צריבה עדיין במסכי (Oled (2

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 813
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 61 פעמים

שליחה #81 

ארתור, הבעיה שזה לא נאמר בצורה חד משמעית, אלא כהסתברות, כאולי, ״שימוש סביר״ וכו. <br />אז כן, אחרי כמה שנים טובות של תהיות, ושכל אחד פה מביא את עצמו כדוגמא שממנה יש להסיק משהו. <br />צריך לומר את המובן מאליו. באולד ישנו סיכון וסיכוי ממשי לצריבה. אנחנו מכירים עוד טכנולוגיה אורגנית משכבר הימים, הפלזמה וגם שם זה היה נכון. זו המגבלה של החומר האורגני. <br />לא אמרתי שלד תחזיק לנצח, אמרתי שאולד נצרבת. גם בדורות האחרונים וגם בסדרות הגבוהות G וכו. אין מנוס מכך. זו מגבלת הטכנולוגיה.
גם האמירות שבאולד זה פחות נוכח מבפלזמות הינו חטא למציאות. וההפך הוא הנכון.
עם או בלי קשר לדוגמא שאצלי הפנסוניק פלזמה עדיין חיה ובועטת.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #82 

כל הדיון הזה אנחנו טוחנים מים. בזבוז זמן של כולם.
זה "שיש סיכוי" זה ברור ואף אחד לא טוען אחרת.
מה שמנסים להגיד לך זה שאם אצלך נצרבו המסכים, לא אומר שזה קורה למספיק אנשים אחרים כדי שזה יהווה בעיה לצרכן הממוצע.
אם יוצא שרוב הלקוחות מרוצים, ומספר הלקוחות שצריך לתת להם שירות מספיק נמוך, הטכנולוגיה נחשבת לכדאית.
זה שאנשים לא עושים מחקר בסיסי לפני קניה, ואח"כ מתפלאים שהמוצר לא תואם את הציפיות שלהם, זו בעיה שלהם והם לא חייבים לקנות את המוצר הזה יותר.

כל פעם אתה עובר בכל שרשור אפשרי בפורום OLED וחופר לכולם שמסכי OLED נצרבים על ימין ועל שמאל ועדיף לקנות LED של סוני (או כל וריאציה אחת של זה בעבר). ואז מתפתח דיון כמו זה וסתם משתרך לויכוחים מיותרים לאורך עמודים.
אני חושב שכדאי להפסיק עם זה, כי זה לא באמת תורם לאף אחד באמת. רק מפחיד אנשים שאולי לא תהיה להם שום בעיה עם OLED.

נ.ב. רק לידע כללי, טלוויזיות פלסמה ו-CRT לא מבוססות על חומרים אורגניים.

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #83 

מה שאתה מנסה להגיד לי זו בדיוק הבעיה. הפטרוניות הזו שלך. אני לא חופר לאף אחד שנצרבו לי שלוש פעמים הטלוויזיות של LG. כמה השקעתי ומה עברתי. בהודעתי האחרונה אמרתי הפוך. אמרתי שאין להקיש מחוויה של אחד על הכלל , לא מזה שנצרב לו ולא מזה שלא נצרב לו. אמרתי שהטכנולוגיה הזו OLED בעלת סיכון מוכח לצריבה, זו עובדה וזה וזה. ושהמינילד של סוני נותנים מענה מעולה.
וכן אנשים צריכים לדעת את האמת המכובסת שגם באה מצדך, מושגים כמו ״בשימוש סביר״ ולומר שיש אלמנטים הגנתיים כמו רענון פיקסלים ואו הזזת פיקסלים, ולטעת בטחון מזויף לא ימנעו את המובן מאליו.
הייתי ענייני מאד. אל תטיף לי בבקשה.

כמו שעלול להשתמע ממך שאני מונע מאינטרס אישי, אני יכול לטעון אותו דבר שאצלך ואחרים יש אינטרס כזה ואחר מול היבואן נותן החסות בפורום.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #84 

לא אמרתי שיש לך איטנרס אישי כלשהו.
רק אמרתי שבפורום של OLED לא צריך להכנס לכל שרשור אפשרי ולהגיד לכולם שעדיף להם לא לקנות מסך OLED כי אולי ייצרב להם המסך כי אצלך הוא נצרב.

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #85 

לא מתפקידך להטיף לי מוסר
אני הייתי (ואמשיך להיות) ענייני. אתה הפכת לאישי

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #86 

הפכתי לאישי כי זה מה שאני רואה כשאני נכנס לשרשורים שונים פה בפורום.

sagico פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #87 

שרשור אחד מדבר על צריבות באופן כללי. 
שרשור שני מדבר על ערוצים עם לוגו קבוע. לחלוטין ענייני וקשור לצריבות.
ושרשור אחד שמשתמש שאל לגבי המלצה בין שני מסכים הבעתי את דעתי. תמשיך לסלף ולעוות לא יעזור, וכשיהיה לי מה ואיפה לומר, אומר גם אומר.
ואח״כ תגיב על זה שטוחנים ומבזבזים זמן, ושים לב מה אתה עושה, בדיוק את זה, רק שהפעם הפכת מדיון ענייני לדיון אישי, יכולת לשלוח הודעה פרטית היה עדיף מלעשות את זה על דפי הפורום, אבל כאמור (ויותר מאולי) יש לך אינטרס שיראו …
(לא אופתע גם אם הייתה/ישנה פעילות מאחורי הקלעים עם בעלי עניין בנושא)

gildmor
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1379
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #88 

27/02/2025 17:53  
sagico כתב:
אתה טועה.
מוצרי חשמל Miele מגובים בשנה אחריות. עולים פי שניים, אבל מחזיקים פי ארבע.
היבואן לא מגבה את מה שהיצרן נותן בחול.
...
על סמך מה קבעת שאני טועה, יש לך מחקר בלתי תלוי שמוכיח שהם מחזיקים פי 4?
מה שודאי זה שמשלמים פי 2+ על רק שנה אחריות, השאר בגדר הבטחות שלא ידוע אם יתממשו.

כך שיש סיכון לשלם סכום משמעותי כבר אחרי שנה ראשונה אם תהיה תקלה ובהמשך סיכוי נמוך למצוא חלפים בכלל אחרי שנה 7 שלמרות החוק הרבה יבואנים לא מחזיקים אפילו לשבע שנים. ועוד יותר קשה אם המותג פחות נפוץ.

מצד שני אם רכשתי בוש\קונסטרוקטה שמנסיוני בנתיים מחזיקים 7-15 שנים לפחות, ונניח קרתה תקלה בשנה שש והלאה ואין חלפים או מחיר מוגזם אני משדרג לחדש ועדיין ברווח ושקט לעוד חמש שנים לפחות.
באותו מחיר קיבלתי 10 שנים של שקט בלי להוציא שקל נוסף וזה התרחיש הגרוע.

lokilook
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #89 

My 2 cents היה לי את ה b7 חטפה צריבה לאחר שלוש שנים, החליפו לי אותה ל cx . אחרי כמעט חמש שנים הלך הספק, החליפו לי אותו והרחבתי אחריות לעוד שלוש שנים. ב cx אין לי שום צריבות מסך נקי. אבל התאמתי את רמת הבהירות לסוגי התוכן. אם זה תוכן שהוא לא משחקים לסוני או איזה סרט/סדרה שחובה לצפות עם כל הוואוו פאקטור אז אני צופה בבהירות נמוכה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #90 

אתמול בדקתי שעות עבודה ב-B7 שלי. היא כבר עם 18,700 שעות עבודה, והכל בסדר.

lokilook
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 189
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #91 

סוס עבודה. פשוט צריך להתאים את המסך לסגנון חיים. אם יש לך משפחה עם ילדים ומסך תקוע על חדשות כל היום אז oled פחות מתאים. אם אתה כמוני משתמש במסך לסרטים ומשחקים אז הוא מעולה

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”