מניסיון
צריבה באחד המסכים שלנו
משיחה עם גורמים בכירים בח. י. נאמר שצריבה לא מאוזכרת באחריות.
המסך הוא מסדרה שש בכלל שלדעתי הכי סבלה מצריבות.
ולא לא נתנו לנו פתרון בסוף אנחנו נשארנו עם המסך ככה, פשוט נמאס לנו לרדוף אחריהם.
https://drive.google.com/file/d/17WGbjj ... -4fas/view
סתם שתדע שהמסך עלה 10000 שח 55 אינצ’ מסדרה c.
גם בסדרה שמונה ותשע זה קיים ממה שאני קורא באתרים כמו avs
טאבו הכוונה שתמיד אמרו שבשימוש סביר לא אמורה להתרחש צריבה וזה הוכח כלא נכון.
נכון שהיצרנים מנסים לפתח שיטות לצמצם את התופעה אך היא קיימת בהחלט.
נצרבה לי ה 55 b7 - על שדרוג ל65 cx רוצים 6,000 ש"ח - האם זה הגיוני ?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@sagico
·
"לא אמור" לא בהכרח אומר שזה לא יקרה. הסיכוי שתהיה למשתמש צריבה בשימוש סביר הוא נמוך. זה שחלק מהבעלים נתקלים בזה לא אומר שום דבר שלא ידענו קודם.
לא יודע למה אצלך לא מטפלים בבעיה. תקרא פה בפורום ותראה שבכל מקרה שהוזכר כאן טיפלו ע"י החלפת\שדרןג מסך או החלפת פאנל.
אני לא יודע איזה מסך מסדרה C יש לך, בסה"כ קיימות היום 5 סדרות. אולי במסגרת האחריות כשרכשת לא צוינה צריבה, ולכן הם לא רוצים לטפל.
·
"לא אמור" לא בהכרח אומר שזה לא יקרה. הסיכוי שתהיה למשתמש צריבה בשימוש סביר הוא נמוך. זה שחלק מהבעלים נתקלים בזה לא אומר שום דבר שלא ידענו קודם.
לא יודע למה אצלך לא מטפלים בבעיה. תקרא פה בפורום ותראה שבכל מקרה שהוזכר כאן טיפלו ע"י החלפת\שדרןג מסך או החלפת פאנל.
אני לא יודע איזה מסך מסדרה C יש לך, בסה"כ קיימות היום 5 סדרות. אולי במסגרת האחריות כשרכשת לא צוינה צריבה, ולכן הם לא רוצים לטפל.
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
חסרים יותר מדי פרטים ואנחנו כרגיל צריכים לנחש.
זה משהו מעכשיו? זה משהו בעבר? עדיין יש אחריות ? מתי נגמרה האחריות?
סה"כ LG היא זו ששינתה את המדיניות שלה והיבואנים בעולם התישרו אחריה.
בקיצור, אני מרגיש מהכתוב, ואף בכמה תרדים שונים כאן, רצון עז להשמיץ. אולי בצדק, אולי לא. אם משהו יושב על הלב - זה הזמן לתת קצת יותר פרטים ולא משפט אחד מתוך שיחה או דין ודברים בין שני גורמים.
זה משהו מעכשיו? זה משהו בעבר? עדיין יש אחריות ? מתי נגמרה האחריות?
סה"כ LG היא זו ששינתה את המדיניות שלה והיבואנים בעולם התישרו אחריה.
בקיצור, אני מרגיש מהכתוב, ואף בכמה תרדים שונים כאן, רצון עז להשמיץ. אולי בצדק, אולי לא. אם משהו יושב על הלב - זה הזמן לתת קצת יותר פרטים ולא משפט אחד מתוך שיחה או דין ודברים בין שני גורמים.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000