Nuki הוציאו מנעול חדש (דור 5)
EVVA....12/01/2026 23:49dr0r כתב: אני מאוד בספק שתצליח למצאו את האולטרה בלי צילינדר, ואז זה כבר לא בהכרח יותר יקר להחליף את הצילינדר לקצר יותר, ולהלביש עליו את מתאם המתכת של ליינוס, או ל-MTL800 היעודי.
איזה צילינדר יש לך שאתה כל כך מרוצה ממנו?...
אני יותר מידי מרוצה ומוכן לקבל את הקנס של לקנות את האולטרה ולשים בצד את הצילינדר שלו
האמת היא שכרגע זו גם ההחלטה שלי והסיבה היחידה שאני לא רוכש את האולטרה היא כדי לחכות לראות אם יש ליבואן איזה שפן לשלוף מהכובע בהשקה מבחינת תאימות... אין לי מושג אם ישיק פה בכלל את האולטרה דא... אני מאוד פסימי אבל אם באמת הוא מתכוון להשיק בטווח של חודש חודש וחצי אנסה לחכות
פתיר וקל:
צילנדר בתוצרת חירום כלומר אפשר לפתוח מבחוץ גם שיש מפתח בפנים, מנעולן בת"א הפך לי צילנדר רגיל לחירום ב 2 דקות.
לחתוך את הפלסטיק שעוטף את המפתח הפנימי, ואז קצת עבודת חיתוך עם דיסק על המפתח כך שהקצה שלו יתאים למתאם הצהוב.
צריך רק להזמין את הפלטה שמתלבשת על הצילנדר עם ברגי אלן כמו של הנוקי פרו.
צילנדר בתוצרת חירום כלומר אפשר לפתוח מבחוץ גם שיש מפתח בפנים, מנעולן בת"א הפך לי צילנדר רגיל לחירום ב 2 דקות.
לחתוך את הפלסטיק שעוטף את המפתח הפנימי, ואז קצת עבודת חיתוך עם דיסק על המפתח כך שהקצה שלו יתאים למתאם הצהוב.
צריך רק להזמין את הפלטה שמתלבשת על הצילנדר עם ברגי אלן כמו של הנוקי פרו.
גם אני אשמח לתשבה13/01/2026 1:12Nemesis כתב: יש לי דלת של הרמטיקס עם צילינדר MTL800. כלומר זה אמור להתאים כמו שזה לנוקי אולטרה?...
יש לי דנה-לוק V3 - (עם MTL800) וכל 3 ימים צריך לעשות לו כיול , אחרת הוא לא נועל את הדלת ודי נמאסה עלי ההתעסקות איתו..
לכן אני שוקל לרכוש את ה-נוקי ולחבר אותו ל- HA
.
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
היה לי בדיוק את אותו הסיפור עם הכיול, זה מה שפתר את העיניין:17/01/2026 10:45movieman כתב: גם אני אשמח לתשבה
יש לי דנה-לוק V3 - (עם MTL800) וכל 3 ימים צריך לעשות לו כיול , אחרת הוא לא נועל את הדלת ודי נמאסה עלי ההתעסקות איתו..
לכן אני שוקל לרכוש את ה-נוקי ולחבר אותו ל- HA
....
כנס להגדרות באפליקציה ותפעיל end to end operation
-
dr0r
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2182
- שם מלא: דרור
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 361 פעמים
בצילינדר חירום ה-5 Pro עובד בלי שום ניסור.16/01/2026 16:19tsfoni1 כתב: פתיר וקל:
צריך רק להזמין את הפלטה שמתלבשת על הצילנדר עם ברגי אלן כמו של הנוקי פרו....
אבל הצילינדר שיש לו הוא עם פרפר, והוא לא רוצה להחליף אותו...
חח good catch...
אני עדיין לא מבין מה הם מביאים. הם אומרים RETROFIT אבל קוראים לזה אולטרה שזה אמור לבוא עם צילינדר. זה לא סותר?
התמונה היא של האולטרה. אין תמונה של צילינדר
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2566
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 389 פעמים
הם מביאים קישקוש שיווקי כדי שירכשו...26/01/2026 13:40gkatz כתב: חח good catch
אני עדיין לא מבין מה הם מביאים. הם אומרים RETROFIT אבל קוראים לזה אולטרה שזה אמור לבוא עם צילינדר. זה לא סותר?
התמונה היא של האולטרה. אין תמונה של צילינדר...
בסוף זה אותו מוצר אולי עם מתאם.
אבל אם כותבים שזו גירסה מיוחדת לישראל זה הופך למוצר יוקרתי יותר שבנו במיוחד עבורינו ...
לא נראה לי שנוקי ייצרו משהוא מיוחד ל"10 אנשים" בארץ
כן שווה לומר שהמחיר שלהם, בהנחה שהצילינדר כלול, דומה לאירופה. לא גזל...26/01/2026 14:34Grappa כתב: הם מביאים קישקוש שיווקי כדי שירכשו...
בסוף זה אותו מוצר אולי עם מתאם.
אבל אם כותבים שזו גירסה מיוחדת לישראל זה הופך למוצר יוקרתי יותר שבנו במיוחד עבורינו ...
לא נראה לי שנוקי ייצרו משהוא מיוחד ל"10 אנשים" בארץ...
בהום קיט המובנית, אין דרך פשוטה לקבל הודעה שכוללת את שם המשתמש, כי אפל מתייחסת למנעול כאל מצב (Locked/Unlocked) ולא מעבירה את נתוני המשתמש מהנוקי (Nuki) להתראות שלה (אתה יכול להשתמש בפלאגאין של נוקי עם Homebridge, אבל לא מומלץ).28/01/2026 10:33dudis כתב: הנוקי פרו מחובר להום קיט של אפל , האם יש דרך שכשהוא שולח הודעה שנפתחה הדלת שיגיד גם מי פתח את הדלת ?...
-
dr0r
-
- חבר ותיק

מאוד מוזר. יש לי אותו כבר 10 חודשים, עובד תקין בלי שום בעיה. הייתי צריך להטעין אותו עד עכשיו פעמיים.
החיבור דרך Matter עשה קצת צרות, כי הוא לא מאוד קרוב לארון התקשורת, עד שקניתי זוג שקעים מ-Amazon UK, שייצבו את ה-Thread Mesh.
תפנה לחברה, הם בטוח ירצו לעזור.
החיבור דרך Matter עשה קצת צרות, כי הוא לא מאוד קרוב לארון התקשורת, עד שקניתי זוג שקעים מ-Amazon UK, שייצבו את ה-Thread Mesh.
תפנה לחברה, הם בטוח ירצו לעזור.
אני ינסה למרות שכב ביצעתי כל דבר אפשרי שהיה כתוב באינטרנט , גם לי היה את הקודם ועבד שנים עם 0 תקלות , כנראה שנפלתי על מכשיר תקול , דיי מעצבן15/03/2026 19:14dr0r כתב: מאוד מוזר. יש לי אותו כבר 10 חודשים, עובד תקין בלי שום בעיה. הייתי צריך להטעין אותו עד עכשיו פעמיים.
תפנה לחברה, הם בטוח ירצו לעזור....
-
dr0r
-
- חבר ותיק

בגלל זה בדיוק הם ירצו לעזור. כי זו לא תקלה נפוצה, והעלות של להחליף לך את המנעול שולית.16/03/2026 6:00dudis כתב: אני ינסה למרות שכב ביצעתי כל דבר אפשרי שהיה כתוב באינטרנט , גם לי היה את הקודם ועבד שנים עם 0 תקלות , כנראה שנפלתי על מכשיר תקול , דיי מעצבן...