מה יש בכבלים האלה שהם עולים 14,000
צודק לגמרי, keyser, אבל שים לב מאיפה הthread מתחיל - מפוסט של מישהו שלא מבין למה שמישהו יוציא 14K על כבל והמטרה בעצם לשמוע מאחרים שמדובר בשטויות וכבלים בסדר גודל כזה מיועדים למי שלא מבין שום דבר.
ושים גם לב שמי שיטענו שמדובר בתכסיס שיווקי לקורבנות אופנה יהיו אנשים הHTPC למיניהם - מי שיעדיפו מערכות רב ערוציות לצפיה בסרטים, ועוד כאלה המבוססות על מחשב ביתי.
ושים גם לב שמי שיטענו שמדובר בתכסיס שיווקי לקורבנות אופנה יהיו אנשים הHTPC למיניהם - מי שיעדיפו מערכות רב ערוציות לצפיה בסרטים, ועוד כאלה המבוססות על מחשב ביתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46364
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם אנחנו כבר עוסקים בתאוריות קונספירציה ותכסיסים שיווקיים, אני בכלל שמעתי שנושא ההפרדה של רכיבים במערכות אודיו, כמו מגבר ו Pre נפרדים, הפרדת ה DAC, ספקי כח חיצוניים ועוד - כל הנהירה ל Separates התחילה על ידי The cable manufacturers על מנת שנרכוש עוד כבלים לחיבור כל החלקים...shineon כתב:ושים גם לב שמי שיטענו שמדובר בתכסיס שיווקי לקורבנות אופנה יהיו אנשים הHTPC למיניהם - מי שיעדיפו מערכות רב ערוציות לצפיה בסרטים, ועוד כאלה המבוססות על מחשב ביתי....
ברור - יצרני הכבלים הם מקור כל הרע בעולםאם אנחנו כבר עוסקים בתאוריות קונספירציה ותכסיסים שיווקיים, אני בכלל שמעתי שנושא ההפרדה של רכיבים במערכות אודיו, כמו מגבר ו Pre נפרדים, הפרדת ה DAC, ספקי כח חיצוניים ועוד - כל הנהירה ל Separates התחילה על ידי The cable manufacturers על מנת שנרכוש עוד כבלים לחיבור כל החלקים......
- efib
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 12395
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
keyser כתב:אני לא מצליח להבין מה כל ההתעסקות בזה בכלל... שכל אחד ייבחן לעצמו אם יש שינוי או אין שינוי. מי שרוצה שייעשה לעצמו מבחן עיוור ונגמר הסיפור. מה העניין כל הזמן להוכיח לאחרים שאין או יש הבדלים ?...
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים
פאשיסטים