לאופטי זה היה עוזר ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

Movie_fan,
יצא לך במקרה לבדוק אם אתה שומע הבדלים בין השיטות השונות?
יצא לך במקרה לבדוק אם אתה שומע הבדלים בין השיטות השונות?
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

לא, מכיוון שכבל דיגיטלי קואקסיאלי איננו מספק דיו עבור קצב הנתונים הנדרש מ LPCM 7.1
DD & DTS אינם פשרה כזאת רעה...
DD & DTS אינם פשרה כזאת רעה...
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

guyezra,
ההבדל קיים, זה לא כמו ויכוחי כבלים
הרי לעולם לא תגיד למישהו שיבדוק אם הוא רואה את ההבדלים בין 720P ל 1080P, פשוט בשל העובדה כי ההבדלים קיימים, בדיוק כמו ההבדלים בין פורמטי האודיו החדשים ל DTS & DD.
ההבדל קיים, זה לא כמו ויכוחי כבלים
הרי לעולם לא תגיד למישהו שיבדוק אם הוא רואה את ההבדלים בין 720P ל 1080P, פשוט בשל העובדה כי ההבדלים קיימים, בדיוק כמו ההבדלים בין פורמטי האודיו החדשים ל DTS & DD.
- Movie_fan
-
- חבר שרק התחיל

guyezra
אני אמור לקבל את ה A100 שלי בעוד מספר ימים.
וגם אז לא אוכל לבדוק מכיוון שאין לי כניסת HDMI ברסיבר.
אני אמור לקבל את ה A100 שלי בעוד מספר ימים.
וגם אז לא אוכל לבדוק מכיוון שאין לי כניסת HDMI ברסיבר.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

לא טענתי שהוא לא קיים.ziv_r כתב:guyezra,
ההבדל קיים, זה לא כמו ויכוחי כבלים![]()
הרי לעולם לא תגיד למישהו שיבדוק אם הוא רואה את ההבדלים בין 720P ל 1080P, פשוט בשל העובדה כי ההבדלים קיימים, בדיוק כמו ההבדלים בין פורמטי האודיו החדשים ל DTS & DD....
מה שאני אומר זה שלא מעט אנשים לא יוכלו להרגיש בהבדלים מכל מני סיבות:
רסיבר
רמקולים
סתם שמיעה
וכאלה שזה פחות חשוב להם...