המקרנים הטובים ביותר ל 2020 - עפ"י קטגוריות מחיר

מקרנים קידמיים - Front Projector.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35087
נתן תודות: 174 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #81 

👍
תתחדש!
נראה מעולה!

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7645
נתן תודות: 486 פעמים
קיבל תודות: 885 פעמים

שליחה #82 

17/12/2021 17:51  
molvy כתב:
@טלHD

ראשית תודה על ההערות

התמונות לא נאמנות למציאות המצלמה בטלפון מזייפת בצבעים ומוסיפה פסים אופקיים שגורמים לתמונה להראות לא אחידה

לגבי המיקום של הספה, ניסינו להוזיז אותה מעט קדימה והתוצאה לא היתה מהותית והספה היתה קרובה מידי למסך

היו לי הרבה היסוסים למיקום של הרסיבר והמגבר, ניסיון של ניגון סרט בעוצמה גבוהה למשך שלוש שעות בערך הראה שהחום שעולה מה ROTEL לא ממש משפיע על הרסיבר, אולי בגלל הטמפרטורה הנמוכה בחדר (הוא תמיד ממוזג וקריר) או בגלל המרווח בין המגבר לרסיבר

תכלס הנושא במעקב ואם יהיה צורך נעשה שינויים

תודה רבה על ההערות
...
תתחדש
נראה מצוין !
איזה דגם הוזמן ?
ותהייה קטנה, אם כבר חדר יעודי כפי שזה נראה, לא שווה להשקיע במסך הקרנה אקוסטי ולשים את הסנטר גבוה יותר מאחוריו ?

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7039
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1460 פעמים

שליחה #83 

@mulder

תודה על המחמאות

הסנטר נמצא במקום הזה כבר יותר מחמש שנים, בתחילת הדרך שמתי את הסנטר גבוה יותר לפני המסך כדי להבין את ההבדל בין סנטר גבוה לנמוך ולא שמעתי הבדל כמו כן ניסיתי ללא סנטר וחשתי בחיסרון הסנטר, כך שהמיקום הנוכחי של הסנטר אופטימלי עבורי

המרחק בין הקירות בחדר מאוד גבולי ואים אוזיז את המסך כך שהסנטר יהיה אחריו התמונה תהייה קטנה ממה שאני רוצה, כך שאני מאוד מרוצה מהסידור הנוכחי

לגבי המקרן הוזמן ה LG HU810, זה מקרן לייזר חדש של LG

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73245
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3154 פעמים

שליחה #84 

תתחדש.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17924
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #85 

17/12/2021 14:19  
molvy כתב:
אז לאחר עיכובים אין סופיים ובעיות בשחרור מהמכס (הייתי צריך להסביר ל DHL מה צריך אישורים ומה לא צריך מכון תקנים) הגיעה החבילה והמקרן בפנים

עשיתי שיפוץ מסויים בחדר ההקרנה כדי להתאים אותו למסך יותר גדול (מעבר מ 120 ל 135 אינטש) ולתעל את החוטים בצורה יותר יפה, צבעתי את החדר בצבעים יותר מתאימים להקרנה

כמו כן שידרגתי את ההגברה במגבר כוח של ROTEL (תודה ל ADICT) הוספתי סטרימר של NVIDIA ו NAS עם 4X12T לטובת סרטים של UHD

המקרן נתלה הכי קרוב לקיר האחורי השתמשתי במחברים של 90 מעלות כדי לא להפסיד אפילו סנטימטר במרחק של המקרן המהסך וזאת כדי לקבל תמונה מקסילית

והתוצאה.........שמיים וארץ, יום ולילה, חגיגה לעין

התמונה ב 4K מדהימה, למקרן יש בהירות אכזרית שמביאה תמונה אמיתית וקריספית למסך, הבן שלי בחן קטעים כהים משר הטבעות ואמר לי שהמקרן מתמודד עם הקטעים הללו בצורה מעוררת כבוד ושהטלוויזיה שלו לא מצליחה להתמודד כל כך טוב

ההפתעה שלי היתה שראיתי את סרט עם ובלי HDR, ההבדלים משמעותיים ופתאום רואים צבעים שלא חשבתי שקיימים בסרט, אפילו גוון הפנים של השחקנים הרבה יותר מדוייק ומציאותי

תכלס אני מתמוגג מהתוצאה

קוריוז קטן, המקרן עלה לי 2999 דולר, במכירות של Black Friday הוא ירד ב 400 דולר ליומיים,. שיחה מהירה עם B&H וכרטיס האשראי שלי זוכה ב 400 דולר ועוד הם אמרו לי תודה לפני שאני הספקתי להודות להם

מצרף תמונות אם אצליח להבין איך
...
תתחדש ותהנה (Y)
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3721
שם מלא: חיים
נתן תודות: 852 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #86 

Molvy
תתחדשו ותהנו👍
חדר כזה דורש/חייב אטמוס מהתקרה!
האם ניסית?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #87 

@big007

תודה

יש שני רמקולי אטמוס קדמי עליון

טרם נוסו רמקולי אטמוס על התיקרה כי בסה"כ זו תיקרה נמוכה 2.20 מטר ואני עדיין מחפש את הרמקולים שיתאימו לגובה התקרה הזה

לאחר מכך אצטרך להחליף רסיבר שיתמוך ב 7.1.2 ומעלה

אז קודם כל אמצא את הרמקולים המתאימים ולאחר מכן ככול הנראה אפתח תכנית חיסכון ואתחיל להתעניין ברסיבר

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9012
נתן תודות: 1569 פעמים
קיבל תודות: 1348 פעמים

שליחה #88 

משה, נראה (שוב) מעולה !!
תתחדש ותהנה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #89 

אבי

לשמוע ממך, אחרי כל העיצובים הממהממים שעשית בסלון שלך, שהחדר נראה מעולה, זה הרבה יותר ממחמאה

תודה

yossirif
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 599
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

שליחה #90 

17/12/2021 14:19  
molvy כתב:
אז לאחר עיכובים אין סופיים ובעיות בשחרור מהמכס (הייתי צריך להסביר ל DHL מה צריך אישורים ומה לא צריך מכון תקנים) הגיעה החבילה והמקרן בפנים

עשיתי שיפוץ מסויים בחדר ההקרנה כדי להתאים אותו למסך יותר גדול (מעבר מ 120 ל 135 אינטש) ולתעל את החוטים בצורה יותר יפה, צבעתי את החדר בצבעים יותר מתאימים להקרנה

כמו כן שידרגתי את ההגברה במגבר כוח של ROTEL (תודה ל ADICT) הוספתי סטרימר של NVIDIA ו NAS עם 4X12T לטובת סרטים של UHD

המקרן נתלה הכי קרוב לקיר האחורי השתמשתי במחברים של 90 מעלות כדי לא להפסיד אפילו סנטימטר במרחק של המקרן המהסך וזאת כדי לקבל תמונה מקסילית

והתוצאה.........שמיים וארץ, יום ולילה, חגיגה לעין

התמונה ב 4K מדהימה, למקרן יש בהירות אכזרית שמביאה תמונה אמיתית וקריספית למסך, הבן שלי בחן קטעים כהים משר הטבעות ואמר לי שהמקרן מתמודד עם הקטעים הללו בצורה מעוררת כבוד ושהטלוויזיה שלו לא מצליחה להתמודד כל כך טוב

ההפתעה שלי היתה שראיתי את סרט עם ובלי HDR, ההבדלים משמעותיים ופתאום רואים צבעים שלא חשבתי שקיימים בסרט, אפילו גוון הפנים של השחקנים הרבה יותר מדוייק ומציאותי

תכלס אני מתמוגג מהתוצאה

קוריוז קטן, המקרן עלה לי 2999 דולר, במכירות של Black Friday הוא ירד ב 400 דולר ליומיים,. שיחה מהירה עם B&H וכרטיס האשראי שלי זוכה ב 400 דולר ועוד הם אמרו לי תודה לפני שאני הספקתי להודות להם

מצרף תמונות אם אצליח להבין איך
...
אז אחרי חצי שנה שאתה עם המקרן, מה הרשמים שלך ממנו? ממליץ? הוא ירד במחיר משמעותית ואני מתלבט אם שווה להזמין אותו במקום המקרן אפסון הישן שלי שאינו 4K ... תודה!!!

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #91 

אחרי חצי שנה ומאה סרטים אני מאוד מרוצה מהמקרן

אני מקבל איתו תמונה של 135 אינטש, הכי גדולה שיכולתי לקבל בחדר ההקרנה שלי

לטעמי החיסרון היחידי שלו שאין לו דולבי וויזן (DV) אבל פרט לכך התמונה מעולה ה HDR מוסיף המון לאיכות התמונה החיבור ל EMBY עובד נהדר

תכלס אני לא רואה מקרן יותר טוב עבורי

יכול להיות שיש מקרנים שעל הנייר יותר טובים, ויכול להיות שלעין יותר וידאופולית הם באמת יותר טובים

אבל עבורי זה נראה לי המקרן האולטימטיבי גם מבחינת איכות תמונה וגם מבחינת המחיר

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #92 

משה
לגבי DV אני מניח שזה אולי יקרה בעתיד, בינתיים זה קורה במקרני UST. עד כה יצא מקרן אחד שתומך ב DV וזה מקרן UST של שיומי, וקראתי שבקרוב מאוד גם הייסנס ישווקו.
בינתיים תהנה (: ותפנק אותנו בעוד תמונות שנדע מה הוא יכול לעשות

ADICT
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9613
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 352 פעמים

שליחה #93 

תתחדש אח נראה מעולה 💯👏👏שמחתי להוסיף משהו לסטאפ שלך תהנה משה יקר 🍾🍸🍸

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #94 

אין DV באף מקרן שאני מכיר... סוני תומכים בזה?

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #95 

27/08/2022 12:36  
oferlaor כתב:
אין DV באף מקרן שאני מכיר... סוני תומכים בזה?
...
ממה שאני יודע אין כיום מקרן long throw שתומך בדולבי ויז'ן.
לעומת זאת חלק קטן ממקרני ה UST החדשים כבר תומכים, וכנראה זה יתחיל להיות חלק סטנדרט ברובם בעתיד, לפחות ככה זה מרגיש.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”