ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מאתרי אמאזון (ארה"ב, גרמניה, איטליה, בריטניה וספרד)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
WinOzi כתב:@Huber
·
HUBER תיקון קטן למחיר שרשמת על דיסק קשיח חיצוני WD 12TB Elements (ב999 ש״ח)
היות ויש באג בחישוב המיסים באמזון, צריך להוסיף עוד פריט קטן בערך נמוך ככל שניתן
ואז המחיר יוצא כ875 ש״ח שזה הרבה יותר ממצויין.
(אגב מחיר המשלוח כמעט לא משתנה למרות התוספת)
וואו זה נכון ברמה ששכחתי מזה כי כבר התרגלתי
לפני כמה חודשים שמתי על ה NAS את אחד מהחוסם פרסומות ברמת ה DNS , כבר שכחתי אפילו את השם.
עכשיו אני מבין למה חיפשתי את זה וחשדתי בראייה שלי אתמול
אה אוקיי חשבתי שהיה את ה8220 ופספסתי, ה7760 בכ150 זה מחיר טוב ואפילו טוב מאוד ביחס למה שניתן להשיג בארץ אבל לא מדהים... כלי חלש מאוד והמחיר שלו ברשת הוא כ35 דולרים
מתאים לעבודות קלות ביותר.
לפני כחצי שנה שקלתי לקנות אותו - היה בזמנו בכ165 שקלים עד הבית דרך אמזון אבל החלטתי לחכות ל8220. אני לא יודע מה השימושים שלך אבל קח בחשבון שהוא חלש מאוד לעבודות מסוימות והמנוע יפסיק לעבוד במאמץ קל יחסית
שוב פתרונות אכסון וזכרונות למחשב ומכונות גילוח/תספורת הרגילים... בפעם ה20... וגם במחירים לא וואו.
בבלאק נובמבר לפני שנתיים קניתי סאבוופר של ELAC SUB3010 ב 200 וקצת דולר. יחד עם רמקולי B6.2 ב 150 דולר. ורמקול סנטר C6.2 ב 130 דולר.
בבלאק פריידי שנה שעברה קניתי טריילר לאופניים ל 2 ילידם קטנים (2 מושבים) ב 74.99 דולר מתחת לרף המכס. לא שילמתי מכס בכלל.
איפה יש דברים כאלה?
היו-היה.
באתרי אמזון האירופאים בכלל המצב פקקט. כלום בחזקת כלום.
מבחינת האתרים האירופאים הדבר הכי טוב היה בכלל לפני הפריים דיי, כשמכרו באמזון הבריטי את הטוחן אשפה InSinkErator Evolution 200 ב 490 פאונד. חבל שפיספסתי.
אני אישית קניתי את vגיפט קארד המהולל ב 40 דולר - שמקנה 10 דולר מתנה.
-חיכיתי וחיכיתי.
-אך לא היה כלום.
ברגע מסויים חשבתי לקנות את הפיקסל 4 של גוגל וקרוב משפחה יביא לי מארה"ב כשהוא בא לארץ... אבל לאחר כמה שיחות הבנתי שאף אחד לא יבוא הנה לפחות עד חנוכה, עוד חודשיים, וגם אז לא בטוח. אז ירדתי מהעניין.
נערך לאחרונה על ידי two-times ב 15/10/2020 13:48, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעבר לזה, הייתי קונה כרטיס MicroSD אם אמזון היו מתייחסים לסף המכס של 75$ אחרי הנחה, אבל כרגיל הם לא.
אולי אולי הייתי שוקל SSD של Hynix, אבל בלי משלוח ישיר לארץ זה לא כדאי.
עקבתי אחרי עוד משהו, אבל לא היו חדשות מחיר מרעישות, וגם לא משלוח ישיר לארץ.
Ed3n כתב:אה אוקיי חשבתי שהיה את ה8220 ופספסתי, ה7760 בכ150 זה מחיר טוב ואפילו טוב מאוד ביחס למה שניתן להשיג בארץ אבל לא מדהים... כלי חלש מאוד והמחיר שלו ברשת הוא כ35 דולרים
מתאים לעבודות קלות ביותר.
לפני כחצי שנה שקלתי לקנות אותו - היה בזמנו בכ165 שקלים עד הבית דרך אמזון אבל החלטתי לחכות ל8220. אני לא יודע מה השימושים שלך אבל קח בחשבון שהוא חלש מאוד לעבודות מסוימות והמנוע יפסיק לעבוד במאמץ קל יחסית
...
·
בשביל 180 ש"ח הוא עושה עבודה לא רעה בכלל. לצרכים שלי הרבה יותר ממספק (הראש שיוף חדר למתכת די בקלות למשל). הוא משווה אותו לידני שלו וההבדל לא כזה גדול לשימושים בסיסיים: