אויי זה מעצבן, עכשיו תחכה כמה ימים...

אני עדיין לא קיבלתי.

אויי זה מעצבן, עכשיו תחכה כמה ימים...

לא ירד לגמרי, רק התחלתי הורדה.03/04/2024 15:19oferlaor כתב: "לקחו" זה לא סימן טוב דווקא למי שהוריד... בד"כ זה קורה כשיש בעיה עם הגרסא...

פתרון יפה עם ה UWB, חבל שלא ייתמך במרבית הטסלות בארץ:09/04/2024 14:07Huber כתב: 2024.8.9 Release Notes
https://www.notateslaapp.com/software-u ... ease-notes...

ראיתי לא מעט סרטונים ברשת של הפאשלות של זה ולדעתי האישית גם כיום לא הייתי סומך על זה לחלוטין. אם זה לא אמין ב 100% (ולא, 99% לא מספיק, זה בעצם אומר שסטטיסטית 1 מתוך מאה נסיעות תסתיים בתאונה) זה לא "שם" לדעתי.21/04/2024 11:21TheCoolest כתב: דווקא מה שיש כרגע בארה"ב זה בהחלט מתחיל להתקרב, וקצב שחרור גרסאות חדשות עכשיו נהיה ממש גבוה.
הבעיה היא כמובן שתמיד יש את הקטע של ה- 999%.99 אחוז, וזה אף פעם לא באמת יהיה מושלם. זה רק צריך להיות טוב מספיק כדי להיות טוב יותר מנהג ממוצע, בתור התחלה....

אני נוהג מעל 25 שנה. אף פעם לא הייתי מעורב בתאונת דרכים (למעט אחת שבה נהג נכנס בי מאחור בפקק, מצב בו גם FSD מושלם לא היה יכול למנוע בסיטואציה זהה), ז"א שאני נמצא ב "100%" המדובר. האם הייתי מחליף את זה ב FSD של 99.9%? כנראה שלא, כי סטיסטטית על כמות כזו של שנים/נסיעות האחוז הזה היה בא כבר לביטוי כתאונה. אז כן, אני מצפה ל 100%, במיוחד ממערכת שאמורה להגיב הרבה יותר טוב מאדם ממוצע.21/04/2024 11:56TheCoolest כתב: קודם כל אין ולא יהיה דבר כזה אמין ב-100%, מזה אתה יכול לשכוח.
כל מה מה שדרוש הוא שהמערכת תהיה בטוחה יותר פי כמה מנהג ממוצע.
...
21/04/2024 11:56TheCoolest כתב: ואני לא יודע אם ראית סרטונים של v12.3.3 ומעלה, כי כל הביצועים של הגרסאות הישנות יותר כבר לא מייצגים את המציאות החדשה....