שאלה לגבי Anthem 1140

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17938
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #81 

07/09/2022 23:51  
י-א כתב:
ובכן קיבלתי תשובה מאנתם - zone2 אינו מאפשר כיול וגם אין אפשרות לשנות ערכי בס/טרבל.

לא מבין ממה אתם מתלהבים - כנראה מהמחיר.
...
יש שמחפשים איכויות סאונד שניתן להגיע אליהן בעזרת מערכת הכיול שאתה, לצערך, לא ממש שולט בה וכנראה לא מעונין להשקיע בלימוד ולכן כנראה, מבחינתך, אין ברירה רק לעבור לדנון/מרנץ.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2133
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #82 

האמת - נראה שאתם נהנים לשכנע את עצמכם שאתם יודעים ומי שמגלה את הצד האפל של אנתם אז הוא לא שולט והוא מוגבל שכלית.

לבריאות לכם

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17938
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #83 

08/09/2022 10:55  
י-א כתב:
האמת - נראה שאתם נהנים לשכנע את עצמכם שאתם יודעים ומי שמגלה את הצד האפל של אנתם אז הוא לא שולט והוא מוגבל שכלית.

לבריאות לכם
...
תגיד אתה בסדר?

מה שכלית ? מה מוגבל ? יאללה צא מהרגשי שאתה עטוף בו.

קנית מכשיר שלא כולל גימיקים (לדעתי בלבד) שונים, שחברות אחרות כן כוללות. את זה היית צריך לבדוק לפני שקנית.

קנית מכשיר עם מערכת כיול ברמה אחרת מאודסי שיש בדנון / מרנץ אבל ה ARC זה לא פלאג אנד פלי צריך לשבת ולהתעסק עם זה ולהבין מה עושים. אתה כנראה לא מעונין להשקיע את הזמן ללמוד ( לא טוען שאתה לא יכול אתה פשוט לא מעונין, יש ????) ולכן מבחינתך אין סיבה להישאר עם הרסיבר הזה כי לא תפיק ממנו כלום, חוץ מתסכול מתמשך ולכן אני מציע לך למכור ולרכוש רסיבר שכן יתאים לך, גם מבחינת הפונקציות שאתה מחפש וגם מבחינת מערכת הכיול, שלא מצריכה התעסקות מיוחדת.

עכשיו תגיד לי מה מתוך מה שכתבתי לך קשור לעניין שכלי ולמוגבלות, כזו או אחרת ????????

אתה חוץ מלהתבכיין אכלו לי שתו לי לא עושה כלום, תתקדם.
לא מבין ממה אתם מתלהבים - כנראה מהמחיר.
...
והמשפט הזה שלך, מה בדיוק ניסית להגיד ?? יש שאוהבים את מה שהמכשיר נותן ומוכנים ללמוד ולנצל את היכולות שקיימות בו, אתה? לא מוכן , אז מה בדיוק קשור ענין המחיר ?
נערך לאחרונה על ידי istarmini ב 08/09/2022 11:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10921
נתן תודות: 216 פעמים
קיבל תודות: 1945 פעמים

שליחה #84 

י-א כתב:

לבריאות לכם
...
קונים רסיבר כדי שינגן הכי טוב שאפשר, ורצוי שיכלול מערכת כיול טובה מהסטנדרט.
כל זה - לאיזור הראשי.
בכל הרסיברים אין כיול לאיזור 2.
בחלק יש שליטה על טרבל\באס באיזור 2, ובחלק לא.
לחלק מהאנשים חשובה העברת אודיו דיגיטאלי לאיזור 2. רוב הרסיברים שקיימים לא עושים את זה.
איזור 2 זה לא ממש תכונה נחוצה ברסיבר.
מי שמחפש לקבל איכות ושליטה באיזור 2, שיקנה מגבר סטריאו לאיזור 2 ויהנה הרבה יותר ממה שאיזור 2 ברסיבר יכול לספק, בכל רסיבר שקיים.

אנת'ם חברה קטנה, והיא בחרה להתרכז במה שלדעתה חשוב, וזה הסאונד באיזור הראשי.

למה אתה חושב שאנשים משכנעים את עצמם?
כל אחד עושה את השיקולים שלו.
לי מאוד חסר שאין טיונר רדיו באנת'ם, וגם חסרו לי אלמנטים בכיול שהיו לי קודם ולא קיימים באנת'ם (אחד הגיע בעדכון האחרון) ובכל זאת, במכלול השיקולים (שלא חשוב כרגע פירוט שלהם) בחרתי באנת'ם.
הסאונד טוב יותר ממה שהיה לי, ועדיין חסרים לי דברים שהייתי רוצה שיהיו.

אף אחד לא מכריח אותך לקנות אנת'ם, וגם לא ראיתי שמישהו ניסה לשכנע אותך לקנות.
הכח בידך, הלקוח, להשוות נתונים ותכונות של רסיברים שונים מחברות שונות, ולהחליט מי מספק את רוב הדרישות שלך וראוי שכספך יילך אליו.
י-א כתב:
הצד האפל של אנתם
...
על איזה צד אפל אתה מדבר?
מישהו בחברה רימה אותך? הבטיח לך תכונה שלא קיימת?
אני מכיר רק תכונה אחת כזו.
ההבטחה מלפני שנתיים ש- "בקרוב תתווסף תמיכה מובנית ב- ROON", ועדיין אין סימן.
לא שזה חשוב לי בכלל, אבל יש אנשים שמחכים בקוצר רוח שההבטחה תקויים.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #85 

מסכים עים כל מה שכתבו יואב ואמיר לחלוטין אבל יש דבר אחד שמאוד מפריע...רכשת מכשיר מעולה אשר מצריך עקומת למידה על מנת להכיר את יכולותיו ולכן מין הראוי שהחנות אשר רכשת דרכם את הרסיבר אמורים לתת לך תמיכה טכנית לפחות ברמה הבסיסית ובכך היו חוסכים לך הרבה מאוד כאב ראש ולא רק לעבוד בשיטת מחסני חשמל pay n go.
ישנם הרבה חברים בפורום אשר אתה יכול לעזרה בהם כולל אותי ולכן תרגיש חופשי לשאול שאלות אבל לבוא עים ראש פתוח. כולנו כאן על מנת לעזור ככל הניתן.
תבקש מהחנות תמיכה והדרכה.לדעתי זוהי חובתם המיקצועית והמוסרית כי שילמת לא מעט ולכן מגיע לך מלוא השרות.
יש הרבה חנויות מיקצועיות אשר נותנים שרות כזה ויכול להיות שהם ידרשו טיפה יותר בתשלום על הרסיבר אבל לפחות תהיה בראש שקט ולא עובד עצות.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7415
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 505 פעמים

שליחה #86 

ישאר לך רק להדליק אותו ולשחק אם הווליום חוץ מזה לא תצטרך לגעת בכלום .
Sony 1040
Monitor mass

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #87 

כדי לקבל תוצאות באודיסי שיכולות להתחרות ב-arc צריך ידע הבנה והתעסקות לא פחות, ואפילו יותר, ממה שצריך בשביל להשתמש ב-arc. הדבר העיקרי שיותר מתקדם ב-arc לעומת אודיסי זה הממשק, אבל זה רק מקל על ההתעסקות, לא מקשה. תגיד לי דבר אחד שצריך לדעת להתעסק איתו ב-arc (לא מדבר על דברים ש-arc יודע לעשות לבד) ושבאודיסי אין שום התעסקות עם משהו מקביל/דומה/זהה.

יש תפיסה ש-Arc זה למתקדמים ואודיסי זה למתחילים. אבל זה לא באמת נכון. פשוט אודיסי מקשה עליך לראות את הפוקנציות המתקדמות ונותן אשליה של מערכת פשוטה, בעוד ב-Arc הפונקציות המתקדמות נגישות בממשק ידידותי יותר עם פחות מקום לטעויות (אם כי משלמים עליו הרבה מאד כסף), וזה שאתה לא יכול לפספס את קיומן נותן אשליה של מערכת שדורשת מתשמש מתקדם יותר. בפועל הידע במערכות כיול שצריך בשביל שתיהן הוא דומה מאד - בשתיהן צריך להבין איך להתאים עקומת מטרה לחדר, איך להציב נכון רמקולים, ואיך/איפה להציב את המיקרופון. פשוט ב-Arc דואגים שתבין שזה חשוב ובאודיסי לא טורחים, אבל זה שאתה לא מבין שבאודיסי גם צריך לעשות את כל הנ"ל זה לא אומר שבאמת לא צריך.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #88 

בתור אחד שאחרי 30 שנה של ONKYO עשה מעבר ל ANTHEM זה אכן ליגה אחרת מערכת הכיול של ARC יש לו אין סוף אפשרויות . הבעיה שבשום מקום אין הסבר ממשי מעבר לכיול הראשוני איך אפשר לכייל/לשנות מעבר לכך . אני כבר חצי שנה עם הרסיבר קראתי המון חומר בכל הפורומים וסרטונים ביוטיוב ,חוץ מכיול ראשוני וטיפ בסיסי של AUDIO ADVICE או AUDIHOLICS אין שום הדרכה גם לא באתר של ANTHEM עצמו ,ורחוק מאוד מתוצאה מספקת יש לי פרארי עם ביצועים של סובארו ....

Crossover-Shop
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 879
נתן תודות: 125 פעמים
קיבל תודות: 294 פעמים

שליחה #89 

שאלה שאני עד עכשיו לא מבין - אני עוקב אחרי השרשור המדובר מדי פעם שיש לי כמה דקות על המחשב

כל הרוכשי ANTHEM למיניהם והתלונות שעולות פה - הרי את המוצר לא הזמנתם מאמזון - זה נרכש פה בארץ - למה אתם שוברים את הראש פה בפורום במקום להתנהל מול החנויות שסיפקו את המוצרים?

ואם הם לא יודעים לעזור - למה לא לבקש מTOP AUDIO טכנאי ייעודי לכיול

וגם אם זה לא צולח
למה לא לבקש עזרה מקצועית בתשלום? יש פה לא מעט אנשים ששוחים בחומר

עד היום כל הלקוחות שלנו עברו הכשרה בסיסית ומשם התגלגלו קדימה לבד ומי שלא צלח את החומר קיבל טכנאי ייעודי לכיול
אם אתם עדיין בבעיה - צרו קשר אפנה אתכם לאנשים שיעזור בנושא אין סיבה להתעצבן פה על חברים אחרים שמגיבים את מה שהם חושבים
חנות מתמחה קרוסאובר
אלנבי 128 תל אביב
03-5604600
הפייסבוק שלנו!

Amir64
גורו
גורו

שליחה #90 

13/09/2022 9:32  
ALFRED3 כתב:
בתור אחד שאחרי 30 שנה של ONKYO עשה מעבר ל ANTHEM זה אכן ליגה אחרת מערכת הכיול של ARC יש לו אין סוף אפשרויות . הבעיה שבשום מקום אין הסבר ממשי מעבר לכיול הראשוני איך אפשר לכייל/לשנות מעבר לכך . אני כבר חצי שנה עם הרסיבר קראתי המון חומר בכל הפורומים וסרטונים ביוטיוב ,חוץ מכיול ראשוני וטיפ בסיסי של AUDIO ADVICE או AUDIHOLICS אין שום הדרכה גם לא באתר של ANTHEM עצמו ,ורחוק מאוד מתוצאה מספקת יש לי פרארי עם ביצועים של סובארו ....
...
באמת בשום מקום אין הסבר?
גם לא באתר של ANTHEM?
https://anthemarc.com/arc-genesis/index.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/users-guide.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/advan ... /index.php

ועוד 2 שרשורים בהם אתה יכול ללמוד המון.
https://www.avsforum.com/threads/owners ... 3/page-277
https://www.avsforum.com/threads/dedica ... 2/page-349
בשרשור השני אתה יכול להעלות את תוצאות המדידות שלך, ולקבל משוב על דברים שכדאי לנסות, אם מזוהות בעיות.

ALFRED3
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 743
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #91 

13/09/2022 10:43  
Amir64 כתב:
באמת בשום מקום אין הסבר?
גם לא באתר של ANTHEM?
https://anthemarc.com/arc-genesis/index.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/users-guide.php
https://anthemarc.com/arc-genesis/advan ... /index.php

ועוד 2 שרשורים בהם אתה יכול ללמוד המון.
https://www.avsforum.com/threads/owners ... 3/page-277
https://www.avsforum.com/threads/dedica ... 2/page-349
בשרשור השני אתה יכול להעלות את תוצאות המדידות שלך, ולקבל משוב על דברים שכדאי לנסות, אם מזוהות בעיות.
...
היי אמיר
תודה על הקישורים .
באתר של אנטם יש הנחיות כלליות איך לבצע מדידות וכולי . אני זקוק יותר להכוונה פרטנית כמו למשל מה עושים שהדיאלוג בסרטים בסנטר לא ממש ברור ,או מה עושים/מכוונים כשהאפקטים בסראונד אחורי לא מובלט וברור ..
גם בפורום AVS פרסמתי אבל לא ממש התייחסו

Amir64
גורו
גורו

שליחה #92 

יכול להיות שהבעיה לא בכיול, ומקורה במקום אחר?
איזה רמקולים?מה המקור המנגן, איך הוא מוגדר?
מעביר את האודיו ב- Passthrough או שמבוצע פיענוח בנגן?

יש לך 5.1 או 7.1?
סוראונד אחורי זה מונח שמתכוון לרמקולים האחוריים ב- 7.1
אין בהם הרבה תוכן, וגם כשיש הוא לא אמור להיות מובלט.

אתה יכול להגביר אותם בלבד, אם אתה חש בצורך כזה, כמו בכל מערכת כיול אחרת.

פרסמת את ה- PDF של הכיול או סתם שאלת שאלה כללית?
קשה לענות על שאלה כמו ששאלת כאן, בלי להכיר את כל השרשרת אצלך.

masteraudio
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1471
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 322 פעמים

שליחה #93 

לבעלי אנתם מצורף סרטון מפורט אשר יכול לסייע בכל הקשור לכיול ולהגדרת המכשיר.
TRINNOV ALT-16
DALI RUBIKORE ONWALL
DALI RUBIKORE CINEMA
SVS SB3000 REVOLUTION X2
YAMAHA MX-A5000

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #94 

כמו שאמרתי, אנטם אינו מיועד לכל אחד, בעיקר למי שרגיל לדנון ומרנץ וירגיש ממש מרומה על זה שהוא שילם פי 3 ומקבל בערך שליש ממה שהוא היה רגיל לקבל. האנטם זו חברת בוטיק שנועדה למשתמשים שכל מה שחשוב להם זה איכות בסטריאו דו ערוצי, ועל הדרך רוצים לקבל חוייה מינימאלית של קולנוע ביתי בסלון. אותו הכנ"ל עם רסיברים של NAD או של ROTEL. זה רסיבר סטריאו למוסיקה עם בונוס של תמיכה באודיו רב ערוצי ומיתוג לוידאו. מי שחשוב לו קולנוע ביתי, שישאר עם דנון וימהה.

י-א פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2133
נתן תודות: 61 פעמים
קיבל תודות: 91 פעמים

שליחה #95 

יהלי ב - זו האמירה הכי טובה וקולעת שאני קורא פה מאז שהתחלתי עם השאלה איזה פרוססור לקחת במקום המרנץ ששבק חיים.

LiorShap
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3068
נתן תודות: 141 פעמים
קיבל תודות: 491 פעמים

שליחה #96 

[quote="יהלי ב" post_id=3252570 time=1663087848 user_id=81813]
כמו שאמרתי, אנטם אינו מיועד לכל אחד, בעיקר למי שרגיל לדנון ומרנץ וירגיש ממש מרומה על זה שהוא שילם פי 3 ומקבל בערך שליש ממה שהוא היה רגיל לקבל. האנטם זו חברת בוטיק שנועדה למשתמשים שכל מה שחשוב להם זה איכות בסטריאו דו ערוצי, ועל הדרך רוצים לקבל חוייה מינימאלית של קולנוע ביתי בסלון. אותו הכנ"ל עם רסיברים של NAD או של ROTEL. זה רסיבר סטריאו למוסיקה עם בונוס של תמיכה באודיו רב ערוצי ומיתוג לוידאו. מי שחשוב לו קולנוע ביתי, שישאר עם דנון וימהה.
[/quote]

אני בספק שאתה מאמין לדברים שאתה כותב.

אז שאנחנו נאמין?
לדעתי לא שמעת אנתם בחיים שלך.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #97 

13/09/2022 19:50  
יהלי ב כתב:
...
אמירה קצת מוזרה. נכון שאין כל מיני תוספות כמו AURO3D אבל דווקא לחובבי הסטריאו והאנלוג יש חוסרים הרבה יותר בסיסיים בMRX כמו פונו סטייג' ואנלוג בייפס.
Jack of some trades, master of none

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 358 פעמים

שליחה #98 

13/09/2022 23:06  
Avi_Dagan כתב:
אמירה קצת מוזרה. נכון שאין כל מיני תוספות כמו AURO3D אבל דווקא לחובבי הסטריאו והאנלוג יש חוסרים הרבה יותר בסיסיים בMRX כמו פונו סטייג' ואנלוג בייפס.
...
גם אין באנטם סטרימר או מעבד וידאו. הרעיון הוא שהם מצפים מהמשתמש לרכוש כל אלמנט בנפרד. במחיר של אנטם MRX, עדיף לרכוש דנון X6700H בחצי מחיר ולהמיר אותו ל PRE שישודך להגברת CLASS D טובה וזולה לקבלת מערכת הרבה יותר טובה מרסיבר ריק מתוכן ויקר ללא סיבה מוצדקת. מילא והיה בו מערכת DIRAC BC בשלה, אבל מה שיש זה גרסת ביטה של ARC.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #99 

14/09/2022 3:35  
יהלי ב כתב:
גם אין באנטם סטרימר או מעבד וידאו. הרעיון הוא שהם מצפים מהמשתמש לרכוש כל אלמנט בנפרד. במחיר של אנטם MRX, עדיף לרכוש דנון X6700H בחצי מחיר ולהמיר אותו ל PRE שישודך להגברת CLASS D טובה וזולה לקבלת מערכת הרבה יותר טובה מרסיבר ריק מתוכן ויקר ללא סיבה מוצדקת. מילא והיה בו מערכת DIRAC BC בשלה, אבל מה שיש זה גרסת ביטה של ARC.
...
מעבד וידאו זה מיותר, יש טלוויזיה שזה כל יעודה ועושה את זה בוודאי טוב יותר.
ARC לא בבטא אבל היו לא מעט דברים שנדרשו עדכונים עבורם וכאלה שעדיין לא פעילים (ROON). להןציא מכשירים לא על 100% זו מגמה כללית בתחום למרבה הצער, מקווה שD+M לא יצטרפו אליה גם עכשיו (אם כי יש לזכור שהם הראשונים שהוציאו עם הבאג המפורסם, כך שגם הם לא נקיים מבעיות).
CLASS D וזול לא ממש הולכים ביחד, תלוי מה אתה מגדיר כזול.
Jack of some trades, master of none

Amir64
גורו
גורו

שליחה #100 

14/09/2022 3:35  
יהלי ב כתב:
...
אין צורך במעבד וידאו ברסיבר.
מעולם לא השתמשתי בו.
הטלויזיה עושה את זה טוב יותר.
פעם היה נחמד שיש את זה ברסיבר, בעידן שבו היה תוכן SD, והיצגת אותו לטלויזיה HD.
היום אין בכלל מה לגעת בתוכן הוידאו.
אבל מה שיש זה גרסת ביטה של ARC
...
למה אתה סתם מקשקש, מטעה ומפיץ שקרים??
אני קניתי אנת'ם במאי 2021
כבר אז היתה גירסה רשמית של ARC Genesis - 1.5.4.
עד היום לא השתמשתי באף גירסאת ביטה שיצאה.
אתה לא חייב אם אתה לא מעוניין.
וכבר כתבתי לך את זה כאן, בשרשור הזה.

מסתבר שאתה סתם נכנס כדי ללכלך על חברה\מוצר, והאמת ממש לא מעניינת אותך.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”