Lost - עונה 4
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
לא הבנתי דבר אחד.
בשיחה של פני ודזמונד היא אומרת לו שהיא חקרה במשך 3 שנים ( לא אומרים מה היא חקרה ). אח"כ היא מזכירה את צ'ארלי.
העניין הוא כזה, אם ציר הזמן משובש, האם יתכן שהיא חקרה 3 שנים אחרי שהיא דיברה עם צ'ארלי ? או שהחקירה שלה היא זו שהובילה אותה להתקשר לספינה שם היא הצליחה לדבר עם צ'ארלי ?
בשיחה של פני ודזמונד היא אומרת לו שהיא חקרה במשך 3 שנים ( לא אומרים מה היא חקרה ). אח"כ היא מזכירה את צ'ארלי.
העניין הוא כזה, אם ציר הזמן משובש, האם יתכן שהיא חקרה 3 שנים אחרי שהיא דיברה עם צ'ארלי ? או שהחקירה שלה היא זו שהובילה אותה להתקשר לספינה שם היא הצליחה לדבר עם צ'ארלי ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- NimrodKadim
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
אין מצב שעבור שלוש שנים מהשיחה עם צ'ארלי. באי עבור כמה ימים סך הכל.
אני חושב שבכוונה לשלוש השנים שדזמונד היה כלוא באי עד לפיצוץ. אז הראו שהאי נחשף לרגע לעולם וכמה מנתרים מתקשרים אליה להגיד לה (סוף העונה השנייה)
אני חושב שבכוונה לשלוש השנים שדזמונד היה כלוא באי עד לפיצוץ. אז הראו שהאי נחשף לרגע לעולם וכמה מנתרים מתקשרים אליה להגיד לה (סוף העונה השנייה)
I don´t know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve. Bilbo Baggins, TLOTR-TFOTR
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Pavelz,
השחקן היה גם שחקן משנה בסדרה ההיא על זה שמקבל את העיתון של מחר היום...
אגב, היו תקלות בסאונד בכמה RELEASES (כך במקור)
אגב, היו תקלות בסאונד בכמה RELEASES (כך במקור)
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

oferlaor כתב:Pavelz,
אגב, היו תקלות בסאונד בכמה RELEASES (כך במקור)...
כבר עשיתי Extract ל audio מה mkv, ופתחתי את ה AC3 בתוכנת עריכה.
הבעיה היתה בערוץ ה Center. זה נשמע כמו קומפרסיה חזקה או משהו בסגנון.
( שוב, בחלק מהקטעים לא לאורך כל הפרק ).
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מעולם לא עזבתי אותו ..sam22 כתב:שוב חזרת לשולחן הניתוחים....?...
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

אז למדנו כמה דברים חדשים השבוע:
1. בן הוא אנושי (הוא אוהב מישהי)
2. היתה לו מישהי פעם
3. למדנו שהאוייב הגדול של בן הוא וודימור. אנחנו יודעים כיצד הוא גילה את קיום האי (הפרק הקודם, שבו הוא זכה בספר על ה BLACK ROCK). למדנו גם שהספינה היא של ווידמור ושהבת שלו לא יודעת על כך.
4. ככל הנראה הוא גרם לכך שדזמונד יגיע לאי איכשהו
5. המאבק הוא על שליטה באי. זה גורם לי לחשוב שהסיבה שבן מקבל תמיכה מבחוץ היא בגלל שהוא השתלט על האי
6. האם גם בן יודע את העתיד בגלל תופעת הלוואי שפגעה בדזמונד בעת היציאה מהאי?
7. אנחנו יודעים שהמתקן ה-TEMPEST זו היתה הדרך של בן להשתלט על האי - כל מי שלא לבש מסיכת גז מת בעקבות שחרור הגז.
8. למדנו שבן לא ניסה להימלט מכיוון שהוא רוצה להיות איפה שהוא (סוף הפרק הוכיח שהוא צדק!)
9. גילינו ששני החדשים שהתווספו (פרדיי ושרלוט) מכירים את האי היטב, כולל את המפה שלו, הדרך היחידה שזה אפשרי היא שהם קיבלו את המידע מאלה שהקימו את כל המתקנים הללו (קרי: דארמה עצמם). אנחנו הרי יודעים שבן "והמקומיים" הרגו את הצוות המקורי של דארמה ובאמת זה היה פלא מדוע דארמה ממשיכים להעביר לו דברים - לדעתי אין להם ברירה מכיוון שהוא שולט באי.
כמה דברים נוספים:
9. איפה שאר ה-OTHERS שנמלטו מהבתים?! אנחנו יודעים שיש לא מעט כאלה, איפה הם?
10. מה קרה לילדים שנחטפו בזמנו משתי הקבוצות, האם הם עם ה-OTHERS?
11. ה "פסיכולוגית" לא היתה שם באמת לדעתי, אלא זה ה "מפלצת" (הלחישות הם הסימן שזה המפלצת). מכיוון שהיא עשתה את רצונו של בן, לדעתי המפלצת היא או האי עצמו (שמשתף פעולה עם בן בצורה כלשהי) או איזה כלי טכנולוגי (או אולי פסיכולוגי) שבן משתמש בו בכדי להפחיד אנשים בכדי לגרום להם לעשות מה שהוא רוצה.
סה"כ היה פרק די גרוע, הקטע הראשון שבו אי אפשר היה להבין אם זה פלאשבק מהעבר או מהעתיד תוכנן בבירור והיה שקוף מדי...
1. בן הוא אנושי (הוא אוהב מישהי)
2. היתה לו מישהי פעם
3. למדנו שהאוייב הגדול של בן הוא וודימור. אנחנו יודעים כיצד הוא גילה את קיום האי (הפרק הקודם, שבו הוא זכה בספר על ה BLACK ROCK). למדנו גם שהספינה היא של ווידמור ושהבת שלו לא יודעת על כך.
4. ככל הנראה הוא גרם לכך שדזמונד יגיע לאי איכשהו
5. המאבק הוא על שליטה באי. זה גורם לי לחשוב שהסיבה שבן מקבל תמיכה מבחוץ היא בגלל שהוא השתלט על האי
6. האם גם בן יודע את העתיד בגלל תופעת הלוואי שפגעה בדזמונד בעת היציאה מהאי?
7. אנחנו יודעים שהמתקן ה-TEMPEST זו היתה הדרך של בן להשתלט על האי - כל מי שלא לבש מסיכת גז מת בעקבות שחרור הגז.
8. למדנו שבן לא ניסה להימלט מכיוון שהוא רוצה להיות איפה שהוא (סוף הפרק הוכיח שהוא צדק!)
9. גילינו ששני החדשים שהתווספו (פרדיי ושרלוט) מכירים את האי היטב, כולל את המפה שלו, הדרך היחידה שזה אפשרי היא שהם קיבלו את המידע מאלה שהקימו את כל המתקנים הללו (קרי: דארמה עצמם). אנחנו הרי יודעים שבן "והמקומיים" הרגו את הצוות המקורי של דארמה ובאמת זה היה פלא מדוע דארמה ממשיכים להעביר לו דברים - לדעתי אין להם ברירה מכיוון שהוא שולט באי.
כמה דברים נוספים:
9. איפה שאר ה-OTHERS שנמלטו מהבתים?! אנחנו יודעים שיש לא מעט כאלה, איפה הם?
10. מה קרה לילדים שנחטפו בזמנו משתי הקבוצות, האם הם עם ה-OTHERS?
11. ה "פסיכולוגית" לא היתה שם באמת לדעתי, אלא זה ה "מפלצת" (הלחישות הם הסימן שזה המפלצת). מכיוון שהיא עשתה את רצונו של בן, לדעתי המפלצת היא או האי עצמו (שמשתף פעולה עם בן בצורה כלשהי) או איזה כלי טכנולוגי (או אולי פסיכולוגי) שבן משתמש בו בכדי להפחיד אנשים בכדי לגרום להם לעשות מה שהוא רוצה.
סה"כ היה פרק די גרוע, הקטע הראשון שבו אי אפשר היה להבין אם זה פלאשבק מהעבר או מהעתיד תוכנן בבירור והיה שקוף מדי...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

מישהו יכול להזכיר לי ?
הגדווין הזה באמת נהרג על ידי הניצולים או שבן הרג אותו ?
אני לא זוכר את הקטע שהוא מת ( עונה ראשונה או שניה ? )
ליאור
הגדווין הזה באמת נהרג על ידי הניצולים או שבן הרג אותו ?
אני לא זוכר את הקטע שהוא מת ( עונה ראשונה או שניה ? )
ליאור
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל

sunny_jim,
אני מדבר עליה בהווה (ראית איך היא נדהמה שהיא שם), הלחישות וההעלמות שלה - זה כמו החזיונות של WALT.
אני מדבר עליה בהווה (ראית איך היא נדהמה שהיא שם), הלחישות וההעלמות שלה - זה כמו החזיונות של WALT.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
עוד פרק מעולה עם שני טוויסטים חריפים. טוויסט אחד של ג'ין וסאן ואחד של מייקל שחוזר אלינו אחרי הפסקה ממושכת.
הטוויסט של ג'ין וסאן היה לדעתי מבריק כי שילבו בו פלאשבק ופלאשפורוורד ברמה שאני לא חושב שמישהו יכל לנחש שזה מה שקורה.
עונה מעולה ללא ספק

הטוויסט של ג'ין וסאן היה לדעתי מבריק כי שילבו בו פלאשבק ופלאשפורוורד ברמה שאני לא חושב שמישהו יכל לנחש שזה מה שקורה.
עונה מעולה ללא ספק
Need more cowbell