פלזמה 42 אינצ' - מה עדיף?
יש כמה חנויות .כמו
www.nagan.co.il
תעשה סקר באינטרנט.
הפיוניר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
תקרא בכול הביקורות ברחבי העולם.
הם בעצמם לא מאמינים לאיכות התמונה.
www.nagan.co.il
תעשה סקר באינטרנט.
הפיוניר הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טובה.
תקרא בכול הביקורות ברחבי העולם.
הם בעצמם לא מאמינים לאיכות התמונה.
נועם1, הבנת לא נכון את הכוונה שלי, אסביר שוב:
אם ההפרש בין המכשירים הוא X שקלים וידוע לכל העולם שהמכשיר היקר יותר הוא הטוב יותר, זה לא אומר שההפרש ריאלי. יבוא לקוח, יסתכל על שני המכשירים ויחליט אם השיפור שהיקר מציע על פני הזול באמת שווה את X השקלים. יהיו לקוחות שיסכימו להוסיף X שקלים עבור היקר כי לדעתם זה שווה את הכסף ויהיו לקוחות אחרים שיקחו את הזול כי השיפור באיכות שמציע היקר לא שווה את הכסף...
בשורה התחתונה, גם אם פיוניר איכותיות יותר, לא אומר שהמסכים שווים את תוספת הכסף שדורשים בעבורם. את זה הלקוח יחליט.
אם ההפרש בין המכשירים הוא X שקלים וידוע לכל העולם שהמכשיר היקר יותר הוא הטוב יותר, זה לא אומר שההפרש ריאלי. יבוא לקוח, יסתכל על שני המכשירים ויחליט אם השיפור שהיקר מציע על פני הזול באמת שווה את X השקלים. יהיו לקוחות שיסכימו להוסיף X שקלים עבור היקר כי לדעתם זה שווה את הכסף ויהיו לקוחות אחרים שיקחו את הזול כי השיפור באיכות שמציע היקר לא שווה את הכסף...
בשורה התחתונה, גם אם פיוניר איכותיות יותר, לא אומר שהמסכים שווים את תוספת הכסף שדורשים בעבורם. את זה הלקוח יחליט.
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
268 הודעות, לא הפנמת שלכל אחד יש דעה משלו?
בכל מקרה, במקום לבזבז כל כך הרבה אנרגיות על זה,
אני מזמין אותך לבוא להתפאנן אצלנו בשירשור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=3495
בכל מקרה, במקום לבזבז כל כך הרבה אנרגיות על זה,
אני מזמין אותך לבוא להתפאנן אצלנו בשירשור
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... start=3495
SAMSUNG 42C91
היום ראיתי את המסך הזה, מסך מעולה
אפשר לראות אותו אצל היבואן, מיני ליין, ברחוב גרניט 12 בפתח תקוה
הדגם הזה זול יותר מה 42Q91, והוא יצא לשוק בקרוב
אפשר לראות אותו אצל היבואן, מיני ליין, ברחוב גרניט 12 בפתח תקוה
הדגם הזה זול יותר מה 42Q91, והוא יצא לשוק בקרוב
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
הסיפור עוד לא נגמר...
הביאו לי כרטיס כפול שתריך להתאים לחיבור המיוחד של כבר RGBS אבל בתמונה שמתקבלת חסר אחד הצבעים. יכול להיות בעיה במתאמים בין הכבל לכניסות בכרטיס. בכל אופן אתקשר מחר לחנות ואבקש שישלחו מתקין מקצועי
בניתים נשארנו בSVIDEO (שהתמונה לא רעה בכלל)
נ.ב. התמונות יהיו רק אחרי שנסגר על סוג החיבור ונסדר את הבלגן של החוטים מתחת לפלזמה
הביאו לי כרטיס כפול שתריך להתאים לחיבור המיוחד של כבר RGBS אבל בתמונה שמתקבלת חסר אחד הצבעים. יכול להיות בעיה במתאמים בין הכבל לכניסות בכרטיס. בכל אופן אתקשר מחר לחנות ואבקש שישלחו מתקין מקצועי
בניתים נשארנו בSVIDEO (שהתמונה לא רעה בכלל)
נ.ב. התמונות יהיו רק אחרי שנסגר על סוג החיבור ונסדר את הבלגן של החוטים מתחת לפלזמה
אין כמו סנדרה אין