The Three-Body Problem - סדרת מד"ב עתירת תקציב בהפקת דיוויד בניוף ("משחקי הכס")
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
מסתבר שבהפקה של הכירסה הסינית הייתה דרמה שיכלה להכיל סידרה שלמה בפני עצמה:
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-68705857
3 Body Problem: Lawyer sentenced to death for Lin Qi murder
https://www.bbc.com/news/world-asia-china-68705857
3 Body Problem: Lawyer sentenced to death for Lin Qi murder
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4814
אני אמנם רק בפרק השני, אבל לא יכול שלא להביע את התסכול הרב מהשחקנית הראשית איזה גונזאלס שפשוט חסרת הבעות פנים או כל יכולת אחרת הנדרשת משחקן. פשוט ליהוק נוראי
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
הרבה אנשים אמרו את זה ובאמת היא לא הטרידה אותי, מה גם שהיא די נעלמת ככל שהסדרה מתקדמת.
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11696
גם לי הייתה את אותה תחושה לגבי Eiza Gonzalez בהתחלה, אך ככל שהסדרה התקדמה, זה פחות הפריע ואפילו התחלתי לחבב אותה.
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
איך שהיא נראית, קל לחבב אותה.12/04/2024 20:51Kondo10 כתב: גם לי הייתה את אותה תחושה לגבי Eiza Gonzalez בהתחלה, אך ככל שהסדרה התקדמה, זה פחות הפריע ואפילו התחלתי לחבב אותה....
- JamesStone
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1607
- שם מלא: James Stone
הממ.. ממקרא השם שלה באנגלית, נראה לי שהשם: 'עיזה גונזאלס' יאה לה יותר..12/04/2024 20:07ChinggisKhan כתב: אני אמנם רק בפרק השני, אבל לא יכול שלא להביע את התסכול הרב מהשחקנית הראשית איזה גונזאלס...
ג'יימס
-
Kondo10
-
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11696
אם כבר -Eiza Gonzalez= אייזה גונזלס.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אכן איזה יש להגרות כ-אייזה. אין ספק שהיא יפה מאד. פשוט לא משכנעת כשחקנית. להבדיל למשל מאלה פרנל שמשחקת ב-Fallout
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

טוב סיימתי את הסדרה וגם עברתי כל השרשור. בהחלט יש למה לצפות בעונות הבאות. סדרה באמת חביבה.
רק חבל שכמו תמיד בסדרות של נטפליקס הניסיון ליצור סדרה שכל אחד בעולם יזדהה עם אחד מהשחקנים שבה יצר חוסר אחידות נוראי ברמה של השחקנים. כל החיבור של אוגוסטינה עם המציאות הולך ונהיה קלוש וכל הבולשיט הצדקני שלה פשוט מרגיז.
הדבר הכי לא הגיוני בסדרה למשל הוא פילטר כל כך קטן שמותקן על מתקן מים ידני מסוף המאה ה-19 (במקרה ההברגות מתאימות) שמספק מים לעיר שלמה. ובלי טפלון/פשתן!
רק חבל שכמו תמיד בסדרות של נטפליקס הניסיון ליצור סדרה שכל אחד בעולם יזדהה עם אחד מהשחקנים שבה יצר חוסר אחידות נוראי ברמה של השחקנים. כל החיבור של אוגוסטינה עם המציאות הולך ונהיה קלוש וכל הבולשיט הצדקני שלה פשוט מרגיז.
הדבר הכי לא הגיוני בסדרה למשל הוא פילטר כל כך קטן שמותקן על מתקן מים ידני מסוף המאה ה-19 (במקרה ההברגות מתאימות) שמספק מים לעיר שלמה. ובלי טפלון/פשתן!
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78953
- שם מלא: עפר לאור
בהנחה שהיא אכן הצליחה עם הסיבים שלה, פילטרים כאלה בהחלט אפשריים. אלא שצריך בכל זאת גודל טיפה יותר גדול בשביל אוסמוסה אחרת הפילטר יסתם די מהר מכל הזבל שהוא יחסום.