תתחדש!
נראה מעולה!

תתחדש17/12/2021 17:51molvy כתב: @טלHD
ראשית תודה על ההערות
התמונות לא נאמנות למציאות המצלמה בטלפון מזייפת בצבעים ומוסיפה פסים אופקיים שגורמים לתמונה להראות לא אחידה
לגבי המיקום של הספה, ניסינו להוזיז אותה מעט קדימה והתוצאה לא היתה מהותית והספה היתה קרובה מידי למסך
היו לי הרבה היסוסים למיקום של הרסיבר והמגבר, ניסיון של ניגון סרט בעוצמה גבוהה למשך שלוש שעות בערך הראה שהחום שעולה מה ROTEL לא ממש משפיע על הרסיבר, אולי בגלל הטמפרטורה הנמוכה בחדר (הוא תמיד ממוזג וקריר) או בגלל המרווח בין המגבר לרסיבר
תכלס הנושא במעקב ואם יהיה צורך נעשה שינויים
תודה רבה על ההערות...

תתחדש ותהנה17/12/2021 14:19molvy כתב: אז לאחר עיכובים אין סופיים ובעיות בשחרור מהמכס (הייתי צריך להסביר ל DHL מה צריך אישורים ומה לא צריך מכון תקנים) הגיעה החבילה והמקרן בפנים
עשיתי שיפוץ מסויים בחדר ההקרנה כדי להתאים אותו למסך יותר גדול (מעבר מ 120 ל 135 אינטש) ולתעל את החוטים בצורה יותר יפה, צבעתי את החדר בצבעים יותר מתאימים להקרנה
כמו כן שידרגתי את ההגברה במגבר כוח של ROTEL (תודה ל ADICT) הוספתי סטרימר של NVIDIA ו NAS עם 4X12T לטובת סרטים של UHD
המקרן נתלה הכי קרוב לקיר האחורי השתמשתי במחברים של 90 מעלות כדי לא להפסיד אפילו סנטימטר במרחק של המקרן המהסך וזאת כדי לקבל תמונה מקסילית
והתוצאה.........שמיים וארץ, יום ולילה, חגיגה לעין
התמונה ב 4K מדהימה, למקרן יש בהירות אכזרית שמביאה תמונה אמיתית וקריספית למסך, הבן שלי בחן קטעים כהים משר הטבעות ואמר לי שהמקרן מתמודד עם הקטעים הללו בצורה מעוררת כבוד ושהטלוויזיה שלו לא מצליחה להתמודד כל כך טוב
ההפתעה שלי היתה שראיתי את סרט עם ובלי HDR, ההבדלים משמעותיים ופתאום רואים צבעים שלא חשבתי שקיימים בסרט, אפילו גוון הפנים של השחקנים הרבה יותר מדוייק ומציאותי
תכלס אני מתמוגג מהתוצאה
קוריוז קטן, המקרן עלה לי 2999 דולר, במכירות של Black Friday הוא ירד ב 400 דולר ליומיים,. שיחה מהירה עם B&H וכרטיס האשראי שלי זוכה ב 400 דולר ועוד הם אמרו לי תודה לפני שאני הספקתי להודות להם
מצרף תמונות אם אצליח להבין איך...

אז אחרי חצי שנה שאתה עם המקרן, מה הרשמים שלך ממנו? ממליץ? הוא ירד במחיר משמעותית ואני מתלבט אם שווה להזמין אותו במקום המקרן אפסון הישן שלי שאינו 4K ... תודה!!!17/12/2021 14:19molvy כתב: אז לאחר עיכובים אין סופיים ובעיות בשחרור מהמכס (הייתי צריך להסביר ל DHL מה צריך אישורים ומה לא צריך מכון תקנים) הגיעה החבילה והמקרן בפנים
עשיתי שיפוץ מסויים בחדר ההקרנה כדי להתאים אותו למסך יותר גדול (מעבר מ 120 ל 135 אינטש) ולתעל את החוטים בצורה יותר יפה, צבעתי את החדר בצבעים יותר מתאימים להקרנה
כמו כן שידרגתי את ההגברה במגבר כוח של ROTEL (תודה ל ADICT) הוספתי סטרימר של NVIDIA ו NAS עם 4X12T לטובת סרטים של UHD
המקרן נתלה הכי קרוב לקיר האחורי השתמשתי במחברים של 90 מעלות כדי לא להפסיד אפילו סנטימטר במרחק של המקרן המהסך וזאת כדי לקבל תמונה מקסילית
והתוצאה.........שמיים וארץ, יום ולילה, חגיגה לעין
התמונה ב 4K מדהימה, למקרן יש בהירות אכזרית שמביאה תמונה אמיתית וקריספית למסך, הבן שלי בחן קטעים כהים משר הטבעות ואמר לי שהמקרן מתמודד עם הקטעים הללו בצורה מעוררת כבוד ושהטלוויזיה שלו לא מצליחה להתמודד כל כך טוב
ההפתעה שלי היתה שראיתי את סרט עם ובלי HDR, ההבדלים משמעותיים ופתאום רואים צבעים שלא חשבתי שקיימים בסרט, אפילו גוון הפנים של השחקנים הרבה יותר מדוייק ומציאותי
תכלס אני מתמוגג מהתוצאה
קוריוז קטן, המקרן עלה לי 2999 דולר, במכירות של Black Friday הוא ירד ב 400 דולר ליומיים,. שיחה מהירה עם B&H וכרטיס האשראי שלי זוכה ב 400 דולר ועוד הם אמרו לי תודה לפני שאני הספקתי להודות להם
מצרף תמונות אם אצליח להבין איך...

שמחתי להוסיף משהו לסטאפ שלך תהנה משה יקר