השרשור הרישמי: Nuki Smart Lock 4.0
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
- almog22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
למישהו במקרה הסוללה נאכלת הרבה יותר בזמן האחרון? (נוקי 4 פרו)
משהו כמו טעינה אחת לחודש אולי קצת פחות.
משהו כמו טעינה אחת לחודש אולי קצת פחות.
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
האמת, שהחוויה שלי הפוכה... אני כבר כ 4 חודשים עם המנעול. טענתי אותו רק פעם אחת וכרגע אני על 58%...
יכול להיות שהמנעול זז לך ועכשיו הוא עובד קשה יותר כדי לסובב? אצלי מצאתי זווית שבה נראה שהוא פחות מתאמץ (שומעים את זה) וקיבעתי אותה.(אצלי הוא קצת נוטה בזווית למטה, ממש לא ישר עם הדלת)
יכול להיות שהמנעול זז לך ועכשיו הוא עובד קשה יותר כדי לסובב? אצלי מצאתי זווית שבה נראה שהוא פחות מתאמץ (שומעים את זה) וקיבעתי אותה.(אצלי הוא קצת נוטה בזווית למטה, ממש לא ישר עם הדלת)
- almog22
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 346
האמת כשאתה מזכיר את זה נראה שזה התחיל מתישהו כשהייתי צריך לשחק שוב עם סיבוב הנעילה כי הוא יצא מאיפוס.
אנסה לסנכרן אותו מחדש בתקווה שזה יעזור.
(בדיוק קיבלתי הודעה שהסוללה חלשה אחרי שטענתי אותה בשבוע שעבר...)
אנסה לסנכרן אותו מחדש בתקווה שזה יעזור.
(בדיוק קיבלתי הודעה שהסוללה חלשה אחרי שטענתי אותה בשבוע שעבר...)
- Shasoosh
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1863
עברו שמונה חודשים והמוצר שבק חיים.
אור אדום בניסיון פתיחה / נעילה. באפליקציה כתוב
Motor Blocked - Your device appears to be defective. Please contact Nuki support.
אור אדום בניסיון פתיחה / נעילה. באפליקציה כתוב
Motor Blocked - Your device appears to be defective. Please contact Nuki support.
- AssafAviv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
אהלן חברים, התחדשתי בנוקי 4 פרו, חיברתי אותו ל-Matter באמצעות ה-Apple Home של האייפון שלי, הכל טוב ויפה אבל כרגע מראה שאין WiFi, אז אני תוהה האם אשתי שמשתמשת עם אנדרואיד תוכל גם היא לשלוט מרחוק על הנוקי או לפחות להסתכל על הסטטוס נעילה הנוכחי ללא חיבור ל-Google Home?
- eagle75
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2805
זה בסדר שהנוקי לא רואה WIFI , רק MATTER.
הנוקי אמור לדבר עם ה Apple Home בעזרת Matter.
ה Apple Home משמש כ Border Router בין רשת ה Matter לרשת ה Wifi ולכן הנוקי אמור להיות זמין גם ב Wifi.
תנסה לשלוח לאשתך הזמנה להצטרפות לשליטה על הנוקי. זה אמור לעבוד.
הנוקי אמור לדבר עם ה Apple Home בעזרת Matter.
ה Apple Home משמש כ Border Router בין רשת ה Matter לרשת ה Wifi ולכן הנוקי אמור להיות זמין גם ב Wifi.
תנסה לשלוח לאשתך הזמנה להצטרפות לשליטה על הנוקי. זה אמור לעבוד.
- AssafAviv
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 936
היי, לאחרונה הפעלתי Auto Unlock, אצלי באייפון ואצל אשתי במכשיר אנדרואיד מסוג Realme gt 5g.
במכשיר שלי הכל עובד מושלם אבל שמתי לב שאצלה כשהיא מגיעה הביתה זה לא תמיד עובד ויש סיכוי שכאשר זה לא עובד אני נמצא בבית. האם יש סיכוי כזה שכאשר אני נמצא בבית ואז היא מגיעה והמכשיר שלה לא פותח את את הנוקי בגלל הנוכחות והתקשורת של המכשיר שלי מול הנוקי?
במכשיר שלי הכל עובד מושלם אבל שמתי לב שאצלה כשהיא מגיעה הביתה זה לא תמיד עובד ויש סיכוי שכאשר זה לא עובד אני נמצא בבית. האם יש סיכוי כזה שכאשר אני נמצא בבית ואז היא מגיעה והמכשיר שלה לא פותח את את הנוקי בגלל הנוכחות והתקשורת של המכשיר שלי מול הנוקי?
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46476
גרסת קושחה חדשה: 4.10.5
https://help.nuki.io/hc/en-001/articles ... ock-4-10-5
https://help.nuki.io/hc/en-001/articles ... ock-4-10-5
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור