:כותרת: חדש אצלי בבית : HOT HD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #81 

טוב, אז ככה:
היה אצלי היום הטכנאי של הוט.
הוא חיבר תמונה באמצעות כבל DVI-HDMI וקול באמצעות כבל אופטי לרסיבר (הם לא אמורים להתעסק עם רסיברים, פשוט היה לי חסר כבל מתאים שמתחבר ישירות לטלוויזיה)
בקיצור, לא יודע מה להגיד לכם. אני ממש לא רואה הבדל גדול בין שידורים רגילים, לבין HD (ומדובר בטלוויזיה FHD)
אז או שזה בגלל שהטלוויזיה עדיין לא מכויילת (אבל אם ככה, גם השידורים הרגילים היו אמורים להראות פחות טוב, לא?), או שכל הסיפור הזה של HD הוא בלוף אחד גדול....

שי,
בקטע של פיוניר, לא צריך לשכנע אותי. :)
תאמין לי שלא בקלות וויתרתי על מסך הפלסמה (EDTV) שהיה לי קודם...

varon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2638
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #82 

bariko כתב:טוב, אז ככה:
היה אצלי היום הטכנאי של הוט.
הוא חיבר תמונה באמצעות כבל DVI-HDMI וקול באמצעות כבל אופטי לרסיבר (הם לא אמורים להתעסק עם רסיברים, פשוט היה לי חסר כבל מתאים שמתחבר ישירות לטלוויזיה)
בקיצור, לא יודע מה להגיד לכם. אני ממש לא רואה הבדל גדול בין שידורים רגילים, לבין HD (ומדובר בטלוויזיה FHD)
אז או שזה בגלל שהטלוויזיה עדיין לא מכויילת (אבל אם ככה, גם השידורים הרגילים היו אמורים להראות פחות טוב, לא?), או שכל הסיפור הזה של HD הוא בלוף אחד גדול....
...
:המומה: :המומה: :המומה: :המומה: :המומה: :המומה: :המומה: :המומה: :המומה:

אין מצב !

ממיר ה-HD מוגדר להוציא 1080i או שבטעות הוא מוציא 576p או PAL ?
ההבדל הוא עצום, בלתי ניתן לפספוס, אלא אם ...

אתה נמצא במרחק עצום מהמסך, או שכחת את המשקפיים על השידה. ;-)

אבי.
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך :-)

http://www.facebook.com/ask.avi.varon

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #83 

אתה יודע שיש רק 3 ערוצי hd ..כן?
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

IlanLCD
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 241
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #84 

bariko כתב:לא יודע מה להגיד לכם. אני ממש לא רואה הבדל גדול בין שידורים רגילים, לבין HD (ומדובר בטלוויזיה FHD)
.
...
לא יודע מה אתה עושה אבל לאחר שעה שאני רואה HD, פשוט קשה לחזור ל SD, ההבדל הוא ענק. גם המסך מתעורר לחיים, סוף סוף רואים מה המסכים האלה מסוגלים.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #85 

אוקיי, אמנם אני לא ממש חד עין, אבל אם ההבדל הוא כה גדול כפי שאתם טוענים, אז גם אני הייתי אמור להבחין בכך.
אם כך המסקנה שמשהו אצלי לא בסדר. אני מרשה לעצמי לשלול את האפשרות של החיבור, כי מדובר בכבל DVI-HDMI מאוד איכותי של מונסטר. (אמנם כבל של 5 מטר, אבל אמרו לי שאין ירידת איכות מורגשת באורך כזה)
אם כך נשארו 2 אפשריות: הממיר של HOT או הטלוויזיה. (בעצם יש גם אפשרות שלישית, שזה שילוב של שניהם).
נתחיל בממיר. האם יתכן שהטכנאי לא כיוון אותו כמו שצריך? האם בכלל יש לי דרך לדעת זאת?
האפשרות השנייה – הטלוויזיה. כפי שכבר אמרתי, הטלוויזיה לא עברה כיול מקצועי. הטכנאי ניסה קצת לשחק בפונקציות של התמונה, אבל זה לא עזר הרבה.
השאלה, האם טלוויזיה בלתי מכוילת , עלולה להשפיע על איכות התמונה בצורה כזו, עד כדי כך שכמעט ולא יורגש הבדל בין שידור רגיל לשידור HD?
האם יש אפשרות שמישהו שברשותו טלוויזיית שארפ 42XD1Eשעברה כיול מקצועי, ומחוברת לממיר של הוט דרך HDMI ויוכל אולי לרשום לי את הערכים האופטימאליים עבור מקור זה?
(אם זה לא מעניין את כלל הציבור, אפשר גם במסר פרטי :D )

amitgba
אם התכוונת אליי, לא הבנתי את שאלתך. מה קשור מספר הערוצים, לאיכות השידור???

varon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #86 

bariko,

בדוק אם הממיר משדר למסך שלך באיכות HD ...

עבור לצפות באחד מערוצי ה-HD ... נניח VOOM או ספורט 5 HD.

בשלט שלו למטה בין מקש +CH למקש התחתון האדום, נמצא מקש V.FORMAT
לחץ עליו פעם אחת ותראה איזה פורמט משודר למסך (הפורמט יופיע גם על המסך
וגם על מסך התצוגה של ממיר ה-HD.
לחיצה חוזרת עוברת בצורה מחזורית בין 1080 -> 720 -> 576 -> PAL -> ושוב 1080
וחוזר חלילה.
בחר 1080i.

תוספת חשובה:
האם ממיר ה-HD שלך מחובר למסך גם בחיבור נוסף, SCART למשל ?
ה-SCART בממיר הזה מעביר קומפוזיט נחות בלבד !!
היתכן שלא בחרת HDMI במסך שלך ??

ספר מה קורה.

אבי.
אבי ורון

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #87 

varon
1. בתצוגת הטלוויזיה רשום 1920*1080 50Hz
גם הממיר מראה 1080i

2.אין חיבור נוסף מלבד החיבור האופטי לרסיבר.
אגב אני לא מבין למה הכבל שסיפקתי לטכנאי, לא מתאים לכניסת הקול (כדי שיהיה לי סאונד גם ללא הרסיבר).
מהממיר יש שתי יציאות LR ובטלוויזיה יש רק כניסה אחת, שנראית כמו כניסה לאוזניות. לכן הטכנאי ביקש ממני לקנות מתאם מיוחד של שתים לאחד. רכשתי כזה מתאם, אבל זה לא נכנס לטלוויזיה. הוא אמר לי להחליף בחנות, אבל לא ידע להגיד איך נקרא הכבל שאני צריך. כשחזרתי לחנות עם הכבל שקניתי, הוא אמר שאין משהו אחר...

לסיכום:
בנשיונל התמונה נראית קטסטרופה. בדיוק כנמו בשידור טלוויזיה רגיל.
ב VOOM ובערוץ הספורט התמונה אמנם יפה וברורה, אבל לא משהו מדהים, כפי שחלק מהמשתמשים תאר כאן.
(לא יודע למה, אבל בערוץ הספורט כשיש כדורגל, והמצלמה מצלמת מרחוק, השחקנים נראים כמו דמויות מתוך משחק מחשב. ככה זה אמור להיות?)

ואני שוב חוזר, על מה ששאלתי קודם- האם טלוויזיה שלא עברה כיול מקצועי, יכולה להוריד מאיכות התמונה, עד כדי כך שקשה להבחין בין שידור HD לבין שידור רגיל?

Yonster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 0

לי יש שארפ

שליחה #88 

יש לי שארפ 46XL2E, והוט HD, ורואים מדהים! משמעותית יותר טוב מ - SD.

שים לב אבל לנקודה הבאה!
אם המסך מוגדר על מצב Dynamic, זה נראה זוועתי. זה מה שנקרא Torch Mode, וזה פשוט זוועתי ברמות. זה מצב ברירת המחדל שהמסך שלי הגיע מהקופסא. אז ייתכן שגם אצלך זה ככה...

תלחץ בשלט על AV Mode, ותשנה את זה למצב אחר, Standard לדוגמא.. בעצם, כל מצב אחר יהיה עדיף.
כמובן שאתה יכול גם להכנס למצב User ולהגדיר ידנית לכל Input...

אבל אצלי ב-ו-ו-ד-א-ו-ת יש הבדל של שמיים וארץ...

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #89 

Yonster
כרגע, אין לי גישה לטלוויזיה, כי ישנים אצלנו בסלון. אני מבטיח לבדוק ולדווח ברגע שיתאפשר לי.
עד כמה שזכור לי, זה באמת מכוון על מצב Dynamic . הטכנאי ניסה לשחק קצת עם ההגדרות כדי לשפר את התמונה.
אם אני לא טועה, אחד המקורות אצלי (הממיר הרגיל של הוט או ה-DVD) נותן את התמונה האיכותית ביותר דוקא על Dynamic

תגיד, לא הבנתי משהו. אצלך זה היה מכוון על Dynamic כאשר חיברו לך את הממיר HD ואז העברת למצב אחר, והתמונה השתפרה באופן דראסטי?
אגב, האם הטלוויזיה שלך עברה כיול מקצועי (דהיינו בן אדם מיומן, עם דיסק של כיול וכל זה...)?

Yonster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Dynamic

שליחה #90 

בטלוויזיה שלי יש שתי גרסאות של דינמיק.. אחת שאפשר לשנות, ואחת שנקראת Fixed, שזה בעצם דינמיק למצב "דמו" בחנו, שאי אפשר לשנות. בכל מקרה, יש כ"כ הרבה שינויים שצריך לעשות כדי לנרמל את הדינמיק הרגיל שחבל על המאמץ.

וכן, ברוב האינפוטים הדינמיק היה אקטיבי אם אני זוכר נכון...
אני בדרך כלל לא שם לב, אלא משנה מיד ל - USER, שזה משהו קבוע לכל אינפוט, ומכייל..

אין לי כיול מקצועי.. אבל אני משתמש בדיסק של THX (מגיע עם די וי דיים מסויימים, מגיע עם מלך האריות, ומלחמת הכוכבים למיניהם), זה דומה מאוד ליס אימפקט אם הבנתי נכון.. ואני יושב די הרבה זמן עם עצמי ומכייל.. לא מקצועי, אבל עדיין מספיק לצרכי:)

אני אשתדל להעלות תמונות של HDTV מחר.. (היום אין מספיק אור לצלם בלי פלאש או חצובה.. ואין לי גישה כרגע..)

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #91 

כאמור, אני אבדוק שוב מחר, על איזה מצב זה נמצא אצלי, ואולי בעזרת מספר שינויים אצליח לשפר תמונה.

בכל מקרה, קראתי קצת במדריך של הטלוויזיה, וראיתי שיש שם תפריט של HDMI SETUP
לא זכור לי שהטכנאי נכנס לשם, ואם הוא עשה זאת, זה כנראה היה מאוד מהר שלא הצלחתי לשים לב.
בתפריט הזה יש מספר אופציות, שאין לי מושג מה צריך לבחור.
הפונקציה הראשונה היא SIGNAL TYPE
כשאופציות הבחירה הם:
RGB
YCbCR 4:4:4
YCbCR 4:2:2

הפונקציה השניה היא COLOR MATRIX
כשהאופציות הם:
ITU601
ITU709

אחר כך יש עוד כמה פונקציות יותר טריוויאליות
.

מישהו יודע מה צריך לבחור?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #92 

עדכון:
העברתי למצב STANDARD . לא גילתי שיפור דראסטי. כך גם במצבים האחרים.

אולי יש פה מישהו עם טלוויזיה זהה לשלי (או אפילו מאותה סדרה (XD1) שרואה "מדהים" את השידור של הוט, ויוכל אולי להגיד לי, באיזה מצב AV זה נמצא אצלו, ואיך מכווננים אצלו כל הערכים של CONTRAST, COLOR וכ' ?

תודה

yakirnav
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 837
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #93 

אולי לא כל כך קשור, אבל - bariko, אני מלא בהמון אמפתיה אליך! לא הזדהות כי זה לא קורה אצלי אבל מלאאאא אמפתיה.
הרבה בהצלחה באמת!! ואני לא ציני!!! :)
Stay foolish

Yonster
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

חיבור אחר..

שליחה #94 

תגיד, חשבת לנסות אולי לחבר בעזרת קומפוננט ולא HDMI?

אני מחובר עם קומפוננט.. אולי ה DVI - HDMI יוצר איזו בעייה עם ההגדרות? לא שאני יודע מהי.. אבל שווה לנסות.. לא?

ובלי קשר, יש בשלט של הממיר לחצן "וידאו" בצד שמאל באמצע, תלחץ עליו ותראה שאתה משנה ל - 1080i. (יש רוטציה בין כל הרזולוצויות מPAL הכי נמוך, ועד ל - 1080i).

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #95 

אולי BARIKO הוא היחיד שאומר שהמלך הוא עירום..

אולי כל השאר לא ירצו להודות שאכן זה כך רק בגלל שהם הוציאו כל כך הרבה כסף על הטכנולוגיה המדהימה הזאת..

אולי רף הציפיות היה גבוה מדי ...

לא מעט אנשים אמרו שהמהפיכה של HD היא אף יותר גדולה מהמעבר משחור לבן לצבע!!!! ואם זה לא הגזמה אז מה היא כן הגזמה!

אי אפשר להשוות את המהפיכה של HD לזו של המעבר בין שחור לבן לצבע, זה ממש לא בר השוואה. אולי אימרות כאלו גרמו לכך שאנשים ציפו לראות דברים שלא כל כך קיימים במציאות. התוצאה בין המציאות לציפייה שנוצרה גרמה לאכזבה.
היתה כאן תגובה של בחור אחד שניסה בכח להראות לחברה שלו את היופי של FHD בסרטים ובטלביזיה והיא בכלל לא הבינה מה הוא רוצה ממנה והיא לא ראתה שום הבדל בין הטלביזיה 25 אינצ שיש לה בבית לבין ה FHD של החבר שלה...

אני ראיתי סרטים בטליזיה של FHD ושל HDREADY וזה חמוד ולא יותר מזה.

אני זוכר היטב את המעבר בין טלביזיה לשחור לבן לצבע, וזה היה רגע קסום עבורי זה היה בלתי נתפס לראות לפתע תוכניות בצבע.

אין מה להשוות. אז אולי הגיע הזמן שנוריד קצת את רף הציפיות מאיכות התמונה המדהימה של FHD

varon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #96 

eyk77 כתב:אולי BARIKO הוא היחיד שאומר שהמלך הוא עירום..
...
ראשית bariko מחובר כמוני להוט HD ולא ל-YES, וכמי שצפה ביקורתית בשניהם
האיכות של יס עוד יותר מרשימה.
כרגע הממיר של הוט הוא זמני, מיושן, ואין לשפוט לפיו את איכות השידורים העתידית ב-2008
יחד עם זאת, גם במסכים משובחים שמסוגלים להציג SD ברמות טובות, השיפור לתמונה ב-HD לא ניתנת להחמצה ...
מלבד ערוץ NGC, שכבר כתבתי פה שהוא נראה בתכנים רבים
כמו upscale ולא כ-HD אמיתי (קטעי צילומים ישנים וכו').

צפיתי ב-Yes HD על מסך "90 עם מקרן hi-end ולא היה ניתן להתנתק מהחוויה של ערוץ הספורט HD ...
האמן לי ה-55/40 ש"ח לחודש לא גורמים פה לאף אחד למכור את נפשו לשטן
יש לי את האופציה להתנתק בכל רגע ללא עלות/קנס ואני לא מוותר.

בקשר לאישה שלא מעריכה, רכשתי לפני מספר שנים מערכת ק"ב מוצלחת
הדגמתי לחברים רבים וגם לעמיתים בעבודה סרטים וכולם התרשמו עמוקות,
אשתי טוענת שהכול נשמע לה אותו דבר, אז מה ? זה אומר שהמערכת לא משפרת
דרמתית לעומת הרמקולים של המסך ?
כן, גם ה-HD לא עשה עליה רושם, מצד שני הגיס שלי לא היה יכול להתנתק בסופ"ש האחרון כשבא לביקור ...
יותר טוב, שלא תתחיל לתפוס לי זמן מסך בטלוויזיה שכן תומכת ב-HD. :P

עד שמישהו לא יבקר את bariko, אולי לעולם לא נדע אם יש בעיה טכנית המונעת ממנו שדרוג.
אם הוא חוזר לערוץ 22 או 10 ולא מרגיש ירידה משמעותית באיכות, משהו באמת לא בסדר.

יחד עם זאת זכותו המלאה לא להתלהב, זו רק תמונה חדה יותר, אין פה 3D או ריח ;-)
וכן, הייתי כבר נער כשהתחילו למכור פה טלוויזיות צבעוניות, ואני זוכר איך כל הילדים בשכונה
עברו וצפו בבתים שנפלה בחלקם היכולת לרכוש אותן (המחירים היו $2500~$3000 למסך "20, יש לי את הקבלות !!)

בגלל שחסמו תוכניות צבע בארץ (תקופת האנטי-מחיקון) צפינו בתכניות בירדן 6
עם קליטה בינונית רק כדי להכניס קצת צבע לחיים. כמה פתטי :D

אבי.
אבי ורון

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #97 

eyk77,

כשאני הייתי ילד הוסיפו את הצבע.

התוכנית הראשונה שראיתי בצבע היה קישקשתא. אז מה אומר לי סבא שלי ז"ל (הוא החזיק את הטלויזיה הצבעונית שבה צפיתי), אפשר לחשוב, מה אתה לא יודע שקישקשתא בצבע ירוק, הרי הוא צבר, לא?

היו אז הרבה תלונות, החדשות היו בשחור לבן, בעצם היה מעט מאוד תוכן בצבע בישראל. המסכים היו גם נורא יקרים וקראו לזה שידורים לעשירים (פחדו גם שזה יגרום לבעיות בכלכלה כי זה יגרום לאנשים לרכוש מסכים בכסף שלא היה להם!)...

למזלנו, עלות האגרה היתה קבועה ולא חלמנו על כמה ערוצים.

אבל, אם אתה מסתכל על זה בראי הזמן, זה באמת היה דרמטי למדי.

אני מאלה שחושבים שמדובר במהפכה אמיתית. כמו כל המהפכות הטכנולוגיות, גם זו לא תגיע ללא מהמורות.

זוכרים את הסלולרים הראשונים (יקרים אימים, גדולים, לא היתה קליטה, עלה הון!)?
זוכרים את סלקום בהתחלה (שמעו גרוע, לא קלטו בשום מקום...) ?
זוכרים דור שלישי (היה אפשר לקלוט רק אם אתה במרכז תל אביב ועומד על סולם...)?
זוכרים את שידורי יס בהתחלה (בקושי 2.5 ערוצים יותר ממה שהיה להוט באותו זמן וגם הם שידרו לרוב תכנים בריטיים ולא אמריקאיים)?
זוכרים ADSL בהתחלה (בקושי עבד, אפשר היה בקושי להתחבר לזה)...
זוכרים את יס מקס ואת HOT MAGIC?
בכלל, זוכרים חיבור לאינטרנט חוטי פעם (אם לא היה לכם חבר סטודנט שקיבל את זה מהלימודים, אז זה עלה הון ובקושי זז)...

כל מהפכה מתחילה בצעד ראשון. זה הצעד הראשון, זה לא המילה האחרונה... מי שמסתכל על היום הראשון של השידורים בערוץ 1 בצבע ואומר, אפשר לחשוב זה כולה קישקשתא בירוק, מפספס את כל הפואנטה...

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #98 

אין ספק שמדובר במהפיכה. אבל...

לא לשכוח שאנשים השקיעו עכשיו לא מעט כסף ורק בגלל שציפו לגדולות ונצורות. טלביזיה LCD FHD באיכות טובה יכולה לעלות 10 אלף ש"ח ומעלה ( אני מסכים שמחיר הממיר והשירות יחסי הוא זניח) והציפיה הייתה לראות משהוא מדהים. אני עדיין טוען שרף הציפיות היה גבוה מדי, עובדה שאנשים מתאכזבים מכך. אנשים השקיעו הרבה כסף ומתאכזבים, זה חבל...

מהפכת השחור לבן הייתה באמת מהפיכה. אם אז הציגו בחנות החשמל 10 טלביזיות שחור לבן ואחת צבעונית ( ואני זוכר שכך זה היה ) ,אין אחד שיכול היה להתעלם מכך ורוב האנשים היו עומדים מול הטלביזיה הצבעונית עם פה פעור..

ועכשיו אם תלך לחנות חשמל ותשים 10 טלביזיות LCD ורק אחת מהן תהיה עם FHD ותשדר תכנים של HD ,אני לא בטוח שהרבה ישימו לב להבדל בכלל. רוב האנשים יתעלמו,מעט באמת יתרשמו, חלק יגידו שזה בקצת יותר טוב וחלק גדול בכלל לא יבינו על מה אני מדבר ...

נכון , שידורי HD רק בתחילתם ובטח צפוי עתיד מזהיר לשידורים אבל אני לא יכול להתעלם מהקריאה של BARIKO...

NEW_WAVE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #99 

המעבר לצבע היה באמת מהפכה ,שידרוג טכנולגי רציני ומהותי ,
לעומת זאת ה HD הוא שידרוג הרזולוציה ,
לדעתי המהפכה הדיגטלית בכבלים \לווין מ 20 -30 ערוצים ל 150 +אינטראקטיב +EPG + פס מידע+ חבילות צפייה בהתאמה יותר גדולה מ HD .
אפשר להוסיף בנשימה אחת למהפכה הדיגטלית את ה VOD שזה טלוויזיה בהזמנה אישית שזאת מהפכה טכנולוגית וצרכנית גדולה מאד עבור הצופה מעל שליש מחוברים .

מה יהיה כאשר הסרטים ב VOD ישדרו ב HD :) .

היתרון של יס שיש להם פוטנציאל סטטיסטי גדול יותר ללקחות HD מאשר הוט ,מצד השני הלקוחות האלה קוטרים יותר ולכן ככל שיס יתקנו באגים מהר יותר ככה יהיה להם שקט תעשייתי.
בנוסף YES עשו מהלך שיווקי מוטעה(פלצני) ,כי צרכנים מ יס ,לרוב מבוגרים
ובעלי יכולת כלכלית(כי מה זה 40 ש"ח לאחד שקנה פלאזמה ב 9000 ש"ח),כלומר בעלי פלאזמות או LCD , אבל שאינם יודעים להבדיל בין פלאזמה ל LCD לא קלטו את המסר .
נערך לאחרונה על ידי NEW_WAVE ב 30/12/2007 12:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78934
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #100 

eyk77,

הבעיה היא שלא מציגים את הוכן נכון. כשתראה 10 מסכים מראים כדורגל ואחד מראה כדורגל ב-FHD תבין עד כמה זה משמעותי.

לטעמי זה יותר משמעותי משחור לבן לצבע...

שוב, צריך להפריד בין מה שיש כרגע (קישקשתא בצבע ירוק, לצורך העניין) לבין מה שיהיה כאשר המהפכה תהיה בעיצומה...

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”