למרות שזה סרט גאה, הוא סרט מדהים ואפילו מרגש. חוץ מזה הנופים שם מדהימים
אשכול ריכוז בעיות ב YES HD
תוכן
מקווה מאד שהתוכן ישתפר ובקרוב , כרגע יש איזה 3 משחקי כדורגל בלופ אין סופי ועוד 3 סרטים ת גם NG מעט מאד תכנים החוזרים על עצמם, איפה הסדרות שהבטיחו מ DAY ONE ? העשב של השכן ועוד
מלבד הבעיות הטכניות האין סופיות , גם תוכן אין אז על מה אנחנו משלמים ?
מלבד הבעיות הטכניות האין סופיות , גם תוכן אין אז על מה אנחנו משלמים ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78935
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ברוקבק זה אחלה סרט ל-HD
נופים יפים ולדעתי הוא גם סרט מעניין. לא צריך לעשות עניין מכל דבר (תהיו בטוחים במיניות שלכם...)
נופים יפים ולדעתי הוא גם סרט מעניין. לא צריך לעשות עניין מכל דבר (תהיו בטוחים במיניות שלכם...)
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
גם אצלי, אבל עכשיו הדיבור עוד פחות מסונכרן לתמונה.tals79 כתב:אצלי כעת מתחלף בצורה תקינה בין PRO LOGIC ל DOLBY DIGITAL - תלוי כמובן בתוכן......
מדוע YES לא רוכשים את סרטי ה HD ב 5.1 ?
גם ב HD הסרטים יהיו ב Pro Logic ?
איכות התמונה בסרטים האחרונים שראיתי לא משהו. דיי דומה לערוצי הסרטים דרך Video Processor.
יש כמה סרטים באיכות טובה, אבל רובם לא בעלי תמונה איכותית.
- oferlaor
- מנהל

jpost,
לא צריכה להיות השפעה בנושא ה-LIPSYNC, אם יש אז זו אולי תקלה חדשה ונוספת. אני יודע שהם ספציפית עובדים די קשה על כל בעיות ה-LIPSYNC, אני בפירוש הדגשתי את הנושא לאנשי התשתית שם.
לגבי הסרטים - הדרך שזה עובד היא ככה.
יש טופס שמאפשר להם להזמין את התוכן בפורמט שמתאים להם. יש בו הרבה מקומות לסימון. אפשר לסמן איזה בסוג קלטת זה ישלח, אם זה יהיה ב-WIDESCREEN או לא, אם זה ב-SD או ב-HD, אם זה ב-50HZ או 60HZ, אם זה בסטריאו או DOLBY (וגם איזה סוג דולבי זה).
עד כמה שאני יודע הכל משודר ב-DOLBY (לא ב-PCM, כמו ערוצים רגילים). זה כבר שיפור מעל ערוצי SD, כולל כאלה שמשודרים בסטריאו. הסיבה היא שהכיווץ נעשה במקור, כך שבעצם אנחנו מקבלים ערוץ אודיו אותנטי מהמקור (לעומת הכיווץ PCM שמכווץ באופן סטטיסטי כחלק מה-STREAM, ולכן איכותו עלולה להשתנות לפי צרכי הקו).
ממה שהבנתי הם מזמינים הכל כ-5.1, אבל לא הכל מסופק ב-5.1, זה אומר שבמיוחד בהתחלה יהיו יותר תכני DOLBY 2.0 או DOLBY 2.1 (סטריאו + סאב) ביחס ל-5.1. לא הכל זמין להם ב-5.1, אבל ממה שהבנתי הם יזמינו הכל מעכשיו והלאה ב-5.1, ואנחנו נקבל בעצם בדיוק את מה שהם קיבלו - אם קיבלו תוכן ב- DOLBY 2.0, זה גם מה שאנחנו מקבלים.
לגבי איכות הסרטים, היא אכן משתנה (היו סרטים טובים מאוד - כמו למשל STARSHIP TROOPERS ששודר באיכות טובה מאוד בעיני). לא ברור מדוע התוכן מתקבל באיכויות שונות כ"כ, אבל כך זה במקור. מה שהבנתי הוא שמהרגע שהם מקבלים את זה, הם בעצם עושים לזה כיווץ ראשוני שהוא LOSSY אבל מאוד איכותי וזה מועבר מהקלטות הדיגיטליות לשרתי התוכן. כשזה מוכן לשידור, זה נפתח מחדש ל-HDSDI ומועבר למקודד הסטטיסטי שמעביר אותו לטרנספונדר המתאים בלויין.
שיטה זו היא יעילה מאוד ויכולה לתת לנו יותר ערוצי שידור עם תכנים איכותיים. כמובן שאיכות השידור תלוייה בראש ובראשונה בחומר המקור שהתקבל...
לא צריכה להיות השפעה בנושא ה-LIPSYNC, אם יש אז זו אולי תקלה חדשה ונוספת. אני יודע שהם ספציפית עובדים די קשה על כל בעיות ה-LIPSYNC, אני בפירוש הדגשתי את הנושא לאנשי התשתית שם.
לגבי הסרטים - הדרך שזה עובד היא ככה.
יש טופס שמאפשר להם להזמין את התוכן בפורמט שמתאים להם. יש בו הרבה מקומות לסימון. אפשר לסמן איזה בסוג קלטת זה ישלח, אם זה יהיה ב-WIDESCREEN או לא, אם זה ב-SD או ב-HD, אם זה ב-50HZ או 60HZ, אם זה בסטריאו או DOLBY (וגם איזה סוג דולבי זה).
עד כמה שאני יודע הכל משודר ב-DOLBY (לא ב-PCM, כמו ערוצים רגילים). זה כבר שיפור מעל ערוצי SD, כולל כאלה שמשודרים בסטריאו. הסיבה היא שהכיווץ נעשה במקור, כך שבעצם אנחנו מקבלים ערוץ אודיו אותנטי מהמקור (לעומת הכיווץ PCM שמכווץ באופן סטטיסטי כחלק מה-STREAM, ולכן איכותו עלולה להשתנות לפי צרכי הקו).
ממה שהבנתי הם מזמינים הכל כ-5.1, אבל לא הכל מסופק ב-5.1, זה אומר שבמיוחד בהתחלה יהיו יותר תכני DOLBY 2.0 או DOLBY 2.1 (סטריאו + סאב) ביחס ל-5.1. לא הכל זמין להם ב-5.1, אבל ממה שהבנתי הם יזמינו הכל מעכשיו והלאה ב-5.1, ואנחנו נקבל בעצם בדיוק את מה שהם קיבלו - אם קיבלו תוכן ב- DOLBY 2.0, זה גם מה שאנחנו מקבלים.
לגבי איכות הסרטים, היא אכן משתנה (היו סרטים טובים מאוד - כמו למשל STARSHIP TROOPERS ששודר באיכות טובה מאוד בעיני). לא ברור מדוע התוכן מתקבל באיכויות שונות כ"כ, אבל כך זה במקור. מה שהבנתי הוא שמהרגע שהם מקבלים את זה, הם בעצם עושים לזה כיווץ ראשוני שהוא LOSSY אבל מאוד איכותי וזה מועבר מהקלטות הדיגיטליות לשרתי התוכן. כשזה מוכן לשידור, זה נפתח מחדש ל-HDSDI ומועבר למקודד הסטטיסטי שמעביר אותו לטרנספונדר המתאים בלויין.
שיטה זו היא יעילה מאוד ויכולה לתת לנו יותר ערוצי שידור עם תכנים איכותיים. כמובן שאיכות השידור תלוייה בראש ובראשונה בחומר המקור שהתקבל...
נראה לי שמשהו ב YES
התבלבל אם הוא לוקח כסף מאיכות ה BETA שהם משדרים כרגע ?
כל כך הרבה תקלות ועוד בתשלום מחוייב ל 3 שנים ?
אם כל הכבוד, אני מאד רציתי להתחבר וטוב עשיתי ששמעתי לאישתי שאמרה בוא נמתין קצת.
להבנתי מקריאת כל ההערות מדובר בחוצפה של חברה לגבות כסף בעבור השרות בעת הנוכחית.
מי היו בודקי הנסיון עד כה ? האם כל ההערות הללו חדשות ?
כל כך הרבה תקלות ועוד בתשלום מחוייב ל 3 שנים ?
אם כל הכבוד, אני מאד רציתי להתחבר וטוב עשיתי ששמעתי לאישתי שאמרה בוא נמתין קצת.
להבנתי מקריאת כל ההערות מדובר בחוצפה של חברה לגבות כסף בעבור השרות בעת הנוכחית.
מי היו בודקי הנסיון עד כה ? האם כל ההערות הללו חדשות ?
שלום לכולם
שמתי לב לתופעה עצבנת בשידוריי הכדורגל ב HD בתמונה מהירה
כאשר בועטים את הכדור רחוק הוא ניראה מקרטע מאוד וליפעמים מרוב קירטועים רואים את הכדור כפול
האם עוד מישהוא ניתקל תופעה זו ואם לא אז מימה זה יכול לינבוע
בתודה מראש
רוברט
שמתי לב לתופעה עצבנת בשידוריי הכדורגל ב HD בתמונה מהירה
כאשר בועטים את הכדור רחוק הוא ניראה מקרטע מאוד וליפעמים מרוב קירטועים רואים את הכדור כפול
האם עוד מישהוא ניתקל תופעה זו ואם לא אז מימה זה יכול לינבוע
בתודה מראש
רוברט
דולבי הפסיק לעבוד
התקינו לי יסHD שלשום (
), נהנה מכל רגע, אפילו שיש שידורים בלופים, אפשר רק להנות מהתמונה.
יום אחרי ההתקנה הפסיק לעבוד לי בDOLBY. אני מעביר ל PCM הכל עובד יופי אבל במצב דולבי אני לא מקבל כלום (באף מן הערוצים). אני מחובר דרך רסיבר DENON עם יציאה אופטית.
מישהו יכול להושיעני
תיקון: מסתבר שזו היתה טעות שלי (הרסיבר היה מכוון על PCM) תודה על העזרה עופר.
יום אחרי ההתקנה הפסיק לעבוד לי בDOLBY. אני מעביר ל PCM הכל עובד יופי אבל במצב דולבי אני לא מקבל כלום (באף מן הערוצים). אני מחובר דרך רסיבר DENON עם יציאה אופטית.
מישהו יכול להושיעני
תיקון: מסתבר שזו היתה טעות שלי (הרסיבר היה מכוון על PCM) תודה על העזרה עופר.
נערך לאחרונה על ידי tsnim ב 04/01/2008 17:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

rgb31,
אני לא רואה את זה, אתה בטוח שזו לא בעיה ספציפית למסך שלך? באיזה מסך מדובר?
tsnim,
מה הכוונה הפסיק לעבוד? איך הכל מחובר אצלך?
אני לא רואה את זה, אתה בטוח שזו לא בעיה ספציפית למסך שלך? באיזה מסך מדובר?
tsnim,
מה הכוונה הפסיק לעבוד? איך הכל מחובר אצלך?
בדובר בסמסונג Q7oferlaor כתב:rgb31,
אני לא רואה את זה, אתה בטוח שזו לא בעיה ספציפית למסך שלך? באיזה מסך מדובר?...
אם זו בעיה במסך האם יש דרך כלשהיא בהגדרות להקטין את התופעה
זה ממש מעצבן מרוב קיטועים אני רואה את הכדור פעמיים
אגב האם בשידורי HD ביס כדאי להעלות את ה SHARPNES ליותר גבוהה מהשידורים הרגילים
בתודה
רוברט
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
היום כל הסרטים היו ב 2.0. נראה לי מוזר שגם סרטים חדשים לא ב 5.1.oferlaor כתב: ממה שהבנתי הם מזמינים הכל כ-5.1, אבל לא הכל מסופק ב-5.1, זה אומר שבמיוחד בהתחלה יהיו יותר תכני DOLBY 2.0 או DOLBY 2.1 (סטריאו + סאב) ביחס ל-5.1....
יכול להיות שיש ל YES תקלה בשידור, או שהם פשוט לא בוחרים את פס הקול הנכון ?