יואב חכה רגע, אני זז פה קצת הצידה ועושה לך גם מקום לידי על הספסל.
מגמת הסקר כרגע היא שאנחנו בדעת מיעוט.
האמת - הפתיע אותי. אבל כל אחד שיעשה מה טוב לו ואיך שהוא חושב. הכל אחלה..

·avihuli כתב:@istarmini
יואב חכה רגע, אני זז פה קצת הצידה ועושה לך גם מקום לידי על הספסל.
מגמת הסקר כרגע היא שאנחנו בדעת מיעוט.
האמת - הפתיע אותי. אבל כל אחד שיעשה מה טוב לו ואיך שהוא חושב. הכל אחלה.....

· ועל זה אמרו חכמים...istarmini כתב:·......
נו טוב מי שרוצה ללמוד בתחנות ביניים שיהנה הזמן קצר והמלאכה מרובה בימינו אתה לא יודע מה מחכה לך עוד שניה אז להתעכב בדרך לפיסגת הפרוססורים ?...

מה הקשר לחדר יעודי?eyosha כתב:· ועל זה אמרו חכמים.........
"המוות די בטוח, הוא אורב בפינה
לא קוטף, לא לא לא, לפי הזמנה
לפגישה שקבעתם הוא החליט לאחר
לא צריך שתדליקו לי נר"
הכל שאלה של תקציב @avihuli והאם באמת תנצל מרבית הזמן את מה ששילמת עבורו. קרי אם אין לך חדר ק"ב יעודי ויש ילדים קטנים ואתה לא יכול לתת ווליום, אולי ההשקעה לא משתלמת, אם שוב נחזור למכוניות, אם יש לך פורש 911 turbo ונגזר עליך לנסוע רוב הזמן בעיר.......

·orku כתב:אני חייב להודות שזה דיי מפתיע העניין הזה, לדעתי "רכיב ביניים" בדרך למטרה הוא התפשרות, מתפשרים בד"כ כשאין באותו רגע תקציב ייעודי וצריך את הרכיב הזה בדחיפות, במקרה שיש תקציב - אין היגיון לרכוש רכיב ביניים כי להוציא סכום כסף מסויים על רכיב ביניים כדי "ללמוד" ואח"כ למכור אותו (כנראה בפחות ממה שהוא נרכש) ואז לרכוש שוב רכיב קצה - נראה לי שיקול לא הגיוני בשום צורה שהיא, או שקונים רכיב קצה או שמתפשרים מראש ונשארים בתחום הביניים (שזה גם בסדר! אני מתייחס פה רק לדרך ולא למוצר עצמו).
ואם שוב חזרנו לכלי רכב אז אם היה לי כסף לקנות פרארי - הייתי קונה אסטון מרטין. אבל עזבו, כל אחד והעגלות שהוא מתחבר אליהן.
...

יואב ידידי, אז למה לא קנית STORM/לינגדורף/טרינוב לפני כמה שנים?istarmini כתב:·......
נו טוב מי שרוצה ללמוד בתחנות ביניים שיהנה הזמן קצר והמלאכה מרובה בימינו אתה לא יודע מה מחכה לך עוד שניה אז להתעכב בדרך לפיסגת הפרוססורים ?...

אני לא חושב שאמרו לא לקנות פרוססור היי אנד, בנוסף אף אחד לא יקנה פרוססור היי אנד עם רמקוליםyarino כתב:אני עד עכשיו לא הבנתי למה יש הטוענים שעדיף לא לקנות פרוססור היי אנד? מה הקטע? זה לא להכנס ל F35.
פרוססור כזה לא יהפוך מערכת "פשוטה" ל WOW , בשביל שזה יקרה צריך בסיס טוב....

למה ?יואב ידידי, אז למה לא קנית STORM/לינגדורף/טרינוב לפני כמה שנים?...

·niko כתב:אני לא חושב שאמרו לא לקנות פרוססור היי אנד, בנוסף אף אחד לא יקנה פרוססור היי אנד עם רמקולים......
של 5K - זה פשוט לא הגיוני, אז מה שקורה בד"כ אתה בונה מערכת עם רמקולים שהם הבסיס ומשדרג אותם, אחכ מוסיף פאוור לרסיבר וכו' - זו בעצם דרך שאתה עובר עד לרכישת פרוססור היי אנד....

והנה לך,קיבלת את תשובתי 😃niko כתב:אני לא חושב שאמרו לא לקנות פרוססור היי אנד, בנוסף אף אחד לא יקנה פרוססור היי אנד עם רמקולים......
של 5K - זה פשוט לא הגיוני, אז מה שקורה בד"כ אתה בונה מערכת עם רמקולים שהם הבסיס ומשדרג
אותם, אחכ מוסיף פאוור לרסיבר וכו' - זו בעצם דרך שאתה עובר עד לרכישת פרוססור היי אנד....

נהפוך הוא - לא מתאמץ, רק רושם את דעתי.niko כתב:אבי, אתה מתאמץ להעביר לקוחות לצד שלך......![]()
בנוסף, אתה מוסיף למשפט שקונים עוד משהו בדרך לטופ וזאת בידיעה שתקנה את הטופ אבל
זה לא עובד ככה וזו הנקודה.....
בקיצור, תיאוריות לחוד ומציאות לחוד....

האמת שלי אף פעם לא הייתה לי בעיה עם הילדים,היו ישנים חזקeyosha כתב:@yarino
· בדירה שהחלל בו נמצא הסטאפ זה גם חלל המשחקים של הילדים ובמידה והילדים הולכים לישון מוקדם אתה לא יכול להגביר ווליום כי אין לך חדר ייעודי שבו זה לא מפריע להם לישון, אתה לא תנצל את הסטאפ שלך ולא אי אפשר להינות מאיכות סאונד בווליום חלש. במצב כזה צריך לחשוב אם הוצאה של עשרות אלפי שקלים משתלמת...

·istarmini כתב:·......
לתפיסתי אתה טועה נכון לעכשיו לפחות אין ברשותי רמקולים והגברה שנכנסים לקטגוריה המוזרה הזו של היי אנד ואני לא רואה סיבה למה לא לרכוש פרוססור היי אנד.
כשאוכל לרכוש את רמקול חלומותיי (כסף קטן רק כ 130000-150000)חחחחח ארכוש ואני בטוח שהפרוססור יעשה להם רק טוב, כמו שעושה לאלו שברשותי היום....

אתה צודק האדריכלית כמעט והלכה הבייתה כשלא הסכימה להרחיב את המדרגות, כי לא ירדה לסוף דעתייואב, הטנוי החלומי עדיין לא אצלך ? אני זוכר שכתבת שדאגת למעבר מספק שיכולו להיכנס צוחק בקול...

·istarmini כתב:@niko
·
אתה צודק האדריכלית כמעט והלכה הבייתה כשלא הסכימה להרחיב את המדרגות, כי לא ירדה לסוף דעתי......אבל מאז זרמו הרבה מים בנהר וההוצאה הקטנה הזו נדחקה לסוף הרשימה אבל סמוך עלי שהיא תקודם לראש הרשימה בעיתוי הנכון.
...