מה יש בכבלים האלה שהם עולים 14,000

כבלים, מתאמים, מחברים, מפצלים, מעמדים וכו'
shineon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 304
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #81 

צודק לגמרי, keyser, אבל שים לב מאיפה הthread מתחיל - מפוסט של מישהו שלא מבין למה שמישהו יוציא 14K על כבל והמטרה בעצם לשמוע מאחרים שמדובר בשטויות וכבלים בסדר גודל כזה מיועדים למי שלא מבין שום דבר.

ושים גם לב שמי שיטענו שמדובר בתכסיס שיווקי לקורבנות אופנה יהיו אנשים הHTPC למיניהם - מי שיעדיפו מערכות רב ערוציות לצפיה בסרטים, ועוד כאלה המבוססות על מחשב ביתי.

keyser
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 264 פעמים

שליחה #82 

האמת שברוב המיקרים - מוצר שאין לי מסוגלות לרכוש אותו, אני אפילו לא מתעניין למה הוא עולה ככה.

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #83 

לא רלוונטי
Stay foolish

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #84 

keyser כתב:האמת שברוב המיקרים - מוצר שאין לי מסוגלות לרכוש אותו, אני אפילו לא מתעניין למה הוא עולה ככה.
...
מילים כדרבנות!
(Y)
Stay foolish

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46364
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #85 

shineon כתב:ושים גם לב שמי שיטענו שמדובר בתכסיס שיווקי לקורבנות אופנה יהיו אנשים הHTPC למיניהם - מי שיעדיפו מערכות רב ערוציות לצפיה בסרטים, ועוד כאלה המבוססות על מחשב ביתי.
...
אם אנחנו כבר עוסקים בתאוריות קונספירציה ותכסיסים שיווקיים, אני בכלל שמעתי שנושא ההפרדה של רכיבים במערכות אודיו, כמו מגבר ו Pre נפרדים, הפרדת ה DAC, ספקי כח חיצוניים ועוד - כל הנהירה ל Separates התחילה על ידי The cable manufacturers על מנת שנרכוש עוד כבלים לחיבור כל החלקים...

shineon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #86 

לאבד עניין במה שידך אינה משיגה זה סגולה לבריאות ואריכות ימים - ישר כוח :)

מה שקורה כאן זה דומה יותר למשל של קרילוב - השועל שאינו מצליח להכנס לכרם מבעד לגדר מסיק מכך שענבים שצומחים בו באושים.

shineon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #87 

אם אנחנו כבר עוסקים בתאוריות קונספירציה ותכסיסים שיווקיים, אני בכלל שמעתי שנושא ההפרדה של רכיבים במערכות אודיו, כמו מגבר ו Pre נפרדים, הפרדת ה DAC, ספקי כח חיצוניים ועוד - כל הנהירה ל Separates התחילה על ידי The cable manufacturers על מנת שנרכוש עוד כבלים לחיבור כל החלקים...
...
ברור - יצרני הכבלים הם מקור כל הרע בעולם :-)

efib
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 12395
קיבל תודות: 0

שליחה #88 

keyser כתב:אני לא מצליח להבין מה כל ההתעסקות בזה בכלל... שכל אחד ייבחן לעצמו אם יש שינוי או אין שינוי. מי שרוצה שייעשה לעצמו מבחן עיוור ונגמר הסיפור. מה העניין כל הזמן להוכיח לאחרים שאין או יש הבדלים ?
...
(Y)
תתחדשו ותהנו !
פאשיסטים

שלח תגובה

חזור אל “כבלים ואביזרים”