בדיקת מהו המחשב החלש ביותר שעדיין מצליח להריץ סרט 1080P

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029
נתן תודות: 201 פעמים
קיבל תודות: 513 פעמים

שליחה #81 

guyezra כתב:osherov,
איך אני רואה את HALLI בגרף?
אני יודע שהוא מופעל כי האייקון מופיע, אבל אני לא רואה אותו בגרף שנוצר (כלומר סרט מתפצל לאודיו ווידאו - CYBERLINK ו-AC3FILTER ומשם ל-DEAFAULT SOUND ו-VMR)
...
1. אתה הולך ב GraphEdit לתפריט Graph->InsertFilter
2. פותח את השדה שנקרא DirectShow Filters (נפתחת רשימה ארוכה)
3. בוחר את הפילטר שנקרא Haali Media Spliter (תמונה 1)
4. אוטומטית תיפתח תיבת בחירת קובץ שם אתה בוחר את קובץ ה MKV בו אתה רוצה להשתמש
5. יתווסף פילטר חדש לחלון הראשי ב GraphEdit (תמונה 2)
6. אתה מבצע את אותם פעולות כדי להוסיף את הפילטר של CyberLink H.264/AVC Decoder
7. עכשיו אתה יכול לבצע חיבור בין שני הפילטרים (Haali Media Spliter וה CyberLink).
אתה מחבר את ה Video out pin של ה Haali פילטר לבין ה Video In pin של ה CyberLink פילטר

-ככה אתה יכול להמשיך ולבנות את הגרף פילטר אחרי פילטר
-בנוסף בכל רגע ניתן לבחור (בלחיצת כפתור ימני) באחד מה output pin של אחד הפילטרים ואז ללחוץ על סימן ה Render Pin (תמונה 3) ברגע זה אוטומטית יתווספו הפילטרים והחיבורים (לאותו ה pin שנבחר)
תמונה 1
 תמונה 1
תמונה 2
 תמונה 2
תמונה 3
 תמונה 3

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #82 

הבנתי.
אני אבדוק.

דרך אגב, החלפתי את הקודק ל-COREAVC ואז הסרט התנגן, אבל בלי האצת חומרה כמובן.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #83 

PopPy כתב: שאלה אם אפשר - oferL ציין שיש ברשותו גם כרטיס מסך, עכשיו ברור שהמצב האופטימלי הוא מעבד חזק + כרטיס מסך חזק, אבל האם כרטיס מסך טוב יכול לפצות על מעבד חלש חד ליבה עד כדי כך שמחשב כזה יריץ 1080p חלק?
...
גם אני מופתע שזה הצליח לרוץ אצלו בעיקר בגלל המעבד החלש.
על פניו בגלל שאין האצה בחומרה (על הקובץ בפרופיל 5.1) נראה שחשיבות כרטיס המסך פחותה מחשיבות המעבד ואולי אפילו מחשיבות הקודקים ומערכת ההפעלה. אבל זה שוב רק בתאוריה ובמעשה oferL הוכיח שגם מעבד חלש מסוגל לאכול תוכן 1080p עם הכרטיס מסך, מערכת ההפעלה והקודקים הנכונים !!!

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #84 

guyezra כתב:הבנתי.
אני אבדוק.

דרך אגב, החלפתי את הקודק ל-COREAVC ואז הסרט התנגן, אבל בלי האצת חומרה כמובן.
...
ברגע שתבנה את הגרף כמו תמונה 1 או תמונה 2
אז אתה אמור לקבל האצה בחומרה
תמונה 1
 תמונה 1
תמונה 2
 תמונה 2
תמונה 3
 תמונה 3

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #85 

oferL,
תנסה להריץ את הסרטים באמצעות BSplayer, נראה לי שצפויה לך הפתעה טובה,במיוחד עם כתוביות.

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346
נתן תודות: 503 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #86 

כמה שאלות תם,
1- במערכת הפעלה XP , האם EVR ייתן תוצאות טובות יותר מ-VR9 ?
2- איך אני גורם ל-BSplayer להשתמש ב-EVR? (הוא כבר מותקן אצלי).
3- האצת חומרה, כמה שאני יודע, יכולה להיות רק בכרטיסי מסך החדשים יותר (8500 ומעלה ב-NVIDIA ו-2600 ומעלה ב-ATI), נכון או לא?

tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #87 

theAman כתב:כמה שאלות תם,
3- האצת חומרה, כמה שאני יודע, יכולה להיות רק בכרטיסי מסך החדשים יותר (8500 ומעלה ב-NVIDIA ו-2600 ומעלה ב-ATI), נכון או לא?
...
1.?
2א. אתה צריך להוריד את NET3 ממיקרוסופט:
http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en

2ב. http://www.hometheater.co.il/vp496291
3.גם 2400 :-) כל מה שרשום עליו שתומך 264
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #88 

osherov, אם תסתכל טוב בהגדרות מפענח ה H.264/AVC של Cyberlink תראה אחד מהדברים שגורמים לי שלא ליפול מהכיסא מרוב התפעמות כל פעם שמזכירים האצה בחומרה: ה deinterlacing תמיד מוגבל ל Bob או Weave מה שהופך את חווית הצפיה בתכני 1080i וגם ב MPEG-2 לפחות איכותית.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #89 

Catskinner כתב:osherov, אם תסתכל טוב בהגדרות מפענח ה H.264/AVC של Cyberlink תראה אחד מהדברים שגורמים לי שלא ליפול מהכיסא מרוב התפעמות כל פעם שמזכירים האצה בחומרה: ה deinterlacing תמיד מוגבל ל Bob או Weave מה שהופך את חווית הצפיה בתכני 1080i וגם ב MPEG-2 לפחות איכותית.
...
יש לי מיספר שאלות לגביי ה deinterlacing

1. איזה deinterlacing נחשב לאיכותי יותר
2. האם אתה מפעיל את ה deinterlacing ב COREAVC כל הזמן (גם בצפיה בתכנים של 1080P ) או שרק בצפיה ב 1080I
3. במה קשור ה deinterlacing לתכנים של MPEG-2 ? כמו כן לעניות דעתי המפענח הנ"ל לא מטפל בתכנים של MPEG-2 לדעתי יש ל CYBERLINK מפענח אחר שעושה את העבודה בפורמט הזה

בתודה מראש
רוברט

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #90 

טוב :?
נסיון אחד עבד ליעל 2% CPU
נסיון שני עבד על 43% CPU
אבל בשום מקרה הסרט לא התנגן חלק.
ה-SAMPLE הראשון אף פעם לא מתנגן בפעם הראשונה, אני מסיר את הקודק מחזיר אותו, מוריד DXVA, מחזיר DXVA ואז הוא מתנגן.

אני גם אבדוק את ה-720P ואדווח

erezr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #91 

התוצאות בדיקה שלי הן:
בשימוש עם קודק של CYBERLINK מעבד על 100% וקרטועים בשני הקבצים (הראשונים שפורסמו) עם/בלי כתוביות.
בשימוש עם קודק של COREAVC מעבד בממוצע 40-50%, מקסימום של 60% ומינימום של 30% בשני הקבצים עם/בלי כתוביות.

המפרט:
מחשב נייד DELL D520
מעבד: T2400 @ 1.83GHZ
זיכרון: 1GB
כרטיס מסך: Intel 945GM
וינדוס XP PRO

אני אנסה אח"כ עם מחשב שני.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #92 

rgb31, תכני MPEG-2 כפי שאתה מכיר אותם - לדוגמה DVD הם כמעט כולם Interlaced. ברור שמפענח ה H.264 לא מטפל בהם אבל אם סימנת ב PowerDVD להשתמש בחומרה אז מפענח ה MPEG-2 של PowerDVD יעביר את הפענוח לדרייבר של כרטיס המסך שישתמש באותן שיטות של Bob או ב Weave . מבין שניהם Bob נחשב לטוב יותר. במצב autoselect ייתכן ויהיה שימוש בשניהם ביחד וזה גם המצב שאולי אתה מכיר בשם Adaptive או Progressive .

בד"כ deinterlacing איכותי - כלומר שיטות מתקדמות יותר - משתמש גם במנגנוני חיזוי ופיצוי לתנועה, צבע ובהירות. אלו הם הפרמטרים שיכולים להשתנות בין שני שדות המרכיבים פריים בודד. אתה יכול לראות דוגמאות והסברים כאן: http://www.100fps.com/ אומנם מדובר כאן ב mpeg-2 אבל הבעיות המוצגות והשיטות נשארו פחות או יותר זהות גם לגבי תכני 1080i H.264. זו גם אחת הסיבות לקיומם של מעבדי ווידאו ייעודיים חיצוניים. מי שיש לו כזה יעדיף לשלוח אליו את התוכן במצב Interlaced דווקא.

rgb31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 602
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #93 

Catskinner כתב:rgb31, תכני MPEG-2 כפי שאתה מכיר אותם - לדוגמה DVD הם כמעט כולם Interlaced. ברור שמפענח ה H.264 לא מטפל בהם אבל אם סימנת ב PowerDVD להשתמש בחומרה אז מפענח ה MPEG-2 של PowerDVD יעביר את הפענוח לדרייבר של כרטיס המסך שישתמש באותן שיטות של Bob או ב Weave . מבין שניהם Bob נחשב לטוב יותר. במצב autoselect ייתכן ויהיה שימוש בשניהם ביחד וזה גם המצב שאולי אתה מכיר בשם Adaptive או Progressive .

בד"כ deinterlacing איכותי - כלומר שיטות מתקדמות יותר - משתמש גם במנגנוני חיזוי ופיצוי לתנועה, צבע ובהירות. אלו הם הפרמטרים שיכולים להשתנות בין שני שדות המרכיבים פריים בודד. אתה יכול לראות דוגמאות והסברים כאן: http://www.100fps.com/ אומנם מדובר כאן ב mpeg-2 אבל הבעיות המוצגות והשיטות נשארו פחות או יותר זהות גם לגבי תכני 1080i H.264. זו גם אחת הסיבות לקיומם של מעבדי ווידאו ייעודיים חיצוניים. מי שיש לו כזה יעדיף לשלוח אליו את התוכן במצב Interlaced דווקא.
...
אני דווקא היתכוונתי לקיבציי TS שהם MPEG-2 אני כלל לא צופה ב DVD

האם אתה מישתמש ב DEINTERLACING של COREAVC או של FFDSHOW או בשנייהם יחד ובאיזה סוג אתה בוחר ?
והאם רצוי להפעיל את ה deinterlacing כל הזמן (גם בצפיה בתכנים של 1080P ) או שרק בצפיה בתכנים שהם 1080I ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #94 

גם קבצי TS הם בד"כ Interlaced.

אני בד"כ משתמש אך ורק ב ffdshow כי לדעתי הוא נותן תמונה טובה יותר מ CoreAVC שבו אני משתמש רק בתכני 1080 כבדים. במחשב שאינו מחובר למעבד ווידאו ייעודי אני משאיר את ffdshow על 5-tap lowpass או על TomsMoComp. דרך אגב, אם אתה רוצה להשתמש ב weave או ב bob ב ffdshow הם נקראים שם Kernel deinterlacer ו kernel Bob. ב כשאני משתמש ב CoreAVC אני משאיר אותו על מצב hardware ומקווה לטוב.

אתה יכול להשאיר את ה deinterlacing מופעל כל הזמן. רק שהוא יצרוך משאבים וייתכן ולא תראה שום שיפור בתמונה בתכנים שהם progressive.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #95 

Catskinner כתב:osherov, אם תסתכל טוב בהגדרות מפענח ה H.264/AVC של Cyberlink תראה אחד מהדברים שגורמים לי שלא ליפול מהכיסא מרוב התפעמות כל פעם שמזכירים האצה בחומרה: ה deinterlacing תמיד מוגבל ל Bob או Weave מה שהופך את חווית הצפיה בתכני 1080i וגם ב MPEG-2 לפחות איכותית.
...
-אכן גיליתי זאת, אבל כמעט כל התכנים שלי הם 1080P או 720P ככה שאני לא מנגן כמעט בכלל HD שהוא interlacing במקור
-יכולות ה deinterlacing של כל אחד מהרכיבים זה נושא מעניין ולכן אני עכשיו מוריד תוכן 1080i כדי להשוות קצת באיכויות
-אגב הפתרון שלי בניגון סרט DVD הישן והטוב (זוכרים את זה ?!) זה פשוט לשבת מטר רחוק יותר מהמסך :wink:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #96 

theAman כתב:כמה שאלות תם,
...
1. התשובה היא יותר מורכבת ממה שנראה לעין:
ב VISTA התשובה היא חד משמעית כן (שים לב שנראה יותר טוב זה ולא בהכרח צורך פחות משאבים)
אבל ב XP זה לא חד משמעי והסיבה:
במערכת הפעלה ויסטה מיקרוסופט יצרו ארכיטקטורה חדשה לטיפול במדייה דיגיטלית (כגון ניגון סרטים) שנקראת Media Foundation (בקיצור MF) לעניינו כדי להשתמש בחלק מארכיטקטורה זאת קיים רכיב שנקרא EVR (זה לא ה EVR Filter שתיכף נגיע אליו)

רכיב זה רץ במקביל לתשתיות הישנות במערכת (כגון DirectShow שרוב הנגנים משתמשים בו)
יש הרבה יתרונות לשימוש ב EVR ולהלן חלק קטן מהם:
- יכולת האצת חומרה משופרת (DXVA2 לעומת DXVA1 ב XP)
- כדי לעבוד במדייה דיגיטלית אין צורך לעבוד רק דרך DirectShow (ה WMP11 וה VMC בחלקם כבר לא עובדים כך)
- גמישות רבה יותר למפתחים להתממשק ל EVR ולהוסיף תכונות מיוחדות (כגון הוספת כתוביות בצורה יעילה יותר או ביצוע video-mixing יעיל יותר וכו) בשימוש ב MPC ו BSPlayer
- עבודה יעילה יותר מול משאבי המערכת (בפועל כנראה שזה עדיין לא קורה)
- יכולות עיבוד תמונה משופרות (מה בדיוק ? את זה צריך לשאול את מיקרוסופט)
- ניצול טוב יותר של יכולות interlacing ו deinterlacing בחומרה
- בעיית ה tearing שמתברר שקיימת ב VMR9 נפתרה עכשיו כמעט לגמרי (מידע זה באדיבות Catskinner)

על מנת לאפשר עבודה עם היכולות האלו ב DirectShow מיקרוסופט יצרו את EVR Filter המוכר לנו.
פילטר זה נוצר במקור רק לויסטה ולא ל XP אבל הצליחו להסב אותו גם ל XP אבל וזאת התשובה לשאלה המקורית:
EVR Filter ב XP לא משתמש בכל היכולות בהם הוא משתמש בויסטה וזה בגלל החוסר תמיכה של XP ב MF וברכיב ה EVR וב DXVA2
עדיין כנראה שקיימות יכולות שכן ממומשות בפילטר עצמו שלא דורשות תמיכה ב MF אבל מהם בדיוק זה ,שוב, כמובן דורש ניסוי וטעייה (כמו תמיד).
צריך לבדוק ב XP שימוש ב EVR Filter מול ה VMR9 (אין לי XP ולכן אין לי דרך לבדוק זאת)

2. ראה תמונה

3. נכון חלקית:
תמיכה בפיענוח חומרה של חלק מערוצי הוידאו כגון H264 ו MPEG2 אכן קיימת רק בכרטיסים החדשים אך ישנם יכולות נוספות שונות ומשונות שעדיין עוזרות בעבודה עם ניגון הוידאו שקיימות גם בכרטיסים אחרים (אפילו הישנים)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #97 

טוב יש לי תוצאות של ה-720P.
שניהם הואצו לי, גם ה-5.1 עם CPU של 5% בגרף.
יכול להיות שהפרופיל זה לא הבעיה?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #98 

guyezra כתב:טוב יש לי תוצאות של ה-720P.
שניהם הואצו לי, גם ה-5.1 עם CPU של 5% בגרף.
יכול להיות שהפרופיל זה לא הבעיה?
...
יפה חשבתי שיקח יותר זמן למישהו לשים לב לעניין הזה !!
אך עדיין הבעייה היא בפרופיל !!

איך לי כבר כוח לכתוב אז אני אצטט:
פרופיל [email protected] מגדיר שה DPB לא יכול להיות גדול מ 12,582,912 בתים. את הנתון הזה כרטיס המסך מפענח ומקצה זיכרון בגודל זה. זיכרון זה ישמש אותו לפענוח הערוץ המקודד. DPB בעצם מגדיר כמה פריימים הכרטיס צריך בו זמנית להחזיק בזיכרון כפול גודל כל פריים כזה.
לדוגמה: עד עכשיו בתוכן P1080 נתון זה היה מוגדר כ 8 פריימים (המספר הזה זהו פרמטר
שנקרא ref frames שהוא הגורם לכל בעיותנו) גודל הזיכרון לכן בקרה זה יהיה: 920x1080x8=16,588,800 (גובה תמונה X רוחב תמונה X כמות תמונות).
וכאן רואים שיש חריגה מהגדרת הפרופיל של גודל מקסימלי ל DPB ולכן כרטיסי המסך שתומכים רק בפרופיל הזה (וכל הפרופילים מתחת אבל לא מעל !) לא יבצעו האצה בחומרה. כדי להשלים את התמונה ב P720 בדר"כ הקידוד הוא 8 או 9 פריימים ואז: 1080x720x9=6,998,400 וזה נמצא בתוך הגבולות ולכן אין בעייה רק לשנות את נתוני הפרופיל ואז ניתן לקבל האצה בחומרה.
(כדי לדייק מספר ה ref frames המקסימלי לתוכן P1080 בפרופיל המדובר הוא 4 וזה מכיוון שהמספר המקסימלי של בתים צריך להיות קטן או שווה 8,294,400 בתים. אכן 16,588,800 בתים זאת מגבלת הפרופיל אבל חלק מהזיכרון דרוש לצורך הקידוד ולכן המספר הרלוונטי הוא 8,294,400 בתים)
...
ההסבר:
סוג הפרופיל נרשם ב Header-ים בתחילת הערוץ ותפקידו לתת אינפורמציה למפענח לגבי סוג, תוכן והגדרות הערוץ המקודד
כפי שנרשם למעלה פרופיל High @ Leve4.1 לא יכול לעבור את גודל הזיכרון של 8,294,400 בתים, במידה וכך הדבר החומרה ,כיום ,לא תצליח לפענח תוכן זה.
מפענח של CyberLink ,כנראה ,לא בודק בכלל את סוג הפרופיל ב Header-ים ומייד מנסה להשתמש בהאצה של החומרה.
החומרה מצידה מצליחה להאיץ רק אם גודל הבתים לא עובר את 8,294,400 !!

תצפיות:
-זאת הסיבה שאתה מצליח לנגן את קובץ ה 720p שמוגדר אומנם כ High @ Leve5.1
אבל אין לו חריגה במספר הבתים (שים לב שרק נתוני הפרופיל שונו ולא נעשה קידוד מחדש לקובץ השני)

-זאת הסיבה שב 1080p אפילו כשהפרופיל מוגדר כ 5.1 ואפילו עם מספר הבתים חורג מ8,294,400 עדיין ה CyberLink מנסה להאיץ בחומרה אבל כאן הוא לא מצליח לעשות את זה וזאת ,כנראה, הסיבה שמקבלים מסך ירוק\שחור וכו

-זאת הסיבה שאם משנים בקובץ ה 1080p רק את ה Header-ים מ 5.1 ל 4.1 עדיין אין האצה

לסיכום:
-אחרי שהבנתי שכך ה CyberLink עובד אז בקובץ ה 1080p השני (זה שקודד מחדש לפרופיל 4.1) בקובץ זה לא שניתי את Header-ים מ 5.1 ל 4.1 אלא הקידוד מחדש עומד עכשיו במגבלת הפרופיל (8,294,400 בתים) ולכן למרות שהקובץ מוגדר עדיין כ 5.1 (אגב אתם יכולים לבדוק את זה בתוכנת ה avinaptic) עדיין אני מצליח לקבל האצה מלאה בחומרה !!

-מעניין האם רק המפענח של CyberLink מתעלם מנתון זה או גם decoder-ים אחרים מתעלמים. ב XP אני יודע שגם המפענח של NVIDIA תומך בהאצה ולכן שווה לבדוק איתו (מי מרים את הכפפה ?)

-רק למי שלא מכיר אז התוכנה שיודעת לשנות את הפרופיל ב Header-ים (לא מקודדת מחדש!) נקראת IDC Changer.exe

בקיצור נראה לי שזה עכשיו מבלבל קצת יותר אבל תלונות ל guyezra על זה שהוא העלה את הנושא

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #99 

אז SAMPLE 4.1 מספר 2 אמור לתת לי האצה?

אז אם אני מבין אותך, אז אני יכול בעזרת ה- IDC Changer.exe לשנות פרופיל ל-1080P כך שהוא יואץ לי בלי קידוד מחדש?

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה #100 

guyezra כתב:אז SAMPLE 4.1 מספר 2 אמור לתת לי האצה?

אז אם אני מבין אותך, אז אני יכול בעזרת ה- IDC Changer.exe לשנות פרופיל ל-1080P כך שהוא יואץ לי בלי קידוד מחדש?
...
הלוואי,
התשובה היא לא !
כדי לקבל האצה בחומרה בקובץ 1080p חייבים לקודד מחדש את הקובץ :עצוב: (דווקא שינוי הפרופיל ע"י IDC Changer לא חובה)

הקבצים איתם אתה אמור לקבל האצה הם:
2) 1080p Profile 4.1 Sample File.mkv
4) 1080p Profile 4.1 Sample2 File.mkv
5) 720p Profile 5.1 Sample3 File.mkv
6) 720p Profile 4.1 Sample3 File.mkv

כאשר הקובץ המעניין ביותר הוא: 1080p Profile 4.1 Sample2 File.mkv
מכיוון שבקובץ זה הביטרייט והגודל זהים לקובץ המקור ממנו הוא קודד ולכן מאוד מעניין
לבדוק האם מרגישים בהבדל בניגון שני קבצים אלו (קובץ המקור : 1080p Profile 5.1 Sample2 File.mkv)
במידה וההבדל לא מורגש זה אומר שניתן בקלות (יחסית) להמיר כל קובץ MKV 1080P כדי שניתן יהיה לקבל האצה בחומרה
מה שיוריד את התלות כמעט לגמרי בעוצמת המעבד

אגב, אני לא הרגשתי בהבדלים ואני מתכננן לקודד סרט מלא (פעולת הקידוד לוקחת המון זמן) ולצפות בו ולראות האם יש הבדלים

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”